London je u cijelosti preuzet od strane emigranata
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: London je u cijelosti preuzet od strane emigranata
Briselstan ...glavni grad EU i sjedište NATOa.
Brussels has a large concentration of Muslims, mostly of Turkish and Moroccan ancestry. Belgium does not collect statistics by ethnic background, so exact figures are unknown. It was estimated that in 2005 people of Muslim background account for 25.5% of Brussels' population
https://en.wikipedia.org/wiki/Brussels#Demographics
Brussels has a large concentration of Muslims, mostly of Turkish and Moroccan ancestry. Belgium does not collect statistics by ethnic background, so exact figures are unknown. It was estimated that in 2005 people of Muslim background account for 25.5% of Brussels' population
https://en.wikipedia.org/wiki/Brussels#Demographics
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To je još najjače u tim britanskim serijama u zadnjih 15 godina. Sve izgleda kao da su u pitanju 80-te, 70-te, a zapravo se radi o nečemu potpuno suprotnom.bogomdani wrote:Bas isnoc gledam seriju Sherlock Holmes,moderno doba,Baker street 221b,dvadeset metara od lokacije,neka moderna stakleno celicna gradjevina,sve i da hoce,vise ne mogu snimiti stari izgled Londona..
Prije 10 godina mi je sestrična bila u Londonu i ono što je vidjela tamo uopće nije izgledalo na nekakvu Englesku. Sve sami stranci, crnci i ekipa iz Azije, ali dobro je za razbijati liberalne mitove i gluposti kad se ide vidjeti vlastitim očima nekakva jazbina iz trećeg svijeta, a od Englezića i njihovog naglaska jedva Eng se vidi i čuje. :yuno:
Guest- Guest
hajd,jos mozemo pogledati neke serije britanske BBC iz 80tih i 90tih,gdje se moglo toga lijepoga vidjeti..britanski krimici su mi nenadjebivi..lijepo je pamtiti to...Fénix wrote:To je još najjače u tim britanskim serijama u zadnjih 15 godina. Sve izgleda kao da su u pitanju 80-te, 70-te, a zapravo se radi o nečemu potpuno suprotnom.bogomdani wrote:Bas isnoc gledam seriju Sherlock Holmes,moderno doba,Baker street 221b,dvadeset metara od lokacije,neka moderna stakleno celicna gradjevina,sve i da hoce,vise ne mogu snimiti stari izgled Londona..
Prije 10 godina mi je sestrična bila u Londonu i ono što je vidjela tamo uopće nije izgledalo na nekakvu Englesku. Sve sami stranci, crnci i ekipa iz Azije, ali dobro je za razbijati liberalne mitove i gluposti kad se ide vidjeti vlastitim očima nekakva jazbina iz trećeg svijeta, a od Englezića i njihovog naglaska jedva Eng se vidi i čuje. :yuno:
Guest- Guest
bogomdani wrote:hajd,jos mozemo pogledati neke serije britanske BBC iz 80tih i 90tih,gdje se moglo toga lijepoga vidjeti..britanski krimici su mi nenadjebivi..lijepo je pamtiti to...Fénix wrote:To je još najjače u tim britanskim serijama u zadnjih 15 godina. Sve izgleda kao da su u pitanju 80-te, 70-te, a zapravo se radi o nečemu potpuno suprotnom.bogomdani wrote:Bas isnoc gledam seriju Sherlock Holmes,moderno doba,Baker street 221b,dvadeset metara od lokacije,neka moderna stakleno celicna gradjevina,sve i da hoce,vise ne mogu snimiti stari izgled Londona..
u centru žive sami englezi, al su nekad siromasna predgrada sasvim neengleska
markabc- Posts : 149
2014-04-19
dobro,to su oni imucni industrijalci,jer cuh da je kvadtrat doma prehebeno skup..no u centru ima i podosta arapskih mocnika..markabc wrote:bogomdani wrote:hajd,jos mozemo pogledati neke serije britanske BBC iz 80tih i 90tih,gdje se moglo toga lijepoga vidjeti..britanski krimici su mi nenadjebivi..lijepo je pamtiti to...Fénix wrote:To je još najjače u tim britanskim serijama u zadnjih 15 godina. Sve izgleda kao da su u pitanju 80-te, 70-te, a zapravo se radi o nečemu potpuno suprotnom.bogomdani wrote:Bas isnoc gledam seriju Sherlock Holmes,moderno doba,Baker street 221b,dvadeset metara od lokacije,neka moderna stakleno celicna gradjevina,sve i da hoce,vise ne mogu snimiti stari izgled Londona..
Ne znam on robna kuca Harald jel ju jos uvijek drze arapi?
