ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ŠOLC PRELOMIO Nemačka šalje "Leoparde" u Ukrajinu

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

ŠOLC PRELOMIO Nemačka šalje "Leoparde" u Ukrajinu - Page 2 Empty Re: ŠOLC PRELOMIO Nemačka šalje "Leoparde" u Ukrajinu

Post by RayMabus Wed 25 Jan - 3:58

Austrija je neutralna. Srbija je proruska i neutralna.

Lijepo smo se ogradili fizički a oni neka se čačkaju.

Nisu naša posla. Daleko im kuća.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

ŠOLC PRELOMIO Nemačka šalje "Leoparde" u Ukrajinu - Page 2 Empty Re: ŠOLC PRELOMIO Nemačka šalje "Leoparde" u Ukrajinu

Post by RayMabus Wed 25 Jan - 4:09

90 dana. Toliko vam traju njemačke zalihe plina kad su im skladišta puna. 1/4 mogu nabavit iz LNG terminala koje sad dovršavaju.

Kad on prekine plin cijena mu odma ide u nebo i oni će morat kupovat taj skupi.

Rekoh : PA PA NJEMAČKA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 25 Jan - 4:36

Klinasti proboji se riješavaju bojnim otrovima zato šta većina tih vozila u napadu i pješadije koja je prati nema NBKO zaštitu nego mora nosit maske a to je dodatna oprema ( masa ) i smanjena vidjivost.

Onda se izgube u magli i onda im masakriraš šipcu napada.

E moj NATO oni su puni bojnih otrova a baš imaju nedostatak konvencionalnih granata.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 25 Jan - 4:43

Šolz je donio krivu odluku al to jednostavno nije moj problem.

Zapamtite : Ja uvijek pobjeđujem.

ŠOLC PRELOMIO Nemačka šalje "Leoparde" u Ukrajinu - Page 2 2Q==
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 25 Jan - 4:52

Mi ćemo fino još zaradit na preprodaji ukapljenog plina. Ide turistička sezona.

Šolcov rat nije i naš rat. Neka se sam vadi iz govana u koje je upravo upao jer su ga navukli kao kurton.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 25 Jan - 5:26

Šolc ide u Pakao jer je upravo započeo treći svjetski rat u Europi.

Ja san se osigura prstenom zemalja oko sebe koje su neutralne.

--------

Stvaramo novi svijet.

Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.

Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.

AJTE BOG.

---

Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.

Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.

Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.

General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 25 Jan - 6:26

Kako je glup ovi Šolz pa to je čudo jedno.

Sad nema nazad kad su te Britanci navukli u ukrajinsko blato a protiv Rusije.

Nema više povlačenja. Sad moraš ić do kraja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 25 Jan - 6:41

Godina nije ni počela a već smo dobili najgluplju osobu godine. Prošle godine je to bio Vladimir Putina ove je Šolz.

Dva idiota. lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 25 Jan - 6:46

Kažu da je liliputin besan jer ovi šalju tenkove Ukrajini.

A pajdo isključi im plin i naftu. Šta ih držiš na životu ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mentalitet Wed 25 Jan - 22:19

Serbinho-3 wrote:
Zelenski obecao da ce 300 Leoparda poraziti Rusiju.

Koliko vas veruje u tako nesto?

Krenuo je da razoruzava i Zapad, to je barem sigurno.

Radi dobro za Rusiju ,a i Rusiji daje dobar argument da sjebe tu americhku kujicu zauvijek.Ne tako davno na Spandau (onaj poznati zatvor za naciste a tamo je i blizu onaj olimpijski stadion na kojemu sam svojevremeno slushao Pink Flojd) sam brao vrganje i to na obodima istochnog Berlina gdje su bili josh krateri od americhkih bombi koje su zvali krmache.Mogu zamisliti kakvi ce vrganji rasti poslije jedne satane????:::))

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski Mon 4 Sep - 13:16

ŠOLC PRELOMIO Nemačka šalje "Leoparde" u Ukrajinu - Page 2 F5lre710
ŠOLC PRELOMIO Nemačka šalje "Leoparde" u Ukrajinu - Page 2 Fce1_l10

2023-08-31

Back to top Go down

Post by mentalitet Mon 4 Sep - 19:09

Schwabe su mazohistichki narod.Nalupash ih ,unishtish par puta ali badava to se opet kurchi da je neki iber mench.Evo primjer ovog folksdojchera ,tipichni schwabo.Ali protiv amera ni pisnut ne smije.Dok sam zivio u Berlinu,odlazio u jedan dobar disko klub gdje je bila dobra mjuza (hard rok) a tamo su dolazili i americhki vojnici uglavnom nadrogirani kao svinje.Klub je bio samo 15 metara od policijske stanice ali schwabe nisu nikada smjele uci u njega da bi provjerile shto se tamo deshava ,i shto je najgore dilalo se drogom na ochi policije.Prichao mi jedan schwabo da su schwapski policajci jednom upali unutra ali da su bili pretucheni od strane amera ko stoka.Sad kada o tome razmishljam nije ni chudo da su takve kujice.Ali protiv rusa se uvijek kurche jer znaju da ih rusi nece tako manijachki tuci kao ameri.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by immortal Mon 4 Sep - 20:25

mentalitet wrote:
Serbinho-3 wrote:
Zelenski obecao da ce 300 Leoparda poraziti Rusiju.

Koliko vas veruje u tako nesto?

Krenuo je da razoruzava i Zapad, to je barem sigurno.

to je ono što mene brine

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics