ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Putin: Pravno gledano, američke trupe na teritoriju Njemačke su okupacijske

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Putin: Pravno gledano, američke trupe na teritoriju Njemačke su okupacijske - Page 2 Empty Re: Putin: Pravno gledano, američke trupe na teritoriju Njemačke su okupacijske

Post by Gast 26/1/2023, 18:44

zoro osvetnik wrote:
škutor wrote:
zoro osvetnik wrote:
škutor wrote:
zoro osvetnik wrote:
škutor wrote:
zoro osvetnik wrote:

Europa je prva napala Rusiju.

đe boktejebo...onako-----mamićevski  da te pitan
Na Majdanu.
šta ima ruski mutant sa majdanom
Ne razumijem šta je to ruski mutant. Ako mi moš to pojasnit pa ću ti odgovorit.
ruski mutant je svaka životinja koja sebe naziva rusom 

isto tako je sa kinezima ,,, sa sjevernokorejcima ,,, sa svim idiotskim vukojebinama koje sintetički opstaju diktaturom rasizma socijalističkog
Pa nisam pričao o životinjama. Nešto si pobrkao.
ti živiš u fatamorgani 

ujedno misliš da si branitelj tim što si ratovao za socijalističku otadžbinu rasističke jugonacističke gamadi koja je zlouporabila hrvatski nacionalni ponos za svoje socijalističke snove kojedans živi  u državi HRVATOSLAVIJI 

ti si fatamorgana totalna 

samo životinja može napraviti vojnu agresiju na u europi koja ima zatvoren nacionalni ciklus

Gast
Guest

Back to top Go down

Putin: Pravno gledano, američke trupe na teritoriju Njemačke su okupacijske - Page 2 Empty Re: Putin: Pravno gledano, američke trupe na teritoriju Njemačke su okupacijske

Post by Guest 26/1/2023, 18:46

škutor wrote:
zoro osvetnik wrote:
škutor wrote:
zoro osvetnik wrote:
škutor wrote:
zoro osvetnik wrote:
škutor wrote:
zoro osvetnik wrote:

Europa je prva napala Rusiju.

đe boktejebo...onako-----mamićevski  da te pitan
Na Majdanu.
šta ima ruski mutant sa majdanom
Ne razumijem šta je to ruski mutant. Ako mi moš to pojasnit pa ću ti odgovorit.
ruski mutant je svaka životinja koja sebe naziva rusom 

isto tako je sa kinezima ,,, sa sjevernokorejcima ,,, sa svim idiotskim vukojebinama koje sintetički opstaju diktaturom rasizma socijalističkog
Pa nisam pričao o životinjama. Nešto si pobrkao.
ti živiš u fatamorgani 

ujedno misliš da si branitelj tim što si ratovao za socijalističku otadžbinu rasističke jugonacističke gamadi koja je zlouporabila hrvatski nacionalni ponos za svoje socijalističke snove kojedans živi  u državi HRVATOSLAVIJI 

ti si fatamorgana totalna 

samo životinja može napraviti vojnu agresiju na u europi koja ima zatvoren nacionalni ciklus
Vidim da ništa ne razumiješ. Sve si netočno napisao.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Gast 26/1/2023, 18:51

još si se ovjenčao najvećim mogućim idiotizmom ...........NAPLATITELJ DOMOLJUBLJA uredno si knjižio svoje ratne dane i da bi otiša u ljudsku patologiju,,,,,prijevremenu mirovinu

mirovina je izmišljena da bi potrebiti ostaliu životu nakon kraja radne sposobnosti , jer su sami nesposobni
Gast
Guest

Back to top Go down

i još se tim kurčiš
Gast
Guest

Back to top Go down

ti si definicija zla
Gast
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/1/2023, 18:52

škutor wrote:još si se ovjenčao najvećim mogućim idiotizmom ...........NAPLATITELJ DOMOLJUBLJA uredno si knjižio svoje ratne dane i da bi otiša u ljudsku patologiju,,,,,prijevremenu mirovinu

mirovina je izmišljena da bi potrebiti ostaliu životu nakon kraja radne sposobnosti , jer su sami nesposobni
Meni se obračaš?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mentalitet 26/1/2023, 19:40

zoro osvetnik wrote:
škutor wrote:još si se ovjenčao najvećim mogućim idiotizmom ...........NAPLATITELJ DOMOLJUBLJA uredno si knjižio svoje ratne dane i da bi otiša u ljudsku patologiju,,,,,prijevremenu mirovinu

Meni se obračaš?

