Pernar opet zabio gol Penkiju i Mozemovcima:Marko Franciskovic na slobodi
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Pernar opet zabio gol Penkiju i Mozemovcima:Marko Franciskovic na slobodi
https://www.vecernji.hr/vijesti/marko-franciskovic-pusten-iz-zatvora-zabranjeno-mu-objavljivanje-na-internetu-1659127
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pernar opet zabio gol Penkiju i Mozemovcima:Marko Franciskovic na slobodi
...kad ih pernar rastura sto ocekivat od jacih igraca
2015-09-08
A tko bi stalno otvarao takve teme ako ne ti vucino. Sad ti je malo idol taj blentavi Pernar,kriteriji su sve nizi.
vili40-
2015-08-02
taj 'blentavi' pernar je bacio u konopce i plenkija i radmana i mozemovce..a oni mu ne mogu nista osim da ga roknu..vili40 wrote:A tko bi stalno otvarao takve teme ako ne ti vucino. Sad ti je malo idol taj blentavi Pernar,kriteriji su sve nizi.
2015-09-08
Hahaha….on je bacio u konopce sam sebe i to jos davno,za malo paznje mora napraviti veliku pizdariju i ne jebe ga sto svaki put postaje sve veci ljigavac i nistarija.
vili40-
2015-08-02
...ne vili..on je jednostavno razgolitio do kraja hrvatsku politiku..ne samo kao krimogenu..vec supacku i licemjernu sa parolom njihovog djelovanja..'pojavu osudi druga spasi'vili40 wrote:Hahaha….on je bacio u konopce sam sebe i to jos davno,za malo paznje mora napraviti veliku pizdariju i ne jebe ga sto svaki put postaje sve veci ljigavac i nistarija.
2015-09-08
BIVŠI saborski zastupnik i bivši član Živog zida Ivan Pernar gostovao je prije desetak dana u podcastu, gdje je, između ostalog, branio robovlasnike koji su na Martiniku bičevali robove.
"Ja, recimo, kad sam bio na Karibima, bio sam u takozvanom 'muzeju ropstva'. Znači, Francuzi su imali tamo robove na Martiniku koji su radili u poljima šećerne trstike. I znalo se ako ti jedeš šećernu trsku, tebi će stradati zubi, imat ćeš karijes. I kad bi robovlasnik mislio da mu rob jede šećernu trstiku, on je znao da to nije dobro, ali ne možeš ti objasniti čovjeku, gle izazvat će ti to karijes.
Kao i danas kad kažeš djeci, gle nije ti to dobro jesti, djeca će reći što me briga što nije dobro, ja ću jesti. Onda su oni bičevali robove kad bi jeli tu šećernu trsku, a ljudi prikazuju te robovlasnike kao da je to bilo okrutno i loše prema tim ljudima, iako je u interesu njihovog zdravlja bilo da oni taj šećer ne jedu", rekao je Pernar.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/pernar-robovlasnici-su-bicevali-crnce-da-ne-dobiju-karijes-oni-nisu-bili-okrutni/2440077.aspx
Vjerujete li u Boga, morate se složiti da je On nenadmašan komičar kad je ovom budalastom antivakseru i antisemitu, obožavatelju Hitlera i Putina i vjerojatno najluđem primjerku naše parlamentarne faune, između sve čudnovate zvjeradi koju su Hrvati u posljednja tri desetljeća birali na izborima, dao da ima djecu. Ivanu Pernaru to se prvi put dogodilo kad je imao osamnaest. Iz priče koju je nesebično podijelio s narodom, a on, znate i sami, ništa ne ostavlja za sebe, već čitav svoj smiješni život dijeli na društvenim mrežama, nepoznata mu se starija Švabica bogzna zašto, valjda u pijanstvu skinula i bez ikakve zaštite legla s njim.
Devet mjeseci kasnije kriknulo je jedno sluzavo i ljubičasto novorođenče, prvo koje je naslijedilo prvorazredne gene predsjednika Živog zida, ali njegova veza s njim nije dugo trajala.
