hasanbegović vs. ngovna
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: hasanbegović vs. ngovna
znam da nemaš, ali tekst je o ngovnima i kako funkcioniraju, inače naveo sam u tekstu da bih to ministarstvo posve ukinuo, a kad već nije ukinuto radije tamo vidio anju nego njega.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ne možeš ukinuto ministarstvo kulture jer jedno društvo mora imati i kulturu ali dovodti neke mujage tamo koje veze nemaju to je strašno. Očekujem sada kulturne djelatnosti u vidi povečanja broja turskih serija na TVu, novih đamija i još većeg veličanja arapskih imigranata.
marcellus wrote:znam da nemaš, ali tekst je o ngovnima i kako funkcioniraju, inače naveo sam u tekstu da bih to ministarstvo posve ukinuo, a kad već nije ukinuto radije tamo vidio anju nego njega.
anja je ok izbor, cijeli savjet za kulturu hdz-a je glasao za nju, ne znam s koje strane je spušten hasanbegović, vjerojatno preko HSPAS ili ekstremnog dijela dijaspore
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Šovagovićka mi je osobno antipatična zbog bahatosti i sl. ali ipak je iz branše.
to s branšom nema veze, po meni ministar nikad ne bi bio iz branše, uostalom to je i demokratski standard za recimo ministra obrane, on ne smije biti vojnik niti dio tog miljea
2014-04-16
tako da po meni ministarstva obrane, unutarnjih, kulture, branitelja, zdravstva, turizma i još neka nikad ne bi imala na čelu čovjeka iz branše. Čovjek iz branše ti treba na mjestu ministra financija.
marcellus wrote:tako da po meni ministarstva obrane, unutarnjih, kulture, branitelja, zdravstva, turizma i još neka nikad ne bi imala na čelu čovjeka iz branše. Čovjek iz branše ti treba na mjestu ministra financija.
Zašto bi financije trebale biti iznimka? Ne može zdravstvno voditi neki pretili alkos kao niti ministarstvo obrane hippy kao ni turizam neki brđan.
catabbath-
2015-08-22
Ono zamisli da ministrarstvo kulture vodi neki jaro s bauštele (ok nismo daleko sada)
dawson wrote:marcellus wrote:tako da po meni ministarstva obrane, unutarnjih, kulture, branitelja, zdravstva, turizma i još neka nikad ne bi imala na čelu čovjeka iz branše. Čovjek iz branše ti treba na mjestu ministra financija.
Zašto bi financije trebale biti iznimka? Ne može zdravstvno voditi neki pretili alkos kao niti ministarstvo obrane hippy kao ni turizam neki brđan.
pa financije bi trebao voditi netko tko je iz financijskog sektora, a jasno da turizam ne može voditi brđan ali može manager koji je došao iz auto industrije, a ministarstvo obrane na zapadu uglavnom vode razne hippy zelene političarke
2014-04-15
Inaće te udruge su ništa drugo do legalnog načina izvlačenja novca iz državnog proračuna u odabrane podobne đepove.
kaja_333 wrote:Oni ne vole citati ustav ili bilo sto drugo jer bi tako demantirali svoje laži koje ponavljaju kao pokvarena papiga tipa te kako se hr temelji na antifašizmu. Drugo, bolesni su od mržnje ..
izvorišne osnove nisu dio ustava, velko je pitanje jesu opće preambula. više je to neki uvod.
a te izvorišne osnove su pomalo nejasne
– u uspostavi temelja državne suverenosti u razdoblju drugoga svjetskog rata, izraženoj nasuprot proglašenju Nezavisne Države Hrvatske (1941.) u odlukama Zemaljskoga antifašističkog vijeća narodnog oslobođenja Hrvatske (1943.), a potom u Ustavu Narodne Republike Hrvatske (1947.) i poslije u ustavima Socijalističke Republike Hrvatske (1963. – 1990.), na povijesnoj prekretnici odbacivanja komunističkog sustava i promjena međunarodnog poretka u Europi, hrvatski je narod na prvim demokratskim izborima (godine 1990.), slobodno izraženom voljom potvrdio svoju tisućgodišnju državnu samobitnost.
– u novom Ustavu Republike Hrvatske (1990.) i pobjedi hrvatskog naroda i hrvatskih branitelja u pravednom, legitimnom, obrambenom i oslobodilačkom Domovinskom ratu (1991. – 1995.) kojima je hrvatski narod iskazao svoju odlučnost i spremnost za uspostavu i očuvanje Republike Hrvatske kao samostalne i nezavisne, suverene i demokratske države.
zapravo i nisu ako prihvatis da smo mi 1941, 1943 i tako sve do 1990 stvarli nešto protiv čega smo se onda borili 1991 -1995. jel baš to sada piše
markabc- Posts : 149
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Turčin tenkovima sravnio dva grada a zapad mu liže šupak i NGOvna šute ko pizde
» Gospodin Hasanbegović
» Mujo Hasanbegović
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» Turčin tenkovima sravnio dva grada a zapad mu liže šupak i NGOvna šute ko pizde
» Gospodin Hasanbegović
» Mujo Hasanbegović
Page 2 of 2