Johnson: Ako Rusija pobijedi, ugrožena je i Britanija. Moramo poslati borbene avione
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Johnson: Ako Rusija pobijedi, ugrožena je i Britanija. Moramo poslati borbene avione
Bivši premijer Ujedinjenog Kraljevstva Boris Johnson upozorio je da bi sigurnost Britanije mogla biti ugrožena ako Ukrajina izgubi u ratu s Rusijom. U intervjuu za Sky News, uoči prve godišnjice rata, Johnson je kazao kako Ujedinjeno Kraljevstvo treba probiti led i postati prva zemlja koja će Ukrajini isporučiti borbene avione.
"Ukrajina želi F-16. Mi ih nemamo, ali imamo Typhoone. Mislim da Britanija treba probiti led i poslati Typhoone Kijevu. Ako Rusija pobijedi, Putin bi mogao zaprijetiti baltičkim državama i bila bi ugrožena sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva", rekao je Johnson.
Johnson je u intervjuu nazvao Putina gangsterom i kazao kako bi on mogao kasnije zaprijetiti i drugim zemljama. "Ulozi su jako visoki. On bi mogao zaprijetiti svim dijelovima bivšeg sovjetskog carstva koje želi zastrašiti. Ovo je apsolutno kritični trenutak za cijeli svijet", rekao je.
Pa pošalji ti. Ja te ne držim da ne pošalješ.
"Ukrajina želi F-16. Mi ih nemamo, ali imamo Typhoone. Mislim da Britanija treba probiti led i poslati Typhoone Kijevu. Ako Rusija pobijedi, Putin bi mogao zaprijetiti baltičkim državama i bila bi ugrožena sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva", rekao je Johnson.
Johnson je u intervjuu nazvao Putina gangsterom i kazao kako bi on mogao kasnije zaprijetiti i drugim zemljama. "Ulozi su jako visoki. On bi mogao zaprijetiti svim dijelovima bivšeg sovjetskog carstva koje želi zastrašiti. Ovo je apsolutno kritični trenutak za cijeli svijet", rekao je.
Pa pošalji ti. Ja te ne držim da ne pošalješ.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Johnson: Ako Rusija pobijedi, ugrožena je i Britanija. Moramo poslati borbene avione
Podržavam Britaniju da pošalje avione
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Re: Johnson: Ako Rusija pobijedi, ugrožena je i Britanija. Moramo poslati borbene avione
Nek šalje. Nek se pokolju između sebe. Daleko im kuća svima. Tv i kokice.
2014-04-11
FLOTA MiG-29 ukrajinskog ratnog vazduhoplovstva uništena je poslednjih dana. Ruski raketni napad potpuno je uništio vazdušnu bazu ukrajinskih pilota.
Na video snimku objavljenom 16. februara vidi se skoro uništena baza. Prevrnuti avioni na leđa i najmanje 10 već neispravnih MiG-29.
Video je objavljen nedavno. Ukrajina je zvanično „dala zelono svetlo“ za širu javnost i učinila ga javnim domenom. Ukrajinski izvori tvrde da se raketni napad dogodio u leto 2022. godine.
UPOZORENJE ZAPADU PROTIV ISPORUKE F-16 KIJEVU: Rusija uništava ukrajinsku flotu MiG-29
2014-04-11
Motori i elektronika su OK izgleda.
Povade, mala steta, iako izgleda haos.
Njima trebaju jeftini avioni i autoput iz sume poletanje.
Mig 21 otprilike.
Rusi su jaki sa PVO.
Dzonson i Typhoon, ne zna ni da ga prepozna.
Povade, mala steta, iako izgleda haos.
Njima trebaju jeftini avioni i autoput iz sume poletanje.
Mig 21 otprilike.
Rusi su jaki sa PVO.
Dzonson i Typhoon, ne zna ni da ga prepozna.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Tržišta je jučer poljuljao zapisnik sa sjednice američke središnje banke koji je pokazao suglasnost većine dužnosnika da je prijetnja visoke inflacije i dalje "ključni faktor" u kretanju monetarne politike i da opravdava kontinuirano podizanje kamatnih stopa dok se rast cijena ne obuzda.