"Kad se rodilo dijete, pozornost majke se podijelila između mene i sina, a očekivao sam da mi daje jednaku pozornost kao ranije. Došlo je do nategnutih odnosa i ona je to odlučila prekinuti", opisao je Pernar kasnije, a znajući kako je on razuman i zreo, lijepo ga možemo zamisliti gdje iz kuta sobe frustrirano gleda kako dijete siše mlijeko iz majčinih prsiju, kako mu je bolna nepravda da mali ćelavi podlac grabi nešto što je do jučer samo njemu pripadalo. I kakvom bi ga strašnom srdžbom ispunilo kad bi žena bebi napravila Čokolino, a njemu ništa.
Prošlo je nekoliko godina, a on nije postao ništa pametniji. Usput je negdje upoznao neku zubaricu pa i njoj napravio dijete, još jednog sina. Još jednog malog beznadnog Pernara.
To znamo jer se na društvenim mrežama hvalio kako mu dijete nije cijepljeno i kako ga je on sam, lično i personalno, selenom izliječio od autizma. Teške bolesti koju djetetu, uzgredno kazano, nijedan psihijatar nije utvrdio, postojala je samo u glavi njegova oca.
Sljedeće što se o ovome ludonji nekoliko mjeseci kasnije čulo je da s nekom Kanađankom jedri na Karibima i da su se njih dvoje negdje između Jamajke i Martinika žestoko ispičkarali. Otkud sad Kanađanka i Karibi, zaprepastili smo se. Zar nema on malo dijete? Ispalo je da Ivan Pernar ni s ovom ženom više ne živi. Ponovno su mu brzo dosadile pelene i bočice. Možda se samo tu i tamo javi sinu liječenom autistu i njegovoj sirotoj majci.
Na kraju naše priče nalazimo ga kako leti u daleku afričku zemlju. Nije žalio novaca za avionsku kartu preko Beča i Kaira da bi otišao u Zambiju i posvjedočio kako neki naši nisu podesni za roditelje
Od svih ljudi na svijetu, baš on, koji je u dvije žene neodgovorno ejakulirao i ostavio ih da se same snalaze s neugodnim posljedicama toga čina, našao se suditi tko može biti mama i tata, a neki su Hrvati, potpuno ozbiljno, zadivljeni. Ne mogu dovoljno nahvaliti herojstvo Ivana Pernara.
Hrvati, kao što znamo, od prilike do prilike mogu biti i oštroumna čeljad. Nije to ipak neka posebno velika oštroumnost. Ali, kad su tupi, to je nešto neviđeno, Hrvati su tupi kao ćuskije.
https://slobodnadalmacija.hr/premium/ante-tomic-kad-pernaru-kod-kuce-dosade-pelene-i-bocice-on-se-uputi-u-zambiju-tumaciti-drugima-kako-je-to-biti-tata-1266611
"Ja, recimo, kad sam bio na Karibima, bio sam u takozvanom 'muzeju ropstva'. Znači, Francuzi su imali tamo robove na Martiniku koji su radili u poljima šećerne trstike. I znalo se ako ti jedeš šećernu trsku, tebi će stradati zubi, imat ćeš karijes. I kad bi robovlasnik mislio da mu rob jede šećernu trstiku, on je znao da to nije dobro, ali ne možeš ti objasniti čovjeku, gle izazvat će ti to karijes.
Kao i danas kad kažeš djeci, gle nije ti to dobro jesti, djeca će reći što me briga što nije dobro, ja ću jesti. Onda su oni bičevali robove kad bi jeli tu šećernu trsku, a ljudi prikazuju te robovlasnike kao da je to bilo okrutno i loše prema tim ljudima, iako je u interesu njihovog zdravlja bilo da oni taj šećer ne jedu", rekao je Pernar.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/pernar-robovlasnici-su-bicevali-crnce-da-ne-dobiju-karijes-oni-nisu-bili-okrutni/2440077.aspx
Vjerujete li u Boga, morate se složiti da je On nenadmašan komičar kad je ovom budalastom antivakseru i antisemitu, obožavatelju Hitlera i Putina i vjerojatno najluđem primjerku naše parlamentarne faune, između sve čudnovate zvjeradi koju su Hrvati u posljednja tri desetljeća birali na izborima, dao da ima djecu. Ivanu Pernaru to se prvi put dogodilo kad je imao osamnaest. Iz priče koju je nesebično podijelio s narodom, a on, znate i sami, ništa ne ostavlja za sebe, već čitav svoj smiješni život dijeli na društvenim mrežama, nepoznata mu se starija Švabica bogzna zašto, valjda u pijanstvu skinula i bez ikakve zaštite legla s njim.
