'' Trgovina do zadnjeg časa: HDZ i MOST još nisu potpisali Sporazum jer mostovci žele još fotelja. ''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: '' Trgovina do zadnjeg časa: HDZ i MOST još nisu potpisali Sporazum jer mostovci žele još fotelja. ''
Ovo s MOSTOM je ispalo najveće sranje u povijesti Hrvatske. A trebalo je biti kao neki preokret nakon godina pljačke i bezzakonja. Kad ono kurac - ista su to sve govna. Samo fotelje su bitne i kako izvući zadnju kunu sirotinji.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Re: '' Trgovina do zadnjeg časa: HDZ i MOST još nisu potpisali Sporazum jer mostovci žele još fotelja. ''
Ja pak mislio politika neka humana stvar...marcus-t wrote:Ovo s MOSTOM je ispalo najveće sranje u povijesti Hrvatske. A trebalo je biti kao neki preokret nakon godina pljačke i bezzakonja. Kad ono kurac - ista su to sve govna. Samo fotelje su bitne i kako izvući zadnju kunu sirotinji.
hahahahahahahahahahahahahahahaha...Uosalom, što se žalite?...Opet vam je HDZ na vlasti...marcus-t wrote:Ovo s MOSTOM je ispalo najveće sranje u povijesti Hrvatske. A trebalo je biti kao neki preokret nakon godina pljačke i bezzakonja. Kad ono kurac - ista su to sve govna. Samo fotelje su bitne i kako izvući zadnju kunu sirotinji.
Guest- Guest
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ima-li-hdz-uopce-vecinu/870011.aspx
Guest- Guest
i ja,i ja..humanitarne priredbe,dragovoljni rad,prikupljanje novca za potrebite,samooporezivanje i odricanje od profita,autoregulacija moci...;-)AlfaOmega wrote:Ja pak mislio politika neka humana stvar...marcus-t wrote:Ovo s MOSTOM je ispalo najveće sranje u povijesti Hrvatske. A trebalo je biti kao neki preokret nakon godina pljačke i bezzakonja. Kad ono kurac - ista su to sve govna. Samo fotelje su bitne i kako izvući zadnju kunu sirotinji.
2014-04-12
Kad to tak slušam, u meni se čak i rodi ideal. Možda i oformim kakvu udrugu.
ti bas ne vjerujes da ti ljudi, politicari, samo zele nesto napraviti za dobro svih nas?maggie13 wrote:i ja,i ja..humanitarne priredbe,dragovoljni rad,prikupljanje novca za potrebite,samooporezivanje i odricanje od profita,autoregulacija moci...;-)AlfaOmega wrote:Ja pak mislio politika neka humana stvar...marcus-t wrote:Ovo s MOSTOM je ispalo najveće sranje u povijesti Hrvatske. A trebalo je biti kao neki preokret nakon godina pljačke i bezzakonja. Kad ono kurac - ista su to sve govna. Samo fotelje su bitne i kako izvući zadnju kunu sirotinji.
dijagram-
2015-08-09
Eno onaj Mujic vozi staru bubu i podijeli svu svoju zaradu sirotinji.Steta sta je dzihadista. Muhahahaha
2014-04-14
Bilo kako ali i dzambas pupovec se dobiti nesto. Nije debela jos zapjevala.
2014-04-14
http://www.jutarnji.hr/saborskoj-vecini-prijeti-novi-raskol-tri-zastupnika-mosta-osnivaju-svoj-klub--oreskovic-trazi-podrsku-od-zastupnika-manjina--imali-smo-kratku-diskusiju--vrlo-pozitivnu--ide-u-pravom-smjeru----/1504064/
'' ...Lovrinović žestoko napao program Vlade - ' Neću vam dati svoj glas! ' ''
hahahahahahahhahahahahahahaha...Gdje ste forumski nacionalisti...Opet će vas Srbi spašavati...hahahahahahahahahahahahahahaha
'' ...Lovrinović žestoko napao program Vlade - ' Neću vam dati svoj glas! ' ''
hahahahahahahhahahahahahahaha...Gdje ste forumski nacionalisti...Opet će vas Srbi spašavati...hahahahahahahahahahahahahahaha
Guest- Guest
nije mi jasno što je sad sa tim Lovrinovićem?
vili40-
2015-08-02
Nije ušao u Vladu i to je to.vili40 wrote:nije mi jasno što je sad sa tim Lovrinovićem?
Guest- Guest
Ode čovjek svojim putem...U čemu je problem?...Uvijek imate manjince, što se sad brineš?...vili40 wrote:nije mi jasno što je sad sa tim Lovrinovićem?
Guest- Guest
Dobro riješili smo se šarlantana Lovrinovića sa "monetarnom reformom"(lol što god to značilo) prije toga onoga prevaranta Prgometa, idemo dalje
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Japan i EU potpisali sporazum o slobodnoj trgovini
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Gradonačelnici Zagreba i Kijeva potpisali Sporazum o prijateljstvu i suradnji
» SAD i talibani potpisali sporazum, Amerikanci povlače vojsku iz Afganistana
» Poljska razmišlja o kupnji trgovina hranom, tako žele pomoći poljoprivrednicima
» Hrvatska i Srpska potpisali sporazum o plinofikaciji, Sarajevo na nogama!
» Gradonačelnici Zagreba i Kijeva potpisali Sporazum o prijateljstvu i suradnji
» SAD i talibani potpisali sporazum, Amerikanci povlače vojsku iz Afganistana
» Poljska razmišlja o kupnji trgovina hranom, tako žele pomoći poljoprivrednicima
Page 2 of 2