Anthony Perkins jezdi dalje, korupcija je ne-tema jer je nema
Page 1 of 1
Anthony Perkins jezdi dalje, korupcija je ne-tema jer je nema
"Zvao me hefe, kaže, ni slučajno on nigdje"
https://www.index.hr/vijesti/clanak/poruke-plenkovicevog-savjetnika-i-sefa-suma-apa-zovu-hefe-ni-slucajno-on-nigdje/2435926.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Re: Anthony Perkins jezdi dalje, korupcija je ne-tema jer je nema
Ovo nikoga na forumu ne zanima. Zabole ih uvo za bolje sutra i irsko-njemačku budućnost svoje djece, tak' da je misterijozni AP izgleda u pravu kad kaže da je u pitanju novinarska manipulacija ne-temom. Živijo Anthony Perkins!
2021-06-05
Re: Anthony Perkins jezdi dalje, korupcija je ne-tema jer je nema
Kao što je rekao Antony Perkins, pljačka i propadanja države je ne-tema. Ljudima su najbitniji ustaše, partizani i woke Amerika. Ah, da, i naši slavni fudbaleri. It figures
2021-06-05
Similar topics
» Nema dalje...ustvari niže.
» Karavana migranata stigla do zida, ali nema dalje...
» Putin kaže da i dalje vjeruje u pobjedu u Ukrajini: "U to nema sumnje"
» Pitam ja dalje gospodina na telefonu je li mu se javio tko na oglas? - Ma nema ništa, Hrvati ne žele raditi, samo se žale.
» Pitanje.Ima li glupljih i naivnijih ljudi od hrvatskih ljevicara?Nema.Najsvjeziji primjer Leon Lucev koji i dalje kmeci zbog srpskog pistolja pod rebrima
» Karavana migranata stigla do zida, ali nema dalje...
» Putin kaže da i dalje vjeruje u pobjedu u Ukrajini: "U to nema sumnje"
» Pitam ja dalje gospodina na telefonu je li mu se javio tko na oglas? - Ma nema ništa, Hrvati ne žele raditi, samo se žale.
» Pitanje.Ima li glupljih i naivnijih ljudi od hrvatskih ljevicara?Nema.Najsvjeziji primjer Leon Lucev koji i dalje kmeci zbog srpskog pistolja pod rebrima
Page 1 of 1