Poljaci strahuju od ruske pobjede u Ukrajini
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Poljaci strahuju od ruske pobjede u Ukrajini
Ne znaš.
Slušam te kako ćeš ti pod izgovorima da tamo s onu stranu granice postoji poljska manjina i kako je to njima uzeto ( istovremeno skroz zaboravljaš da bi to moglo potaknit lančanu reakciju po istom ključu ) napravit to da ćeš ti to uzet sebi i priključit i onda ćeš naravno potjerat ove koji nisi ti i napravit veliku Poljsku itd.
Samo te slušam šta govoriš i pitam se jesi li ti skrenuo s uma ?
Slušam te kako ćeš ti pod izgovorima da tamo s onu stranu granice postoji poljska manjina i kako je to njima uzeto ( istovremeno skroz zaboravljaš da bi to moglo potaknit lančanu reakciju po istom ključu ) napravit to da ćeš ti to uzet sebi i priključit i onda ćeš naravno potjerat ove koji nisi ti i napravit veliku Poljsku itd.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
https://mondo.rs/Info/Svet/a1747344/300000-Rusa-na-granici-Ukrajine.html?utm_source=kurir&utm_medium=widget&utm_campaign=Kurir_saobracaj
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
RayMabus wrote:Ne znaš.
Naravno da znam, kao što to i svatko normalan na ovom forumu zna.
I kakve te crna poljska manjina spopala, maloumna posrana kretenčino? Jebli te oni onako masovno u šupak da te jebli.
To je tvoja fantazija, jer ja ama baš nigdje nisam spomenuo nikakvu poljsku manjinu.
Prekrajanje granica će biti posljedica povijesnog duga Bjelorusije prema Poljskoj, isto kao što će Rusija morati vratiti Kareliju Finskoj i Kurile Japanu, a i odreći se Kalinjingrada.
Ti si s jedne strane glup kao kurac, a s druge pokvaren kao najsmrdljiviji mućak, jer mi nastojiš prišiti svoju laž kako bi me usporedio sa Miloševićem i ostalom žvaljavom bagrom velikosrpske orjentacije.
Ali to si zapravo ti sa svojim šizofrenim naizmjeničnim podržavanjem malo Rusije malo Ukrajine.
Jesam li ja skrenuo s uma?
Pa kad me to pita netko tko je odavno s one strane ludila, to je kršenje i najelementarnijih pravila dobrog ukusa.
Anđelu zaštitniče svih magaraca.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:
Prekrajanje granica će biti posljedica povijesnog duga Bjelorusije prema Poljskoj, isto kao što će Rusija morati vratiti Kareliju Finskoj i Kurile Japanu, a i odreći se Kalinjingrada.
Tata Kim na nuklearnu noćnu paradu poveo svoju nasljednicu: ‘Možemo gađati mete bilo gdje na svijetu‘
Kako prenosi Politiko, prema slikama parade, u njoj je učestvovao konvoj od 10-12 severnokorejskih ICBM Hvaseong-17.
- SAD imaju samo 44 zemaljska presretača koji se mogu lansirati sa Aljaske i Kalifornije da unište dolazeće ICBM u letu. Pod pretpostavkom da oružje Severne Koreje može da nosi četiri bojeve glave, sasvim je moguće da bi Pjongjang mogao da ispali više bojevih glava na SAD nego što Sjedinjene Države imaju presretača - navodi se u publikaciji.
BEZBEDNOST SAD-A U KRIZI? Politiko tvrdi da bi Severna Koreja mogla da ispali više raketa nego što Vašingotn ima presretača
Speare Shaker wrote:
Ali to si zapravo ti sa svojim šizofrenim naizmjeničnim podržavanjem malo Rusije malo Ukrajine.
Pa kad me to pita netko tko je odavno s one strane ludila, to je kršenje i najelementarnijih pravila dobrog ukusa.
by RayMabus Wed 8 Feb - 10:13
Japanci i talijanski fašisti su u savezu. Meloni posjetila Alžir i otvoreno priča kako će ona izbacit Rusiju i Kinu iz tih država dole na sjeveru Afrike kao da to nisu suverene države nego neke njene kolonije.
General GF s pet zvjezdica radi šta i uvijek isto u ovakvim stuacijama : navija za sve strane pojednako dok ne ispadne totalni haos.
