Denkverbot
Page 4 of 46
Page 4 of 46 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 25 ... 46
Re: Denkverbot
Speare Shaker wrote:zoro osvetnik wrote:
Zatucan, rekli bi moji ovdi...
Bitno je da nisam četničko govno poput tebe.
A takvih je u Dalmaciji nažalost bilo i u ww2 i lako moguće da ti samo nastavljaš njihovu tradiciju, ako si stvarno iz Dalmacije.
I stvarno ste vi četnici baš jako nedosljedna bića.
Guest- Guest
Kretenu, više su moji topovi, SVLR-ovi, haubice i minobacači pobili četnika nego šta ti imaš pameti u gramima.Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:zoro osvetnik wrote:
Zatucan, rekli bi moji ovdi...
Bitno je da nisam četničko govno poput tebe.
A takvih je u Dalmaciji nažalost bilo i u ww2 i lako moguće da ti samo nastavljaš njihovu tradiciju, ako si stvarno iz Dalmacije.
I stvarno ste vi četnici baš jako nedosljedna bića.
A sad odjebi sotono od duše kršćanske.
Ovo je zadnje šta ti pišem. Slobodno se nastavi iživljavat nad mojim upisima ovdi di te ne vidim, ne smeta mi.....ali u prazno, što se mene tiče.
A i tebi će smanjit razinu bjesnoće koju nosiš u sebi.
Guest- Guest
zoro osvetnik wrote:
A sad odjebi sotono od duše kršćanske.
Ma vi četnici niste nikakvi kršćani jednostavno zato jer SPC nije kršćanska crkva nego sotonistička sekta.
A usput, to se odnosi na na tebi omiljenu rusku govnariju od kakti kršćanske crkve.
Doduše, ako se lažno predstavljaš kao hrvatski branitelj, onda je logično da se lažno predstavljaš i kao kršćanin.
Nek si bar u nečemu dosljedan.
Guest- Guest
Do nedavno sam znala pod utjecajem alkohola doći na forum, a sada sam u fazi da razmišljam o jačim prirodnim supstancama . (Šala, šalala)
Spear je u pravu, nisam pročitala Praznu ploču, iako sam se zadržala na cca 33. str.
Aben je u pravu, sudjelovala sam na nekim seminarima gdje je tema bila Transhumanizam.
Moje pitanje je: možemo li zadržati narav čovjeka ili će u bliskoj budućnosti ona postati umjetno stvorena s istovjetnim nazivom " narav čovjeka"?
Spear je u pravu, nisam pročitala Praznu ploču, iako sam se zadržala na cca 33. str.
Aben je u pravu, sudjelovala sam na nekim seminarima gdje je tema bila Transhumanizam.
Moje pitanje je: možemo li zadržati narav čovjeka ili će u bliskoj budućnosti ona postati umjetno stvorena s istovjetnim nazivom " narav čovjeka"?
mativka wrote:
Moje pitanje je kako može postati umjetno stvorena ako je čovjek prirodno biće?
Retoričko pitanje.
Može postati samo umjetno nadograđena na prirodno stvorenim temeljima.
Guest- Guest
Jeli se narav čovjeka promijenila i ako je, što je tome uzrok?Speare Shaker wrote:mativka wrote:
Retoričko pitanje.
mativka wrote:Jeli se narav čovjeka promijenila i ako je, što je tome uzrok?Speare Shaker wrote:mativka wrote:
Retoričko pitanje.
Nije. Dakle, nema uzroka za promjenu koja se nije ni dogodila.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:mativka wrote:Jeli se narav čovjeka promijenila i ako je, što je tome uzrok?Speare Shaker wrote:mativka wrote:
Retoričko pitanje.
Nije. Dakle, nema uzroka za promjenu koja se nije ni dogodila.
Mislim, da ti ja ne solim pamet, lako ti je proguglati kolika je starost vrste homo sapiens. Od tada nije došlo do bitnih bioloških odnosno genetskih promjena unutar vrste.
Također i kada se oprilike dogodilo ono što se opisuje u Out of Africa theory, kada je vrsta asimilirala ili prevladala nad ostalim podvrstama (neandertalci) svojim izlaskom iz istočne Afrike i naseljavanjem cijelog svijeta.
Guest- Guest
mativka wrote:Do nedavno sam znala pod utjecajem alkohola doći na forum, a sada sam u fazi da razmišljam o jačim prirodnim supstancama . (Šala, šalala)
Jo mislin da ne moremo. Its coming and theres nothing we can do about it.
2014-04-16
drugarica opsjednuta pokušava biti osoba ,,,NAKON SVEGA,,,,, aj lipoaben wrote:mativka wrote:Do nedavno sam znala pod utjecajem alkohola doći na forum, a sada sam u fazi da razmišljam o jačim prirodnim supstancama . (Šala, šalala)
al neće moći drugarice dok ti ne bude jasna morbidnost napisane riči ka od avetinje, a ne smišno pranje osobnosti kroz aluzije o pojmu nekom
drug reče
A savjest mi je čista, dokle god mi ljudi želu dovati šolde ke nis zasluži :)
ovakvim nakazama---ABENSKIM je ka srbima i rusima smak svita jedini spas ,,, jer su i on i srbi i rusi toliko usrali i u tolikoj su mentalnoj stramputici ,,,predali se sudbini ,,, pa se kaaaaaaaa boga boje ,,,he he
šarena laža neke humanosti u transu je vaša omiljena iluzija ,,, vama opaljenim "ljepotom" DUHA-SOCI-RASE
serete o transhumanizmu ljevice a desničarski soci-rasisti su u transu humanosti dubljem neg istinski socijalisti ljevice
na kraju balade
tu je boguvala rvatski duh koji je iznad vas, vama nedostupan i vas čak i takve drži za svoje
zalutala bratijo ,,,,, udaram vam na ljudskost,,, lupam ka budala uprazno
budte sigurni ,,, ka 90-tih će drugovi zazivat ustaštvo,,,,opet misleć da je to jedini spas ,,, a to je opet samo jedan od socijalizama
u zabludi ste bratijo
samo uđite u ime pojma kojeg vidite jedinim svojim spasom ,, sve vam tu piše
podvaljena vem je opasna meditacija ,,odnosno trans,,, trans humanosti
ovde bih zamolio ministarstvo pojma riči da izađe iz deluzije i svoju humanost u transu pokuša razumit nirvanom šta je rečeno u transu humanosti ,,,općem ,,,
zašto sebe ne zovu takvim a humano su u transu ,, isto ka šta uhljebljenici desničari u socijalizmu kriju svoj socijalizam koji je čisti rasizam
ZA SMRT
Last edited by škutor on Sat 4 Mar - 5:27; edited 2 times in total
Gast- Guest
O Mate, djes'ba? Pa ni zuc staroj priji? Ali dobro. Čovjekova priroda se nije promijenila i nikad neće. To je kao da pitaš je li se promijenila priroda pčele. Čovjek može postati nečovjek, ali po prirodi će uvijek ostati ljudsko biće.mativka wrote:Do nedavno sam znala pod utjecajem alkohola doći na forum, a sada sam u fazi da razmišljam o jačim prirodnim supstancama . (Šala, šalala)
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5140
2021-02-20
škutor wrote:drugarica opsjednuta pokušava biti osoba ,,,NAKON SVEGA,,,,, aj lipoaben wrote:mativka wrote:Do nedavno sam znala pod utjecajem alkohola doći na forum, a sada sam u fazi da razmišljam o jačim prirodnim supstancama . (Šala, šalala)
al neće moći drugarice dok ti ne bude jasna morbidnost napisane riči ka od avetinje, a ne smišno pranje osobnosti kroz aluzije o pojmu nekom
drug reče
ovakvim nakazama---ABENSKIM je ka srbima i rusima smak svita jedini spas ,,, jer su i on i srbi i rusi toliko usrali i u tolikoj su mentalnoj stramputici ,,,predali se sudbini ,,, pa se kaaaaaaaa boga boje ,,,he he
šarena laža neke humanosti u transu je vaša omiljena iluzija ,,, vama opaljenim "ljepotom" DUHA-SOCI-RASE
serete o transhumanizmu ljevice a desničarski soci-rasisti su u transu humanosti dubljem neg istinski socijalisti ljevice
na kraju balade
tu je boguvala rvatski duh koji je iznad vas, vama nedostupan i vas čak i takve drži za svoje
budte sigurni ,,, ka 90-tih će drugovi zazivat ustaštvo,,,,opet misleć da je to jedini spas ,,, a to je opet samo jedan od socijalizama
u zabludi ste bratijo
ovde bih zamolio ministarstvo pojma riči da izađe iz deluzije i svoju humanost u transu pokuša razumit nirvanom šta je rečeno u transu humanosti ,,,općem ,,,
zašto sebe ne zovu takvim a humano su u transu ,, isto ka šta uhljebljenici desničari u socijalizmu kriju svoj socijalizam koji je čisti rasizam
ZA SMRT
Ajme jo ti ne razumin izražavanje u stihovima,
Ako biš hoti meni nešto reći a da jo to razumin, moro bi slogati riječi u formi subjekt, predikat, objekt.
