Put do novog sveta :)
Page 1 of 1
Put do novog sveta :)
Put do novog sveta
"U svetu, realno, pobeda se već desila. Za samo nekoliko decenija, bez ratova, kolonizacija i ucena,
Rusija i Kina (i ostale vodeće države nezavisne od SAD), pretekle su SAD i njihove vazale u svemu.
Počeo je da živi novi svet, u kojem su ljudski život, ljudsko dostojanstvo, ljudska zajednica i ljudsko
stvaralaštvo – apsolutne vrednosti!"
DALJE (kome se da )
https://www.politika.rs/sr/clanak/536689/Pogledi/Put-do-novog-sveta
"U svetu, realno, pobeda se već desila. Za samo nekoliko decenija, bez ratova, kolonizacija i ucena,
Rusija i Kina (i ostale vodeće države nezavisne od SAD), pretekle su SAD i njihove vazale u svemu.
Počeo je da živi novi svet, u kojem su ljudski život, ljudsko dostojanstvo, ljudska zajednica i ljudsko
stvaralaštvo – apsolutne vrednosti!"
DALJE (kome se da )
https://www.politika.rs/sr/clanak/536689/Pogledi/Put-do-novog-sveta
Re: Put do novog sveta :)
Pisac članka svakako zna bolje od mene kakav mu je narod.
Pošto je "zdarava pamet" pametna, ona je napustila i ljude
i teritorij, tako da pisac može računati na uspješnost
pisanija u većinskom dijelu svoga naroda i teritorija.
Nisu moj problem kako im narod i narodi žive na svom teritoriju.
Daleko od toga, ali ...daleko im i kuća lepa.
Pošto je "zdarava pamet" pametna, ona je napustila i ljude
i teritorij, tako da pisac može računati na uspješnost
pisanija u većinskom dijelu svoga naroda i teritorija.
Nisu moj problem kako im narod i narodi žive na svom teritoriju.
Daleko od toga, ali ...daleko im i kuća lepa.
Smej se ti kao uvek, ko se zadnji smeje, najsladje se smeje.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
I ja sam, nikako ne bi volio da mi zavare prozore i vrata kad počnem kašljati kao kod kineza ili da me oporezuju za drugo dijete ili kao kod rusa da me strpaju u buksu na 15 godina ako kažem da je trodnevna specijalna vojna operacija u stvari rat a onda mi wagnerovci ponude da izađem iz te iste bukse ako luđaki napadam ukrajince 185 dana i uspijem preživjeti. Zatim dođem kući pa ponovim isto kazneno djelo i eto me opet u buksi na 15 godina.Serbinho-3 wrote:
Ero zabrinut ocigledno.
Ako bih poželio da Srbi žive kao Dagenstanci, Burjati, Jakuti, Čečenci
ili Sjevernokoreanci, siguran sam da bi me proglasili srbomrscem.
Šandor Winnetou likes this post
Šandor Winnetou wrote:I ja sam, nikako ne bi volio da mi zavare prozore i vrata kad počnem kašljati kao kod kineza ili da me oporezuju za drugo dijete ili kao kod rusa da me strpaju u buksu na 15 godina ako kažem da je trodnevna specijalna vojna operacija u stvari rat a onda mi wagnerovci ponude da izađem iz te iste bukse ako luđaki napadam ukrajince 185 dana i uspijem preživjeti. Zatim dođem kući pa ponovim isto kazneno djelo i eto me opet u buksi na 15 godina.Serbinho-3 wrote:
Ero zabrinut ocigledno.
Vi i da hocete, necete moci, tako da nema sekiranja.
Zivite ko i Bugari od nastampanih para, tu i tamo poneka
budala radi, podele nastampano i tapsu.
Sve go jebivetar & neradnik.
Vidim po Bugarskoj, skocile plate, placaju vise nego Nemac.
Vozac kamiona 2700 eura neto, Nemac moze da sanja te
pare i Veber.
Lova se stampa, valja se magla, kupleraj je mala beba.
