DOSHAO U KIJEV KADA JE OD RUSIJE DOBIO BEZBJEDNOSNE GARANCIJE
Page 1 of 1
DOSHAO U KIJEV KADA JE OD RUSIJE DOBIO BEZBJEDNOSNE GARANCIJE
A i taj jebeni Putin,za koji mu je kurac dao dozvolu da moze sletiti u Kijev,Gadjaj smece neka gore u paklu.Znachi gori pod nogama chim je morao doci osobno tamo na mjesto svoga zlochina?
Predsednik SAD Džozef Bajden je u Kijev stigao pošto je dobio garancije bezbednosti, izjavio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti RF Dmitrij Medvedev.
Bajden je u ponedeljak stigao u nenajavljenu posetu Kijevu i sastao se sa Volodimirom Zelenskim.
https://www.sd.rs/ukrajina/vesti/bajden-kijev-medvedev-ukrajina-2023-02-20
Predsednik SAD Džozef Bajden je u Kijev stigao pošto je dobio garancije bezbednosti, izjavio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti RF Dmitrij Medvedev.
Bajden je u ponedeljak stigao u nenajavljenu posetu Kijevu i sastao se sa Volodimirom Zelenskim.
Re: DOSHAO U KIJEV KADA JE OD RUSIJE DOBIO BEZBJEDNOSNE GARANCIJE
mentalitet wrote:A i taj jebeni Putin,za koji mu je kurac dao dozvolu da moze sletiti u Kijev,Gadjaj smece neka gore u paklu.Znachi gori pod nogama chim je morao doci osobno tamo na mjesto svoga zlochina?
opet si cigan
Gast- Guest
A što je drugo i mogao, nego podviti rep, kad mu se plastificirani došao zapišavati pred njegovim vratima
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
ne, rusi su obavesteni
i da nije zgodno
sa komplikuju
ako se slazu
i da nije zgodno
sa komplikuju
ako se slazu
2020-04-21
škutor wrote:mentalitet wrote:A i taj jebeni Putin,za koji mu je kurac dao dozvolu da moze sletiti u Kijev,Gadjaj smece neka gore u paklu.Znachi gori pod nogama chim je morao doci osobno tamo na mjesto svoga zlochina?
opet si cigan
JocK ,sada sam amer,jebiga zivim ovdje i stalo mi je da ova zemlja postane normalna,ali po mom uvjerenju i po uvjerenju miliona amerikanaca to se nece desiti dok su ovi mafijashi na vlasti isto ti je u Hrvatskoj.Tek kada skinete tu mutantsku gamad sa vlasti mozda cete moci postati opet normalni.Kuzish sada?Za "mog predsjednika" i nije neka shteta da mu se desi kakva nesreca,pa bolje da krepe on nego neko dijete u svijetu.A ova vreca govana ima krvave ruke do lakata.
Col. Macgregor: Ukraine is About to be ANNIHILATED (Exclusive Interview)
https://www.youtube.com/watch?v=rnut-E_eEM0
zlo se nemože povaliti dobrom
nama je hrvatsku komunjarski štakor vrane iščupa iz jugonacizma
zamisli danas koji bi mostrum planetarni bio jugonacizam da je živ
a to zlo nije živo samo zato šta je hrvatski duh bio jači i od komunizma i od soci-rasizma i jugonacizma ,,, toliko da su komunjare postali hrvati ,,,, golemo je to
e sad mi hrvati tu otadžbinu socijalista tribamo sa nekim ka pernar il ludo milanče otet tvojoj bratji po naravi ,,,,znači zlouporabit drugove ,,
triba nam neko mudar
nama je hrvatsku komunjarski štakor vrane iščupa iz jugonacizma
zamisli danas koji bi mostrum planetarni bio jugonacizam da je živ
a to zlo nije živo samo zato šta je hrvatski duh bio jači i od komunizma i od soci-rasizma i jugonacizma ,,, toliko da su komunjare postali hrvati ,,,, golemo je to
e sad mi hrvati tu otadžbinu socijalista tribamo sa nekim ka pernar il ludo milanče otet tvojoj bratji po naravi ,,,,znači zlouporabit drugove ,,
triba nam neko mudar
Gast- Guest
kreten četnički
uvijek se u takvim slučajevima obavjesti.
napisao sam to dan kada je sletio.
moskva je znala da lik dolazi.
izašli su rusima u susret pa nije sletio air force one u kijev.
jer bi u tom slučaju nebo nad ukrajinom bilo puno natoovih aviona.
2014-12-30
veber wrote:kreten četnički
Naravno schwapsko govno da se to u normalnim okolnostima podrazumijeva jer je to i medjunarodnim protokolima rijesheno.Nego neshto drugo je u pitanju a ti kao i josh neki drugi ovdje jednostavno ne mozete dokuchiti jer imate pilece mozgove.Ja osobno nikada ne bi molio svoga neprijatelja za bilo shto a posebno ako mislim da sam jaci od njega.Ishao bi bez pitanja i dozvole i tako pokazao cijelom svijetu da se tog misha ne bojim,ali kurac starca od 85 godina frka.Majku mu jebem americhku josh bi zivio a boli ga kurac za stotinu tisucu mrtvih koje je prouzrokovao svojom politikom.Ti bi ,to znam jer schwapchad i nema neki moral etiku ili samoposhtovanje,dokazano iz osobnog iskustva??
ajde, četnik u trokorakz odskakući. možeš i u rusiju.
nemreš jadan. bolje čistiri račiće u us nego biti u rusiji.
rusi uredno pitaju amere smiju li do kine ili indije. da se ne desi oboritis.
samo kaj vi srblji koji haklaze prikse ili čistite račiće ne kužite to.
nemreš jadan. bolje čistiri račiće u us nego biti u rusiji.
rusi uredno pitaju amere smiju li do kine ili indije. da se ne desi oboritis.
samo kaj vi srblji koji haklaze prikse ili čistite račiće ne kužite to.
2014-12-30
Biden je stara škola...poprskao i Rusiju i Kinu...
red wolf-
2016-02-10
Ako ćemo iskreno, Biden je senilni starac koji ne zna šta radi.red wolf wrote:Biden je stara škola...poprskao i Rusiju i Kinu...
Guest- Guest
Similar topics
» OSUĐEN ZBOG ŠAMARA KATOLIČKOJ AKTIVISTICI, DOBIO OZBILJNU KAZNU 'Kada sam vidio da netko ruši transparent 'Sekularna Hrvatska' jako sam se uzbudio...'
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
Page 1 of 1