Ruska invazija na Ukrajinu
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Mentalni je maloumni kreten i molim da se tako i obraćate kretenu, doza poštovanja spram prve budaletine foruma nije na odmet :)Eroo wrote:Idiote, rat je započeo progonom i ubijanjem ne-Srba u tkzv. RSK.mentalitet wrote:.
Wagnerovci su kriminalci pushteni iz zatvora da otkupe svoju slobodu ako prezive i zaboli me kurac za njih,ali to su isto radili tvoji u Hrvatskoj i tako su zapocheli rat.Svojim ochima sam vidio kako se ubice kurche MUP-vim iskaznicama i chude se kako to ja nemam,jer eto sada mozesh legalno nekoga opljachkati i ubiti a da ne odgovarash isti je kurac i sa tim Wagnerovcima kao i sa ukrajinskim kriminalcima koji maltretiraju rusko stanovnishtvo u Ukrajini a to odobrava Amerika i Njemachka ,Engleska jer ih boli kurac koliko ce i jednih i drugih poginuti.Daj se chovjeche dozovi pameti i odrasti.
Slično je radila i ukrajinska ruska manjina.Po načelu gdje god je srpski, odnosno ruski, opanak stigao to je Rusija.
Dok budu trošili oružje i municiju još od CCCP Rusi će se kurčit, a onda slijedi odlazak iz UA.
Kao i nekoć JNA iz HR.
OJXAAA...
Rumor na društvenim mrežama i nije potvrđeno kao vjerodostojno. Samo prenosim...
Ono što je vjerodostojno je da se Prigožin žali na svom kanalu na rusko ministarstvo,
kao šalju mu tek 20% municije od one količine koju je tražio. Dakle, to kaže Prigožin
i ne ja. E sad, o priči na mrežama, koja je jednim dijelom evidentna. Istina je da
wagnerovci zadnjih par tjedana ne jurišaju u valovima kao nekoć. Prigožin to očigledno
pravda manjkom municije, dok drugi kažu da je to zbog toga što je u svojim "jurišima"
izgubio polovicu vojnika samo u zadnja dva tjedna. Tko je samo jučer pregledao
postavljene vide snimke vidi svu bijedu ruske (Prigožinove) vojne doktrine i taktike...
Ljudi im ginu kao sjedeće glinene patke. Ukrajinci im granatama precizno gađaju čak i
nekoliko vojnika, koji bezglavo tumaraju u okolici Uhledara i Bahmuta...
Primijetili ste da se na godišnjicu rata botoksirani idiot nije mogao pohvaliti ni Bahmutom,
ni Uhledarom, ili iole važnim uspjehom na bojnom polju...
Bajke o "Ruskom miru" (svijetu) se urušavaju kao kule od karata...
Nema ništa od novog CCCP...
Ono što je vjerodostojno je da se Prigožin žali na svom kanalu na rusko ministarstvo,
kao šalju mu tek 20% municije od one količine koju je tražio. Dakle, to kaže Prigožin
i ne ja. E sad, o priči na mrežama, koja je jednim dijelom evidentna. Istina je da
wagnerovci zadnjih par tjedana ne jurišaju u valovima kao nekoć. Prigožin to očigledno
pravda manjkom municije, dok drugi kažu da je to zbog toga što je u svojim "jurišima"
izgubio polovicu vojnika samo u zadnja dva tjedna. Tko je samo jučer pregledao
postavljene vide snimke vidi svu bijedu ruske (Prigožinove) vojne doktrine i taktike...
Ljudi im ginu kao sjedeće glinene patke. Ukrajinci im granatama precizno gađaju čak i
nekoliko vojnika, koji bezglavo tumaraju u okolici Uhledara i Bahmuta...
Primijetili ste da se na godišnjicu rata botoksirani idiot nije mogao pohvaliti ni Bahmutom,
ni Uhledarom, ili iole važnim uspjehom na bojnom polju...
Bajke o "Ruskom miru" (svijetu) se urušavaju kao kule od karata...
Nema ništa od novog CCCP...
I o ovakvim stvarima sam u gornjem postu sam govorio, ali nisam spomenuo
nešto veoma važno: Zbog razlike u preciznosti i dometu ariljerije u korist
ukrajinske vojske, ovo je moguće izvoditi bez straha da će biti gađani uzvratnom
ruskom paljbom...Zapad je konačno shvatio da Ukrajincima samo treba oružje i municija...