Ne volim da se mijesham u tudje fajtinge ali ne mogu a da ovdje neshto ne napishem u svezi Probe,ala shtakora::))On je jadan uvijek sluzio za zajebanciju na svim forumima,a najvishe ga je prcao u mozak onaj lik Pizda a ja sam ga branio jer nije lijepo zajebavati retardirane ljude.Chitajuci tog lika shvatio sam da on ima neke literarne neispunjene snove.Valjda si je umislio da je Tin Ujevic pa mozesh prochitati u njegovim tekstovima razlichite nebuloze i slogane ali i on pogodi zrno ko corava kokosh pa naziva one koji vladaju mutantima,a ja sam to shvatio kao mutirani srbi shto je u pravu.Taj kamenjarski mentalitet je uglavnom sjebao Hrvatsku kao ni jedan njen okupator,a vecina ih je fakat mutirani srbi koji su prodali vjeru za vecheru.Logichno je jebi ga da kada su bili u stanju izdati svoje pretke da ce izdati i svije takozvane gospodare.Taj soj ljudi je toliko lukav i pokvaren da su se izvjezbali kako podilaziti nadolazecoj sili i brzo se uklapaju u sistem gdje kao pijavice sishu krv normalnim i poshtenim ljudima.Taj ljudski otpad na Balkanu bi prodao rodjenu mater za shaku zita,ljudi bez morala,etike i svih onih civilizacijskih vrijednosti do kojih je ljudski rod doshao i izgradio jedan sistem kako bi odredjene zajednice mogle funkcionirati bez konflikta.Oni su majstori laganja ,i shto je najgore uvjereni su u to shto prichaju iako u podsvijesti znaju da je to laz.Eto ti Ero,vuk i da ne spominjem druge jer mi se gadi napisati njihove nadimke ali znaju oni tko su pa ce se pojaviti sa novim lazima i optuzbama da bi degradirali one sa kojima se ne slazu i koji im kvare te njihove pokvarene mashte i ciljeve.Njihov jedini cilj je materijalno.Jebe se njima za Hrvatsku i hrvate a kako u svakom narodu postoji masa budala koja ce se uloviti na njihov mamac tako i ovdje postoji masa glupana koji mozda nisu loshi ljudi ali su povodljivi i spremni su zajedno jahati na ovcama misleci da su vitezovi.Dakle,samo ga zaobidjesh jer nije on naporan kao neki koji su te u stanju pratiti godinama dokazujuci svojim "argumentima" da su u pravu.Od ovoga foruma ne mozesh ochekivati nishta posebno normalno i kada to shvatish bit ce ti sve drugachije::))Ja sam iz pochetka prilazio svim forumashima na jedan jednako pravan nachin misleci da cu mozda neshto nauchiti kroz drugachiji nachin gledanja na stvari i dogadjaje koji su utjecali na moj zivot,ali .doshao sam do chvrstog zakljuchka da sam bio u pravu shto sam otishao iz te vukojebine.Naravno,ostalo je tano jako puno poshtenih i normalnih ljudi ali sam primijetio da su i oni postali slichni ovim kamenjarcima jer drugachije ne bi mogli opstati i prezivjeti ako se ne povinuju tim kretenskim razmishljanjima.Da skratim mada me ova tema jebeno inspirira pa bih mogao napisati knjigu o tome pokvarenom i bijednom balkanskom mentalitetu,jednostavno ga zaobidjesh jer on uglavnom sam sa sobom ima problem pa tipkajuci ovdje na forumu misli jadan da ce se izlijechiti,Et' isprichavam se za ovako dugu plahtu ali kao i svaku budalu neshto ponese pa ne zna stati::::)))))

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Gast 26/1/2023, 19:51

mentalitet wrote:
zoro osvetnik wrote:

Meni se obračaš?

Ne volim da se mijesham u tudje fajtinge ali ne mogu a da ovdje neshto ne napishem u svezi Probe,ala shtakora::))On je jadan uvijek sluzio za zajebanciju na svim forumima,a najvishe ga je prcao u mozak onaj lik Pizda a ja sam ga branio jer nije lijepo zajebavati retardirane ljude.Chitajuci tog lika shvatio sam da on ima neke literarne neispunjene snove.Valjda si je umislio da je Tin Ujevic pa mozesh prochitati u njegovim tekstovima razlichite nebuloze i slogane ali i on pogodi zrno ko corava kokosh pa naziva one koji vladaju mutantima,a ja sam to shvatio kao mutirani srbi shto je u pravu.Taj kamenjarski mentalitet je uglavnom sjebao Hrvatsku kao ni jedan njen okupator,a vecina ih je fakat mutirani srbi koji su prodali vjeru za vecheru.Logichno je jebi ga da kada su bili u stanju izdati svoje pretke da ce izdati i svije takozvane gospodare.Taj soj ljudi je toliko lukav i pokvaren da su se izvjezbali kako podilaziti nadolazecoj sili i brzo se uklapaju u sistem gdje kao pijavice sishu krv normalnim i poshtenim ljudima.Taj ljudski otpad na Balkanu bi prodao rodjenu mater za shaku zita,ljudi bez morala,etike i svih onih civilizacijskih vrijednosti do kojih je ljudski rod doshao i izgradio jedan sistem kako bi odredjene zajednice mogle funkcionirati bez konflikta.Oni su majstori laganja ,i shto je najgore uvjereni su u to shto prichaju iako u podsvijesti znaju da je to laz.Eto ti Ero,vuk i da ne spominjem druge jer mi se gadi napisati njihove nadimke ali znaju oni tko su pa ce se pojaviti sa novim lazima i optuzbama da bi degradirali  one sa kojima se ne slazu i koji im kvare te njihove pokvarene mashte i ciljeve.Njihov jedini cilj je materijalno.Jebe se njima za Hrvatsku i hrvate a kako u svakom narodu postoji masa budala koja ce se uloviti na njihov mamac tako i ovdje postoji masa glupana koji mozda nisu loshi ljudi ali su povodljivi i spremni su zajedno jahati na ovcama misleci da su vitezovi.Dakle,samo ga zaobidjesh jer nije on naporan kao neki koji su te u stanju pratiti godinama dokazujuci svojim "argumentima" da su u pravu.Od ovoga foruma ne mozesh ochekivati nishta posebno normalno i kada to shvatish bit ce ti sve drugachije::))Ja sam iz pochetka prilazio svim forumashima na jedan jednako pravan nachin misleci da cu mozda neshto nauchiti kroz drugachiji nachin gledanja na stvari i dogadjaje koji su utjecali na moj zivot,ali .doshao sam do chvrstog zakljuchka da sam bio u pravu shto sam otishao iz te vukojebine.Naravno,ostalo je tano jako puno poshtenih i normalnih ljudi ali sam primijetio da su i oni postali slichni ovim kamenjarcima jer drugachije ne bi mogli opstati i prezivjeti ako se ne povinuju tim kretenskim razmishljanjima.Da skratim mada me ova tema jebeno inspirira pa bih mogao napisati knjigu o tome pokvarenom i bijednom balkanskom mentalitetu,jednostavno ga zaobidjesh jer on uglavnom sam sa sobom ima problem pa  tipkajuci ovdje na forumu misli jadan da ce se izlijechiti,Et' isprichavam se za ovako dugu plahtu ali kao i svaku budalu neshto ponese pa ne zna stati::::)))))
zar si toliko potrebit
Gast
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 26/1/2023, 19:55

što se tiče da je Njemačka okupirana aj dalo bi se razgovarati o tome, ali tko je kriv to što je SSSR bankrotirao i više ne drži Njemačku pod okupacijom.
U ostalom nije Rusija SSSR, tri osnivačice SSSRa su Rusija, Ukraina i Bjelorusija. To je kao da kažeš Srbija pošto je bila najveća država , da je Srbija=Yuga.
E da tko je kriv Putinu umjesto da vratio utjecaj na bivše zemlje SSSRa, što su svi od njega utekli, i što je napravio invaziju druge države SSSRa pa su mu sada svi krivi

2018-06-14

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by Guest 26/1/2023, 20:01

mentalitet wrote:
zoro osvetnik wrote:

Meni se obračaš?

Ne volim da se mijesham u tudje fajtinge ...bla bla bla
Onda nemoj nikad više. Ovaj tvoj ostatak što nisam citirao doživljavam kao trolanje ne vrijedno odgovora. Nikakve veze nema s biti diskusije.

Last edited by zoro osvetnik on 26/1/2023, 20:06; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mentalitet 26/1/2023, 20:04

zoro osvetnik wrote:
mentalitet wrote:
zoro osvetnik wrote:

Meni se obračaš?

Ne volim da se mijesham u tudje fajtinge ...bla bla bla
Onda nemoj nikad više. Ovaj tvoj ostatak što nisam citirao doživljavam kao trolanje ne vrijedno odgovora. Nikakva veze nema s biti diskusije.

