Partija na aparatima: "ne mogu vas gledati, bijeda, lešinari"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Partija na aparatima: "ne mogu vas gledati, bijeda, lešinari"
http://www.jutarnji.hr/ogorceni-ranko-ostojic-napao-stranacke-kolege--ne-mogu-vas-ni-gledati-ni-slusati--ne-mogu-vjerovati-da-ste-takva-bijeda--lesinari--/1505414/
SDP već 4 godine održava naciju u stanju permanentnog građanskog hladnog rata a sad se rat preselio njima, obzirom da im jučer nije upalilo uvuć tima u svoje pizdarije i budalaštine o partizanima ustašama četnicima itd
Ranko Ostojić
[size]
· 23 Mutual Friends
· 12 hrs ·
Jedinu snagu koja se može oduprijeti onima koji donose mrak u nasoj zemlji...SDP razbijaju pudlice koje se nikada nisu borili sa socijal demokraciju...nego samo za svoju guzicu...nisam član glavnog odbora , ali ne mogu vas ni gledat ni slusat...umjesto da shvatite da vam to sto sad radite za kolaboracijdku vladu neće pomoći... provarit će vas kroz crijeva isto kao i cuprijanere....maknuo sam se ...jer ne mogu vjerovati da ste takva bijeda...možda vama ništa ne znaci sto ja napišem...ali cut ćete ono sto jeste zaslužili...Ne sada ...jer neću radit uslugu mračnjacima ....već istinskim sdopvcima....sram vas bilo...niste ni salonski...već obični lešinari...
[/size]
252 Likes · 68 Comments · 52 Shares
- Ministar unutarnjih poslova at Rh
[size]
· 23 Mutual Friends
· 12 hrs ·
Jedinu snagu koja se može oduprijeti onima koji donose mrak u nasoj zemlji...SDP razbijaju pudlice koje se nikada nisu borili sa socijal demokraciju...nego samo za svoju guzicu...nisam član glavnog odbora , ali ne mogu vas ni gledat ni slusat...umjesto da shvatite da vam to sto sad radite za kolaboracijdku vladu neće pomoći... provarit će vas kroz crijeva isto kao i cuprijanere....maknuo sam se ...jer ne mogu vjerovati da ste takva bijeda...možda vama ništa ne znaci sto ja napišem...ali cut ćete ono sto jeste zaslužili...Ne sada ...jer neću radit uslugu mračnjacima ....već istinskim sdopvcima....sram vas bilo...niste ni salonski...već obični lešinari...
[/size]
252 Likes · 68 Comments · 52 Shares
E samo marcelko moze izmisliti kovanicu hladni građanski rat
Znas , hladno si se sad prosro
Jer dobro znas koje su tome vruce i tko ih podrzava i TKO OD NJIH ZIVI I BILI GA ONA STVAR ZA RAJU
Jer dobro znas koje su tome vruce i tko ih podrzava i TKO OD NJIH ZIVI I BILI GA ONA STVAR ZA RAJU
Re: Partija na aparatima: "ne mogu vas gledati, bijeda, lešinari"
zanimljivo malo koristi čćšž malo ne... onak nekonzistentno, dosta govori o njemu. I ovo sjeckanje rečenicama točkama i retorika o "mračnjacima". Nepismeni milicioner, jebiga. A ovo što mu na profilu piše "Ministar..." , valjda još nije stigao promijenit :D
Sora wrote:E samo marcelko moze izmisliti kovanicu hladni građanski rat
Jer dobro znas koje su TEME U RH VRUCE i tko ih podrzava i TKO OD NJIH ZIVI I BILI GA ONA STVAR ZA RAJU
Zanimljivo kaj ti marcelko ne procackas malo nove ministre i koje su
Pogreške na njihovim profilima ?
A da . Treba upoznati neprijatelje .
Pogreške na njihovim profilima ?
A da . Treba upoznati neprijatelje .
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
A ova retorika o kolaboracionisitma i pudlicama i mračnjacima, to je čista staljinistička retorika iz tridesetih godina prošlog stoljeća, strašno. Cijela ta SDP partija je zapela negdje duboko u prošlom stoljeću.
