Orban opet stvara nervozu: ‘Neki moji zastupnici nisu entuzijastični oko širenja NATO-a‘
Page 1 of 1
Orban opet stvara nervozu: ‘Neki moji zastupnici nisu entuzijastični oko širenja NATO-a‘
Neš dobit švedske Gripene ako ne potpišeš.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/orban-opet-stvara-nervozu-neki-moji-zastupnici-nisu-entuzijasticni-oko-sirenja-nato-a-15309224
https://federalna.ba/svedska-sluzba-sigurnosti-tvrdi-rusija-najveca-prijetnja-pi968
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/orban-opet-stvara-nervozu-neki-moji-zastupnici-nisu-entuzijasticni-oko-sirenja-nato-a-15309224
https://federalna.ba/svedska-sluzba-sigurnosti-tvrdi-rusija-najveca-prijetnja-pi968
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Orban opet stvara nervozu: ‘Neki moji zastupnici nisu entuzijastični oko širenja NATO-a‘
Nisu ti na vlasti više u Švedskoj oni ljevičari nego njihova krajnja desnica iako formalno nije dio vlasti al bez nje se ne može pa ćeš vidit šta će ti obrusit budeš li njih iša pravit idiotima.
Neš dobit niti jedan dio za Gripena pa se jebi i pametuj ćaći svome.
Neš dobit niti jedan dio za Gripena pa se jebi i pametuj ćaći svome.
2014-04-11
Re: Orban opet stvara nervozu: ‘Neki moji zastupnici nisu entuzijastični oko širenja NATO-a‘
Orban je također rekao da mora jasno reći da Mađarska podržava Finsku i Švedsku, ali da također treba saslušati i zamjerke koje Turska ima oko ulaska Švedske.
"Što se Turske tiče, ona je također naša saveznica i stoga trebamo saslušati što ima za reći", rekao je Orban. On smatra da treba pronaći rješenje za turske prigovore jer bi, u protivnom, cijela stvar s proširenjem mogla propasti.
--
Isklepat ću te tako da nećeš znat kako se zoveš ako ne potpišeš.
ŠTA TEBE BOLI KURC ZA NJEGA, OĆE LI ON TO POTPISAT ILI NEĆE I OĆE LI TO PROPAST ?
ISKLEPAT ĆU TE PAJDO KO VOLA U KUPUSU NE POTPIŠEŠ LI.
"Što se Turske tiče, ona je također naša saveznica i stoga trebamo saslušati što ima za reći", rekao je Orban. On smatra da treba pronaći rješenje za turske prigovore jer bi, u protivnom, cijela stvar s proširenjem mogla propasti.
--
Isklepat ću te tako da nećeš znat kako se zoveš ako ne potpišeš.
ŠTA TEBE BOLI KURC ZA NJEGA, OĆE LI ON TO POTPISAT ILI NEĆE I OĆE LI TO PROPAST ?
ISKLEPAT ĆU TE PAJDO KO VOLA U KUPUSU NE POTPIŠEŠ LI.
2014-04-11
Šurujete sa Kinom i Rusijom a zna se da su obje protiv širenja NATO-a
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54168-maarska-ima-velike-koristi-od-strateske-suradnje-s-kinom
Sine ne potpišeš li to će ti bit zadnje šta si napravija.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54168-maarska-ima-velike-koristi-od-strateske-suradnje-s-kinom
Sine ne potpišeš li to će ti bit zadnje šta si napravija.
2014-04-11
Švedski Gripen ti je inače pun američkih dijelova čisto da znaš pa ti ga i oni mogu blokirat.
TO ĆE TI BIT ZADNJE ŠTA SI NAPRAVIJA NE POTPIŠEŠ LI TO.
ZADNJE ĆE TI TO BIT.
TO ĆE TI BIT ZADNJE ŠTA SI NAPRAVIJA NE POTPIŠEŠ LI TO.
ZADNJE ĆE TI TO BIT.
2014-04-11
Ti Republikanci u Americi koji su tebi uzor pušu na Kinu.
Ne moj to potpisat to će ti bit zadnje šta si napravija.
Ne moj to potpisat to će ti bit zadnje šta si napravija.
2014-04-11
Na službenom Twitteru premijera Švedske Ulf Kristerssona objavljeno je da će se i Švedska pridružiti koaliciji država koje šalju Leoparde Ukrajini.
"Švedska se pridružuje 'porodici Leoparda' u podršci Ukrajini, kroz švedske tenkove Leopard 2. Današnji vojni paket također uključuje dodatne komponente protivzračne dobrane. Nastavit ćemo pomagati Ukrajini da dobije rat", poručio je Krisersson.
Švedska se pridružila listi država koje će u Ukrajinu poslati "Leoparde"
Eto tako. Cilo vrime govoriš kako su tebi najbitni mađarski nacionalni interesi a imaš Gripene i jebeš Švedsku jer je sad tebi odjednom stalo do Erdogana.
NABIT ĆU TE NOGON U GUZICU, LETIT ĆEŠ PRIKO CILE MAĐARSKE.
"Švedska se pridružuje 'porodici Leoparda' u podršci Ukrajini, kroz švedske tenkove Leopard 2. Današnji vojni paket također uključuje dodatne komponente protivzračne dobrane. Nastavit ćemo pomagati Ukrajini da dobije rat", poručio je Krisersson.
Švedska se pridružila listi država koje će u Ukrajinu poslati "Leoparde"
Eto tako. Cilo vrime govoriš kako su tebi najbitni mađarski nacionalni interesi a imaš Gripene i jebeš Švedsku jer je sad tebi odjednom stalo do Erdogana.
NABIT ĆU TE NOGON U GUZICU, LETIT ĆEŠ PRIKO CILE MAĐARSKE.
2014-04-11
Šef kabineta mađarskog premijera Viktora Orbana Gergelj Gujaš najavio je danas novo odlaganje ratifikacije članstva Finske i Švedske u NATO, rekavši da će mađarski parlament glasati o tom pitanju možda tek u drugoj polovini marta.
- Parlament će ovo pitanje staviti na dnevni red u ponedeljak i započeti raspravu sledeće nedelje - izjavio je Gujaš. On je dodao da po mađarskoj proceduri, usvajanje zakona traje oko četiri nedelje.- Iz navedenog proizilazi da parlament Mađarske može da glasa o ovom pitanju u drugoj polovini marta - zaključio je Gujaš. Proces ratifikacije članstva Finske i Švedske u NATO se u mađarskom parlamentu još od jula 2022. godine ne pomera sa mrtve tačke.
Mađarska prolongira glasanje
2014-04-11
Similar topics
» Orban pisao Salviniju : Mađarska je uz Italiju , Salvini odgovorio : Orban je uz Italiju a Conte i ljevičari nisu
» Orban stvara novi geopolitički savez koji je opasan za Hrvatsku
» Đukanović: Rusija protiv širenja NATO-a, ali mi biramo svoj put
» Sarajevo slavi: Komitet EU parlamenta usvojio izvještaj o BiH kojeg nisu podržali zastupnici iz Hrvatske
» Sin generala Kruljca se brani: Trava i kokain nisu moji, čuvao sam ih za Toma Forda
» Orban stvara novi geopolitički savez koji je opasan za Hrvatsku
» Đukanović: Rusija protiv širenja NATO-a, ali mi biramo svoj put
» Sarajevo slavi: Komitet EU parlamenta usvojio izvještaj o BiH kojeg nisu podržali zastupnici iz Hrvatske
» Sin generala Kruljca se brani: Trava i kokain nisu moji, čuvao sam ih za Toma Forda
Page 1 of 1