Cijene nafte porasle, Rusija smanjuje opskrbu
Tako je. Triba još dignit kamatne stope. Vidiš da cijene rastu sad kad je Rusija počela smanjivat proizvodnju.
Cijene nafte porasle, Rusija smanjuje opskrbu
Tako je. Triba još dignit kamatne stope. Vidiš da cijene rastu sad kad je Rusija počela smanjivat proizvodnju.
2014-04-11
Tko će finacirat taj vaš rat protiv Rusije ?
Mi u EU jel ?
E Boga mi...
Mi u EU jel ?
E Boga mi...
2014-04-11
Danas je cijene stabilizirala vijest da Rusija u ožujku planira smanjiti izvoz nafte iz zapadnih luka do 25 posto, više no što je najavila, poručivši da će smanjiti proizvodnju za 500 tisuća barela dnevno.RayMabus wrote: Ako Rusija pobijedi, Putin bi mogao zaprijetiti baltičkim državama i bila bi ugrožena sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva", rekao je Johnson.
-
Koliko ja vidim te zapadne luke s naftnim terminalima su samo u Murmansku uz granicu s Norveškom i Sankt Petersburg na Baltiku.
Znači miče natne tankere od tamo da nema problema s vama da ga ne bi ucijenjivali.
Ionako mu nisu naftna polja na tu stranu pa još lakše.
2014-04-11
500000
https://www.pretvori-jedinice.info/kalkulator-za-mjerne-jedinice.php?type=volumen
7.949 365 ×107 Litra [l]
79 493 650
-
Tankeri koji prevoze sirovu naftu dijele se :
https://hr.wikipedia.org/wiki/Tanker
80 tisuća tona dnevno.
https://www.pretvori-jedinice.info/kalkulator-za-mjerne-jedinice.php?type=volumen
7.949 365 ×107 Litra [l]
79 493 650
-
Tankeri koji prevoze sirovu naftu dijele se :
- do 6 000 tona nosivosti - obalni tankeri, koji prevoze naftu i njezine derivate duž obale, a na tankerskim terminalima rasterećuju veće tankere koji ne mogu uploviti u plitkije luke
- od 6 000 do 35 000 t nosivosti - tankeri manje tonaže.
- od 35 000 do 160 000 t nosivosti - tankeri srednje tonaže, u koje spadaju tankeri klase aframax i suezmax
- od 160.000 do 400 000 t nosivosti - supertankeri
- više od 400 000 t nosivosti - mamut-tankeri
https://hr.wikipedia.org/wiki/Tanker
80 tisuća tona dnevno.
2014-04-11
Znači prevedeno: miče svu tankersku flotu iz Baltika.
Lijepo. Zvuči kao da će neko sranje tamo bit.
Lijepo. Zvuči kao da će neko sranje tamo bit.
2014-04-11
Pierre Andurand, jedan od vodećih svjetskih investitora u energetski sektor, izjavio je za Financial Times da je Vladimir Putin izgubio tu bitku nakon što je ostao bez EU-a kao najvećeg kupca ruske energije. Smatra da ruskom predsjedniku treba više od deset godina da izgradi plinovode kojima bi se plin namijenjen Evropi transportirao za Kinu.
Sa druge strane, čak i ako se Evropa uspjela osloboditi ovisnosti o Rusiji u oblasti energetike, smatraju pojedine analize, sada će ući u žestoko utrkivanje s Kinom oko tečnog plina. Pored toga, Rusija nije potpuno izgubila bitku, jer 70 posto svog izvoza nafte trenutno usmjerava prema Kini, Indiji i Turskoj po preferencijalnim stopama, navodi se u analizama.
