Moskva pobesnela zbog odluke Berlina: Sprema se žestok odgovor
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Moskva pobesnela zbog odluke Berlina: Sprema se žestok odgovor
Možemo i o plinu al onda ćete prvo morat proučiti ovo :
https://www.ex-iskon-pleme.com/t51694-ubrivo
Dakle uz to šta je bitan za proizvodnju hrane također je i ekonomija sam za sebe pa je Njemačka izbačena sad iz igre a bila je veliki izvoznik a drugi a među njima i Rusija upadaju i zarađuju, dakle on ne gubi šta Njemačka neće kupit njegov plin.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t51694-ubrivo
Dakle uz to šta je bitan za proizvodnju hrane također je i ekonomija sam za sebe pa je Njemačka izbačena sad iz igre a bila je veliki izvoznik a drugi a među njima i Rusija upadaju i zarađuju, dakle on ne gubi šta Njemačka neće kupit njegov plin.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Nema to veze. Plin je tek manji dio ruskog proračuna.crvenkasti wrote:Spätestens seit der Veröffentlichung des Investigativreporters Simon Hersh sind viele überzeugt: Die USA stecken hinter dem Anschlag. Das Land verfügt über die Mittel, einen solch komplizierten Anschlag auszuführen. Das vermutete Motiv: Die USA wollten schon immer die verhasste Pipeline Nord Stream 2 beenden, und Russland damit schaden. Außerdem wollen die USA ihr Fracking-Gas nach Europa verkaufen und damit Geld verdienen.
----------------
Ameri zarađuju, a Rusi pušiona.
6,5 posto
Da zatvori pipu Rusija neće puno izgubit.
Dobro, onda da korigiramo: Ameri zarađuju, Rusi nisu pušiona, a Europa je.
crvenkasti-
2014-04-17
RayMabus likes this post
crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Nema to veze. Plin je tek manji dio ruskog proračuna.crvenkasti wrote:Spätestens seit der Veröffentlichung des Investigativreporters Simon Hersh sind viele überzeugt: Die USA stecken hinter dem Anschlag. Das Land verfügt über die Mittel, einen solch komplizierten Anschlag auszuführen. Das vermutete Motiv: Die USA wollten schon immer die verhasste Pipeline Nord Stream 2 beenden, und Russland damit schaden. Außerdem wollen die USA ihr Fracking-Gas nach Europa verkaufen und damit Geld verdienen.
----------------
Ameri zarađuju, a Rusi pušiona.
6,5 posto
Da zatvori pipu Rusija neće puno izgubit.
Dobro, onda da korigiramo: Ameri zarađuju, Rusi nisu pušiona, a Europa je.
2014-04-11
Amerikanci su pušiona na jedan malo drugi način : oni su svjetski hegemon ( čitaj pod Komšić priča ) i sad im se to raspalo i neće ić glatko i iskočili Rusija i Kina iza grma pa Iran pa ovi pa oni i sad jedu govna radi tog Komšića.
Na taj način su oni pušiona : blokovska podijela i ovi više ne mogu solit pamet kako bi htjeli.
Konačni cilj generala galaktičke federacije s pet zvjezdica će biti i stvaranje otpora u samoj Europi prema anglosaskoj dominaciji.
Zato drkam Njemačku i ostale dok ne puknu ko kokice i ovima ne kažu da odjebu.
Suštinski to i nije konačni cilj al je tako napisano pošto vi ne vidite iza toga šta ide jer ih planiram ZAKLAT.
Cilj je KLANJE.
Ja nisam to ( ljudi ) nego anđeoska hijerrhija.
Dakle prevedeno : KAOS JE RED KOJI VI A NE JA NE RAZUMIJETE.
Kad se susretnu red i haos, haos će uvijek pobijediti.
Vi živite u sistemu koji treba red kako bi ovi na vrhu mogli vladati. Dana vam je prividna sloboda al ste robovi novca i drugih mehanizama koje je ta elita na vrhu nametnula a ista želi vladati cijelom planetom i sad se sukobila s društvenim poretkom kojem je za pobjedu dovoljan i haos i srušila je taj prvi poredak nepovratno.
Enlarge this imageClick to see fullsize
Na taj način su oni pušiona : blokovska podijela i ovi više ne mogu solit pamet kako bi htjeli.
Konačni cilj generala galaktičke federacije s pet zvjezdica će biti i stvaranje otpora u samoj Europi prema anglosaskoj dominaciji.
Zato drkam Njemačku i ostale dok ne puknu ko kokice i ovima ne kažu da odjebu.
Suštinski to i nije konačni cilj al je tako napisano pošto vi ne vidite iza toga šta ide jer ih planiram ZAKLAT.
Cilj je KLANJE.
Kaos je red koji ljudi ne razumiju.Baciš im kost i sad će se oni poklat između sebe.
Ti stojiš sa strane i navijaš za obje strane pojednako.
Zapamtite : Ja nikad ne gubim ratove.
Ja nisam to ( ljudi ) nego anđeoska hijerrhija.
Dakle prevedeno : KAOS JE RED KOJI VI A NE JA NE RAZUMIJETE.
Kad se susretnu red i haos, haos će uvijek pobijediti.
Vi živite u sistemu koji treba red kako bi ovi na vrhu mogli vladati. Dana vam je prividna sloboda al ste robovi novca i drugih mehanizama koje je ta elita na vrhu nametnula a ista želi vladati cijelom planetom i sad se sukobila s društvenim poretkom kojem je za pobjedu dovoljan i haos i srušila je taj prvi poredak nepovratno.
Enlarge this imageClick to see fullsize
2014-04-11
Meni je jasno da kad oni i po četvrti put instaliraju Komšića a Hrvatska im se žalila i oni iako jedina ima granicu s BiH i s pravom se žali i kažu da odjebe i da će oni opet Komšića da je to njihov cilj i da oni od toga ne odustaju.
Dakle ja ih moram ZAKLATI.
To gledate.
Dakle ja ih moram ZAKLATI.
To gledate.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne možete pobijedit generala galaktičke federacije s pet zvjezdica.
Nitko od vas. Ne samo na ovoj planeti nego i općenito u svemiru.
2014-04-11
ne znaš tko više lupeta.RayMabus wrote:Jučer sam pola noći proučavao tvornicu raketa u Ausburgu i njihovu želju da se ubace u svemirsku utrku.
Oni žele bit neki čimbenik geopolitički al su u osnovi mali. Tehnički potkovani, organizirani al opet kratki za bit nešto geopolitički važno sami ako krenu.
ti ili zingaro.
projekt Ariane je kompletno njemački, kao i rakete kao i ljudstvo.
francuzi daju samo zemlju i 5% znanstvenika.
nafta postoji na području cijele europe, samo zakaj kupovati skupu domaću kada možeš od kolonije kupiti jeftikaner.
za 5 godina će cijene pasti duplo.
a rusija će još dublje u siromaštvo.
pišete pizdarije.
glavni zajeb patuljka je bio da nemre eu bez rusije, ali eto cvili rusija za europom. jer eu može bez rusije.
neka krepaju.
2014-12-30
Njima su već sad cijene nafte pale za duplo jer moraju ispod cijene prodavat Kini i ciganima iz Indije. Ne moraš čekat pet godina.veber wrote:
glavni zajeb patuljka je bio da nemre eu bez rusije, ali eto cvili rusija za europom. jer eu može bez rusije.
neka krepaju.
Ima 2300 tona zlata samo u blagajni ruske centralne banke pa nek prodaje. Rat košta. Pošalješ tisuću gps granata koje unište tisuću komada tehnike i on mora slat nove pa ako nema na skladištu onda il mora napravit ili kupovat okolo.
2014-04-11
Ne znam baš. Oni motori u sredini su od Safrana tj francuski. No dobro svodi se da je to ipak zajednički projekat i da je opet lansirna rampa u Gvajani tj Njemačka ne može to sama. Zato sad rade tu svoju malu raketu u Ausburgu pa je mogu lansirat i iz Švedske dakle emanicpiraju se od Francuza jer Francuz previše sere.veber wrote:RayMabus wrote:Jučer sam pola noći proučavao tvornicu raketa u Ausburgu i njihovu želju da se ubace u svemirsku utrku.
Oni žele bit neki čimbenik geopolitički al su u osnovi mali. Tehnički potkovani, organizirani al opet kratki za bit nešto geopolitički važno sami ako krenu.
projekt Ariane je kompletno njemački, kao i rakete kao i ljudstvo.
francuzi daju samo zemlju i 5% znanstvenika.
Nekakve geoplitičke igre tamo među njima jer je Njemačka do 1990-te bila u dva dijela pa se ujedinila a cijelo to vrijeme je Francuska bila glavna i sad oće i Nijemci malo da budu i oni i tako to. Sve ok. Pratim. Zanimaju me te igrice šta tko od njih želi.
2014-04-11
Vidiš, ovdje sam te razoružao skroz jer bi se po mom upisu prije ovoga dalo zaključit kao da sam general ruske vojske kako pišem a sad vidiš da nisam.RayMabus wrote:Njima su već sad cijene nafte pale za duplo jer moraju ispod cijene prodavat Kini i ciganima iz Indije. Ne moraš čekat pet godina.veber wrote:
neka krepaju.
Ima 2300 tona zlata samo u blagajni ruske centralne banke pa nek prodaje. Rat košta. Pošalješ tisuću gps granata koje unište tisuću komada tehnike i on mora slat nove pa ako nema na skladištu onda il mora napravit ili kupovat okolo.
