ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Ukusna je"

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

"Ukusna je" - Page 2 Empty Re: "Ukusna je"

Post by darth_vader 19/1/2023, 14:50

dijagram wrote:
aben wrote:Tribo tebe zaštititi od jeftinog makijata!
da, samo gledam di je od arabike, lavazza, mc donalds, illy...
B-)

Samo Nescafe Gold B-) :D

darth_vader

2014-04-17

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 19/1/2023, 14:52

inače za ekipu koja tvrdi da je zdrava hrana skupa.

jest moj kurac. najskuplji je junk food. pogledajte koliko košta 1normalna čokolada. 1€ pa nadalje. kg čokolade 10€.
kg pekarskih proizvoda isto tako dođe do 10-20€. kolači KG od 15€ pa nadalje.

pak 10 jaja iz slobodnog uzgoja, 3.5€ jest skupo, ali od 10jaja realno možeš nahraniti 3 osobe kvalitetno, dakle za 80centi po glavi

ja od nove godine ne uziman ništa iz pekare. prije bih ujutro onako "dosadno mi", odeš u pekaru, da uzmeš dva peciva, to je bilo 2€ -2.5€... a napravio si sebi sranje, i samo te uspava.. ma jok , preskačem doručak popijem kavu samo

2018-06-14

Back to top Go down

Post by darth_vader 19/1/2023, 14:53

Pekare su redom trovačnice najgore vrste i treba ih izbjegavati u širokom luku
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by prckov 19/1/2023, 14:54

"Ukusna je" - Page 2 Fmz79XbWQAAT8vX?format=jpg&name=900x900

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 19/1/2023, 14:57

treba 11 godina da jedete insekte da bi pokrili koliko se izgubi na jednom letu do Tajlanda

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 19/1/2023, 15:01

"Ukusna je" - Page 2 FmyJqYDXoAQN5s0?format=png&name=small

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by debotoijusto 19/1/2023, 15:03

brasnasti proizvodi su zlo riba je puna plastike i zive meso je na steroidima kokos je galofak blitva je na pk gnojivu ... treba nahranit 8 milijardi zivlja
selo zemlja uzgoj za sebe+prodaju no onda se neces najebat ni ozenit te imat spor internet :D
uglavnom hrana je drugacija nego prije lako dostupna i jeftina a organizam ljudi naviknut na te proizvode
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 19/1/2023, 15:04

samo neka debo i ekipa jede insekte.

ja planiram dignuti se na 0.5kg mesa(organskog sa ispaše) u budućnosti dnevno.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 19/1/2023, 15:06

debotoijusto wrote:brasnasti proizvodi su zlo riba je puna plastike i zive meso je na steroidima kokos je galofak blitva je na pk gnojivu ... treba nahranit 8 milijardi zivlja
selo zemlja uzgoj za sebe+prodaju no onda se neces najebat ni ozenit te imat spor internet  :D
uglavnom hrana je drugacija nego prije lako dostupna i jeftina a organizam ljudi naviknut na te proizvode

ovo boldano je prije bila istina ali totalno više nije.

u gradu si podstanar bez kučeta i mačeta za 600€ jednosoban stan u splitu i jedeš takvu hranu kakvu si spomenuo.

međutim znam pomalo se ekipa vraća na sela, uzgajaju domaću spizu, i lagano ekipa preko fejsbooka naručuje, evo ja svako malo naručujem, na kraju ekipa tako dobro živi i još.
e da , i na selima je sada više manje ista brzina interneta kao i u gradu, a bogami za oženit, mislim da pičić bi radije da imaš svoje imanje na selu nego podstanar u gradu... barem normalne ženske

2018-06-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto 19/1/2023, 15:15

AssadNaPodmornici wrote:samo neka debo i ekipa jede insekte.

ja planiram dignuti se na 0.5kg mesa(organskog sa ispaše) u budućnosti dnevno.
ne jedem insekte issati :D da imam prigode probao bi kao i gomilu cudnih proizvoda svijeta koji nisu zazivili u prehrani moga domacinstva
jedem sto volim + svejed , usitno vise puta na dan i popijem 2-3 kafice dnevno kuci i vani uglavnom isto narucujem , FF izbjegavam
zdravo-nezdravo odgovara mi takav nacin prehrane
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 19/1/2023, 15:20

prckov wrote:"Ukusna je" - Page 2 Fmz79XbWQAAT8vX?format=jpg&name=900x900
Biće mu je i čukundid jia insekte i crve, pa se održa.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 19/1/2023, 15:25

AssadNaPodmornici wrote:
debotoijusto wrote:brasnasti proizvodi su zlo riba je puna plastike i zive meso je na steroidima kokos je galofak blitva je na pk gnojivu ... treba nahranit 8 milijardi zivlja
selo zemlja uzgoj za sebe+prodaju no onda se neces najebat ni ozenit te imat spor internet  :D

u gradu si podstanar bez kučeta i mačeta za 600€ jednosoban stan u splitu i jedeš takvu hranu kakvu si spomenuo.

međutim znam pomalo se ekipa vraća na sela, uzgajaju domaću spizu, i lagano ekipa preko fejsbooka naručuje, evo ja svako malo naručujem, na kraju ekipa tako dobro živi i još.
e da , i na selima je sada više manje ista brzina interneta kao i u gradu, a bogami za oženit, mislim da pičić bi radije da imaš svoje imanje na selu nego podstanar u gradu... barem normalne ženske

ae eno sva sela puna zenske celjadi u redu za muzjacima u cizmama ;)
OPG u okolici zagreba nije selo i njihova prodaja zdrave hrane na nivou ekoloske salate favela kastila
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by prckov 19/1/2023, 15:34

farme insekata se otvaraju  u francuskoj, engleskoj, kanadi, americi

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 19/1/2023, 15:38

debotoijusto wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

ae eno sva sela puna zenske celjadi u redu za muzjacima u cizmama ;)  
OPG u okolici zagreba nije selo i njihova prodaja zdrave hrane na nivou ekoloske salate favela kastila
u dalmaciji lagano ljudi komentiraju o vraćanju na sela. već svatko zna nekoga tko se vratio na selo. meni jedan od najboljih frendova štedi pare, i vraća se na selo uskoro

nije selo-grad ono što je bilo prije. nema razlike, sve što imaš u gradu, više manje skoro sve možeš imati na selu. cestom si za sekund do grada.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by aben 19/1/2023, 15:39

