Osniva se nova "Agencija za upravljanje javnim dugom"
Page 1 of 1
Osniva se nova "Agencija za upravljanje javnim dugom"
GOSPODARSKE SMJERNICE VLADE: Za problem javnog duga još jedna agencija
Smanjenje proračunskog deficita i javnog duga, kojim bi se bavila Agencija za upravljanje javnim dugom, unaprjeđenje svih “Doing business” pokazatelja i porezno rasterećenje poduzetnika, neke su od ključnih gospodarskih smjernica iz programa Vlade RH mandatara Tihomira Oreškovića, koji je dostavljen saborskim zastupnicima uz zahtjev za glasovanje o povjerenju Vladi u petak.
Prema Programu Vlade RH za mandatno razdoblje od 2016. do 2019., nova će se Vlada u sektoru financija fokusirati na “kontinuiranu pametnu fiskalnu konsolidaciju s ciljem postupnog smanjenja proračunskog deficita i javnog duga”. U tome bi joj trebala pomoći Agencija za upravljanje javnim dugom, čije je osnivanje predviđeno ključnim smjernicama reformske Vlade.
Jedna od smjernica je i stvaranje stabilnog poreznog okruženja kroz porezni sustav utemeljen na principima pravednosti.
http://net.hr/danas/novac/gospodarske-smjernice-vlade-za-problem-javnog-duga-jos-jedna-agencija-a-stize-i-brdo-poreznih-rasterecenja/
Guest- Guest
Re: Osniva se nova "Agencija za upravljanje javnim dugom"
trebalo bi povući vezu i uhljebiti se
Guest- Guest
ovo vec postoji u nekom obliku tako da besmisleno osim kao davanje znacaja tom procesu...
meni iz teksta vise zapelo za oko ukidanje naknada i jednostavniji zakonski okvir za poslovanje sto naravno podrzavam
vidim i tkz. fleksibilizaciju radnih odnosa , isto podrzavam
istina to nosi kreditnu nesposobnost i nesigurnost sto je obrnuto od agende uzgoja pomlatka
jbg. ne mozes sve imat
meni iz teksta vise zapelo za oko ukidanje naknada i jednostavniji zakonski okvir za poslovanje sto naravno podrzavam
vidim i tkz. fleksibilizaciju radnih odnosa , isto podrzavam
istina to nosi kreditnu nesposobnost i nesigurnost sto je obrnuto od agende uzgoja pomlatka
jbg. ne mozes sve imat
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ja cu im to rijesit vrlo brzo..napravit cu dug jos veci u kratkom vremenu :D
2014-04-12
Nije valjda da slušaš to?Fénix wrote:Ma samo opušteno!
Guest- Guest
Fenix slusa Pantu s jugaII,..ko i asila...ako je jos ziv taj lik:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Fenix slusa Pantu s jugaII,..ko i asila...ako je jos ziv taj lik:)
Sad mi je žao što se nisam pretplatio na MaxTV, pa da imam i ja taj regionalni Grand kanal.
Guest- Guest
Grand, Pink...polit benzinom i šibicu...kad ja to moram naglašavati...
Guest- Guest
Treba imati 'ukusa' kad su ovakve teme. Svašta čovjek može vidjeti i čuti na DM satu.Starhemberg wrote:Nije valjda da slušaš to?Fénix wrote:Ma samo opušteno!
Guest- Guest
ja sam na B netu godinama , a ovaj Panta je nekad pjevao po lokalnim birtijama di asila cuga,no tada je bio mali,a danas kad je veliki nisam siguran jel panta vise ziv uopce:)deda na aparatima wrote:dijagram wrote:Fenix slusa Pantu s jugaII,..ko i asila...ako je jos ziv taj lik:)
Sad mi je žao što se nisam pretplatio na MaxTV, pa da imam i ja taj regionalni Grand kanal.
dijagram-
2015-08-09
Haha, moš' mislit. Pazi ovo, ovi bi @bogomdani stavio za himnu.dijagram wrote:Fenix slusa Pantu s jugaII,..ko i asila...ako je jos ziv taj lik:)
Guest- Guest
Može li ova agencija smanjiti javni dug tako da ukine ostale vladine agencije?
Guest- Guest
Trešnja guzice govori o kvaliteti glazbe, što su vibracije veće to je bolji bass.
Guest- Guest
Similar topics
» Osniva se nova desničarska stranka u Austriji
» Osniva se nova zaklada za činovnike MORH-a koja će se puniti novcem državnih poduzeća
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Objavljena lista država s najvećim državnim dugom
» Državna tajnica na daljinsko upravljanje
» Osniva se nova zaklada za činovnike MORH-a koja će se puniti novcem državnih poduzeća
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Objavljena lista država s najvećim državnim dugom
» Državna tajnica na daljinsko upravljanje
Page 1 of 1