Ako Amerikancima smeta šta Kina Rusiji šalje navigacijsku opremu i ovo drugo : pa imaš ti i mehanizam sankcija pa im zabran da te stari mogu prodavati na tlu SAD.
Ha ha, on bi i Kurile. Imaš još koju muzičku želju ?
2014-04-11
Ja ti lijepo rekoh da ne znaš s kime pričaš i da sam ja puno opasnije nego šta msiliš.Speare Shaker wrote:
Samo ti nastavi.
2014-04-11
Ti vidiš to šta vidiš i zato pišeš o meni to šta piše. Možda si u pravu.
No problem je taj šta ja kad krenem u pohod ne stajem dok te koje sam stavio na popis ne likvidiram.
To su svi oni koji podržavaju Komšića.
Koliko će vas ostalih pri tom izginuti, to je samo koleteralna šteta.
Možete i svi ako je to jedini način da se dočepam njihovih glava na pladnju.
No problem je taj šta ja kad krenem u pohod ne stajem dok te koje sam stavio na popis ne likvidiram.
To su svi oni koji podržavaju Komšića.
Koliko će vas ostalih pri tom izginuti, to je samo koleteralna šteta.
Možete i svi ako je to jedini način da se dočepam njihovih glava na pladnju.
2014-04-11
Socijaldemokrati (SPD) njemačkog kancelara Olafa Scholza poraženi su u nedjelju na reprizi državnih izbora u Berlinu, pokazala je projekcija javnih medija ARD/ZDF.
Konzervativna Demokršćanska stranka (CDU) osvojila je 27% glasova, ostavljajući SPD u izjednačenju na drugom mjestu sa Zelenima, svaki sa 18,5%.
Rezultat je najgori za SPD u poslijeratnoj eri.
Stranka lijevog centra trenutačno je u koaliciji sa Zelenima i socijalističkom Strankom ljevice u glavnom gradu Njemačke.
https://www.dw.com/en/berlin-conservative-cdu-projected-to-win-repeated-vote/a-64680065
Konzervativna Demokršćanska stranka (CDU) osvojila je 27% glasova, ostavljajući SPD u izjednačenju na drugom mjestu sa Zelenima, svaki sa 18,5%.
Rezultat je najgori za SPD u poslijeratnoj eri.
Stranka lijevog centra trenutačno je u koaliciji sa Zelenima i socijalističkom Strankom ljevice u glavnom gradu Njemačke.
https://www.dw.com/en/berlin-conservative-cdu-projected-to-win-repeated-vote/a-64680065
2014-04-11
Socijaldemokrati (SPD) njemačkog kancelara Olafa Scholza teško su poraženi u nedjelju na ponovljenim državnim izborima u Berlinu, pokazala je izlazna anketa javnih medija ARD/ZDF.
Konzervativna Kršćansko-demokratska stranka (CDU) osvojila je 27,5% glasova, ostavljajući SPD u izjednačenju na drugom mjestu s ekološki prihvatljivim Zelenima, svaki sa 18,5%.
Rezultat je najgori za SPD u poslijeratnoj eri. 2021. stranka je dobila 21,4% glasova.
Stranka lijevog centra trenutačno je u koaliciji sa Zelenima i Strankom ljevice u glavnom gradu Njemačke.
Ako bude potvrđena, CDU će imati 47 mjesta u berlinskom pokrajinskom parlamentu od 147 mjesta, a SPD i Zeleni po 32.
Sljedeća najveća stranka bila bi socijalistička stranka ljevice s 21 zastupničkim mjestom i krajnje desna Alternativa za Njemačku s 15.
Nedjeljno glasovanje naređeno je nakon što su izbori 2021. bili poremećeni ozbiljnim kvarovima na mnogim biračkim mjestima i višesatnim redovima jer je na nekim biračkim mjestima ponestalo glasačkih listića ili su primili one za pogrešan okrug.
Konzervativna Kršćansko-demokratska stranka (CDU) osvojila je 27,5% glasova, ostavljajući SPD u izjednačenju na drugom mjestu s ekološki prihvatljivim Zelenima, svaki sa 18,5%.
Rezultat je najgori za SPD u poslijeratnoj eri. 2021. stranka je dobila 21,4% glasova.
Stranka lijevog centra trenutačno je u koaliciji sa Zelenima i Strankom ljevice u glavnom gradu Njemačke.
