ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sjedi banda krimosa u sred mjesta Davosa

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Sjedi banda krimosa u sred mjesta Davosa - Page 3 Empty Re: Sjedi banda krimosa u sred mjesta Davosa

Post by mentalitet 20/1/2023, 04:22

T. wrote:
prckov wrote:opet kontam kad vec oni spasavaju planetu za nas (i to hitno), zasto mi njima zauzvrat ne bi predali nasa osnovna prava. Jer jasno je da se planeta ne moze spasit a da mi imamo ocuvana nasa osnovna ljudska prava. Takode treba da prihvatimo jednoumlje da bi sprijecili dezinformacije koje ce nas skrenuti sa 'pravog puta'. Jerbo ako mi njima ne predamo nasa prava propast ce zemlja, a i mi s njom, i eto belaja

sviraj ti sviraj...
spasioci planete plaćaju prostitutke po 2.500 eur...
a nama malim ljudima je i 100 eur preskupo...

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiO5oDTwNP8AhVGiYsKHa_oAmUQFnoECAsQAQ&url=https%3A%2F%2Fnypost.com%2F2023%2F01%2F18%2Fprostitutes-charge-davos-attendees-2500-a-night%2F&usg=AOvVaw1HgJAoY9ZsuCAsMt3GWsk1

To samo govori o njima,tko su i shto su?Jebo te,ne bi dao ni 10 eurica ako ne mogu nishta sresti normalno.Dodushe ne znaju oni da su pravi jebachi izmislili ljubav da imaju shto jebati za dzabe:::)))

mentalitet

2020-07-05

Back to top Go down

Sjedi banda krimosa u sred mjesta Davosa - Page 3 Empty Re: Sjedi banda krimosa u sred mjesta Davosa

Post by T. 20/1/2023, 09:41

prckov wrote:Elon Musk: "WEF is increasingly becoming an unelected world government that the people never asked for and don’t want"

ovo gore je govor mrznje :D
još jedna teorija zavjere koja je prestala biti teorija...
do pred par godina bi o tom opskurnom skupu u medijima bila pokoja crtica ili ništa...
danas su u svim vijestima prve vijesti one iz davosa...

2014-04-14

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics