Kedimi išamarao Putinovog potrčka
Page 1 of 1
Kedimi išamarao Putinovog potrčka
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/kakav-potop-solovjova-u-emisiji-uzivo-izraelac-ga-unistio-jednim-pitanjem-ovaj-problijedio-pa-pa-pa-15300747
Kakav potop Solovjova u emisiji uživo! Izraelac ga uništio jednim pitanjem, ovaj problijedio: ‘Pa, pa, pa...‘
Gost na ruskoj televiziji se direktno usprotivio poziciji Moskve da zapadna isporuka tenkova Kijevu znači ‘direktnu umiješanost‘ ukrajinskih saveznika u rat kojeg je započeo Vladimir Putin, piše Newsweek.
Njemačka i SAD su prošlog tjedna najavili plan da će poslati tenkove Leopard 2 i Abrams Kijevu kao pomoć u borbi protiv ruske agresije. Ovaj potez je naišao na osudu iz Moskve. Nedugo nakon toga glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov je vojnu pomoć koju je obećao Zapad nazvao ‘direktnim miješanjem‘ u rat, koje se s vremenom povećava.
U svojim radio i televizijskim emisijama kremaljski propagandist Vladimir Solovjovje učestalo ismijavao zapadnu vojnu pomoć Ukrajini kao dokaz da je taj konflikt ‘rat preko posrednika‘ između NATO-a i Moskve. Također je pozvao na nuklearne napade protiv zemalja koje su pomogle Ukrajini.
Ipak, u prošlotjednoj emisiji koju vodi Solovjov, Jakov Kedmi, izraelski političar i diplomat rođen u Rusiji rekao je da ne vjeruje kako dostava oružja Ukrajini znači direktnu uključenost Zapada u sukob.
- Koliko oružja je SSSR dostavio Egiptu i Siriji?, pitao je Kadmi u očitom podsjećanju na dostavu oružja iz Rusije na Bliski istok za vrijeme Hladnog rata i arapsko-izraelskog rata 1973. godine.
Kedmi, koji je također poznat kao Jaša Kazakov je rekao da, iako je ruska vojska ‘planirala operaciju‘ to se uvijek promatralo kao rat kojeg vodi Egipat.
Solovjov je rekao:
- To je tvoja pozicija. Kedmi je na to uzvratio:
- To je bila općeprihvaćena pozicija. Tako su se postavljali SSSR, SAD i Izrael. Nitko nije vidio Sovjetski Savez kao stranu u sukobu, nadovezao se Kedmi uz zaključak da ‘ dostava oružja ne znači sudjelovanje u ratu‘.
Moskva je bila glavni dobavljač oružja na Bliski istok za vrijeme Hladnog rata, tvrde u Washingtonskom Institutu za politiku Bliskog istoka. Dodaju i da je Egipat neko vrijeme bio najvažniji saveznik Moskve u toj regiji.
U međuvremenu, 1980-ih Moskva je opskrbljivala Siriju s ‘ogromnom količinom najsuvremenijeg oružja‘, kažu iz Instituta.
Kedmi je već ranije bio u sukobu mišljenja sa Solovjevom u njegovom večernjem showu koji se emitira na kanalu Rosija 1. U studenom je opisao prijetnje Solovjova da će uništiti Kijev i Harkiv s lica zemlje kao ‘opscene‘.
- Zločin je bombardirati mirne gradove, rekao je Kedmi dodavši da takve riječi ne bi smjele biti korištene, a posebno ne u Rusiji, piše Newsweek.
Kakav potop Solovjova u emisiji uživo! Izraelac ga uništio jednim pitanjem, ovaj problijedio: ‘Pa, pa, pa...‘
Izraelski političar rođen u Rusiji rekao je da ne vjeruje kako dostava oružja Ukrajini znači direktnu uključenost Zapada u sukob
Objavljeno: 30. siječanj 2023. 18:16Gost na ruskoj televiziji se direktno usprotivio poziciji Moskve da zapadna isporuka tenkova Kijevu znači ‘direktnu umiješanost‘ ukrajinskih saveznika u rat kojeg je započeo Vladimir Putin, piše Newsweek.
Njemačka i SAD su prošlog tjedna najavili plan da će poslati tenkove Leopard 2 i Abrams Kijevu kao pomoć u borbi protiv ruske agresije. Ovaj potez je naišao na osudu iz Moskve. Nedugo nakon toga glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov je vojnu pomoć koju je obećao Zapad nazvao ‘direktnim miješanjem‘ u rat, koje se s vremenom povećava.
U svojim radio i televizijskim emisijama kremaljski propagandist Vladimir Solovjovje učestalo ismijavao zapadnu vojnu pomoć Ukrajini kao dokaz da je taj konflikt ‘rat preko posrednika‘ između NATO-a i Moskve. Također je pozvao na nuklearne napade protiv zemalja koje su pomogle Ukrajini.
Ipak, u prošlotjednoj emisiji koju vodi Solovjov, Jakov Kedmi, izraelski političar i diplomat rođen u Rusiji rekao je da ne vjeruje kako dostava oružja Ukrajini znači direktnu uključenost Zapada u sukob.
- Koliko oružja je SSSR dostavio Egiptu i Siriji?, pitao je Kadmi u očitom podsjećanju na dostavu oružja iz Rusije na Bliski istok za vrijeme Hladnog rata i arapsko-izraelskog rata 1973. godine.
Kedmi, koji je također poznat kao Jaša Kazakov je rekao da, iako je ruska vojska ‘planirala operaciju‘ to se uvijek promatralo kao rat kojeg vodi Egipat.
Solovjov je rekao:
- To je tvoja pozicija. Kedmi je na to uzvratio:
- To je bila općeprihvaćena pozicija. Tako su se postavljali SSSR, SAD i Izrael. Nitko nije vidio Sovjetski Savez kao stranu u sukobu, nadovezao se Kedmi uz zaključak da ‘ dostava oružja ne znači sudjelovanje u ratu‘.
Moskva je bila glavni dobavljač oružja na Bliski istok za vrijeme Hladnog rata, tvrde u Washingtonskom Institutu za politiku Bliskog istoka. Dodaju i da je Egipat neko vrijeme bio najvažniji saveznik Moskve u toj regiji.
U međuvremenu, 1980-ih Moskva je opskrbljivala Siriju s ‘ogromnom količinom najsuvremenijeg oružja‘, kažu iz Instituta.
Kedmi je već ranije bio u sukobu mišljenja sa Solovjevom u njegovom večernjem showu koji se emitira na kanalu Rosija 1. U studenom je opisao prijetnje Solovjova da će uništiti Kijev i Harkiv s lica zemlje kao ‘opscene‘.
- Zločin je bombardirati mirne gradove, rekao je Kedmi dodavši da takve riječi ne bi smjele biti korištene, a posebno ne u Rusiji, piše Newsweek.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Šandor Winnetou likes this post
Re: Kedimi išamarao Putinovog potrčka
Jebesh mi sve ako ja tebe razumijem i tvoju potrebu da otvarash ovakve teme.Prvenstveno ,valjda trebash napraviti neki presjek inavesti o chemu bi bilo pozeljno diskutirati jer mozda ima implikacije na Balkan.Taj Kedmi je zidov rodjen u Rusiji koji je bio shef Mosada pa takvi posebno zidovi na takvim polozajima su u stanju mjesecima i godinama spinovati neke teme dok se ljudi ne sapletu i padnu ne znajuci zashto su pali.Kedmi je prije drukao za Rusiju ali sada vidi da uvlachenje u ruski shupak ne prolazi pa mijenja mishljenje i teme jer je skuzio da je Rusija na Iranskoj strani pa ako dodje do svjetskog pichvajza ode i Izrael u sto pichki materinih shto mu i zelim jer nisu kao narod zasluzili da imaju drzavu iz mnog razloga koji su javno poznati pa ih ne trebam dokazivati dodatnim chinjenicama.Jednostavno recheno "Ne laje pas zbog sela nego zbog Izraela"
Uostalom ova dvojica su beznachajni u svjetskoj politici kao shto smo ja i ti na Balkanu.Zamisli da neka budala citira mene ili tebe u nekim relevantnim medijima??
