Sjedi banda krimosa u sred mjesta Davosa
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sjedi banda krimosa u sred mjesta Davosa
T. wrote:prckov wrote:opet kontam kad vec oni spasavaju planetu za nas (i to hitno), zasto mi njima zauzvrat ne bi predali nasa osnovna prava. Jer jasno je da se planeta ne moze spasit a da mi imamo ocuvana nasa osnovna ljudska prava. Takode treba da prihvatimo jednoumlje da bi sprijecili dezinformacije koje ce nas skrenuti sa 'pravog puta'. Jerbo ako mi njima ne predamo nasa prava propast ce zemlja, a i mi s njom, i eto belaja
sviraj ti sviraj...
spasioci planete plaćaju prostitutke po 2.500 eur...
a nama malim ljudima je i 100 eur preskupo...
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiO5oDTwNP8AhVGiYsKHa_oAmUQFnoECAsQAQ&url=https%3A%2F%2Fnypost.com%2F2023%2F01%2F18%2Fprostitutes-charge-davos-attendees-2500-a-night%2F&usg=AOvVaw1HgJAoY9ZsuCAsMt3GWsk1
To samo govori o njima,tko su i shto su?Jebo te,ne bi dao ni 10 eurica ako ne mogu nishta sresti normalno.Dodushe ne znaju oni da su pravi jebachi izmislili ljubav da imaju shto jebati za dzabe:::)))
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
Re: Sjedi banda krimosa u sred mjesta Davosa
još jedna teorija zavjere koja je prestala biti teorija...prckov wrote:Elon Musk: "WEF is increasingly becoming an unelected world government that the people never asked for and don’t want"
ovo gore je govor mrznje
do pred par godina bi o tom opskurnom skupu u medijima bila pokoja crtica ili ništa...
danas su u svim vijestima prve vijesti one iz davosa...
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Stručnjaci iz Davosa prognoziraju 2016.
» sjedi i suti !
» predsjednik El Salvadora sjedi na Twitteru i ljudima daje IT savjete
» Dodik: SNSD neće ući u Predstavnički dom dok tamo sjedi Džaferović (bivši komandant odreda El mudžahedin)
» Išinger: "Dodik sjedi u Banjaluci i misli da se oko njega vrti čitav svijet"
» sjedi i suti !
» predsjednik El Salvadora sjedi na Twitteru i ljudima daje IT savjete
» Dodik: SNSD neće ući u Predstavnički dom dok tamo sjedi Džaferović (bivši komandant odreda El mudžahedin)
» Išinger: "Dodik sjedi u Banjaluci i misli da se oko njega vrti čitav svijet"
Page 3 of 3