2014-08-25
Eto onda se ti vrati u srbiju, tamo je sve realno ili barem zatraži vizu sa rusiju ili kinu, tamo cveta cveće u njihovo preduzeće Koji kiki radiš na trulom zapadu gdje su sve slobode dokinute i gdje su svetionici slobode u rusiji i kini :)Serbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:I ja sam, nikako ne bi volio da mi zavare prozore i vrata kad počnem kašljati kao kod kineza ili da me oporezuju za drugo dijete ili kao kod rusa da me strpaju u buksu na 15 godina ako kažem da je trodnevna specijalna vojna operacija u stvari rat a onda mi wagnerovci ponude da izađem iz te iste bukse ako luđaki napadam ukrajince 185 dana i uspijem preživjeti. Zatim dođem kući pa ponovim isto kazneno djelo i eto me opet u buksi na 15 godina.Serbinho-3 wrote:
Ero zabrinut ocigledno.
pare i Veber.
Šandor Winnetou wrote:Eto onda se ti vrati u srbiju, tamo je sve realno ili barem zatraži vizu sa rusiju ili kinu, tamo cveta cveće u njihovo preduzeće Koji kiki radiš na trulom zapadu gdje su sve slobode dokinute i gdje su svetionici slobode u rusiji i kini :)Serbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:I ja sam, nikako ne bi volio da mi zavare prozore i vrata kad počnem kašljati kao kod kineza ili da me oporezuju za drugo dijete ili kao kod rusa da me strpaju u buksu na 15 godina ako kažem da je trodnevna specijalna vojna operacija u stvari rat a onda mi wagnerovci ponude da izađem iz te iste bukse ako luđaki napadam ukrajince 185 dana i uspijem preživjeti. Zatim dođem kući pa ponovim isto kazneno djelo i eto me opet u buksi na 15 godina.Serbinho-3 wrote:
Ero zabrinut ocigledno.
pare i Veber.
Slobode jesu ukinute a i ljudskih prava nema.
Azija zvuci primamljivo.
2014-08-25
Očekujem sljedeće javljanje minimalno iz pekinga ili moskve.Serbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:Eto onda se ti vrati u srbiju, tamo je sve realno ili barem zatraži vizu sa rusiju ili kinu, tamo cveta cveće u njihovo preduzeće Koji kiki radiš na trulom zapadu gdje su sve slobode dokinute i gdje su svetionici slobode u rusiji i kini :)Serbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:I ja sam, nikako ne bi volio da mi zavare prozore i vrata kad počnem kašljati kao kod kineza ili da me oporezuju za drugo dijete ili kao kod rusa da me strpaju u buksu na 15 godina ako kažem da je trodnevna specijalna vojna operacija u stvari rat a onda mi wagnerovci ponude da izađem iz te iste bukse ako luđaki napadam ukrajince 185 dana i uspijem preživjeti. Zatim dođem kući pa ponovim isto kazneno djelo i eto me opet u buksi na 15 godina.Serbinho-3 wrote:
Ero zabrinut ocigledno.
pare i Veber.
Azija zvuci primamljivo.
P.S. Kažu da se rusofilija najbolje liječi boravkom u rusiji
Šandor Winnetou wrote:Očekujem sljedeće javljanje minimalno iz pekinga ili moskve.Serbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:Eto onda se ti vrati u srbiju, tamo je sve realno ili barem zatraži vizu sa rusiju ili kinu, tamo cveta cveće u njihovo preduzeće Koji kiki radiš na trulom zapadu gdje su sve slobode dokinute i gdje su svetionici slobode u rusiji i kini :)Serbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:I ja sam, nikako ne bi volio da mi zavare prozore i vrata kad počnem kašljati kao kod kineza ili da me oporezuju za drugo dijete ili kao kod rusa da me strpaju u buksu na 15 godina ako kažem da je trodnevna specijalna vojna operacija u stvari rat a onda mi wagnerovci ponude da izađem iz te iste bukse ako luđaki napadam ukrajince 185 dana i uspijem preživjeti. Zatim dođem kući pa ponovim isto kazneno djelo i eto me opet u buksi na 15 godina.Serbinho-3 wrote:
Ero zabrinut ocigledno.
pare i Veber.
Azija zvuci primamljivo.
Naravno, kada se pokupe i odu iz moje zemlje i uranijum sa
sobom, vrate pobijene i organe nazad ljudima.
Sta radim na Zapadu pitanje cesto.
Ne bacam bombe, ne otimam tudju zemlju i ne postavljam
ultimatume.
