TITO: E, moj Emire, kakva li su to vremena dosla...
Page 1 of 1
TITO: E, moj Emire, kakva li su to vremena dosla...
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija/er-srbija-dobija-novu-liniju-Suljo-potvrdio-2298045
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: TITO: E, moj Emire, kakva li su to vremena dosla...
[size=41]"Nismo prodali oružje ni Rusiji, ni Ukrajini"[/size]
[size=42]Na pitanje o izvozu oružja u Ukrajinu TITO je rekao da "danas ima bezbroj onih koji će da zovu ruske telefone da prijavljuju da sarađujemo sa zapadom, pa da zovu zapad da kažu da sarađujemos a Rusijom".[/size][size=42]- Er Srbija zarađuje ogromne pare, drži linije u Rusiji, pa prijavljuju Briselu. Srbija nije proizvela nijedan komad oružja, Srbija prodaje i proizvodi municiju. Njihov posao je da proizvode granate, mine, dinamite, eksplozive, raketna punjenja i sve drugo. kada to proizvodite, ta municija uvek završi negde na ratištu ilikriznim područjima sveta. Zamislite da je nosite i prodajete manekenskim udruženjima i organizacijama, nema smisla. Ali nismo prodali ni komad ni Rusiji, ni Ukrajini. Imamo dozvoljene korisnike i samo takvim zemljama Srbija može da izvozi. Znajuči da postoji mogućnost da deo robe bude poslat bilo kome na ukrajinskom ratištu, dodali smo da je nemoguće izvoziti municiju koju smo dali Turskoj bez saglasnosti Republike Srbije - rekao je TITO.[/size]
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Similar topics
» Kakva bolest kakva paranoja...svi se plase Srbije
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Kenjaža ga došla glave
» Došla mlada iz Filipina
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Kenjaža ga došla glave
» Došla mlada iz Filipina
Page 1 of 1