Ruska invazija na Ukrajinu
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Dobro porucit cu im,znaju tko si i ti..RayMabus wrote:Da te malo podsjetim : prije napada Rusije na Ukrajinu oni ispred glavne srpske crkve u Hrvatskoj veliki natpis : Ne napadajte Rusiju.
Kome je to poruka ? Šta ima Hrvatska s Rusijom ? Ništa. IU onda oni napadnu Ukrajinu.
Jel znaš šta san in reka tad ako šta vidin ode da izvode ?
Da ću ih zapalit žive u toj crkvi u središtu Zagreba.
PAZI SE.
Hartmann- Posts : 2008
2021-01-04
Samo ti nastavi pa češ vidit di ćeš završit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Neće krajnju ljevicu na vlast u Berlinu jer je prije par dana organizirala skup u Berlinu za podršku Putinu.
Ne igraj se s menom. Opasniji sam nego šta misliš i ovo ne može uhvatiti nikakva ruska mafija jer demoni i djeca Ništavila te anđeo Pravednik u pohodu nije nešto šta možeš uhvatiti jer lete okolo po astralu.
"Predsjedništvo berlinskog ogranka CDU-a jednoglasno je glasalo za ulazak u koalicijske pregovore s SPD-om", rekao je glasnogovornik ogranka lokalnog CDU-a.
Prije toga je i aktualna SPD-ova gradonačelnica/premijerka Berlina Franziska Giffey iznenada najavila želju berlinskog SPD-a za ulazak u pregovore oko formiranje vlade u Berlinu s CDU-om.
Do jučer je sve ukazivalo na to da SPD, iako je na izborima 12. veljače izgubio vodeću poziciju, koju je preuzeo CDU, želi nastaviti tročlanu koaliciju sa strankom Zeleni i Ljevica, koja je u Berlinu na vlasti od 2016.
Konzervativac možda dolazi na čelo Berlina, CDU i SPD razgovaraju o koaliciji
Ne igraj se s menom. Opasniji sam nego šta misliš i ovo ne može uhvatiti nikakva ruska mafija jer demoni i djeca Ništavila te anđeo Pravednik u pohodu nije nešto šta možeš uhvatiti jer lete okolo po astralu.
"BERLINSKI OGRANAK CDU-A JEDNOGLASNO GLASAO ZA ULAZAK U KOALICIJSKE PREGOVORE S SPD-OM"
"Predsjedništvo berlinskog ogranka CDU-a jednoglasno je glasalo za ulazak u koalicijske pregovore s SPD-om", rekao je glasnogovornik ogranka lokalnog CDU-a.
Prije toga je i aktualna SPD-ova gradonačelnica/premijerka Berlina Franziska Giffey iznenada najavila želju berlinskog SPD-a za ulazak u pregovore oko formiranje vlade u Berlinu s CDU-om.
Do jučer je sve ukazivalo na to da SPD, iako je na izborima 12. veljače izgubio vodeću poziciju, koju je preuzeo CDU, želi nastaviti tročlanu koaliciju sa strankom Zeleni i Ljevica, koja je u Berlinu na vlasti od 2016.
Konzervativac možda dolazi na čelo Berlina, CDU i SPD razgovaraju o koaliciji
2014-04-11
Znači da ti pojasnim neke stvari : ja sam anđeo Pravednik i ne zalažem se za ukrajinski napad na Krim a nit na ono šta su držali prije napada. Gledam šta je pravedno.
Napraviš mi natpis veliki u srcu države prije napada Rusije na Ukrajinu na kojem piše Ne napadajte Rusiju i to na zidu tj pročelju srpske crkve tamo.
Tko je napada ? Šta Hrvatska uopće ima s time ?
Sad mi dolaziš s šemom kako ćeš ti nas uplašit jer pomažemo Ukrajini da se obrani od te stoke.
Sine reka san ti tada a ponovit ću ti opet : VIDIM LI VAS OVDJE DA MI ŠTA IZVODITE ZAPALIT ĆU VAS ŽIVE U SRI BILA DANA U TOJ GLAVNOJ SRPSKOJ CRKVI U HRVATSKOJ.
AJ BOG
Napraviš mi natpis veliki u srcu države prije napada Rusije na Ukrajinu na kojem piše Ne napadajte Rusiju i to na zidu tj pročelju srpske crkve tamo.
Tko je napada ? Šta Hrvatska uopće ima s time ?