....ja bi se na mjestu ranka ostojica prestao baviti politikom onog trenutka kad je izgubio izbore od keruma za gradonacelnika splita...to sve govori o ostojku koji je pretrpio najsramniji izborni poraz u povijesti izbora u rh-a...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:A ova retorika o kolaboracionisitma i pudlicama i mračnjacima, to je čista staljinistička retorika iz tridesetih godina prošlog stoljeća, strašno. Cijela ta SDP partija je zapela negdje duboko u prošlom stoljeću.
Da bar je l bili bi u socijalizmu
I ne bi imali u medijima takve lupace praznog sijena i naganjace besmislenosti
2014-04-29
Ostojic .. Heroj a ne zločinac .vuksadinare wrote:....ja bi se na mjestu ranka ostojica prestao baviti politikom onog trenutka kad je izgubio izbore od keruma za gradonacelnika splita...to sve govori o ostojku koji je pretrpio najsramniji izborni poraz u povijesti izbora u rh-a...
2014-04-29
Pa partija i jest zapela u 40 ima, cijelu sjednicu su govorili o ustašama. Dobro malo i o masonima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Istina,ali ne bi tko je iole pošten trebao zaobići ni mantranja suprotne strane (Srbi,četnici,komunisti,Jugoslaveni,djeca iz miješanih brakova,ili djeca oficira JNA).kaja_333 wrote:Pa partija i jest zapela u 40 ima, cijelu sjednicu su govorili o ustašama. Dobro malo i o masonima.
Princip je isti sve su ostalo nijanse.
A sa takvom retorikom nećemo naprijed.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja da sam na mjestu Oreškovića odstupio bih sa mjesta mandatara i vratio se među ozbiljne i normalne ljude,i prepustio Karamarku da vodi državu.
Ne mogu ovdje napisati da su Hrvati luđaci,jer bio to bio oksimoron. Ako su svi Hrvati luđaci,znači da sam i ja luđak i da pišem ludosti,pa bi po tome ispalo da su Hrvati najpametniji na svijetu.
Ne mogu ovdje napisati da su Hrvati luđaci,jer bio to bio oksimoron. Ako su svi Hrvati luđaci,znači da sam i ja luđak i da pišem ludosti,pa bi po tome ispalo da su Hrvati najpametniji na svijetu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kila mozga......
2014-04-14
Bilo kako bilo dva Ostojica izgubili os Keruma i Bandica. Sta je najgore sjede u izvrsnom odboru/CK Sdp-a. Samo naprijed.
2014-04-14
Da i bili su ministri, kao i pipl mast crast..
2014-04-14
Sora wrote:Ostojic .. Heroj a ne zločinac .vuksadinare wrote:....ja bi se na mjestu ranka ostojica prestao baviti politikom onog trenutka kad je izgubio izbore od keruma za gradonacelnika splita...to sve govori o ostojku koji je pretrpio najsramniji izborni poraz u povijesti izbora u rh-a...
2015-09-08
...lika ostojica bi pobjedio i seva iz malnarove nocne more
2015-09-08
abraham wrote:Kila mozga......
Ingridinog...
Similar topics
» Nedrk Ilčić traži komisije koje bi određivale kakve predstave mogu gledati djeca
» Europski sud za ljudska prava danas je presudio da drzave mogu raspustiti stranke koje se ne distanciraju od bivsih komunistickih partija
» Mi smo pobijedili sudove partije. Partija neće biti ta koja će suditi i donositi odluke o smjenjivanju i postavljanju. Činjenica je da je partija prošlost
» Komunistička partija Kine je najbolja komunistička partija na svijetu
» Ramo i Lešinari
» Europski sud za ljudska prava danas je presudio da drzave mogu raspustiti stranke koje se ne distanciraju od bivsih komunistickih partija
» Mi smo pobijedili sudove partije. Partija neće biti ta koja će suditi i donositi odluke o smjenjivanju i postavljanju. Činjenica je da je partija prošlost
» Komunistička partija Kine je najbolja komunistička partija na svijetu
» Ramo i Lešinari
Page 1 of 2