Ako bude potvrđena, CDU će imati 47 mjesta u berlinskom pokrajinskom parlamentu od 147 mjesta, a SPD i Zeleni po 32.
Sljedeća najveća stranka bila bi socijalistička stranka ljevice s 21 zastupničkim mjestom i krajnje desna Alternativa za Njemačku s 15.
Nedjeljno glasovanje naređeno je nakon što su izbori 2021. bili poremećeni ozbiljnim kvarovima na mnogim biračkim mjestima i višesatnim redovima jer je na nekim biračkim mjestima ponestalo glasačkih listića ili su primili one za pogrešan okrug.
2014-04-11
147 sve skupa
CDU 47, spd i zeleni po 32 dakle 64, lijevica 21 dakle 85 i još 15 afd to je sto
LIBERALI NISU PROŠLI IZBORNI PRAG U BERLINU
OPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
CDU 47, spd i zeleni po 32 dakle 64, lijevica 21 dakle 85 i još 15 afd to je sto
LIBERALI NISU PROŠLI IZBORNI PRAG U BERLINU
OPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
2014-04-11
ovo im je dakle drugi pad nakon onih izbora u donjoj saksoniji
https://www.ex-iskon-pleme.com/t52827-liberali-nisu-presli-izborni-prag-na-izborima-u-donjoj-saskoj
by RayMabus Sun 9 Oct - 23:33
Odlično.
Sad možemo počet pripreme za osvajanje Reichstaga.
Falilo im je 0.1% da pređu izborni prag a upravo sam ovaj scenario priželjkiva jer ovi Liberali su u vladajućoj koaliiciji u Berlinu i nisu htjeli s ljevičarima nego CDU al je ona iz Zelenih rekla da neće s CDU pa su onda išli s ljevičarima i ovo im je sad kriza unutar stranke a šef stranke im je dobija funkciju ministra ekonomije a ekonomija sjebana.
Mogla bi se raspast ta koalicija al svakako načelo ih je.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t52827-liberali-nisu-presli-izborni-prag-na-izborima-u-donjoj-saskoj
by RayMabus Sun 9 Oct - 23:33
Odlično.
Sad možemo počet pripreme za osvajanje Reichstaga.
Falilo im je 0.1% da pređu izborni prag a upravo sam ovaj scenario priželjkiva jer ovi Liberali su u vladajućoj koaliiciji u Berlinu i nisu htjeli s ljevičarima nego CDU al je ona iz Zelenih rekla da neće s CDU pa su onda išli s ljevičarima i ovo im je sad kriza unutar stranke a šef stranke im je dobija funkciju ministra ekonomije a ekonomija sjebana.
Mogla bi se raspast ta koalicija al svakako načelo ih je.
2014-04-11
18 sati: Na izborima u Berlinu u nedjelju CDU je prvi put nakon više od dva desetljeća postao najjača snaga. Prema prognozama ARD-a i ZDF-a, demokršćani su jasno ispred SPD-a i Zelenih, koji su vodili izjednačenu utrku za drugo mjesto. FDP ne ulazi u Senat.
- SPD : 18,5 posto (2016: 21,6 posto)
- CDU : 27,5 posto (17,6 posto)
- Lijevo : 12,5 posto (15,6 posto)
- Zeleni : 18,5 posto (15,2 posto)
- AfD : 9,0 posto (14,2 posto)
- FDP : 4,5 posto (6,7 posto)
https://www.focus.de/berlin-wahl-2023-erste-prognose-klatsche-fuer-rot-rot-gruen-cdu-staerkste-kraft_id_183289878.html
Liberali, 4,5 posto, ne ulaze u senat.
2014-04-11
Nije. Al može napravit puno problema tim Poljacima iza leđa ako bi se pokušali igrat tih stvari.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:
Ima po toj logici i Njemačka a desnica im se diže.
Pa može se dizati do neke granice, ali nikada neće doći na vlast, zato jer Njemačka ima povijesno iskustvo Hitlera.
A i današnja Njemačka nije ista ona Weimarska republika u kojoj je Hitler mogao doći na vlast.
Današnja Njemačka je čak i po vlastitom Ustavu zaštićena od takvih pokušaja, da ne spominjem okruženje u kojem postoji i koje bi vrlo efikasno poduzelo sve mjere koje bi spriječile tu tzv. njemačku operetnu desnicu da prigrabi vlast i postane ruskom saveznicom.
