nadrkavanje srbijanstva ,,,, pašče dačić nakon zagrebačke ortodoksije u rajvosu zapišaje otadžbinu
Page 1 of 1
nadrkavanje srbijanstva ,,,, pašče dačić nakon zagrebačke ortodoksije u rajvosu zapišaje otadžbinu
https://informer.rs/planeta/balkan/762445/dan-svecani-defile-istocno-sarajevo
Gast- Guest
Re: nadrkavanje srbijanstva ,,,, pašče dačić nakon zagrebačke ortodoksije u rajvosu zapišaje otadžbinu
e pa stvarno,,,ne postoje luđačka gamad ka ovi srbijanderi
nema veće suicidnosti i šizofrenog nacionalizma od srbijanderstva
Gast- Guest
Re: nadrkavanje srbijanstva ,,,, pašče dačić nakon zagrebačke ortodoksije u rajvosu zapišaje otadžbinu
Pa sta ako su odrzali defile
Ja samo mogu da zalim sto mi nemamo svoju Hrvatsku republiku pa da odrzimo svoj defile
Mujage bi da ukinu RS ali ne radi nekih postenih demokratskih pobuda I sto je to genocidna tvorevina nego da bi oni uveli svoju muslimansku svevlast I diktaturu u cijeloj BiH
Ja samo mogu da zalim sto mi nemamo svoju Hrvatsku republiku pa da odrzimo svoj defile
Mujage bi da ukinu RS ali ne radi nekih postenih demokratskih pobuda I sto je to genocidna tvorevina nego da bi oni uveli svoju muslimansku svevlast I diktaturu u cijeloj BiH
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
RayMabus likes this post
Zasto, sta tebi smeta njihov defile I Dan RSškutor wrote:e pa stvarno,,,ne postoje luđačka gamad ka ovi srbijanderi
Neka zivciraju Mujage, ko ih jebe
Ko je nama kriv sto smo u BiH svedeni na gradjane treceg reda, svedeni na nista
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
RayMabus likes this post
Similar topics
» Nocas nakon izvanrednog sastanka,Vucic,Nikolic i Dacic izjavili:'Doista,Velika Srbija je besmrtna'
» lice srbijanstva
» "Ako povučemo priznanje Kosova, pašće vlada"
» Četnički vojvoda u 92. došao u otadžbinu
» Pupovac podržao Vučica : Za kralja i otadžbinu
» lice srbijanstva
» "Ako povučemo priznanje Kosova, pašće vlada"
» Četnički vojvoda u 92. došao u otadžbinu
» Pupovac podržao Vučica : Za kralja i otadžbinu
Page 1 of 1