Poshtujem::)))

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Gast 26/1/2023, 20:05

putin je opetovano kao i svaki zločinački um uporabio  STRAH kao jedinu alatku kojom dovodi soldate u klaonicu ,,, 

strah civilizacija nema od debila 

strah imaju samo jadnici koje je u moći gurnuti u klaonicu 
svima je sad jasno da luđak nemože ništa 

čistoća eu civilizacije je ukurcu ,,jer koliko sam informiram u državi koja je tvorac svakog rata u europi se nalaze dica ruskog krvnika ,, u švici 

morbidno
Gast
Guest

Back to top Go down

Post by mentalitet 26/1/2023, 20:34

AssadNaPodmornici wrote:
E da tko je kriv Putinu umjesto da vratio utjecaj na bivše zemlje SSSRa, što su svi od njega utekli, i što je napravio invaziju druge države SSSRa pa su mu sada svi krivi

Pa ,fakat kada prochitam ovako neshto dobijem proljev jer vidim propagandu a nishta suvislo svoje.Jarane,USA je josh za vrijeme Regana stvorila takozvani "Rat zvijezda" u svrhu slamanja komunizma shto sam podrzavao ali se ispostavilo da nije bio komunizam u pitanju nego ruska rudna bogastva i ostali energentski resursi.Zapad je sadashnjoj Rusiji uveo 11.000 tisuca sankcija i nije je slomio jer je Rusija nauchila iz predhodnog perioda odredjene stvari a i medjunarodni poredak se promijenio u ekonomskom smislu gdje se troshe ogromna energentska sredstva,a tu se zapad prerachunao pa sada ima Kinu,Indiju i ostale zemlje Briksa iz ledja koje su spremne ucerati Zapadu njihovim dildom pa tako pripremaju zajednichki novac a vec imaju zajednichku razvojnu banku.Shvati vec jednom (jebo te onaj koji ti je dao diplomu E.F. jer si ekonomski nepismen a to se vidi sa Marsa) da je energija glavna pokretachka snaga svake ekonomije,pa barem je to jednostavno za shvatiti.Zato UN prognozira pad globalne proizvodnje ove godine 1,9% a to je u svjetskim okvirima jebena cifra ako se izrazi u odredjenoj valuti.Rusija ce imati skoro isti pad ali zato njena vojna industrija kao i americhka biljezi uspjeh.Njemacka ima josh rezervi a unatoch takozvanim sankcijama ista ta Rusija izvozi plin u tu Europu preko Ukrajine.Svi su od Putina utekli (uglavnom bivshi fashistichki suradnici iz WWII su dio Europe a medju njima i tvoja vukojebina ) pa sada placaju Rusiji po desetostrukim cijenama plin i naftu a ne kao prije dzabalesku."Pobjegli"su jer su mislili da je Rusija gotova pa ce moci dobivati opet dzabe resurse ako budu zapadne kujice kao shto su i Hrvatska i Slovenija pobjegle iz YU gdje su na osnovu srpsko-bosanskih sirovina i energije bile najrazvijenije u bivshoj drzavi.A sada jarane toga vishe nema a u buducnosti onaj koji bude imao jeftinu energiju ima da kvachi u svijetu.Mislim ono .koliko morash biti glup da napishesh pobjegli.SSSR je bio porazen upravo zbog balasta tih nazovimo ih sluga koje su vjerno sluzile Hitleru.WWII nije ni zavrshio a ovo je samo njegov nastavak.Ja znam na zalost kako ce to zavrshiti ,ali tako i treba jer ljudski rod nije ni zasluzio da postoji koji misli da moze druge explatisati i zivjeti na venama drugih naroda kao pijavica.To je tvoj Zapad u koji ste utekli pichka li vam materina pokvarena::::)))