Sad mi dolaziš s šemom kako ćeš ti nas uplašit jer pomažemo Ukrajini da se obrani od te stoke.
Sine reka san ti tada a ponovit ću ti opet : VIDIM LI VAS OVDJE DA MI ŠTA IZVODITE ZAPALIT ĆU VAS ŽIVE U SRI BILA DANA U TOJ GLAVNOJ SRPSKOJ CRKVI U HRVATSKOJ.
AJ BOG
2014-04-11
Izgleda da su Bahmutu dani odbrojani...Rusi bi ga mogli uskoro oslobodit.
Guest- Guest
Prema medijskoj službi ureda ukrajinskog predsjednika, 6. ožujka Volodimir Zelenski je održao sastanak s predstavnicima Glavnog stožera ukrajinskih oružanih snaga, posvećen stanju u Bahmutu.
U priopćenju se navodi da su glavni zapovjednik Oružanih snaga Valerij Zalužni i zapovjednik kopnenih snaga Oleksandar Sirski podržali nastavak bitke za Bahmut.
https://www.geopolitika.news/vijesti/ukrajinski-drzavni-vrh-odlucio-nastavljamo-borbu-za-bahmut/
Stiže gomila protuoklopnog oružja tamo jer je ipak računica da ako oni tu uspore Ruse i nanesu im teške gubitke u oklopu da će bit poslije lakše oslobađati cijeli taj teritorij koje su ruske snage zauzele od početka ovog napada Rusije na Ukrajinu u drugom mjesecu prošle godine.
U priopćenju se navodi da su glavni zapovjednik Oružanih snaga Valerij Zalužni i zapovjednik kopnenih snaga Oleksandar Sirski podržali nastavak bitke za Bahmut.
https://www.geopolitika.news/vijesti/ukrajinski-drzavni-vrh-odlucio-nastavljamo-borbu-za-bahmut/
Stiže gomila protuoklopnog oružja tamo jer je ipak računica da ako oni tu uspore Ruse i nanesu im teške gubitke u oklopu da će bit poslije lakše oslobađati cijeli taj teritorij koje su ruske snage zauzele od početka ovog napada Rusije na Ukrajinu u drugom mjesecu prošle godine.
2014-04-11
zoro osvetnik wrote:Izgleda da su Bahmutu dani odbrojani...Rusi bi ga mogli uskoro oslobodit.
Kad će i Herson, šta kažu?
Nego, zar ti vjeruješ da netko s ruske strane kupi poginule Ukrajince, a njovi gnjiju po poljima oko Bahmuta i drugje?
Probaj malo logično razmišljati, možeš ti to.
zoro osvetnik wrote:UZBUNA U LONDONU! Pada ključni ukrajinski grad!
Herson ili čak i Kyiv, nema šta drugo bit...
Kad pijani ukrajinski ustaša baca granatu....
Nisi ni poslušao. Bahmut.Eroo wrote:zoro osvetnik wrote:UZBUNA U LONDONU! Pada ključni ukrajinski grad!
Guest- Guest
Kad netko za dva tjedna izgubi 9,000 vojnika on je zločinac prije svega spram svojih.
Eroo wrote:Kad netko za dva tjedna izgubi 9,000 vojnika on je zločinac prije svega spram svojih.
Ludi Rusi su 1945. osvajajući Berlin izgubili 100 000 vojnika.
Zašto im je bilo toliko stalo da pobijede?
Što bi im škodilo da su ostavili Hitlera na životu? Reich bi još uvijek postojao, možda malo manji.
A možda i NDH.
Doduše, NDH je oživjela nakon 50 godina. Ali bilo bi sve drugačije da je Hićo ostao živ.
crvenkasti-
2014-04-17
Ero, jebeš te slike.
Daj one s mrtvim Rusima!
Daj one s mrtvim Rusima!
crvenkasti-
2014-04-17
Nije nešto, tek da se ti duša smiri od zadovoljstva...crvenkasti wrote:Ero, jebeš te slike.
Daj one s mrtvim Rusima!
još malo, samo za Crvenkastog...
Ne mogu baš sve, ali jesam poslušao ovog tvog drugara...zoro osvetnik wrote:Nisi ni poslušao. Bahmut.Eroo wrote:zoro osvetnik wrote:UZBUNA U LONDONU! Pada ključni ukrajinski grad!
Ima svakakvih zastava, ali mi je jedna zapela za oko.
Aj pogodite koja?
Aj pogodite koja?
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu