Končevski odbrusio Petrovu i lažnim ratnim invalidima
Page 1 of 1
Končevski odbrusio Petrovu i lažnim ratnim invalidima
Naime,Petrov je u predizbornoj kampanji prigovarao o obnovi nekih zagorskih cesta koje se nisu obnavljale 20 godina,da je to neko lokalno-zavičajno bla bla.Sad mi je jasno zašto Zagoraca nema u ovoj Vladi.
Spomenuo je i lažne ratne invalide koji nisu postali invalidi na ratištu nego doma.
Inače čovjek je branitelj i ne napadaj ga bez veze.
Spomenuo je i lažne ratne invalide koji nisu postali invalidi na ratištu nego doma.
Inače čovjek je branitelj i ne napadaj ga bez veze.
vili40-
2015-08-02
Re: Končevski odbrusio Petrovu i lažnim ratnim invalidima
Inače nisam baš zadovoljan sa izborom ministara iako sam glasao za Most,no dobro,tko mene pita.
vili40-
2015-08-02
Pa zagoraca u vladi tudjmana osim gregurica i jarnjaka nije bilo...kod racana cacic...za sanaderovu vladu jedino jarnjak...zoki je imao hajdas doncica i jedno vrijeme cacica....mislim da je sam problem u zagorcima kojima je u genima vjecno defenzivni stav i ne bas neka sloga
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zagorska stranka je bila moj favorit na izborima, ali ne i njihova koalicija
2014-04-14
Čačića ne gurati pod Zagorce.vuksadinare wrote:Pa zagoraca u vladi tudjmana osim gregurica i jarnjaka nije bilo...kod racana cacic...za sanaderovu vladu jedino jarnjak...zoki je imao hajdas doncica i jedno vrijeme cacica....mislim da je sam problem u zagorcima kojima je u genima vjecno defenzivni stav i ne bas neka sloga
Inače nikad me nije briga od kud je netko nego gledam dal je netko čovjek ili ništarija,ali bode me malo ovo da godinama nema ljudi u vlasti sa sjevera.I sad je preko pola vlade iz Dalmacije plus jedno četvorica iz Metkovića i nemam ništa protiv ni sada ako će napokon sada krenuti na bolje.
vili40-
2015-08-02
Similar topics
» PRVE POSLJEDICE MEDVEDOVOG ZAKONA U 2018. godini 9716 ljudi poslalo zahtjev: 'Proglasite nas hrvatskim ratnim invalidima'
» Štedit će na invalidima... Bravo!
» Oda lažnim diplomama
» Bombardiranje lažnim autoritetima nastavljaju
» Kosovo preplavljeno lažnim kovanicama
» Štedit će na invalidima... Bravo!
» Oda lažnim diplomama
» Bombardiranje lažnim autoritetima nastavljaju
» Kosovo preplavljeno lažnim kovanicama
Page 1 of 1