Upravo su im Liberali ispali s izbora u Berlinu i nisu prešli izborni prag a ovo im je nakon donje Saske drugi put za redom di ispadaju i iz saveznih parlamenatatj u prevodu nestaju kao politička stranka a šef im je u koaliciji s SPD i Zelenima a vamo mu se stranka raspada i nestaju s političke scene.
2014-04-11
Nedjelja, 02.12.2023., 19:09
Stigla je druga projekcija za izbore u Berlinu! CDU je jasno ispred, SPD zaostaje za Zelenima na trećem mjestu. FDP mora drhtati da uđe u Senat. Sve vijesti o reprizi izbora u Berlinu u Newstickeru.
Stigla je druga projekcija za izbore u Berlinu! CDU je jasno ispred, SPD zaostaje za Zelenima na trećem mjestu. FDP mora drhtati da uđe u Senat. Sve vijesti o reprizi izbora u Berlinu u Newstickeru.
Zeleni prestigli SPD
2014-04-11
Rusi se realno mogu konvencionalno kurca napušiti i jednoj Finskoj, a kamoli tzv. zapadnoj Europi
darth_vader-
2014-04-17
Koljačina na izborima u Berlinu koje ponavljaju jer podržavaju Komšića.
Izgleda Šolz puši i Zelene ustaše preuzimaju vodstvo.
Liberali se grebu da dosegnu i pređu izborni prag.
Živi haos.
Izgleda Šolz puši i Zelene ustaše preuzimaju vodstvo.
Liberali se grebu da dosegnu i pređu izborni prag.
Živi haos.
2014-04-11
Nedjelja, 02.12.2023., 19:09
Stigla je druga projekcija za izbore u Berlinu! CDU je jasno ispred, SPD zaostaje za Zelenima na trećem mjestu. FDP će vjerojatno biti izbačen iz Zastupničkog doma. Sve vijesti o reprizi izbora u Berlinu u Newstickeru.
Projekcije: FDP u Berlinu ispod pet posto prepreke
19.38: FDP je na izborima u Berlinu izmakao najnovijim projekcijama ARD-a i ZDF-a, prema ponovnom ulasku u Zastupnički dom. Prema podacima od nedjelje navečer, Slobodni demokrati sletjeli su između 4,6 i 4,8 posto i pali na prepreci od pet posto.
Stigla je druga projekcija za izbore u Berlinu! CDU je jasno ispred, SPD zaostaje za Zelenima na trećem mjestu. FDP će vjerojatno biti izbačen iz Zastupničkog doma. Sve vijesti o reprizi izbora u Berlinu u Newstickeru.
Projekcije: FDP u Berlinu ispod pet posto prepreke
19.38: FDP je na izborima u Berlinu izmakao najnovijim projekcijama ARD-a i ZDF-a, prema ponovnom ulasku u Zastupnički dom. Prema podacima od nedjelje navečer, Slobodni demokrati sletjeli su između 4,6 i 4,8 posto i pali na prepreci od pet posto.
2014-04-11
Eto ovo onaj dio koji Spear ne razumije pa misli da ja :
--
Vaš svemir je kaos. Kaos nastaje kad se susretnu kreacija i ništavilo.
Anđeo Prijestolnik je Bog i batina na fizičkoj ravni i u njegovim očima je svemir a svemir je KAOS.
Zelene ustaše su protiv Rusa i nafte dakle i protiv ovisnosti o Arapima ( Bakir, SDA, muslimansko brastvo, Komšić koji je njihov trojanski konj da izbace Hrvate iz vladanja i iz BiH itd ) i njihovoj nafti.
Liberali ispdaju tj ne prelaze izborni prag i nervoza u vladajučoj tročlanoj koaliciji jer Liberali ovako nestaju s političke scene.
Šolz izgubio izbore u Berlinu i morat će mjesto gradonačelnika prepustit Zelenim ustašama.
Demokrščani osvojili 10 posto više te AFD isto nešto sitno više dakle desnica se jako digla al će najvjerojatnije bit u oporbi no jaka desna oporba.
HAOS JE RED KOJI LJUDI NE RAZUMIJU.
SPEAR JA NISAM ČOVJEK NEGO ANĐEO.
TUPANE JEDAN.
--
Vaš svemir je kaos. Kaos nastaje kad se susretnu kreacija i ništavilo.