Devet mjeseci kasnije kriknulo je jedno sluzavo i ljubičasto novorođenče, prvo koje je naslijedilo prvorazredne gene predsjednika Živog zida, ali njegova veza s njim nije dugo trajala.
"Kad se rodilo dijete, pozornost majke se podijelila između mene i sina, a očekivao sam da mi daje jednaku pozornost kao ranije. Došlo je do nategnutih odnosa i ona je to odlučila prekinuti", opisao je Pernar kasnije, a znajući kako je on razuman i zreo, lijepo ga možemo zamisliti gdje iz kuta sobe frustrirano gleda kako dijete siše mlijeko iz majčinih prsiju, kako mu je bolna nepravda da mali ćelavi podlac grabi nešto što je do jučer samo njemu pripadalo. I kakvom bi ga strašnom srdžbom ispunilo kad bi žena bebi napravila Čokolino, a njemu ništa.
Prošlo je nekoliko godina, a on nije postao ništa pametniji. Usput je negdje upoznao neku zubaricu pa i njoj napravio dijete, još jednog sina. Još jednog malog beznadnog Pernara.
To znamo jer se na društvenim mrežama hvalio kako mu dijete nije cijepljeno i kako ga je on sam, lično i personalno, selenom izliječio od autizma. Teške bolesti koju djetetu, uzgredno kazano, nijedan psihijatar nije utvrdio, postojala je samo u glavi njegova oca.
Sljedeće što se o ovome ludonji nekoliko mjeseci kasnije čulo je da s nekom Kanađankom jedri na Karibima i da su se njih dvoje negdje između Jamajke i Martinika žestoko ispičkarali. Otkud sad Kanađanka i Karibi, zaprepastili smo se. Zar nema on malo dijete? Ispalo je da Ivan Pernar ni s ovom ženom više ne živi. Ponovno su mu brzo dosadile pelene i bočice. Možda se samo tu i tamo javi sinu liječenom autistu i njegovoj sirotoj majci.
Na kraju naše priče nalazimo ga kako leti u daleku afričku zemlju. Nije žalio novaca za avionsku kartu preko Beča i Kaira da bi otišao u Zambiju i posvjedočio kako neki naši nisu podesni za roditelje
Od svih ljudi na svijetu, baš on, koji je u dvije žene neodgovorno ejakulirao i ostavio ih da se same snalaze s neugodnim posljedicama toga čina, našao se suditi tko može biti mama i tata, a neki su Hrvati, potpuno ozbiljno, zadivljeni. Ne mogu dovoljno nahvaliti herojstvo Ivana Pernara.
Hrvati, kao što znamo, od prilike do prilike mogu biti i oštroumna čeljad. Nije to ipak neka posebno velika oštroumnost. Ali, kad su tupi, to je nešto neviđeno, Hrvati su tupi kao ćuskije.
https://slobodnadalmacija.hr/premium/ante-tomic-kad-pernaru-kod-kuce-dosade-pelene-i-bocice-on-se-uputi-u-zambiju-tumaciti-drugima-kako-je-to-biti-tata-1266611
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pernar će biti svjedok na sudu u Zambiji: Oni smatraju da mi je život ugrožen jer su vijećnik Možemo i njegova družina dio puno veće mreže trgovaca djecom https://priznajem.hr/novosti/pernar-ce-biti-svjedok-na-sudu-u-zambiji-oni-smatraju-da-mi-je-zivot-ugrozen-jer-su-vijecnik-mozemo-i-njegova-druzina-dio-puno-vece-mreze-trgovaca-djecom/206541/
2015-09-08
šta pernar ima s franciškovićem osim što niti jedan nije normalan
vuksadinare wrote:Pernar će biti svjedok na sudu u Zambiji:
Pernar neće biti svjedok na sudu u zambiji jer ga ni optuženi ni tužitelj neće zvati za svjedoka, a neće jer ne zna ništa o tome kako se odvijala trgovina djecom za koju su optuženi.
