Tom Shimabukuro, USA CDC: Znamo da COVID cjepivo narušava zdravlje
Page 1 of 1
Tom Shimabukuro, USA CDC: Znamo da COVID cjepivo narušava zdravlje
Ups, sorry, COVID cjepivo ipak uzrokuje iscrpljujuće bolesti. Smrt narodu, sloboda fašizmu!
zganci_i_jetrica- Posts : 1396
2021-06-05
Re: Tom Shimabukuro, USA CDC: Znamo da COVID cjepivo narušava zdravlje
fala kurcu da smo ovje sve to znali prije godinu ipo dana. fala kurcu što se nisam utrova iako sam bio pod pritiskom i morao sam radi osobnih stvari tada ulaziti u neku jebenu državnu instituciju a nisu me puštali bez dozvole da sam otrovan.
i hvala čiki Putinu(samo za to) što je invazijom na Ukrainu izliječio koronu, jer u roku par dana ukinute su sve potvrde, mjere, korona je doslovno ukinuta, kao da nije postojala. ostaju oni koji su bili pametniji, poput mene i većine sa foruma koji se nisu otrovali, ili barem nisu otrovali svoje "prinčeve i princeze".
za ostale, nadam se da im cijepivo neće ostaviti veće posljedice, sada sam uvjerenim nakon što znam hrpu ljudi, da svima ostavlja neke posljedice, ali ruku na srce većini manje negativne.. za neke forumaše, samo mi je žao što se više ne rokaju novim bosterima
i hvala čiki Putinu(samo za to) što je invazijom na Ukrainu izliječio koronu, jer u roku par dana ukinute su sve potvrde, mjere, korona je doslovno ukinuta, kao da nije postojala. ostaju oni koji su bili pametniji, poput mene i većine sa foruma koji se nisu otrovali, ili barem nisu otrovali svoje "prinčeve i princeze".
za ostale, nadam se da im cijepivo neće ostaviti veće posljedice, sada sam uvjerenim nakon što znam hrpu ljudi, da svima ostavlja neke posljedice, ali ruku na srce većini manje negativne.. za neke forumaše, samo mi je žao što se više ne rokaju novim bosterima
2014-04-19
Gotovo svi ljudi koje znam da su 3 put cijepljeni, na kraju su ipak dobili koronu, iako u blažem obliku. Mlađi ljudi su to uglavnom preboljeli kao lakši slučaj gripe. Za većinu težih slučajeva je tjedan dana kure običnim Dexametazonom dovoljna terapija. Znam i dosta cijepljenih koji još nakon godinu dana nisu imali nikakvih zdravstvenih problema.AssadNaPodmornici wrote:fala kurcu da smo ovje sve to znali prije godinu ipo dana. fala kurcu što se nisam utrova iako sam bio pod pritiskom i morao sam radi osobnih stvari tada ulaziti u neku jebenu državnu instituciju a nisu me puštali bez dozvole da sam otrovan.
To da je Pfizer svjesno i namjerno modificirao virus u svom laboratoriju u Wuhanu je, iako za sada u mainstream medijima tek teorija zavjere, manje više činjenica, ali tko im je dao zeleno svjetlo za tu rabotu, to je već drugo pitanje. Rand Paul je dobro izribao Faucija jer se na pitanje da li je dobivao tantijeme od farmaceutske industrije branio šutnjom. Kad mu se priprijetio da će mu prije ili kasnije zašerafit muda, ovaj se vidno usro, a čak je i Elon Musk rekao da ga treba procesuirati.
I da se prisjetimo da je Fauci 2017. bez dlake na jeziku ustvrdio da će se uskoro dogoditi iznenadno (doduše ne za njega) izbijanje epidemije
2021-06-05
Treba vjerovati struci.
Baka Markotic je rekla, dosta smo radili pokuse na africkoj djeci, posteno je sad malo i na nasoj.
Pojednostavila je da bas svi shvate:)
Baka Markotic je rekla, dosta smo radili pokuse na africkoj djeci, posteno je sad malo i na nasoj.
Pojednostavila je da bas svi shvate:)
dijagram-
2015-08-09
To se sad sve pomalo pušta u javnost jer rat u Ukrajini i prijetnje atomskim vrganjima zaokupljaju veću pažnju javnosti. Kao i kad je Rumsfeld dan prije 9/11 rekao kako je vojsci netragom nestalo 2300 milijardi dolara, papirologija o čemu se pukim slučajem nalazila u dijelu Pentagona gdje je udario nevidljivi avion
2021-06-05
Iznenada preminuo Vatroslav Čerina, jedan od vodećih hrvatskih neurokirurga
https://www.index.hr/vijesti/clanak/iznenada-preminuo-vatroslav-cerina-jedan-od-vodecih-hrvatskih-neurokirurga/2433849.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
Je li i prije bilo toliko tih iznenadnih neobjašnjenih smrti?
https://www.index.hr/vijesti/clanak/iznenada-preminuo-vatroslav-cerina-jedan-od-vodecih-hrvatskih-neurokirurga/2433849.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
Je li i prije bilo toliko tih iznenadnih neobjašnjenih smrti?
2021-06-05
Similar topics
» Pranje sapunom je štetno za zdravlje...
» Svu Sreću i zdravlje u Novom ljetu
» U progresivnoj Austriji nesmotrena žena ugrozila zdravlje mladoj osobi...
» Wokizam i mentalno zdravlje u Velikoj Britaniji
» Danas je dan vinogradara sretno Vincekovo,Vinkovo..u zdravlje
» Svu Sreću i zdravlje u Novom ljetu
» U progresivnoj Austriji nesmotrena žena ugrozila zdravlje mladoj osobi...
» Wokizam i mentalno zdravlje u Velikoj Britaniji
» Danas je dan vinogradara sretno Vincekovo,Vinkovo..u zdravlje
Page 1 of 1