Uostalom ova dvojica su beznachajni u svjetskoj politici kao shto smo ja i ti na Balkanu.Zamisli da neka budala citira mene ili tebe u nekim relevantnim medijima??
Ti si glup ko kurac, uhvati se bojica i tu stani jer je to tvoj max domet.mentalitet wrote:Jebesh mi sve ako ja tebe razumijem i tvoju potrebu da otvarash ovakve teme.Prvenstveno ,valjda trebash napraviti neki presjek inavesti o chemu bi bilo pozeljno diskutirati jer mozda ima implikacije na Balkan.Taj Kedmi je zidov rodjen u Rusiji koji je bio shef Mosada pa takvi posebno zidovi na takvim polozajima su u stanju mjesecima i godinama spinovati neke teme dok se ljudi ne sapletu i padnu ne znajuci zashto su pali.Kedmi je prije drukao za Rusiju ali sada vidi da uvlachenje u ruski shupak ne prolazi pa mijenja mishljenje i teme jer je skuzio da je Rusija na Iranskoj strani pa ako dodje do svjetskog pichvajza ode i Izrael u sto pichki materinih shto mu i zelim jer nisu kao narod zasluzili da imaju drzavu iz mnog razloga koji su javno poznati pa ih ne trebam dokazivati dodatnim chinjenicama.Jednostavno recheno "Ne laje pas zbog sela nego zbog Izraela"
pa što radiš na Balkanu nesrećo jedna... sad kad se gužva i kad bi opet moglo gruvati... jednom si "umakao" teško da će ti se drugi put posrećiti...mentalitet wrote:Jebesh mi sve ako ja tebe razumijem i tvoju potrebu da otvarash ovakve teme.Prvenstveno ,valjda trebash napraviti neki presjek inavesti o chemu bi bilo pozeljno diskutirati jer mozda ima implikacije na Balkan.Taj Kedmi je zidov rodjen u Rusiji koji je bio shef Mosada pa takvi posebno zidovi na takvim polozajima su u stanju mjesecima i godinama spinovati neke teme dok se ljudi ne sapletu i padnu ne znajuci zashto su pali.Kedmi je prije drukao za Rusiju ali sada vidi da uvlachenje u ruski shupak ne prolazi pa mijenja mishljenje i teme jer je skuzio da je Rusija na Iranskoj strani pa ako dodje do svjetskog pichvajza ode i Izrael u sto pichki materinih shto mu i zelim jer nisu kao narod zasluzili da imaju drzavu iz mnog razloga koji su javno poznati pa ih ne trebam dokazivati dodatnim chinjenicama.Jednostavno recheno "Ne laje pas zbog sela nego zbog Izraela"
2015-08-08
Similar topics
» Berni uhvaćen u laži!Njonjo ga išamarao i poručio:'A sad ti pokaži plaću'
» Trump imenovao Putinovog čovjeka za državnog tajnika
» Spiegel: SAD strahuje od Putinovog govora na zasjedanju Opće skupštine UN-a
» Brexit iz Interpola: Britanija razmatra izlazak zbog Putinovog utjecaja
» Kompletna ruska vlada podnijela ostavku nakon Putinovog govora
» Trump imenovao Putinovog čovjeka za državnog tajnika
» Spiegel: SAD strahuje od Putinovog govora na zasjedanju Opće skupštine UN-a
» Brexit iz Interpola: Britanija razmatra izlazak zbog Putinovog utjecaja
» Kompletna ruska vlada podnijela ostavku nakon Putinovog govora
Page 1 of 1