Anđeo Prijestolnik je Bog i batina na fizičkoj ravni i u njegovim očima je svemir a svemir je KAOS.
Zelene ustaše su protiv Rusa i nafte dakle i protiv ovisnosti o Arapima ( Bakir, SDA, muslimansko brastvo, Komšić koji je njihov trojanski konj da izbace Hrvate iz vladanja i iz BiH itd ) i njihovoj nafti.
Liberali ispdaju tj ne prelaze izborni prag i nervoza u vladajučoj tročlanoj koaliciji jer Liberali ovako nestaju s političke scene.
Šolz izgubio izbore u Berlinu i morat će mjesto gradonačelnika prepustit Zelenim ustašama.
Demokrščani osvojili 10 posto više te AFD isto nešto sitno više dakle desnica se jako digla al će najvjerojatnije bit u oporbi no jaka desna oporba.
TUPANE JEDAN.
2014-04-11
darth_vader wrote:Rusi se realno mogu konvencionalno kurca napušiti i jednoj Finskoj, a kamoli tzv. zapadnoj Europi
To je svakome sa imalo pameti jasno.
Naravno da nije ovom anđelu zaštitniku svih magaraca.
Počevši od onih velikosrpskih koji su mu izgleda posebno omiljeli, što se vidi iz činjenice da njihove bolesne rusofilne i antizapadne fantazije sve otvorenije podržava.
Guest- Guest
Prvo je postojalo Ništavilo a to je isto Bog i ima brata koji je kreacija i to je Bog kreator koji je stvorio ovaj svijet ali ga je nacrtao na praznom bijelom papiru kao dijete kad nešto crta bojicama. Taj prazan papir je Ništavilo.
Kad se susretnu Ništavilo i Kreacija nastaje Kaos.
Kaos je samo red koji ljudi ne razumiju.
Cijeli vaš svijet je kaos.
--
Šta mislite da ćete vidjeti kad pogledate u oči anđela Prijestolnika a koji su božji autoriteti te Bog i batina na fizičkoj ravni i u suštini pošto je Bog jednostavno prevelik entitet da bi se sam izravno inkarnirao ima ove tj oni su on.
Vidjet ćete KAOS.
Enlarge this imageClick to see fullsize
Kad se susretnu Ništavilo i Kreacija nastaje Kaos.
Kaos je samo red koji ljudi ne razumiju.
Cijeli vaš svijet je kaos.
--
Šta mislite da ćete vidjeti kad pogledate u oči anđela Prijestolnika a koji su božji autoriteti te Bog i batina na fizičkoj ravni i u suštini pošto je Bog jednostavno prevelik entitet da bi se sam izravno inkarnirao ima ove tj oni su on.
Vidjet ćete KAOS.
Enlarge this imageClick to see fullsize
2014-04-11
Dok si ti spavao ja sam ti prije godinu dana mjesec dana prije napada najavio sve.Speare Shaker wrote:
Anđelu zaštitniče svih magaraca.
Čitaj :
Ja nisam anđeo čuvar kako me je Veber etiketirao nego anđeo znanja.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50132p80-premijer-bavarske-rusija-nije-neprijatelj-europi
2014-04-11
RayMabus wrote:
Da, znam ti si anđeo zaštitnik svih magaraca.
I jebo te haos (bre!) da te jebo, magarčino proruska i prosrpska.
I nedavno sam ti objasnio kakve idiotarije u vezi ovoga sa kaosom i ništavilo lupetaš, ali ti i dalje od sebe praviš kompletnog idiota.
Samo nastavi tako, dobro ti stoji u novoj rusofilnoj i četničkoj uniformi.
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ukrajina: Mađari financiraju ruske koljače u Ukrajini
» Epifanije: Strukture Ruske pravoslavne crkve su bile uključene u pripremu ruske invazije na Ukrajinu
» Rat u Ukrajini dovest će do ekonomske katastrofe u Ukrajini i Rusiji
» Grci strahuju za turističku sezonu
» Aranžman BiH s MMF-om propao, vlasti strahuju od kaosa
» Epifanije: Strukture Ruske pravoslavne crkve su bile uključene u pripremu ruske invazije na Ukrajinu
» Rat u Ukrajini dovest će do ekonomske katastrofe u Ukrajini i Rusiji
» Grci strahuju za turističku sezonu
» Aranžman BiH s MMF-om propao, vlasti strahuju od kaosa
Page 3 of 5