Poljski premijer opleo po Hrvatskoj zbog uvodjenja eura:'Hrvatska je primjer zasto necemo uvesti euro.'
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Poljski premijer opleo po Hrvatskoj zbog uvodjenja eura:'Hrvatska je primjer zasto necemo uvesti euro.'
Ča je to temeljita priprema?RayMabus wrote:Nećemo se vraćat na kune.
Upravo ta promjena valute u valutu je nešto na šta sam ja upućiva da će izazvati poskupljenje ako se to uvede bez temeljite pripreme.
Predviđan da neš odgovoriti na ovo pitanje.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Re: Poljski premijer opleo po Hrvatskoj zbog uvodjenja eura:'Hrvatska je primjer zasto necemo uvesti euro.'
titina kopilad i da im se reče to neće skontatdebotoijusto wrote:škutor wrote:riješenje po pitanju eura je veoma jednostavnoRayMabus wrote:Nećemo se vraćat na kune.
Upravo ta promjena valute u valutu je nešto na šta sam ja upućiva da će izazvati poskupljenje ako se to uvede bez temeljite pripreme.
Sad bi vi opet to radili samo iz eura u kune pa opet inflatorni šok za građanstvo.
Ne može. Gotovo je. Euro je uveden. Di ste bili sve do sada a znali ste da će se uvest ima dvi godine ? Sad ste se našli popovat kad je već uveden. Ajde bježi.
prestat radit za plaću
svi koji su to u EU uradili kad je uveden euro su uduplali standard življenja
sto predlazes ? radit za brokve ?
al eto
, kao prvo spusti ego za koju stepenicu,,,,,,,, radi bilo što što znaš
i naplatit ćeš to najmanje duplo sa polaa radnog vremena
to je jedina efektivna stvarna matematika
naravno ovo se ne odnosi na gamad koja prima hrvatoslavske dohodke sa državnog konta
Gast- Guest
O i te kako san van reka šta je to : povećanje mirovina i plaća tako da se pri uvođenju eura ne osjeti taj inflatorni skok.aben wrote:Ča je to temeljita priprema?RayMabus wrote:Nećemo se vraćat na kune.
Sad JEDITE GOVNA.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Znoči, poskupljenja bi bila i s temeljitom pripremon i bez njeRayMabus wrote:O i te kako san van reka šta je to : povećanje mirovina i plaća tako da se pri uvođenju eura ne osjeti taj inflatorni skok.aben wrote:Ča je to temeljita priprema?RayMabus wrote:Nećemo se vraćat na kune.
Sad JEDITE GOVNA.
2014-04-16
to je u stanju 5-6% ljudi ti vec posluju tako ostali moraju a vecini i odgovara radit "normalno" radno vrijemeškutor wrote:titina kopilad i da im se reče to neće skontatdebotoijusto wrote:škutor wrote:riješenje po pitanju eura je veoma jednostavnoRayMabus wrote:Nećemo se vraćat na kune.
Sad bi vi opet to radili samo iz eura u kune pa opet inflatorni šok za građanstvo.
Ne može. Gotovo je. Euro je uveden. Di ste bili sve do sada a znali ste da će se uvest ima dvi godine ? Sad ste se našli popovat kad je već uveden. Ajde bježi.
prestat radit za plaću
al eto
naravno ovo se ne odnosi na gamad koja prima hrvatoslavske dohodke sa državnog konta
imas jos koju revolucionarnu ideju ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ma da,pa ta kuna nije bila ništa nego euro u malom,ne bi se ni održao da ga nisu lancima vezali.A kad je bila neka veća cijena u pitanju npr.auto u kunama onda smo svi na brzaka preračunavali koliko je to eura.Kuna je bila valuta samo za mjenjače i lovce u mutnom.vuksadinare wrote:velim..tko hoce pobjedu na izborima trazit ce povratak kune...u hrvatskom tjedniku vec naslov..odnjet ce voda i plenkija i euro
vili40-
2015-08-02
kao prvo spusti ego za koju stepenicu,,,,,,,, radi bilo što što znašdebotoijusto wrote:to je u stanju 5-6% ljudi ti vec posluju tako ostali moraju a vecini i odgovara radit "normalno" radno vrijemeškutor wrote:titina kopilad i da im se reče to neće skontatdebotoijusto wrote:škutor wrote:riješenje po pitanju eura je veoma jednostavnoRayMabus wrote:Nećemo se vraćat na kune.
prestat radit za plaću
al eto
imas jos koju revolucionarnu ideju ?
Gast- Guest
Naravno. Dobro jutro.aben wrote:Znoči, poskupljenja bi bila i s temeljitom pripremon i bez njeRayMabus wrote:O i te kako san van reka šta je to : povećanje mirovina i plaća tako da se pri uvođenju eura ne osjeti taj inflatorni skok.aben wrote:Ča je to temeljita priprema?RayMabus wrote:Nećemo se vraćat na kune.