Rusija nije potpuno izgubila energetsku bitku
Sa druge strane, čak i ako se Evropa uspjela osloboditi ovisnosti o Rusiji u oblasti energetike, smatraju pojedine analize, sada će ući u žestoko utrkivanje s Kinom oko tečnog plina. Pored toga, Rusija nije potpuno izgubila bitku, jer 70 posto svog izvoza nafte trenutno usmjerava prema Kini, Indiji i Turskoj po preferencijalnim stopama, navodi se u analizama.
Rusija nije potpuno izgubila energetsku bitku
2014-04-11
ti britanci su najadnija nacija na svijetu, americki lapdog, milsle da ako jace reze da ce dobit keks od amera
pa sto nas premijer nije rekao da ukrajina ne moze izgubiti i da on nece dozvoliti takvu retoriku..i da zapad ako treba sve zalihe oruzja i streljiva na lagerima posalje u ukrajinu sve samo da obrane ne ukrajinu nego naseg premijera da se ne dokaze kako se zajebao oko ukrajine i europskog 'zajednistva'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa sto nas premijer nije rekao da ukrajina ne moze izgubiti i da on nece dozvoliti takvu retoriku..i da zapad ako treba sve zalihe oruzja i streljiva na lagerima posalje u ukrajinu sve samo da obrane ne ukrajinu nego naseg premijera da se ne dokaze kako se zajebao oko ukrajine i europskog 'zajednistva'
kakvo zajednistvo sta vise tule o zajednistvu odma znaj da su velike trzavice,#sta bi od onih tenkova , samo naivne svabe poslale par komada sta us lezali tamo u nekoj stali, xprvo trebalo polijepit zice izolirkom
jokerman wrote:vuksadinare wrote:pa sto nas premijer nije rekao da ukrajina ne moze izgubiti i da on nece dozvoliti takvu retoriku..i da zapad ako treba sve zalihe oruzja i streljiva na lagerima posalje u ukrajinu sve samo da obrane ne ukrajinu nego naseg premijera da se ne dokaze kako se zajebao oko ukrajine i europskog 'zajednistva'
kakvo zajednistvo sta vise tule o zajednistvu odma znaj da su velike trzavice,#sta bi od onih tenkova , samo naivne svabe poslale par komada sta us lezali tamo u nekoj stali, xprvo trebalo polijepit zice izolirkom
Mislim ono,meni nije problem prochitati da ce poslati i tisucu tenkova.Njihovi tenkovi neka ih shalju kome hoce ali nemoj me jebati u zdrav mozak da ce tih nekoliko stotina tenkova neshto promijeniti ako nije nishta promijenilo onih unishtenih 2.000.Plus toga ti jebeni rusi imaju 20.000 tisuca tenkova i shto je najbitnije imaju posade za njih.Jebo te pishtolj ako neznash okinuti sa njim.
pazi, treba nesta vrlo jasno odmah rascistit, pa cu pokusaat haikumentalitet wrote:jokerman wrote:vuksadinare wrote:pa sto nas premijer nije rekao da ukrajina ne moze izgubiti i da on nece dozvoliti takvu retoriku..i da zapad ako treba sve zalihe oruzja i streljiva na lagerima posalje u ukrajinu sve samo da obrane ne ukrajinu nego naseg premijera da se ne dokaze kako se zajebao oko ukrajine i europskog 'zajednistva'
Mislim ono,meni nije problem prochitati da ce poslati i tisucu tenkova.Njihovi tenkovi neka ih shalju kome hoce ali nemoj me jebati u zdrav mozak da ce tih nekoliko stotina tenkova neshto promijeniti ako nije nishta promijenilo onih unishtenih 2.000.Plus toga ti jebeni rusi imaju 20.000 tisuca tenkova i shto je najbitnije imaju posade za njih.Jebo te pishtolj ako neznash okinuti sa njim.