Guest- Guest
bogomdani wrote:dobro,to su oni imucni industrijalci,jer cuh da je kvadtrat doma prehebeno skup..no u centru ima i podosta arapskih mocnika..markabc wrote:bogomdani wrote:hajd,jos mozemo pogledati neke serije britanske BBC iz 80tih i 90tih,gdje se moglo toga lijepoga vidjeti..britanski krimici su mi nenadjebivi..lijepo je pamtiti to...Fénix wrote:To je još najjače u tim britanskim serijama u zadnjih 15 godina. Sve izgleda kao da su u pitanju 80-te, 70-te, a zapravo se radi o nečemu potpuno suprotnom.bogomdani wrote:Bas isnoc gledam seriju Sherlock Holmes,moderno doba,Baker street 221b,dvadeset metara od lokacije,neka moderna stakleno celicna gradjevina,sve i da hoce,vise ne mogu snimiti stari izgled Londona..
to su već starosjedioci... iz nekih drugih vremena. al recimo peckam, poznat iz mucki. tam nijednog bijelca vidio nisam prošle godine.
2014-04-19
hahahaha,ebote,dakle ti si sretnik u Engleskoj ..dakle sve opakije i opakije..ima mfrenda Poljaka,bio je nekoliko godina tamo,i jednostavno prica da su Khozoepi i Nigge toliko otezale radne uvjete(povecane norme,smanjena vrijednost rada),da mu se vise nije isplatilo da radi tamo..markabc wrote:bogomdani wrote:dobro,to su oni imucni industrijalci,jer cuh da je kvadtrat doma prehebeno skup..no u centru ima i podosta arapskih mocnika..markabc wrote:bogomdani wrote:hajd,jos mozemo pogledati neke serije britanske BBC iz 80tih i 90tih,gdje se moglo toga lijepoga vidjeti..britanski krimici su mi nenadjebivi..lijepo je pamtiti to...Fénix wrote:To je još najjače u tim britanskim serijama u zadnjih 15 godina. Sve izgleda kao da su u pitanju 80-te, 70-te, a zapravo se radi o nečemu potpuno suprotnom.bogomdani wrote:Bas isnoc gledam seriju Sherlock Holmes,moderno doba,Baker street 221b,dvadeset metara od lokacije,neka moderna stakleno celicna gradjevina,sve i da hoce,vise ne mogu snimiti stari izgled Londona..
to su već starosjedioci... iz nekih drugih vremena. al recimo peckam, poznat iz mucki. tam nijednog bijelca vidio nisam prošle godine.
Guest- Guest
bogomdani wrote:hahahaha,ebote,dakle ti si sretnik u Engleskoj ..dakle sve opakije i opakije..ima mfrenda Poljaka,bio je nekoliko godina tamo,i jednostavno prica da su Khozoepi i Nigge toliko otezale radne uvjete(povecane norme,smanjena vrijednost rada),da mu se vise nije isplatilo da radi tamo..markabc wrote:bogomdani wrote:dobro,to su oni imucni industrijalci,jer cuh da je kvadtrat doma prehebeno skup..no u centru ima i podosta arapskih mocnika..markabc wrote:bogomdani wrote:hajd,jos mozemo pogledati neke serije britanske BBC iz 80tih i 90tih,gdje se moglo toga lijepoga vidjeti..britanski krimici su mi nenadjebivi..lijepo je pamtiti to...Fénix wrote:To je još najjače u tim britanskim serijama u zadnjih 15 godina. Sve izgleda kao da su u pitanju 80-te, 70-te, a zapravo se radi o nečemu potpuno suprotnom.bogomdani wrote:Bas isnoc gledam seriju Sherlock Holmes,moderno doba,Baker street 221b,dvadeset metara od lokacije,neka moderna stakleno celicna gradjevina,sve i da hoce,vise ne mogu snimiti stari izgled Londona..
živim u zagrebu, al radim za engleze. tako sam često tamo.
2014-04-19
bogomdani wrote:hahahaha,ebote,dakle ti si sretnik u Engleskoj ..dakle sve opakije i opakije..ima mfrenda Poljaka,bio je nekoliko godina tamo,i jednostavno prica da su Khozoepi i Nigge toliko otezale radne uvjete(povecane norme,smanjena vrijednost rada),da mu se vise nije isplatilo da radi tamo..markabc wrote:bogomdani wrote:dobro,to su oni imucni industrijalci,jer cuh da je kvadtrat doma prehebeno skup..no u centru ima i podosta arapskih mocnika..markabc wrote:bogomdani wrote:hajd,jos mozemo pogledati neke serije britanske BBC iz 80tih i 90tih,gdje se moglo toga lijepoga vidjeti..britanski krimici su mi nenadjebivi..lijepo je pamtiti to...Fénix wrote:To je još najjače u tim britanskim serijama u zadnjih 15 godina. Sve izgleda kao da su u pitanju 80-te, 70-te, a zapravo se radi o nečemu potpuno suprotnom.bogomdani wrote:Bas isnoc gledam seriju Sherlock Holmes,moderno doba,Baker street 221b,dvadeset metara od lokacije,neka moderna stakleno celicna gradjevina,sve i da hoce,vise ne mogu snimiti stari izgled Londona..
živim u zagrebu, al radim za engleze. tako sam često tamo.
2014-04-19
haj dobro..bitno da ima posla i da zaradis...