Sad JEDITE GOVNA.
Sad pošto ste se oglušili na dernjavu anđela Prijestolnika ( anđeo Znanja ) i niste napravili ono šta sam vam uvjetovao a to je ili referendum ili čekaj iduće izbore jer je Plenkovic one dobio na kovid prevari pa bi ti izbori bili kao neki referendum također nego ste mi ovo uveli na silu sada ćete lijepo papat govna idućih godinu i po dana do novih izbora :
On or before 22 July 2024
https://en.wikipedia.org/wiki/Next_Croatian_parliamentary_election
U međuvremenu napadam evropsku centralnu banku kako sam i rekao još 2020 godine da ćete imat posla s menom ( piše vam tamo na toj temi 2020 godine da ćete ima tposla s generalom GF ako me uvedete u europodručje 1.01.2023 godine a bez mog odobrenja ).
2014-04-11
RayMabus wrote:Naravno. Dobro jutroaben wrote:Znoči, poskupljenja bi bila i s temeljitom pripremon i bez njeRayMabus wrote:O i te kako san van reka šta je to : povećanje mirovina i plaća tako da se pri uvođenju eura ne osjeti taj inflatorni skok.aben wrote:Ča je to temeljita priprema?RayMabus wrote:Nećemo se vraćat na kune.
Sad JEDITE GOVNA.
Malo prije si upućiva da će dojti do poskupljenja ako se to uvede bez temeljite pripreme, a sa govoriš da dobro jutro....
2014-04-16
Uvijek će doći do poskupljenja.aben wrote:RayMabus wrote:Naravno. Dobro jutroaben wrote:Znoči, poskupljenja bi bila i s temeljitom pripremon i bez njeRayMabus wrote:O i te kako san van reka šta je to : povećanje mirovina i plaća tako da se pri uvođenju eura ne osjeti taj inflatorni skok.aben wrote:Ča je to temeljita priprema?RayMabus wrote:Nećemo se vraćat na kune.
Sad JEDITE GOVNA.
Malo prije si upućiva da će dojti do poskupljenja ako se to uvede bez temeljite pripreme, a sa govoriš da dobro jutro....
Ja sam anđeoska hijerarhija. Ne radim za elite i bankare. To je bilo za vašu dobrobit da vam se podignu mirovine i plaće pa tek onda u euro jer ne biste osjetili to poskupljenje jer bi imali veće prihode.
E sad kad ste tako glupi sad ćete jest govna a ovi iz eu centralne banke koji su to gurali jer bez njih tj njihovog odobrenja te i ne mogu uvest u europodručje će dobit po pički.
2014-04-11
...bozo petrov i stipe masleRayMabus wrote:Peđa, Tomašević, Penava i Škoro će da nam vode državu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
drzava bez svoje valute nije drzava...pa bila i lisicavili40 wrote:ma da,pa ta kuna nije bila ništa nego euro u malom,ne bi se ni održao da ga nisu lancima vezali.A kad je bila neka veća cijena u pitanju npr.auto u kunama onda smo svi na brzaka preračunavali koliko je to eura.Kuna je bila valuta samo za mjenjače i lovce u mutnom.vuksadinare wrote:velim..tko hoce pobjedu na izborima trazit ce povratak kune...u hrvatskom tjedniku vec naslov..odnjet ce voda i plenkija i euro
2015-09-08
dajte mi javnog biljeznika
2015-09-08
dosta je vas pizdekavuksadinare wrote:...bozo petrov i stipe masleRayMabus wrote:Peđa, Tomašević, Penava i Škoro će da nam vode državu.
vrime je da rvacku vodi hercegovac
Gast- Guest
https://www.dnevno.hr/vijesti/euro-ne-moze-biti-hrvatski-novac-penava-ocitao-bukvicu-plenkovicu-sto-je-sljedece-na-redu-hrvatska-vojska-hrvatska-drzava-zastava-2079920/
2015-09-08
pa što ste onda glasali za ulazak u EU izgubivši time velik dio suvereniteta?Mogli smo ostati vani i potpuno suvereni posvetiti se srbima,bosancima i šiptarima.vuksadinare wrote:drzava bez svoje valute nije drzava...pa bila i lisicavili40 wrote:ma da,pa ta kuna nije bila ništa nego euro u malom,ne bi se ni održao da ga nisu lancima vezali.A kad je bila neka veća cijena u pitanju npr.auto u kunama onda smo svi na brzaka preračunavali koliko je to eura.Kuna je bila valuta samo za mjenjače i lovce u mutnom.vuksadinare wrote:velim..tko hoce pobjedu na izborima trazit ce povratak kune...u hrvatskom tjedniku vec naslov..odnjet ce voda i plenkija i euro
vili40-
2015-08-02
Tko je glasao za ulazak u EU?vili40 wrote:pa što ste onda glasali za ulazak u EU izgubivši time velik dio suvereniteta?Mogli smo ostati vani i potpuno suvereni posvetiti se srbima,bosancima i šiptarima.vuksadinare wrote:drzava bez svoje valute nije drzava...pa bila i lisicavili40 wrote:ma da,pa ta kuna nije bila ništa nego euro u malom,ne bi se ni održao da ga nisu lancima vezali.A kad je bila neka veća cijena u pitanju npr.auto u kunama onda smo svi na brzaka preračunavali koliko je to eura.Kuna je bila valuta samo za mjenjače i lovce u mutnom.vuksadinare wrote:velim..tko hoce pobjedu na izborima trazit ce povratak kune...u hrvatskom tjedniku vec naslov..odnjet ce voda i plenkija i euro
28% hrvatskih izdajnika. Niti natpolovična većina.
