ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RUSOFILIJA

Go down

RUSOFILIJA  Empty RUSOFILIJA

Post by Gast 22/3/2023, 05:13

JA OĆU SRAT I PAMETOVAT

zanima me što neko drugi misli

ovako

zoro je ,, barem po tom što reče

1. hrvat
2. katolik
3. branitelj
4. srboljub ,,,al voloi samo srbe protiv koji je ratova
5. mrzi srbe protiv koji nije ratova
6. mentalno penzić
7. hajdukovac
7. ima toga još ....al ovoliko za početak
9. RUSOFIL

ne rečen ni da je glup ni pametan ,,niti mu oću pametovat ,,,samo,,, ALI,,, dole na kraju

čovika forumski znamo ,,, aj nek on muči ,,SAD JE ZORO U AUTOFAGIJI FORUMSKOJ ,,pametno

zanima me fenomen zaštoje on vaki a neko drugi drugovačiji

ja bi da se vrtimo samo oko špice da je putinovac

ukraina je napadnuta država od idiota koji može samo atomskom prijetit ,,,inače bi do sad rus bio upizdimaterinoj

ukre srećem ,,,,,,, mnogo njih ,,, i da rečen veći su ljudi od nas ,,,,,mnogo

aj to nije bitno

ja sam mišljenje da netko na planeti mora biti kapo,,,,,jer nismo mentalno sposobni drugovačije ,,,,,sa tim se recimo svi slažu .....JER ,,,,MI SMO PO PITANJU VLADARA PLANETE JOŠ UVIJEK AMEBE ,,,,,POJMA NEMAMO ,,,,mi mali narodi

e ja nebi da kapo bude rus kinez švabo indijac neki islamizam il crnački rasist itd

za sad ,,, amer je najmanje zlo ,,,,I MUČI DOK NE BUDE DRUGOVAČIJE

na tom vežem smisao svih globalnih relacija ,,,,jer mi smo em glupi , em mali , em povoditi ,,

povjesno konkretno rus nikada nije nizašta vrijedio ,,,bio je igračka tehnološki giganata u ww2 , danas samo prdi atomskom ,,,, a mišljenja sam da je i to laž ,,, ruski avioni danas nemogu letit ,,, pojela ih je informatika

mene zanima koja logika je protivna ovoj ,,,odnosno neko opravdanje rusofilije

eu i usa su ovakve i onakve ,,,, al ljudi ovo je rat otvoreni koji je skoro tu ,,,prvi poslje ww2 i ludih srba 90ih

što se sere o nesvrstanoj gamadi je bolesno,,,pa te rasističke luđake nitko normalan nebi podržo,,,,, sirija libija iran ,,,sreća božja da ih je amer naprašio

e sad

ko bi živio u rusiji

ko bi bio rus

ko bi da mu rus vlada

a ona sranja o pederima koronama ,,, to nema nikakve veze sa ovim ...............ovde je samo pitanje ---rus--- kinez ---amer ,,,,,,,,,,koga birate da vam bude ćaća

zato me zanima kako čoek more bit za rusa

e sad ono najbitnije ,,,,,ako zakuva ,,,,ja radi osobne sigurnosti moram smakut rusofila

zato pišem

Gast
Guest

Back to top Go down

Back to top