POLJSKA ZATVORILA GRANICU: Nema prolaza bjeloruskim kamionima
Page 1 of 1
POLJSKA ZATVORILA GRANICU: Nema prolaza bjeloruskim kamionima
Tako je. Zatvori sve. Fajront.
POLJSKA ZATVORILA GRANICU: Nema prolaza beloruskim kamionima
Poljska zatvara i poslednji granični prelaz za kretanje kamiona registrovanih u Belorusiji
Poljska granična straža je saopštila da će u zemlji biti dozvoljeni samo kamioni registrovani u Poljskoj, kao i u zemljama Evropskog ekonomskog prostora, Evropskog udruženja za slobodnu trgovinu i Švajcarskoj.
POLJSKA ZATVORILA GRANICU: Nema prolaza beloruskim kamionima
Poljska zatvara i poslednji granični prelaz za kretanje kamiona registrovanih u Belorusiji
Poljska granična straža je saopštila da će u zemlji biti dozvoljeni samo kamioni registrovani u Poljskoj, kao i u zemljama Evropskog ekonomskog prostora, Evropskog udruženja za slobodnu trgovinu i Švajcarskoj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šandor Winnetou likes this post
Re: POLJSKA ZATVORILA GRANICU: Nema prolaza bjeloruskim kamionima
Tko sa rusima takve sadi o glavu mu se obiju
logičan potez...
jer je bjelorusija, za razliku od poljske, direktno umiješana u sukob u ukrajini...
jer je bjelorusija, za razliku od poljske, direktno umiješana u sukob u ukrajini...
Jesi li ti onaj tre kojem sam se nekad divio.Šandor Winnetou wrote:Tko sa rusima takve sadi o glavu mu se obiju
A koji je sax postao americka verzija onog cetnika vrvenkastoga koji je ruska zlocinacka kujica a ti americka
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ja jesam tre i boli me kiki za amerikancima, ja samo želim da ruske kurbetine odjebu od Ukrajine i neka svako sam odlučuje o svojoj sudbini.FRANK wrote:Jesi li ti onaj tre kojem sam se nekad divio.Šandor Winnetou wrote:Tko sa rusima takve sadi o glavu mu se obiju
A koji je sax postao americka verzija onog cetnika vrvenkastoga koji je ruska zlocinacka kujica a ti americka
Realno potez davljenika.
Beloruski kamioni i rat?
Opet se oglasavas a sledeci si.
Poljak ko Poljak.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Similar topics
» Francuska zatvorila granicu za sve koji nisu EU do 1.12.2020
» Šok u Srbiji: nema prolaza u Nišu
» Užas u Srbiji: nema prolaza još jedan krug (video)
» POLJSKA,LUDILO KOJE KRAJA NEMA
» 'Misao' Ostoje Rankovica:'Vojska po zakonu nema pravo cuvati granicu a nije ni potrebna'
» Šok u Srbiji: nema prolaza u Nišu
» Užas u Srbiji: nema prolaza još jedan krug (video)
» POLJSKA,LUDILO KOJE KRAJA NEMA
» 'Misao' Ostoje Rankovica:'Vojska po zakonu nema pravo cuvati granicu a nije ni potrebna'
Page 1 of 1