Za to da su transrodni nisu optuženi, i za to nikog nije briga u Zambiji, a to ionako znaju i bez Pernara iz dokumenata Noaha Kraljevića
Marcelo on je i bez pojavljivanja na sudu dovoljno učinio.. da se tresu guze mnogima ovdje...zato šute danima bencicka i ekipa...a plenki sad sve svaljuje na radmana bozinovica
2015-09-08
Pernar beskompromisni borac za pravdu
2014-04-19
Ne znam tko je taj Franceskovic a tek kada se ovaj luđak od Pernara pojavio na bujici i tražio da ga puste ova luda država koja ga je bez opravdanja držala zaključanog ga je pustila.
Pernar, možemo, Franceskovic, Hrvatska to su sve luđaci i psihijatrija na istoj valnoj duljini
Pernar, možemo, Franceskovic, Hrvatska to su sve luđaci i psihijatrija na istoj valnoj duljini
E da ste samo vidjeli kakve je sve ovaj sig hajl i KkK pizdarije pisao na telegramu gdje sam bio zaluta par puta dok nisam dobio ban jer od pernara jer sam mu napisao istinu, da onaj vitamin C iz dma koji on reklamira da liječi sve probleme da uopće nije vitamin C i da to piše i na deklaraciji i da vitamin C zaista pomaže ali ako se uzima u prirodnom obliku a ne sintetičkom za 10kn/1kgdebotoijusto wrote:BIVŠI saborski zastupnik i bivši član Živog zida Ivan Pernar gostovao je prije desetak dana u podcastu, gdje je, između ostalog, branio robovlasnike koji su na Martiniku bičevali robove.
I ban
Xd
Sve je to ista psihijatrija, HDZ, Pernar, Možemo, Franceskovic
prckov wrote:Pernar beskompromisni borac za pravdu
baš.
komad budale
vuksadinare wrote:Marcelo on je i bez pojavljivanja na sudu dovoljno učinio.. da se tresu guze mnogima ovdje...zato šute danima bencicka i ekipa...a plenki sad sve svaljuje na radmana bozinovica
ma kome se zbog pernara tresu gaće
nikom, samo ispada da su oni koji su protiv trgovine djecom luđaci ko i on
Pa realno u politiku samo ulaze luđaci kako je kic rekao negdje.
Misliš da su one frustrirane babetine iz Možemo i transvestiti koji sebi režu sise i kitu ista normalnije osobe od Pernara. Jesu kurac.
Prosječna normalna osoba u RH ima karijeru, ima život, familiju a luđake biramo na vlast.
E da smatram da je odlična stvar za ovu državu što imamo jednog luđaka na drugoj strani koji se suprotstavio HDZ /Možemo! koaliciji
Misliš da su one frustrirane babetine iz Možemo i transvestiti koji sebi režu sise i kitu ista normalnije osobe od Pernara. Jesu kurac.
Prosječna normalna osoba u RH ima karijeru, ima život, familiju a luđake biramo na vlast.
E da smatram da je odlična stvar za ovu državu što imamo jednog luđaka na drugoj strani koji se suprotstavio HDZ /Možemo! koaliciji
Pazi ovo ona luđakinja Hrga se pohvalila na fejsu kako je kupila za 1000$ dite od jedne familije u Siriji i tako im pomogla. Kakva bolesna ženska. Mogla bi im je ostaviti 1000$
franciskovic je zatvoren jer je pozivao na borbu protiv covid mjera i rusenje plenkija i berosaAssadNaPodmornici wrote:Ne znam tko je taj Franceskovic a tek kada se ovaj luđak od Pernara pojavio na bujici i tražio da ga puste ova luda država koja ga je bez opravdanja držala zaključanog ga je pustila.
2015-09-08
ni kod stare babe djabeAssadNaPodmornici wrote:Pazi ovo ona luđakinja Hrga se pohvalila na fejsu kako je kupila za 1000$ dite od jedne familije u Siriji i tako im pomogla. Kakva bolesna ženska. Mogla bi im je ostaviti 1000$
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pernar je opet u pravu
» Božo Petrov umire od smijeha jer misli da Pernar opet priča gluposti
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Božo Petrov umire od smijeha jer misli da Pernar opet priča gluposti
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
Page 1 of 3