Vaskrsli petrinjski krvnik i zlocinac Slobodan Tarbuk cud promjenio nije:'U Hrvatskoj sve go ustasa do ustase.'
Page 1 of 1
Vaskrsli petrinjski krvnik i zlocinac Slobodan Tarbuk cud promjenio nije:'U Hrvatskoj sve go ustasa do ustase.'
https://www.unaserbica.org/vesti/sve-se-ponovilo-samo-su-drugi-datumi-i-licnosti-u-pitanju?fbclid=IwAR3CXWer3KSd2z6v3pskdmSajEPDJ4pLCsLRVCnJrjX2Fm04ZD4JAE_f_TU
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Vaskrsli petrinjski krvnik i zlocinac Slobodan Tarbuk cud promjenio nije:'U Hrvatskoj sve go ustasa do ustase.'
Na što ti trošiš vrijeme...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Vaskrsli petrinjski krvnik i zlocinac Slobodan Tarbuk cud promjenio nije:'U Hrvatskoj sve go ustasa do ustase.'
sto tebe cese...sumnjiv si mi..razvodnjavas...mutis kasu...Hektorović wrote:Na što ti trošiš vrijeme...
2015-09-08
vuksadinare wrote:sto tebe cese...sumnjiv si mi..razvodnjavas...mutis kasu...Hektorović wrote:Na što ti trošiš vrijeme...
Spamaš svaki dan novim temama sa izjavama četnika sa dna kace poput ovoga...
Napravi jednu temu kao što imamo o COVID-u ili Ratu u UA
2018-04-10
Možeš je nazvati "vijesti iz srbije" "sa vukom po četniklandu", ili tako nešto...
2018-04-10
...nije to spamanje krelac..ali ti nista ne kuzis..kao sto ne kuzis da ti je ljubimac porucio da si srbin katolicke vjere..i malo vise prosirio granice..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:sto tebe cese...sumnjiv si mi..razvodnjavas...mutis kasu...Hektorović wrote:Na što ti trošiš vrijeme...
Spamaš svaki dan novim temama sa izjavama četnika sa dna kace poput ovoga...
Napravi jednu temu kao što imamo o COVID-u ili Ratu u UA
2015-09-08
..nista vi ne kuzite..jel ne zelite to..brzo ce biti otreznjenje..brze nego sto se misli
2015-09-08
vuksadinare wrote:..nista vi ne kuzite..jel ne zelite to..brzo ce biti otreznjenje..brze nego sto se misli
Prosvjetli nas, ipak ti nonstop visiš po informeru i takvim medijima
2018-04-10
znas dobro...ne da mi se pa se sam prosvjetli..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:..nista vi ne kuzite..jel ne zelite to..brzo ce biti otreznjenje..brze nego sto se misli
2015-09-08
vuksadinare wrote:znas dobro...ne da mi se pa se sam prosvjetli..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:..nista vi ne kuzite..jel ne zelite to..brzo ce biti otreznjenje..brze nego sto se misli
pojma nemam reci nam ti... ti to pratiš
2018-04-10
Similar topics
» Povampireni srpski mediji o Jasenovcu:Nije 700 000 žrtava nego preko milijun..Tito ustaša koji je skrivao ustaše..
» NOVISLAV ĐAJIĆ – KRVNIK I ZLOČINAC IZ FOČE
» I sad se pitajte zašto se radikalizira stanje u Hrvatskoj:Posljednji krvnik sa Ovčare na slobodi?
» Ratni zločinac Miodrag Jović izručen Hrvatskoj
» Vuk Drašković :'Izbaciti Kosovo iz Ustava,nije ga izgubila Srbija već Slobodan Milošević'
» NOVISLAV ĐAJIĆ – KRVNIK I ZLOČINAC IZ FOČE
» I sad se pitajte zašto se radikalizira stanje u Hrvatskoj:Posljednji krvnik sa Ovčare na slobodi?
» Ratni zločinac Miodrag Jović izručen Hrvatskoj
» Vuk Drašković :'Izbaciti Kosovo iz Ustava,nije ga izgubila Srbija već Slobodan Milošević'
Page 1 of 1