Nešto skroz treće.
Nešto šta bi ste radije voljeli da se nikad nije aktiviralo i krenilo u pohod.
Rekoh već dosta puta : Kad mene ( anđeo Prijestolnik ) upoznate Lucifer će vam izgledati kao majka Tereza.
2014-04-11
Ima zlata pa nek prodaje. Sad mu je cijena 65 dolara a ako on zasiti tržište i cijena mu padne na 40 dolara to znači da će samo američka centralna banka izgubiti 200 ( dvjesto ) miljardi dolara.
Kad mene ( anđeo Prijestolnik ) upoznate Lucifer ( princ Demona ) će vam izgledati kao majka Tereza.
Kad mene ( anđeo Prijestolnik ) upoznate Lucifer ( princ Demona ) će vam izgledati kao majka Tereza.
2014-04-11
ti si teški metadonski ovisnik, nekada na horsu.RayMabus wrote:Vidiš, ovdje sam te razoružao skroz jer bi se po mom upisu prije ovoga dalo zaključit kao da sam general ruske vojske kako pišem a sad vidiš da nisam.RayMabus wrote:Njima su već sad cijene nafte pale za duplo jer moraju ispod cijene prodavat Kini i ciganima iz Indije. Ne moraš čekat pet godina.veber wrote:
neka krepaju.
Nešto skroz treće.
Nešto šta bi ste radije voljeli da se nikad nije aktiviralo i krenilo u pohod.
Rekoh već dosta puta : Kad mene ( anđeo Prijestolnik ) upoznate Lucifer će vam izgledati kao majka Tereza.
prvenstveno si teret obitelji, a onda društvu.
da si uzeo zlatni šut ne bi bio tragedija.
ne lupetaj.
2014-12-30
Da izračunamo koliko bi mali Švabo izgubija s tim da računamo samo ovo u centralnoj njemačkoj banci a ima on još naokolo spremljeno...dakle kaže 3 tisuće 364 tone
Recimo da padne na 40 dolar gram dakle minus 20 dolara po gramu.
Kilogram ima tisuću grama dakle 20 tisuća dolara a tona ima tisuću kilograma pa je to = 20 000 000
20 miljona dolara
A mali Švabo ima 3364 tone pa je to = e sad mi triba digitron
67 280 000 000
67 miljardi dolara
Sviđa mi se cifra.
Kilogram ima tisuću grama dakle 20 tisuća dolara a tona ima tisuću kilograma pa je to = 20 000 000
20 miljona dolara
67 280 000 000
67 miljardi dolara
Sviđa mi se cifra.
2014-04-11
A bilo bi baš sranje da padne za još 20 dolara po gramu pa bi onda opet izgubili još 67 miljardi dolara.RayMabus wrote:Da izračunamo koliko bi mali Švabo izgubija s tim da računamo samo ovo u centralnoj njemačkoj banci a ima on još naokolo spremljeno...dakle kaže 3 tisuće 364 tone
20 miljona dolara
67 280 000 000
67 miljardi dolara
Sviđa mi se cifra.
To bi bilo jako loše jel.
Kad mene upoznate Lucifer će vam izgledati kao majka Tereza.
Shvatit ćete zašto je to tako.
2014-04-11
Ne pobjegnu nego ne čitaju tvoje idiotluke, kad pročitaju uhvate se za glavu zašto su te uopće počeli čitati kao daleko najveću gluperdu što iskona što net.hr što ex iskona i uopće ne pretjerujem kada ti prišijem titulu daleko najglupljeg korisnika, ti si kralj među glupanima.mentalitet wrote:Kad ja dodjem na forum svi pobjegnu jer kao ne zele imati posla sa budalom:::)))Jebo te ,ne mogu da vjerujem da ja ovako glup ispadam jedan od najpametnijih na ovom mjestu:::)))))))HAHAHAHA Jedino RayMabus ostaje i ne boji se shto dokazuje ili je lud kao ja ili je pametniji od mene::::))))
Hrvatska nema zlata.
Nas baš brige ako gram zlata padne na 20 dolara.
2014-04-11
Sad počmite povezivati ove moje upise u jednu cijelinu da dobijete kompletnu sliku :RayMabus wrote:Hrvatska nema zlata.
Ne možete pobijedit generala galaktičke federacije s pet zvjezdica.
Nitko od vas. Ne samo na ovoj planeti nego i općenito u svemiru.
2014-04-11
Treba sad podjebavat onu Meloni iz Italije da ako ne otvori FIAT tvornicu negdje u Africi il tamo da tvornica motora FIAT u Italiji će se morat ugasit jer neće imat di ugrađivat te motore pa šta će ih više proizvodit a oni u Africi nemaju te eko gluposti još.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fiat_Group_assembly_sites
Nemate ništa u Africi. Morate i tamo nešto otvorit jer Amerika i Europa ide na e-autiće a to znači da tvornica tih motora u Italiji propada ako ih nema gdje ugrađivat.
Amo. Požuri. Brže brže brže....
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fiat_Group_assembly_sites
Nemate ništa u Africi. Morate i tamo nešto otvorit jer Amerika i Europa ide na e-autiće a to znači da tvornica tih motora u Italiji propada ako ih nema gdje ugrađivat.
Amo. Požuri. Brže brže brže....
2014-04-11
Padaju cijene nafte. Elvira će morat više tona zlata prodat mjesečno iz blagajne ruske centralne banke.
https://balkans.aljazeera.net/news/economy/2023/3/13/cijene-nafte-u-svijetu-nastavljaju-padati
Samo padajjjjjj
https://balkans.aljazeera.net/news/economy/2023/3/13/cijene-nafte-u-svijetu-nastavljaju-padati
Samo padajjjjjj
2014-04-11
CENE nafte na svetskom tržištu danas su u padu pošto je kolaps američke Banke Silicijumske doline /SVB/ izazvao bojazan od izbijanja nove finansijske krize.
https://www.novosti.rs/ekonomija/vesti/1214868/cene-nafte-padu-kolaps-americke-banke-silicijumske-doline-napravio-ekonomsku-pometnju
2014-04-11
Anđeo Prijestolnik se digao u tri popodne i pijucka kavu i pleše svoj demonski ples a planeta se trese.
Šta ti je sila.
ANĐEOSKE HIJERARHIJE
Važno je pojasniti da anđeli nisu duhovi, već su Entiteti Svjetlosti koji nastanjuju 6º plan supra energetske vibracije i obavljaju nekoliko funkcija, uvijek u službi u korist ljudskih bića.
Ne samo da su Božanski glasnici, poput dragog arhanđela Gabrijela. Postoje i anđeli zaštitnici koji pokušavaju izbjeći nesreće i druge nesreće, osim ako osoba mora proživjeti određene incidente zbog svoje karme koja je na čekanju.
Anđeli djeluju jednako na fizičkoj razini kao i na duhovnim razinama gdje su neophodni.
Njihova vibracija je tako visoka iu skladu je s njihovom Ljubavlju, iz tog razloga anđeli se suzdržavaju od emitiranja osuda... i uživaju služeći.
Utjelovljena bića vizualiziraju anđele koji na njih projiciraju ljudske karakteristike. Oni vide anđeosku sliku prema svojim potrebama.
Princ prijestolja je Tsaphkiel čije ime znači "Anđeo noći". Druga denominacija je Auriel, ovaj anđeo pomaže inkarniranim bićima da pronađu svoj duhovni put.
Šta ti je sila.
ANĐEOSKE HIJERARHIJE
Važno je pojasniti da anđeli nisu duhovi, već su Entiteti Svjetlosti koji nastanjuju 6º plan supra energetske vibracije i obavljaju nekoliko funkcija, uvijek u službi u korist ljudskih bića.
Ne samo da su Božanski glasnici, poput dragog arhanđela Gabrijela. Postoje i anđeli zaštitnici koji pokušavaju izbjeći nesreće i druge nesreće, osim ako osoba mora proživjeti određene incidente zbog svoje karme koja je na čekanju.
Anđeli djeluju jednako na fizičkoj razini kao i na duhovnim razinama gdje su neophodni.
Njihova vibracija je tako visoka iu skladu je s njihovom Ljubavlju, iz tog razloga anđeli se suzdržavaju od emitiranja osuda... i uživaju služeći.
Utjelovljena bića vizualiziraju anđele koji na njih projiciraju ljudske karakteristike. Oni vide anđeosku sliku prema svojim potrebama.
Princ prijestolja je Tsaphkiel čije ime znači "Anđeo noći". Druga denominacija je Auriel, ovaj anđeo pomaže inkarniranim bićima da pronađu svoj duhovni put.
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Žestok odgovor Moskve: Zelenski, uzvratićemo
» Sroljo pripremio u ime Srbije odlučan i žestok odgovor briselskoj administraciji
» Crna Gora izglasala Rezoluciju o Jasenovcu. Najavljen žestok odgovor Hrvatske
» Moskva o tvrdnjama Berlina u vezi trovanja Navalnog novičokom: znanstvena fantastika
» Erdogan je upravo strašno uvrijedio Njemačku: Čeka se odgovor Berlina
» Sroljo pripremio u ime Srbije odlučan i žestok odgovor briselskoj administraciji
» Crna Gora izglasala Rezoluciju o Jasenovcu. Najavljen žestok odgovor Hrvatske
» Moskva o tvrdnjama Berlina u vezi trovanja Navalnog novičokom: znanstvena fantastika
» Erdogan je upravo strašno uvrijedio Njemačku: Čeka se odgovor Berlina
Page 4 of 5