Demokratski gledano nije se glasalo za ulazak u EU.
Guest- Guest
...bravo peki..nije zalud ovaj mjesec on i DP po cro demoskobu najvise zabiljezio rast..jebimo im majku globalisticku..
2015-09-08
..i ono pusickino...'ako ne glasate za eu nema mirovine'zoro avenger wrote:Tko je glasao za ulazak u EU?vili40 wrote:pa što ste onda glasali za ulazak u EU izgubivši time velik dio suvereniteta?Mogli smo ostati vani i potpuno suvereni posvetiti se srbima,bosancima i šiptarima.vuksadinare wrote:drzava bez svoje valute nije drzava...pa bila i lisicavili40 wrote:ma da,pa ta kuna nije bila ništa nego euro u malom,ne bi se ni održao da ga nisu lancima vezali.A kad je bila neka veća cijena u pitanju npr.auto u kunama onda smo svi na brzaka preračunavali koliko je to eura.Kuna je bila valuta samo za mjenjače i lovce u mutnom.vuksadinare wrote:velim..tko hoce pobjedu na izborima trazit ce povratak kune...u hrvatskom tjedniku vec naslov..odnjet ce voda i plenkija i euro
2015-09-08
vuksadinare wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/euro-ne-moze-biti-hrvatski-novac-penava-ocitao-bukvicu-plenkovicu-sto-je-sljedece-na-redu-hrvatska-vojska-hrvatska-drzava-zastava-2079920/
sljedece je EU vojska u nekom obliku gospodine pjenava zastava nije u igri mozes se ogrnuti kad budu ponovo izbori
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
a koliko ih je po toj računici bilo protiv,biserko?zoro avenger wrote:Tko je glasao za ulazak u EU?vili40 wrote:pa što ste onda glasali za ulazak u EU izgubivši time velik dio suvereniteta?Mogli smo ostati vani i potpuno suvereni posvetiti se srbima,bosancima i šiptarima.vuksadinare wrote:drzava bez svoje valute nije drzava...pa bila i lisicavili40 wrote:ma da,pa ta kuna nije bila ništa nego euro u malom,ne bi se ni održao da ga nisu lancima vezali.A kad je bila neka veća cijena u pitanju npr.auto u kunama onda smo svi na brzaka preračunavali koliko je to eura.Kuna je bila valuta samo za mjenjače i lovce u mutnom.vuksadinare wrote:velim..tko hoce pobjedu na izborima trazit ce povratak kune...u hrvatskom tjedniku vec naslov..odnjet ce voda i plenkija i euro
vili40-
2015-08-02
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Premijer predstavio plan za oporavak, Hrvatskoj bespovratno 6,3 mlrd. eura, ukupno cca 30 milijardi eura
» Premijer opleo po predsjednici: Na Dan neovisnosti trebala je biti u Hrvatskoj, a Ina i MOL važniji su od vlaka
» Hrvatska republikanska stranka ( Most BiH ) oštro opleo po Plenkovicu zbog puštanja Srba u Hrvatsku bez kontrole
» Dogovor u Bruxellesu: Hrvatska dobiva 'financijske poluge od 24,2 milijarde eura', objavio je premijer Plenkovic
» ..najblistaviji primjer uvodjenja američke demokracije.. :)
» Premijer opleo po predsjednici: Na Dan neovisnosti trebala je biti u Hrvatskoj, a Ina i MOL važniji su od vlaka
» Hrvatska republikanska stranka ( Most BiH ) oštro opleo po Plenkovicu zbog puštanja Srba u Hrvatsku bez kontrole
» Dogovor u Bruxellesu: Hrvatska dobiva 'financijske poluge od 24,2 milijarde eura', objavio je premijer Plenkovic
» ..najblistaviji primjer uvodjenja američke demokracije.. :)
Page 3 of 4