Rusima samo ostaje da iz Bjelorusije napadnu sa neoznačenim oklopom i vojnicima
obučenim u ukrajinske uniforme. Gađat će ih Ukrajinci i u Bjelorusiji,
u to ne može biti sumnje. Valjda neće opet na iste grablje...
nešto veoma važno: Zbog razlike u preciznosti i dometu ariljerije u korist
ukrajinske vojske, ovo je moguće izvoditi bez straha da će biti gađani uzvratnom
ruskom paljbom...Zapad je konačno shvatio da Ukrajincima samo treba oružje i municija...
Rusima samo ostaje da iz Bjelorusije napadnu sa neoznačenim oklopom i vojnicima
obučenim u ukrajinske uniforme. Gađat će ih Ukrajinci i u Bjelorusiji,
u to ne može biti sumnje. Valjda neće opet na iste grablje...
Stugna P je inače namjenjena za gađanje oklopa...a može i ovako kod Ukrajinaca.
Vidi ovo...Prigožinovi jurišnici u još jednom pohodu u smrt...
Ovi nesretnici su imali sreću...Ovi idu na toplo i vratit će se živi u Rusiju.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
RayMabus likes this post
Srpski rusofili i dalje tvrde da je ceo svet na ruskoj strani...tako im Bog pomogao.
Pa kako to...i šučin više, majkumu...
Šandor Winnetou likes this post
Ma jebala vas Ukrajina
Umjesto izgradnje visenacionalne I visejezicne zajednice sa jednakim pravima za sve oni poceli na silu sprovoditi Banderinu ultrasovinisticku koncepciju po kojoj ili si Ukrajinac i govoris zapadnoukrajinskim jezikom kojim vise od pola Ukrajine nikad nije govorilo niti ima veze sa time ...ili te nema
To isto ko da silom I terorom tjeras Dubrovcane ili BiH Hrvate da govore kajkavski
Ili asimilacija ili istrebljenje
Cisti fasizam
I to ih je odvelo u propast
I Neka je....debili ...jebo im Bandera mater debilnu
Umjesto izgradnje visenacionalne I visejezicne zajednice sa jednakim pravima za sve oni poceli na silu sprovoditi Banderinu ultrasovinisticku koncepciju po kojoj ili si Ukrajinac i govoris zapadnoukrajinskim jezikom kojim vise od pola Ukrajine nikad nije govorilo niti ima veze sa time ...ili te nema
To isto ko da silom I terorom tjeras Dubrovcane ili BiH Hrvate da govore kajkavski
Ili asimilacija ili istrebljenje
Cisti fasizam
I to ih je odvelo u propast
I Neka je....debili ...jebo im Bandera mater debilnu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Procjene su da će helikopteri biti spremni za transport za otprilike deset dana. Prema našim informacijama, sedam helikoptera bit će dijelom rastavljeno te će ih transportirati kopnenim putem, a preostalih sedam odletjet će u Poljsku. Naime, svih 14 helikoptera bit će prebačeno u Poljsku, odakle će ih proslijediti u Ukrajinu. Pretpostavka je da će helikopteri s većim resursima odletjeti u Poljsku dok će oni s manje resursa biti prebačeni kopnom. Nakon odlaska ovih helikoptera u Ukrajinu hrvatske zračne snage imat će na raspolaganju deset transportnih helikoptera MI 171Sh i četiri helikoptera Black Hawk.
Počela specijalna operacija slanja 14 naših helikoptera Ukrajini, s ova dva već se skidaju oznake
I ovih deset ćemo im poslat zato jer jednostavno mi nemamo više gdje radit taj generalni remont a gdje proizvođač daje letnu dozvolu jer je proizvođač ovih helikoptera u osnovi Rusija a tu su udarene sankcije itd itd itd. Imaš klasični tehnički pregled godišnje a imaš i generalni remont motora svako par godina i ovaj generalni pregled motora mi ne možemo više radit jer to samo prozvođač u osnovi može radit pregled tj on il netko koga on ovlasti itd. Ono ne možemo ih tehnički održavat na način da dobiju uporabnu dozvolu za letenje. Treba ti ta dozvola od servisa da je sve ok a ne možeš radit taj servis motora jer su udarene sankcije proizvođaču isth.
Počela specijalna operacija slanja 14 naših helikoptera Ukrajini, s ova dva već se skidaju oznake
I ovih deset ćemo im poslat zato jer jednostavno mi nemamo više gdje radit taj generalni remont a gdje proizvođač daje letnu dozvolu jer je proizvođač ovih helikoptera u osnovi Rusija a tu su udarene sankcije itd itd itd. Imaš klasični tehnički pregled godišnje a imaš i generalni remont motora svako par godina i ovaj generalni pregled motora mi ne možemo više radit jer to samo prozvođač u osnovi može radit pregled tj on il netko koga on ovlasti itd. Ono ne možemo ih tehnički održavat na način da dobiju uporabnu dozvolu za letenje. Treba ti ta dozvola od servisa da je sve ok a ne možeš radit taj servis motora jer su udarene sankcije proizvođaču isth.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šandor Winnetou likes this post
Vuhledar...
