Michael Caine za izlazak Britanije iz EU, a osim toga EU je nazvao bezličnom tiranijom aparčika
Page 1 of 1
Michael Caine za izlazak Britanije iz EU, a osim toga EU je nazvao bezličnom tiranijom aparčika
http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/eureferendum/12114316/Sir-Michael-Caine-backs-leaving-EU-and-lashes-out-at-faceless-civil-servants-dictating-to-Britain.html
Kermit-
2014-04-17
Re: Michael Caine za izlazak Britanije iz EU, a osim toga EU je nazvao bezličnom tiranijom aparčika
[size=31]Sir Michael Caine backs leaving EU and lashes out at 'faceless civil servants' dictating to Britain[/size]
Oscar-winning actor says he has become 'convinced' by case for Brexit in boost for the Out campaign
Kermit-
2014-04-17
Re: Michael Caine za izlazak Britanije iz EU, a osim toga EU je nazvao bezličnom tiranijom aparčika
My Cocaine
Hahaha koji avatar, do sad najbolji koji sam vidio na forumima.udba wrote:My Cocaine
omni-
2014-04-12
I ja sam za Brexit. Ne može čovjek sa svinjama živjeti.
Guest- Guest
Žao mi je ljudi koji ne mogu vidjeti šire...
Guest- Guest
Uvijek mi se taj lik nekako sviđao...odličan glumac pa još onda i ovo...
darth_vader-
2014-04-16
neva- Posts : 4367
2014-04-12
sve zemlje koje pređu udio islamske populacije 5% bilo bi najbolje da izađu iz EU ili ne pristupaju toj
Guest- Guest
Similar topics
» Angela Merkel: Izlazak Velike Britanije iz EU je težak udarac, Evropa mora biti "pametna"
» Bili smo u Tel Avivu-Izraelci nisu imali ništa osim pameti i zbog toga su uspješni
» Furiozni izlazak iz recesije:
» ŽZ uz desničare:I Hrvatska treba na referendum za izlazak iz EU
» srbiji se nudi izlazak na more
» Bili smo u Tel Avivu-Izraelci nisu imali ništa osim pameti i zbog toga su uspješni
» Furiozni izlazak iz recesije:
» ŽZ uz desničare:I Hrvatska treba na referendum za izlazak iz EU
» srbiji se nudi izlazak na more
Page 1 of 1