Milica Pavlović je sinoć nastupila u punoj dvorani u Osijeku
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Milica Pavlović je sinoć nastupila u punoj dvorani u Osijeku
I ti voliš kurve?kic wrote:Milica Pavlović u Osijeku
slike?
A di je nestala ženska mističnost u javnom životu...
Zato svijet i propada. Danas ti vaginu serviraju odma na početku. Čemu upoznavanje?
Primitivno...
Guest- Guest
zoro osvetnik wrote:I ti voliš kurve?kic wrote:Milica Pavlović u Osijeku
slike?
Zato svijet i propada. Danas ti vaginu serviraju odma na početku. Čemu upoznavanje?
Primitivno...
samo sam pito...
dobro da, danas vise i nema sexy.. to je preslab, preblijed pojam..
sve mora biti perverzija, a monopol nikad nije bio dobar za konzumente.
Kad ti netko kaže da si seksi, hoće te zajebat. A danas ne znam ima li koji medij a da ne nameće pojam seksy. Nažalost, došli su do tog stadija da bi propali ako dnevno 20-ak puta ne spomenu riječ seksy i postave slike 10-ak kurvica. Biće su im i pradidovi govorili prababama da su seksy.kic wrote:zoro osvetnik wrote:I ti voliš kurve?kic wrote:Milica Pavlović u Osijeku
slike?
Primitivno...
samo sam pito...
dobro da, danas vise i nema sexy.. to je preslab, preblijed pojam..
sve mora biti perverzija, a monopol nikad nije bio dobar za konzumente.K
Kad je meni jedna kolegica u OŠ rekla da imam seksi guzicu, od tada sam dobro pazio kako razgovaram s njom. U biti sam podsvjesno smišljao kako ću joj se osvetit za tu uvredu.
Guest- Guest
Zar moguće da smo mi svi Srbi?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Zar moguće da smo mi svi Srbi?
nema ni cigana koji lakše slaže ko je ,,,, kralj si
Gast- Guest
Obična cima za skretanje pozornosti sa pravih problema.
Uzgred budi rečeno ovaj gradonačelnik,niti je "Puležan",niti "Istrijan".
Puležani i Istrijani ne vole narodnjake,ali ih nikome ne brane slušati.
1991/92. (ako izuzmemo okupirana područja u kojima su vladali Srbi) Istra je bilo jedino mjesto gdje su po kafanama bile pevaljke. U Puli su se puštale na dva mjesta,a gosti su uglavnomile uniformirane osobe.
1991/92. (ako izuzmemo okupirana područja u kojima su vladali Srbi) Istra je bilo jedino mjesto gdje su po kafanama bile pevaljke. U Puli su se puštale na dva mjesta,a gosti su uglavnomile uniformirane osobe.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ruza dupe je IN :)
2020-04-21
jastreb wrote:Obična cima za skretanje pozornosti sa pravih problema.
Ovo zadnje shto tvrdish nije istina ,postojao je jedan kultni restoran u Zagrebu gdje su dolazili tadashnji takozvani domoljubi uglavnom hrvatski otpad (razni kriminalci i buduci tajkuni koje je DTB poslala u Hrvatsku da obave prljav posao i razni legionari) a bogami i srpski shljam pa su uz cajke pravili takve poslove da je to normalnom chovjeku bilo nepojmljivo.I shto je najgore,ostali su frendovi i za vrijeme rata iako su navodno pucali jedni na druge.Chesto puta srpski krimosi su pljachkali srbe po Zagrebu ,a ti "veliki hrvati" svoje hrvate koji su imali lovu ili neku imovinu.Poznavao sam ih par,neki su zagnojili hrvatsku zemlju pljachkajuci poshtene ljude a neki su pobjegli u inozemstvo sa lovom ali su i dalje ostali jedni sa drugim u dobrim odnosima.U ono vrijeme cajke su bile mjesta gdje su zalazili uglavnom kriminalci i po koji zalutali jer su ta mjesta radila do kasno u noc,ali se moglo vidjeti i masu sponzorusha.
Danas,vjerujem da mladi idu na ta mjesta iz jedne vrste unutrashnje pobune jer su nezadovoljni danashnjom Hrvatskom ali isto tako cajkama su naj podloznije zene jer kao shto su nalazile u jeftinim ljubavnim romanima smisao i "ljubav" tako i na tim cajkama uzivaju u pjesmama koje prichaju o balkanskom zivotu gdje je sve savrsheno,neshto kao virtualni svijet.Mladji mushki dolaze zbog sisa i guzica i naravno da pokazu kakvi su frajeri jer onaj koji nije bio na cajkama nije hrvat::))Dosta toga vuche i genetski kod pa su zato za vrijeme bivshe YU najvishe bili cijenjeni rokeri sa chobanskim melosom kao shto je bilo Bijelo Dugme.Uglavnom mix svega i svachega u tome najnovijem hrvatskom fenomenu.Zabranama se ne moze nishta postici.Svojevremeno je prva Virovitica donijela na opcinskom nivou takvu zabranu pa su onda ovi cajkashi pravili koncerte u Madjarskoj a vjerujem da ce se praviti koncerti na bosanskoj strani granice i onda ce oni odlaziti tamo i naravno troshiti lovu u drugoj zemlji.Isti kurac kada smo mi odlazili na neke koncerte rokera u Austriju ili Italiju.Po meni,neka slusha tko hoce a oni koji nece neka ne zabranjuju ovim drugima jer tako pochinje stvaranje neprijateljstva i segregacija u svakom obliku.
Ovo zadnje tocno sto se tice Pule..kad sam sluzio vojsku na Muzilu,1992.u Puli su bila 2 mjesta gdje je bila pjevaljka.
U jedno smo mi vojska znali ici se opit,a drugo je bilo van grada.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Gde su Cajke, tu su Estradni Menadzeri Jastreb&Pizzon
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ovi sto ih zabranjuju, shvatice gresku na izborima
Kada sam pomislio da nema nista gore od Rap-a, pojavio se
Trap.
Cujes to, onda kazes kako Rap i nije bio tako los.
Svako ima svoje, te narodnjake ne slusam, ali pusti druge da
slusaju sta zele, ti uredi trziste i naplati porez a sta pevaju,
bitno je da nema politike i izazivanje mrznje.
Golotinje, sise i guzice, ajde, nekako ce proci
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
jastreb wrote:Ovo zadnje tocno sto se tice Pule..kad sam sluzio vojsku na Muzilu,1992.u Puli su bila 2 mjesta gdje je bila pjevaljka.
Ma srbi su gamad kakve nema ,zachepish im sve rupe na kuci uce ti kroz dimnjak i naki garavi ce ti pocheti pjevati i igrati.U prevodu ,to se zove meka moc ,pa su kroz cajke osvojili Hrvatsku.Na onom Pinku se takmichi pola hrvata iz BiH a bash me iznenadilo neki hrvat iz Velike Gorice pjeva i dobija bdove.Ima 20 godina.A pjeva cajke bolje od bilo kojeg srbina:::)))
Bio sam prije par godina u Begeshu navratio iz Grchke kod nekih frendova iz USA.Odveli me u tri sheshira,svaka soba ima svoju glazbu pa u principu nishta ni ne mozesh razumjeti od kakafonije ,no cigici su fakat dobri,znaju zasvirati za dushu kao nekada u Grachanima u Shevi,E to su bila vremena ,izvedesh pichku u Shevu i odma je znala shto je cheka:::::)))
Dobar osvrt na cajke i masu toga povezano sa srbima i hrvaatima.Jedino se ne slazem o ozvinjenjima .Jebo to,sve koji su chinili zlochine pred zid.Jebalo te isprichavanje.
GORAN ŠARIĆ: Srpski narodnjaci zabranjeni u Hrvatskoj?
https://www.youtube.com/watch?v=3ou4ZJwKPJ0
mentalitet wrote:Dobar osvrt na cajke i masu toga povezano sa srbima i hrvaatima.Jedino se ne slazem o ozvinjenjima .Jebo to,sve koji su chinili zlochine pred zid.Jebalo te isprichavanje.
ovog četaljskog franjevca je vridno poslušat ,,, pod obvezom zaustavit video nakon svake rečenice i sjetit se budala laže i slušat dalje pa opet ,,,,
ovo pašče je definicija da je knjiga a osobito internet obrazovanje otrov ,,,, kao i svaka druga stvar u životu ako se ne konzumira sa mjerom i savješću
Gast- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srpska pjevačica Milica Pavlović bez gaća i s gaćama
» nastupila rehabilitacija :)
» Milica Zavetnica
» Milica Dabović : Srpski životi su važni
» Koncert Maye Berović u Splitu kasnio dva sata, u dvorani je dočekalo oko 3.000 ljudi
» nastupila rehabilitacija :)
» Milica Zavetnica
» Milica Dabović : Srpski životi su važni
» Koncert Maye Berović u Splitu kasnio dva sata, u dvorani je dočekalo oko 3.000 ljudi
Page 3 of 3