rusi su ti susjedi,
amerika je daleko
rusi ce tu biti i sutra
ameri ce se pokupit
misli o sutra
to je tragedija, pravis infrastrukturu za jeftinu energiju jos od 70-ih ulozis trilijune dolara, industrija si, trebas jeftinu energiju, to je bio multi generacijski projekt izmedu njemacke i rusije.mentalitet wrote:jokerman wrote:vuksadinare wrote:pa sto nas premijer nije rekao da ukrajina ne moze izgubiti i da on nece dozvoliti takvu retoriku..i da zapad ako treba sve zalihe oruzja i streljiva na lagerima posalje u ukrajinu sve samo da obrane ne ukrajinu nego naseg premijera da se ne dokaze kako se zajebao oko ukrajine i europskog 'zajednistva'
i na kraju ti ga amerikanci dignu u zrak i prisdile te da kupjujes njhov trei puta skuplji plin za koji nemas ni infrastrukturu i koji projek sam po sebi je neodrziv,,
i da posalji jos i kakve tenkove
danke amerika
U jednom drugom svijetu, EU i Rusija imaju snaznu ekonoksu suradnju, Rusija osigurava sirovine i energiju, Europa ima tehnologiju, industriju i know how. Europa jaca politicki i rjesava se americkog jarma.
cek, pa upravo to amerika nastoji izbijeci, aha
cek, pa upravo to amerika nastoji izbijeci, aha
jokerman wrote:pazi, treba nesta vrlo jasno odmah rascistit, pa cu pokusaat haikumentalitet wrote:jokerman wrote:vuksadinare wrote:pa sto nas premijer nije rekao da ukrajina ne moze izgubiti i da on nece dozvoliti takvu retoriku..i da zapad ako treba sve zalihe oruzja i streljiva na lagerima posalje u ukrajinu sve samo da obrane ne ukrajinu nego naseg premijera da se ne dokaze kako se zajebao oko ukrajine i europskog 'zajednistva'
rusi su ti susjedi,
amerika je daleko
rusi ce tu biti i sutra
ameri ce se pokupit
misli o sutra
A chuj iz ovih par tvojih upisa ne bi imao shto oduzeti ni dodati ali je ochito da si chitao antichke filozofe a vjerujem i ove modernije pa ti nije teshko misliti normalno i logichno.Dobro doshao na ovo mjesto .Jebi ga fali normalnih::::)))
nekad mi dode da nesta napisem pa ja tako, a i sam znam da sam vrlo pametan i nacitan, mislim ocigledno je,mentalitet wrote:jokerman wrote:pazi, treba nesta vrlo jasno odmah rascistit, pa cu pokusaat haikumentalitet wrote:jokerman wrote:vuksadinare wrote:pa sto nas premijer nije rekao da ukrajina ne moze izgubiti i da on nece dozvoliti takvu retoriku..i da zapad ako treba sve zalihe oruzja i streljiva na lagerima posalje u ukrajinu sve samo da obrane ne ukrajinu nego naseg premijera da se ne dokaze kako se zajebao oko ukrajine i europskog 'zajednistva'
rusi su ti susjedi,
amerika je daleko
rusi ce tu biti i sutra
ameri ce se pokupit
misli o sutra
A chuj iz ovih par tvojih upisa ne bi imao shto oduzeti ni dodati ali je ochito da si chitao antichke filozofe a vjerujem i ove modernije pa ti nije teshko misliti normalno i logichno.Dobro doshao na ovo mjesto .Jebi ga fali normalnih::::)))
#inace dobro dosao nazad ja sam na ovom forumu sporadicno vec od 2007
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Velika Britanija podržat će Poljsku ako odluči poslati Ukrajini avione
» Ništa od offseta za borbene avione
» Zoran Šprajc o ponudama za borbene avione
» Kanada povlači borbene avione iz Iraka i Sirije
» Amerikanci su nam pomalo neočekivano ponudili potpuno nove borbene avione F-16
» Ništa od offseta za borbene avione
» Zoran Šprajc o ponudama za borbene avione
» Kanada povlači borbene avione iz Iraka i Sirije
» Amerikanci su nam pomalo neočekivano ponudili potpuno nove borbene avione F-16
Page 1 of 2