Trening gađanja ..ode 16 komada vojnih vozila ....
Trening gađanja ..ode 16 komada vojnih vozila ....
Vlada je dosad odobrila 160 milijuna eura, od čega je čak 77 posto u oružju i vojnoj opremi
Koliko je Hrvatska pomogla Ukrajini: Imamo točne brojke
Koliko je Hrvatska pomogla Ukrajini: Imamo točne brojke
2014-04-11
Ova eksplozija mi nije baš jasna. Djeluje mi kao termobaric...
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Hrvatska donacija 14 helikoptera MI 8 bit će jedna od najvećih donacija helikoptera jedne od savezničkih država Ukrajini.
Prema navodima specijaliziranog vojnog portala Oryxsploenkop, dosad su Sjedinjene Američke Države u Ukrajinu uputile najveći broj helikoptera – njih 20. Riječ je o transportnim helikopterima MI 17V 5 koje su Amerikanci u nekom trenutku izvukli iz Afganistana i potom ih u travnju prošle godine prebacili u Ukrajinu.
Do sada je prema istom izvoru devet zemalja doniralo Ukrajini transportne helikoptere. Ukupno njih 44. Iako Ukrajinci vape za jurišnim borbenim helikopterima niti jedna saveznička zemlja do sada nije donirala taj tip helikoptera.
Velika hrvatska donacija Ukrajini: Samo je jedna država dosad poslala više helikoptera
Sad ne znam jel ovo 44 s ova naša 14 ili sve skupa uključujući i ovih naših 14 koje sad šaljemo.
Ova brojka od 44 je s našim dakle dosad 30 komada s tim da Amerika 20 komada, Slovačka 4 komada, Latvija 4 komada i Litva šalje dva komada i to je 30 komada. I onda ovih naših 14 to je ta brojka od 44 komada. Dakle uključujući i naše je 44 komada.
Prema navodima specijaliziranog vojnog portala Oryxsploenkop, dosad su Sjedinjene Američke Države u Ukrajinu uputile najveći broj helikoptera – njih 20. Riječ je o transportnim helikopterima MI 17V 5 koje su Amerikanci u nekom trenutku izvukli iz Afganistana i potom ih u travnju prošle godine prebacili u Ukrajinu.
Do sada je prema istom izvoru devet zemalja doniralo Ukrajini transportne helikoptere. Ukupno njih 44. Iako Ukrajinci vape za jurišnim borbenim helikopterima niti jedna saveznička zemlja do sada nije donirala taj tip helikoptera.
Velika hrvatska donacija Ukrajini: Samo je jedna država dosad poslala više helikoptera
Sad ne znam jel ovo 44 s ova naša 14 ili sve skupa uključujući i ovih naših 14 koje sad šaljemo.
Attack, Transport And Utility Helicopters (~40)
- 20 Mi-17V5s (Originally destined for Afghanistan) [Delivered from April 2022 onwards]
- 4 Mi-24Vs [May 2022]
- 1 Mi-2 [June 2022]
- 4 Mi-17s [June 2022]
- 2 Mi-2s [August 2022]
- 4 Mi-17s [2 in August 2022, 2 more pledged in January 2023]
- 6 Ka-32A11BCs [Late 2022]
- 3 Westland Sea Kings [January 2023]
- 2 Mi-8s [To be delivered]
Ova brojka od 44 je s našim dakle dosad 30 komada s tim da Amerika 20 komada, Slovačka 4 komada, Latvija 4 komada i Litva šalje dva komada i to je 30 komada. I onda ovih naših 14 to je ta brojka od 44 komada. Dakle uključujući i naše je 44 komada.
2014-04-11
660? Malo...izgleda da su Rusi odustali od jurišnih "valova".
Uništavanje oklopa i artiljerije je dnevna doza...tu negdje.
Uništavanje oklopa i artiljerije je dnevna doza...tu negdje.
Rusi su popušići i s protokom vremena bit će sve veći popušići.
2014-04-11
Bahmut seičas...od blizu, uživo...
Šta ovi doli rade na ukrajinskoj zemlji? Brane "rodinu"?
Ovdje će ih samo zatrpati, nitko to ne kupi.
Kroz 100 g. će barem moći reći "tamo di su ruski grobovi to je Rusija".
Ovdje će ih samo zatrpati, nitko to ne kupi.
Kroz 100 g. će barem moći reći "tamo di su ruski grobovi to je Rusija".
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 9 of 50