Novi ministar kulture
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Novi ministar kulture
http://www.hrt.hr/318376/vijesti/hasanbegovic-kandidat-za-ministra-kulture-antifasizam-je-floskula-i-nema-ga-u-ustavu
Ljudina!
Ljudina!
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Re: Novi ministar kulture
nije. ali su ga zvali mali hasan jer je ovaj drugi bio veliki.
2015-08-19
Onda OK. Bolje i to nego ko ova prošla vlada kaj je bila puna srba.
Guest- Guest
on ti ne skriva da je muslić ali ono hrvat muslimanske vjeroispovijesti. njemu su ti muslimani fakat hrvatsko cvijeće . studirao ti je on taj neki islamizam u hrvatskoj ili tak nekaj
2015-08-19
Baš gledam komentar Pusićke na nove ministre, dotakla se i Hasana. Gadi mi se ta babetina, oduvijek radi samo protiv Hrvatske.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote: Pusićke . Gadi mi se ta babetina, oduvijek radi samo protiv Hrvatske.
muckodjubre wrote:Tommy Ramone wrote: Pusićke . Gadi mi se ta babetina, oduvijek radi samo protiv Hrvatske.
2015-08-19
Smeta ju kaj je Crnoja rekao da trebamo registar izdajnika. Valjda se boji da ne bude ona u njemu. Smeta ju kaj je Hasan član počasnog bleiburškog voda.
Guest- Guest
hehe da vidi pusićka neke stare slike sa novim ministrom platila bi suhim zlatom
2015-08-19
http://www.tportal.hr/sport/magazin/413173/Zvali-su-ga-Mali-Hasan-Otkrivamo-navijacku-proslost-ministra-kulture.html
2015-08-19
kuracodigraca wrote:muckodjubre wrote:Tommy Ramone wrote: Pusićke . Gadi mi se ta babetina, oduvijek radi samo protiv Hrvatske.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:kuracodigraca wrote:muckodjubre wrote:Tommy Ramone wrote: Pusićke . Gadi mi se ta babetina, oduvijek radi samo protiv Hrvatske.
Guest- Guest
može on pričat što hoće ali po faci i imenu se vidi da je balija a oni imaju doticaj sa kulturom samo dok minobacačima ruše spomenike
Rajko, jesi se učlanio u grupu podrške Hasanu na facebooku? Skupila se veća potpora nego što će ovi pederi koji ga hoće rušiti skupiti u sto godina.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
» Glasali ste za Hasanbegovića, ministar kulture će vam bit Jasen Mesić
» Ministar kulture Zlatko Hasanbegović sastao se s episkopom Jovanom
» TKO JE KONTROVERZNI MINISTAR KULTURE? 'On je znanstvenik, a ne nekakav luđak kakvim ga se prikazuje u javnosti'
» Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
» Glasali ste za Hasanbegovića, ministar kulture će vam bit Jasen Mesić
» Ministar kulture Zlatko Hasanbegović sastao se s episkopom Jovanom
» TKO JE KONTROVERZNI MINISTAR KULTURE? 'On je znanstvenik, a ne nekakav luđak kakvim ga se prikazuje u javnosti'
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2