Sta radis na Zapadu?
Sta radis u Srbiji?
2014-08-25
Pa idi u kinu ili rusiju, tamo nema urana ali ima organa da ti pamet stane :)Serbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:Očekujem sljedeće javljanje minimalno iz pekinga ili moskve.Serbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:Eto onda se ti vrati u srbiju, tamo je sve realno ili barem zatraži vizu sa rusiju ili kinu, tamo cveta cveće u njihovo preduzeće Koji kiki radiš na trulom zapadu gdje su sve slobode dokinute i gdje su svetionici slobode u rusiji i kini :)Serbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:I ja sam, nikako ne bi volio da mi zavare prozore i vrata kad počnem kašljati kao kod kineza ili da me oporezuju za drugo dijete ili kao kod rusa da me strpaju u buksu na 15 godina ako kažem da je trodnevna specijalna vojna operacija u stvari rat a onda mi wagnerovci ponude da izađem iz te iste bukse ako luđaki napadam ukrajince 185 dana i uspijem preživjeti. Zatim dođem kući pa ponovim isto kazneno djelo i eto me opet u buksi na 15 godina.Serbinho-3 wrote:
Ero zabrinut ocigledno.
pare i Veber.
Azija zvuci primamljivo.
Naravno, kada se pokupe i odu iz moje zemlje i uranijum sa
sobom, vrate pobijene i organe nazad ljudima.
Sta radim na Zapadu pitanje cesto.
Ne bacam bombe, ne otimam tudju zemlju i ne postavljam
ultimatume.
Sta radis na Zapadu?
Sta radis u Srbiji?
A ja vidim bijelu Ladu u pozadini...ustvari sav raskoš Novog Sveta.
Manguševa smo vidjeli u jednom videu, di u ruci vrti lubanju ubijenog Ukrajinca.
Reče pred publikom da će je obraditi i iz nje piti...Ubiše ga na okupiranom području.
Ovdje ispod ga vidimo u mlađim danima. Rusk nacist.
PS: Nisam znao da je dizanje 3 prsta ustvari nacistički pozdrav. ...aj, dobro, pravim se lud.
Reče pred publikom da će je obraditi i iz nje piti...Ubiše ga na okupiranom području.
Ovdje ispod ga vidimo u mlađim danima. Rusk nacist.
PS: Nisam znao da je dizanje 3 prsta ustvari nacistički pozdrav. ...aj, dobro, pravim se lud.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
zaboravio si im pozelit KinuEroo wrote:Ako bih poželio da Srbi žive kao Dagenstanci, Burjati, Jakuti, Čečenci
2014-04-19
prckov wrote:zaboravio si im pozelit KinuEroo wrote:Ako bih poželio da Srbi žive kao Dagenstanci, Burjati, Jakuti, Čečenci
a šta našin mutantima poželit
Gast- Guest
a ne znam kako se kina, onolika zemlja, more preskocitškutor wrote:prckov wrote:zaboravio si im pozelit KinuEroo wrote:Ako bih poželio da Srbi žive kao Dagenstanci, Burjati, Jakuti, Čečenci
2014-04-19
prckov wrote:a ne znam kako se kina, onolika zemlja, more preskocitškutor wrote:prckov wrote:zaboravio si im pozelit KinuEroo wrote:Ako bih poželio da Srbi žive kao Dagenstanci, Burjati, Jakuti, Čečenci
Nisam se ni Venezuele sitija, ni Eritreje itd. Sve su vam to omiljene destinacije za život.
Možda Argentinu? Zato bi im samo bila potrebna noseća partnerica. Ili partner.škutor wrote:prckov wrote:zaboravio si im pozelit KinuEroo wrote:Ako bih poželio da Srbi žive kao Dagenstanci, Burjati, Jakuti, Čečenci
Similar topics
» .....sveta Nedjelja
» "Balkan nije centar sveta"
» Lavrov: Kraj unipolarnog sveta, znam da će boleti
» Srbija je Sampion Sveta
» n.djokovic sportista sveta -2019.
» "Balkan nije centar sveta"
» Lavrov: Kraj unipolarnog sveta, znam da će boleti
» Srbija je Sampion Sveta
» n.djokovic sportista sveta -2019.
Page 1 of 1