AssadNaPodmornici wrote:inače za ekipu koja tvrdi da je zdrava hrana skupa.

jest moj kurac. najskuplji je junk food. pogledajte koliko košta 1normalna čokolada. 1€  pa nadalje. kg čokolade 10€.

pak 10 jaja iz slobodnog uzgoja, 3.5€ jest skupo, ali od 10jaja realno možeš nahraniti 3 osobe kvalitetno, dakle za 80centi po glavi

ja od nove godine ne uziman ništa iz pekare. prije bih ujutro onako "dosadno mi", odeš u pekaru, da uzmeš dva peciva, to je bilo 2€ -2.5€... a napravio si sebi sranje, i samo te uspava.. ma jok , preskačem doručak popijem kavu samo
Zdrava hrona je skuplja od nezdrave.

Ne moreš uspoređivati po kilu, jer je to ko da usporedjuješ espreso i benzinu na litre

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by debotoijusto 19/1/2023, 15:44

insekti ocito imaju svoje konzumente po europi tako da ne vidim problem
u aziji je hit klopa balut pa nisam vidio navalu EUcana na ovaj proizvod tj. ne mozes nametnuti nesto ako nema korisnika

"Ukusna je" - Page 2 Balut-2-830x0
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by prckov 19/1/2023, 15:47

debotoijusto wrote:insekti ocito imaju svoje konzumente po europi tako da ne vidim problem
u aziji je hit klopa balut pa nisam vidio navalu EUcana na ovaj proizvod tj. ne mozes nametnuti nesto ako nema korisnika

nije problem sve dok imas izbor insekte ili meso i zivotinjske proizvode
problem je kad nemas izbor jer moras spasit planetu
kuzis tikvo

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 19/1/2023, 15:48

prckov wrote:farme insekata se otvaraju  u francuskoj, engleskoj, kanadi, americi
Ima insekata i kod mene na balkonu.

Srećom tu je i Raid. Pa se njime hrane.

"Ukusna je" - Page 2 Raid-f10
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 19/1/2023, 16:29

aben wrote:
AssadNaPodmornici wrote:inače za ekipu koja tvrdi da je zdrava hrana skupa.

jest moj kurac. najskuplji je junk food. pogledajte koliko košta 1normalna čokolada. 1€  pa nadalje. kg čokolade 10€.

Zdrava hrona je skuplja od nezdrave.

Ne moreš uspoređivati po kilu, jer je to ko da usporedjuješ espreso i benzinu na litre
jaje iz slobodnog uzgoja normalno da je skuplje od jajeta iz kaveznog uzgoja. to stoji. ali ljudi da jedu samo i takva jaja i meso krcato antibioticima bi imali pun kurac manje posljedica za organizam nego što se trpaju pekarskim proizvodima naprimjer.

pojedeš dvije krafne, to je sada 10kn, ili pojedeš 3 jaja iz slobodnog uzgoja za 10kn.

sa dvije krafne si gladan za pola sata, hraniš u sebi gljivce, upalne procese, a tijelo troši minerale da probavi taj junk , pojedeš 3 takva jaja, sit si do ručka i dobiješ hrpu minerala, vitamina, zdravih masti itd. nije uopće skupa.

sardine su jeftine. jaja čak i ovako kada su skuplja, sve jedno pun kurac nutrional values je pakirano u jedno jaje koje košta čak i tako skuplje manje od 3kn. ja odem u malo bolju mesnicu, zadnji put prije eura bi uzeo 2kg telećih rebara za 30kn. dodaš povrća i skuhaš jebačku juhu, i još imaš hrpu ukusnog mesa punog cinka i ostaloga. i juhu.
odem sa gospođom na kavu na žnjan, dvije šugave kave 40kn. još ako "aj da svratimo do pekare po neki junk", i eto te na 10€ a nisi se okrenuo

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 19/1/2023, 16:36

debotoijusto wrote:insekti ocito imaju svoje konzumente po europi tako da ne vidim problem

mislim ja sam i rekao par puta mi izletile one zelene grupe po fejsu, tipa jedino soju, crve i hranu od ruske sintetičke nafte , nemojte jesti meso.
rekao sa im, sve uredu, dok god ja iman slobodu izbora.
onoga trenutka kada ostanem bez izbora, budem tada vas jeo. :D

u svakom slučaju za debilne europljane crvi, soja i umjetno meso od ruske sintetičke nafte, a za elitu na njihove jahte koje troše 3000litara dizela na jedan sat, helikopteri će dostavljati friško zaklano meso
zato ti perverznjaci i žive 85godina i jebavaju na epistenovom otoku, dok za vas ostale .. "you will own nothing and be happy"

2018-06-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto 19/1/2023, 16:53

prckov wrote:

nije problem sve dok imas izbor insekte ili meso i zivotinjske proizvode
problem je kad nemas izbor jer moras spasit planetu
kuzis tikvo

ni to nije problem , mesa bude samo nece kostat 10€kg nego 20-30€ , ugljicna prilagodba
zatim bude ono umjetno meso jeftinije ... takav je put jbg.
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top