Jo ne morin nišće ako socijalisti smatraju da in koristi držati me na ploći, nego in udovoljiti
2014-04-16
aben wrote:škutor wrote:drugarica opsjednuta pokušava biti osoba ,,,NAKON SVEGA,,,,, aj lipoaben wrote:mativka wrote:Do nedavno sam znala pod utjecajem alkohola doći na forum, a sada sam u fazi da razmišljam o jačim prirodnim supstancama . (Šala, šalala)
drug reče
na kraju balade
u zabludi ste bratijo
ZA SMRT
Ajme jo ti ne razumin izražavanje u stihovima,
Ako biš hoti meni nešto reći a da jo to razumin, moro bi slogati riječi u formi subjekt, predikat, objekt.
Jo ne morin nišće ako socijalisti smatraju da in koristi držati me na ploći, nego in udovoljiti
samo legitimnim ciljevima triba zakonski priziv savjesti
Gast- Guest
Abene nitko ne razumi ni tvoj dijalekt pa se trudimo, tako se i ti potrudi oko Škutorovih stihova. I što više mislim, Škutor nije Naggar. Ispričavam se Naggaru, ma gdje bio.
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
2021-02-20
Trud oko razumijevanja hrvackog jezika ni isti ko trud interpretacije pjesničkih slik.metilda wrote:Abene nitko ne razumi ni tvoj dijalekt pa se trudimo, tako se i ti potrudi oko Škutorovih stihova. I što više mislim, Škutor nije Naggar. Ispričavam se Naggaru, ma gdje bio.
U prvomu je trud usmjeren na "ča je reko", a u drugomu "kakove osjećaje pobuđuje prečitono".
Evo ti jedun stih, a ti mi ga interpretiroj-
2014-04-16
Postoji hrvatski književni jezik za prevladavanje barijera nerazumijevanja dijalekata. A škutorovi stihovi su puni sintaktičkih pogrešaka pa se i ne trudim razumjeti ih. Ali vidim da ti jesi, to je tvoj način poštovanja sugovornika u denki komunikaciji.aben wrote:Trud oko razumijevanja hrvackog jezika ni isti ko trud interpretacije pjesničkih slik.metilda wrote:Abene nitko ne razumi ni tvoj dijalekt pa se trudimo, tako se i ti potrudi oko Škutorovih stihova. I što više mislim, Škutor nije Naggar. Ispričavam se Naggaru, ma gdje bio.
U prvomu je trud usmjeren na "ča je reko", a u drugomu "kakove osjećaje pobuđuje prečitono".
Valjda je trebalo pisati legitimnim sredstvima do zakonskog priziva savjesti. Ako nije to, nije mi ni bitno.
2021-02-20
tko je legitima ciljaben wrote:Trud oko razumijevanja hrvackog jezika ni isti ko trud interpretacije pjesničkih slik.metilda wrote:Abene nitko ne razumi ni tvoj dijalekt pa se trudimo, tako se i ti potrudi oko Škutorovih stihova. I što više mislim, Škutor nije Naggar. Ispričavam se Naggaru, ma gdje bio.
kome triba zakon a kome kodeksi života
tko ima savjest
tko se plaši savjesti
socijalizam sprži u svom soldatu kao prvo obraz pa onda savjest , stid ljudskost empatiju prema svima koji nisu bratija ka ti marčeljuš po soci-rasističkom kontu
vi će te svoj kruv žešće branit neg itko naciju svoju
ti si rasista socijalistički
ponoviću
znan opet neš razumit
u tebi ne postoji niš sem socijalizma
Gast- Guest
Što se transhumanizma tiče dogodit će mu se isto što i seksualnoj revoluciji kojoj je navodno bio cilj emancipacija i oslobođenje žene. Upravo smo svjedoci kako revolucija uništava dostojanstvo žene preko transrodnih muškaraca. Čekam da se jedan takav pojavi na izboru za miss svijeta i pobijedi. Zatim smo svjedočili svjetlosnom usponu plastične kirurgije koja je obećavala ljepotu i mladost do smrti. Sad promatramo nakaze koje je proizvela i to u elitnom bogataškom miljeu. Transhumanizam obećava besmrtnost također najbogatijem dijelu populacije koja će si moći to priuštiti. Tek za nekoliko desetljeća, možda i pola stoljeća pokazat će se da se čovjek igra Boga na svoju štetu. Svaki daljnji narativ bio bi religijski pa ovdje završavam.
2021-02-20
transhumanizam je čisti socijalizam u proširenijoj bezličnosti ,,,,u svakoj pori života je prisutan , kao i svaka socijalistička mutacija od kraja 19 stoljeća do danasmetilda wrote:Što se transhumanizma tiče dogodit će mu se isto što i seksualnoj revoluciji kojoj je navodno bio cilj emancipacija i oslobođenje žene. Upravo smo svjedoci kako revolucija uništava dostojanstvo žene preko transrodnih muškaraca. Čekam da se jedan takav pojavi na izboru za miss svijeta i pobijedi. Zatim smo svjedočili svjetlosnom usponu plastične kirurgije koja je obećavala ljepotu i mladost do smrti. Sad promatramo nakaze koje je proizvela i to u elitnom bogataškom miljeu. Transhumanizam obećava besmrtnost također najbogatijem dijelu populacije koja će si moći to priuštiti. Tek za nekoliko desetljeća, možda i pola stoljeća pokazat će se da se čovjek igra Boga na svoju štetu. Svaki daljnji narativ bio bi religijski pa ovdje završavam.
ono šta će reći o tom prijatelji il neprijatelji nove mutacije socijalizma je nebitno ,,,jer i jedni i drugi su samo nositelji te il neke druge mutacije
jer od ww2 do danas svi eu ratovi su socijalistički na obe strana
a mi koji smo žrtve tih mutacija zla trpimo tu soldatesku i njihove gnjile razume ,,,, svaki socijalizam je kuga razuma
ovo zlo će i transhumanizam prevazići i neku novu idiotariju izbacit
što drugo očekivat od bataljona abenovac
Gast- Guest
Socijalisti su legitiman ciljškutor wrote:tko je legitima ciljaben wrote:Trud oko razumijevanja hrvackog jezika ni isti ko trud interpretacije pjesničkih slik.metilda wrote:Abene nitko ne razumi ni tvoj dijalekt pa se trudimo, tako se i ti potrudi oko Škutorovih stihova. I što više mislim, Škutor nije Naggar. Ispričavam se Naggaru, ma gdje bio.
kome triba zakon a kome kodeksi života
tko ima savjest
tko se plaši savjesti
socijalizam sprži u svom soldatu kao prvo obraz pa onda savjest , stid ljudskost empatiju prema svima koji nisu bratija ka ti marčeljuš po soci-rasističkom kontu
vi će te svoj kruv žešće branit neg itko naciju svoju
ti si rasista socijalistički
ponoviću
znan opet neš razumit
u tebi ne postoji niš sem socijalizma
Zakon i kodeksi tribaju mnogima
Funkcijonalni ljudi imaju savjest
Funkcijonalni ljudi se boju savjesti
Nope, socijalizam ne djeluje na savjest, obraz i ča ono sve nabrojoš, nego na intelekt. Nojviše zahvaćo gluplje ljude ki želu pomoći drugima.
Mi ki živemo od takovih, broniti ćemo svoj kruh žešće nego naciju, jer nas nas je manje briga naciju, nego za svoj kruh.
Jes li rasist? Ne zun, tribo bi čuti definiciju rasizma da bi mogo reći, ali da meni provoš nojti gram socijalizma, to biš se namuči:)
2014-04-16
Page 4 of 46 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 25 ... 46
Page 4 of 46