Ida, Njemachka je kujica USA i tako treba da bude jer samo USA moze tu bijesnu kujicu drzati na lancu a ne glupi rusi koji bi im se smilovali i dali im slobodu da rade shto hoce.Putin je kreten ako ne sravni Berlin sa zemljom ,London i Pariz jer su francuzi branili pad Rajhstaga a ovamo prodavali muda pod bubrege da su bili antifashisti kao i hrvati.Kujice ne zasluzuju da udishu zrak ove kugle zemaljske.Ovdje podrzavam amere a pisham se na Putinove rijechi.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Gast 26/1/2023, 20:42

mentalitet wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

Pa ,fakat kada prochitam ovako neshto dobijem proljev jer vidim propagandu a nishta suvislo svoje.Jarane,USA je josh za vrijeme Regana stvorila takozvani "Rat zvijezda" u svrhu slamanja komunizma shto sam podrzavao ali se ispostavilo da nije bio komunizam u pitanju nego ruska rudna bogastva i ostali energentski resursi.Zapad je sadashnjoj Rusiji uveo 11.000 tisuca sankcija i nije je slomio jer je Rusija nauchila iz predhodnog perioda odredjene stvari a i medjunarodni poredak se promijenio u ekonomskom smislu gdje se troshe ogromna energentska sredstva,a tu se zapad prerachunao pa sada ima Kinu,Indiju i ostale zemlje Briksa iz ledja koje su spremne ucerati Zapadu njihovim dildom pa tako pripremaju zajednichki novac a vec imaju zajednichku razvojnu banku.Shvati vec jednom (jebo te onaj koji ti je dao diplomu E.F. jer si ekonomski nepismen a to se vidi sa Marsa) da je energija glavna pokretachka snaga svake ekonomije,pa barem je to jednostavno za shvatiti.Zato UN prognozira pad globalne proizvodnje ove godine 1,9% a to je u svjetskim okvirima jebena cifra ako se izrazi u odredjenoj valuti.Rusija ce imati skoro isti pad ali zato njena vojna industrija kao i americhka biljezi uspjeh.Njemacka ima josh rezervi a unatoch takozvanim sankcijama ista ta Rusija izvozi plin u tu Europu preko Ukrajine.Svi su od Putina utekli (uglavnom bivshi fashistichki suradnici iz WWII su dio Europe a medju njima i tvoja vukojebina ) pa sada placaju Rusiji po desetostrukim cijenama plin i naftu a ne kao prije dzabalesku."Pobjegli"su jer su mislili da je Rusija gotova pa ce moci dobivati opet dzabe resurse ako budu zapadne kujice kao shto su i Hrvatska i Slovenija pobjegle iz YU gdje su na osnovu srpsko-bosanskih sirovina i energije bile najrazvijenije u bivshoj drzavi.A sada jarane toga vishe nema  a u buducnosti onaj koji bude imao jeftinu energiju ima da kvachi u svijetu.Mislim ono .koliko morash biti glup da napishesh pobjegli.SSSR je bio porazen upravo zbog balasta tih nazovimo ih sluga koje su vjerno sluzile Hitleru.WWII nije ni zavrshio a ovo je samo njegov nastavak.Ja znam na zalost kako ce to zavrshiti ,ali tako i treba jer ljudski rod nije ni zasluzio da postoji koji misli da moze druge explatisati i zivjeti na venama drugih naroda kao pijavica.To je tvoj Zapad u koji ste utekli pichka li vam materina pokvarena::::)))

Ida, Njemachka je kujica USA i tako treba da bude jer samo USA moze tu bijesnu kujicu drzati na lancu a ne glupi rusi koji bi im se smilovali i dali im slobodu da rade shto hoce.Putin je kreten ako ne sravni Berlin sa zemljom ,London i Pariz jer su francuzi branili pad Rajhstaga a ovamo prodavali muda pod bubrege da su bili antifashisti kao i hrvati.Kujice ne zasluzuju da udishu zrak ove kugle zemaljske.Ovdje podrzavam amere a pisham se na Putinove rijechi.
ti imaš klasičnu šizofreniju 

sereš u pijat koji te drži u životu , dok to nisi sam sposoban
Gast
Guest

Back to top Go down

Post by mentalitet 26/1/2023, 21:04

škutor wrote:
mentalitet wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

Pa ,fakat kada prochitam ovako neshto dobijem proljev jer vidim propagandu a nishta suvislo svoje.Jarane,USA je josh za vrijeme Regana stvorila takozvani "Rat zvijezda" u svrhu slamanja komunizma shto sam podrzavao ali se ispostavilo da nije bio komunizam u pitanju nego ruska rudna bogastva i ostali energentski resursi.Zapad je sadashnjoj Rusiji uveo 11.000 tisuca sankcija i nije je slomio jer je Rusija nauchila iz predhodnog perioda odredjene stvari a i medjunarodni poredak se promijenio u ekonomskom smislu gdje se troshe ogromna energentska sredstva,a tu se zapad prerachunao pa sada ima Kinu,Indiju i ostale zemlje Briksa iz ledja koje su spremne ucerati Zapadu njihovim dildom pa tako pripremaju zajednichki novac a vec imaju zajednichku razvojnu banku.Shvati vec jednom (jebo te onaj koji ti je dao diplomu E.F. jer si ekonomski nepismen a to se vidi sa Marsa) da je energija glavna pokretachka snaga svake ekonomije,pa barem je to jednostavno za shvatiti.Zato UN prognozira pad globalne proizvodnje ove godine 1,9% a to je u svjetskim okvirima jebena cifra ako se izrazi u odredjenoj valuti.Rusija ce imati skoro isti pad ali zato njena vojna industrija kao i americhka biljezi uspjeh.Njemacka ima josh rezervi a unatoch takozvanim sankcijama ista ta Rusija izvozi plin u tu Europu preko Ukrajine.Svi su od Putina utekli (uglavnom bivshi fashistichki suradnici iz WWII su dio Europe a medju njima i tvoja vukojebina ) pa sada placaju Rusiji po desetostrukim cijenama plin i naftu a ne kao prije dzabalesku."Pobjegli"su jer su mislili da je Rusija gotova pa ce moci dobivati opet dzabe resurse ako budu zapadne kujice kao shto su i Hrvatska i Slovenija pobjegle iz YU gdje su na osnovu srpsko-bosanskih sirovina i energije bile najrazvijenije u bivshoj drzavi.A sada jarane toga vishe nema  a u buducnosti onaj koji bude imao jeftinu energiju ima da kvachi u svijetu.Mislim ono .koliko morash biti glup da napishesh pobjegli.SSSR je bio porazen upravo zbog balasta tih nazovimo ih sluga koje su vjerno sluzile Hitleru.WWII nije ni zavrshio a ovo je samo njegov nastavak.Ja znam na zalost kako ce to zavrshiti ,ali tako i treba jer ljudski rod nije ni zasluzio da postoji koji misli da moze druge explatisati i zivjeti na venama drugih naroda kao pijavica.To je tvoj Zapad u koji ste utekli pichka li vam materina pokvarena::::)))

Chuj shtakore,prochitaj ponovo ali pazljivo i sa smislom razumijevanja za prochitano.Ovako vas ni Krleza ne bi opisao,samo bi reko hrvati ,a tko su oni?Jebeni srpski mutanti:::)))

2020-07-05

Šandor Winnetou dislikes this post

Back to top Go down

Post by Gast 26/1/2023, 21:07

mentalitet wrote:
škutor wrote:
mentalitet wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

Chuj shtakore,prochitaj ponovo ali pazljivo i sa smislom razumijevanja za prochitano.Ovako vas ni Krleza ne bi opisao,samo bi reko hrvati ,a tko su oni?Jebeni srpski mutanti:::)))
takvih potrebitih hrvatska na državnom kontu ima toliko da realni izbori neće moći postojati dok rasistička gamad ka ti ne izumru
Gast
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/1/2023, 22:35

Sad ćemo upalit sve tenkove koje imamo i juriš na Moskvu i Staljingrad.

Putin: Pravno gledano, američke trupe na teritoriju Njemačke su okupacijske - Page 2 Soldiers-Soviet-offensive-troops-German-Battle-of-February-1943

Putin onda nema gdje nego ovima isključit sav plin i naftu te ostalo i onda ćemo mi glupom Bavarcu preprodavat plin s LNG terminala a on i šugavi Austrijanac će nas morat podržati kao protuuslugu u Bosni a ne Komšića.

Idemo dalje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 27/1/2023, 01:35

jel može netko debilu mentalnom reći da je debilčina na kub... pa jebo sve svoje jel ga nitko nije podučio da se rusija kroz par sto godina imperijalno širila da bi u tom širenju pod svoje tutorstvo i torturu podjarmila desetke naroda, da je većina tih naroda raskrstila sa tom istom rusijom jer je upravo ta ista rusija maksimalno u svakom pogledu crpila do krajnjih granica i ljudske potencijale i resurse tih država... kamo sreće da se zlatna horda nije raspala... onda bih ja majmunčinu pitao gdje su rusi... jednostavno nema smisla, konjinu treba nahraniti 7pot paprikama da mu trgnu na nos...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by immortal 27/1/2023, 01:56

Putin: Pravno gledano, američke trupe na teritoriju Njemačke su okupacijske

kao što bi bile i njegove
i pravno gledano kao što su i sve vlasti pojedinih zemalja koje ne provode volju naroda

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics