RUSOFILIJA
Page 1 of 1
RUSOFILIJA
JA OĆU SRAT I PAMETOVAT
zanima me što neko drugi misli
ovako
zoro je ,, barem po tom što reče
1. hrvat
2. katolik
3. branitelj
4. srboljub ,,,al voloi samo srbe protiv koji je ratova
5. mrzi srbe protiv koji nije ratova
6. mentalno penzić
7. hajdukovac
7. ima toga još ....al ovoliko za početak
9. RUSOFIL
ne rečen ni da je glup ni pametan ,,niti mu oću pametovat ,,,samo,,, ALI,,, dole na kraju
čovika forumski znamo ,,, aj nek on muči ,,SAD JE ZORO U AUTOFAGIJI FORUMSKOJ ,,pametno
zanima me fenomen zaštoje on vaki a neko drugi drugovačiji
ja bi da se vrtimo samo oko špice da je putinovac
ukraina je napadnuta država od idiota koji može samo atomskom prijetit ,,,inače bi do sad rus bio upizdimaterinoj
ukre srećem ,,,,,,, mnogo njih ,,, i da rečen veći su ljudi od nas ,,,,,mnogo
aj to nije bitno
ja sam mišljenje da netko na planeti mora biti kapo,,,,,jer nismo mentalno sposobni drugovačije ,,,,,sa tim se recimo svi slažu .....JER ,,,,MI SMO PO PITANJU VLADARA PLANETE JOŠ UVIJEK AMEBE ,,,,,POJMA NEMAMO ,,,,mi mali narodi
e ja nebi da kapo bude rus kinez švabo indijac neki islamizam il crnački rasist itd
za sad ,,, amer je najmanje zlo ,,,,I MUČI DOK NE BUDE DRUGOVAČIJE
na tom vežem smisao svih globalnih relacija ,,,,jer mi smo em glupi , em mali , em povoditi ,,
povjesno konkretno rus nikada nije nizašta vrijedio ,,,bio je igračka tehnološki giganata u ww2 , danas samo prdi atomskom ,,,, a mišljenja sam da je i to laž ,,, ruski avioni danas nemogu letit ,,, pojela ih je informatika
mene zanima koja logika je protivna ovoj ,,,odnosno neko opravdanje rusofilije
eu i usa su ovakve i onakve ,,,, al ljudi ovo je rat otvoreni koji je skoro tu ,,,prvi poslje ww2 i ludih srba 90ih
što se sere o nesvrstanoj gamadi je bolesno,,,pa te rasističke luđake nitko normalan nebi podržo,,,,, sirija libija iran ,,,sreća božja da ih je amer naprašio
e sad
ko bi živio u rusiji
ko bi bio rus
ko bi da mu rus vlada
a ona sranja o pederima koronama ,,, to nema nikakve veze sa ovim ...............ovde je samo pitanje ---rus--- kinez ---amer ,,,,,,,,,,koga birate da vam bude ćaća
zato me zanima kako čoek more bit za rusa
e sad ono najbitnije ,,,,,ako zakuva ,,,,ja radi osobne sigurnosti moram smakut rusofila
zato pišem
zanima me što neko drugi misli
ovako
zoro je ,, barem po tom što reče
1. hrvat
2. katolik
3. branitelj
4. srboljub ,,,al voloi samo srbe protiv koji je ratova
5. mrzi srbe protiv koji nije ratova
6. mentalno penzić
7. hajdukovac
7. ima toga još ....al ovoliko za početak
9. RUSOFIL
ne rečen ni da je glup ni pametan ,,niti mu oću pametovat ,,,samo,,, ALI,,, dole na kraju
čovika forumski znamo ,,, aj nek on muči ,,SAD JE ZORO U AUTOFAGIJI FORUMSKOJ ,,pametno
zanima me fenomen zaštoje on vaki a neko drugi drugovačiji
ja bi da se vrtimo samo oko špice da je putinovac
ukraina je napadnuta država od idiota koji može samo atomskom prijetit ,,,inače bi do sad rus bio upizdimaterinoj
ukre srećem ,,,,,,, mnogo njih ,,, i da rečen veći su ljudi od nas ,,,,,mnogo
aj to nije bitno
ja sam mišljenje da netko na planeti mora biti kapo,,,,,jer nismo mentalno sposobni drugovačije ,,,,,sa tim se recimo svi slažu .....JER ,,,,MI SMO PO PITANJU VLADARA PLANETE JOŠ UVIJEK AMEBE ,,,,,POJMA NEMAMO ,,,,mi mali narodi
e ja nebi da kapo bude rus kinez švabo indijac neki islamizam il crnački rasist itd
za sad ,,, amer je najmanje zlo ,,,,I MUČI DOK NE BUDE DRUGOVAČIJE
na tom vežem smisao svih globalnih relacija ,,,,jer mi smo em glupi , em mali , em povoditi ,,
povjesno konkretno rus nikada nije nizašta vrijedio ,,,bio je igračka tehnološki giganata u ww2 , danas samo prdi atomskom ,,,, a mišljenja sam da je i to laž ,,, ruski avioni danas nemogu letit ,,, pojela ih je informatika
mene zanima koja logika je protivna ovoj ,,,odnosno neko opravdanje rusofilije
eu i usa su ovakve i onakve ,,,, al ljudi ovo je rat otvoreni koji je skoro tu ,,,prvi poslje ww2 i ludih srba 90ih
što se sere o nesvrstanoj gamadi je bolesno,,,pa te rasističke luđake nitko normalan nebi podržo,,,,, sirija libija iran ,,,sreća božja da ih je amer naprašio
e sad
ko bi živio u rusiji
ko bi bio rus
ko bi da mu rus vlada
a ona sranja o pederima koronama ,,, to nema nikakve veze sa ovim ...............ovde je samo pitanje ---rus--- kinez ---amer ,,,,,,,,,,koga birate da vam bude ćaća
zato me zanima kako čoek more bit za rusa
e sad ono najbitnije ,,,,,ako zakuva ,,,,ja radi osobne sigurnosti moram smakut rusofila
zato pišem
Gast- Guest
Page 1 of 1