Guest- Guest
bogomdani wrote:haj dobro..bitno da ima posla i da zaradis...
a i nema ga dosta kod nas pa moram pokrivati još dosta država. zato putujem u srbiju i za neke forumaše sam zato u najmanju ruku light četnik :-)
2014-04-19
...sto bi smo onda sa svim pustim Janjevcima koji su se vozikali preko granica kao da i nisu tamo u vrijeme najvecih pucacina...markabc wrote:bogomdani wrote:haj dobro..bitno da ima posla i da zaradis...
a i nema ga dosta kod nas pa moram pokrivati još dosta država. zato putujem u srbiju i za neke forumaše sam zato u najmanju ruku light četnik :-)
Guest- Guest
Kako su sijali tako sad i žanju.asilovski wrote:http://www.dailymail.co.uk/columnists/article-3412616/How-Labour-turned-London-foreign-city.html
OKO 200 migranata uspjelo je provaliti u luku Calais u sjevernoj Francuskoj nakon završetka prosvjeda potpore migrantima koji žive u obližnjem sirotinjskom divljem naselju što je omogućilo nekima da se popnu na prednju palubu britanskog trajekta, rekao je dužnosnik.
"Prosvjedi u Calaisu su okupili oko 2000 ljudi i na kraju je oko 200 ljudi ušlo u luku a približno 50 njih se popelo na trajekt 'Duh Britanije' na vanjsku palubu", rekao je zamjenik prefekta Calaisa Denis Gaudin agenciji Reuters.
"Duh Britanije" je trajekt koji prometuje preko kanala La Manchea i kojim upravlja tvrtka P&O Ferries. Gaudin je rekao kako su neki migranti odlučili otići s trajekta dragovoljno a da će ostatak ukloniti policija, ako treba i silom.
Glasnogovornica P&O Ferriesa rekla je da je luka Calais u subotu navečer još uvijek zatvorena. Kazala je da migranti nisu uspjeli ući u unutrašnjost broda jer je posada zaključala vrata kako bi spriječila pristup s palube.
Tisuće migranata koji bježe od sukoba i siromaštva iz Afrike i s Bliskog istoka okupili su se prošle godine u golemom sirotinjskom divljem naselju kod Calaisa nazvanom "džungla" koristeći ga kao kratku stanku prije nego što pokušaju prokrijumčariti se do Britanije gdje očekuju bolji život.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/migranti-upali-u-francusku-luku-calais-i-popeli-se-na-britanski-trajekt/870231.aspx
"Prosvjedi u Calaisu su okupili oko 2000 ljudi i na kraju je oko 200 ljudi ušlo u luku a približno 50 njih se popelo na trajekt 'Duh Britanije' na vanjsku palubu", rekao je zamjenik prefekta Calaisa Denis Gaudin agenciji Reuters.
"Duh Britanije" je trajekt koji prometuje preko kanala La Manchea i kojim upravlja tvrtka P&O Ferries. Gaudin je rekao kako su neki migranti odlučili otići s trajekta dragovoljno a da će ostatak ukloniti policija, ako treba i silom.
Glasnogovornica P&O Ferriesa rekla je da je luka Calais u subotu navečer još uvijek zatvorena. Kazala je da migranti nisu uspjeli ući u unutrašnjost broda jer je posada zaključala vrata kako bi spriječila pristup s palube.
Tisuće migranata koji bježe od sukoba i siromaštva iz Afrike i s Bliskog istoka okupili su se prošle godine u golemom sirotinjskom divljem naselju kod Calaisa nazvanom "džungla" koristeći ga kao kratku stanku prije nego što pokušaju prokrijumčariti se do Britanije gdje očekuju bolji život.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/migranti-upali-u-francusku-luku-calais-i-popeli-se-na-britanski-trajekt/870231.aspx
2014-04-11
Sad će im dolazit jedrlicama ....kako je Nostradamus i reka ....okupirat će ih ....invazija ....invazija jedrlicama punih imigranata iz Evrope.
2014-04-11
Century II, Quatrain 68
The efforts of 'Aquilon' will be great: The gate on the Ocean will be opened, The kingdom on the Isle will be restored: London will tremble discovered by sail.
2014-04-11
Century broj 2 od NOstradamusa .....imigrantksi prodor u Evropu ....početak shranja.
Invazija imigranata na LOndon preko mora.
Invazija imigranata na LOndon preko mora.
2014-04-11
Britanci su valjda mislili : eto otok smo nece nas ...NEMA TO SINE OTOK OVO ONO ....GUMENI CAMCI , JEDRLICE MALE I PICI ....MILJONI STIŽU ....PADAJU UTVRDE EMANICPACIJE.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Okrenulo se: lezbe napadnute od strane emigranata u centru Štutgarta
» dok sa jedne strane u privatnom sektoru fali radne strane, a sa druge strane uhljebi previše opterećuju ekonomiju..
» Trump:'Preuzet ćemo natrag Ameriku i to uskoro'
» Crkva u cijelosti podupire HDZ
» Don Vinko u cijelosti podržava porez i partiju
» dok sa jedne strane u privatnom sektoru fali radne strane, a sa druge strane uhljebi previše opterećuju ekonomiju..
» Trump:'Preuzet ćemo natrag Ameriku i to uskoro'
» Crkva u cijelosti podupire HDZ
» Don Vinko u cijelosti podržava porez i partiju
Page 2 of 2