Cijene i osiromašenje..
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Cijene i osiromašenje..
Da ali kod nas je roba puno kvalitetnija:)
Bauhaus je najskuplja trgovina opcenito u svojoj bransi.
dijagram-
2015-08-09
Je, nojskuplji su, ali imaju dobar izbor. Jo ih izbjegavan jer su in blagajnice ko gestapo.dijagram wrote:Da ali kod nas je roba puno kvalitetnija:)
A rozlima u cijeni, to je možda zbog manjeg prometa..?
2014-04-16
Sad ce se cijene relativno izbalansirati.aben wrote:Je, nojskuplji su, ali imaju dobar izbor. Jo ih izbjegavan jer su in blagajnice ko gestapo.dijagram wrote:Da ali kod nas je roba puno kvalitetnija:)
Treba ih prozvati i ljudi moraju cuti, svi ce im jebati mater ako ne priblize cijene onima u sloveniji.
Razlika zbog pdv-a i nekoh drzavnih nameta ne moze biti ovako drasticna.
Opcenito, ljudi vole doci i sami si kupovati, popizdim kad mi nesto treba a ne mozes proci i na red doci,
svi nesto prevrcu, okrecu, zapitkuju, trebavju dva vijka, tri, ne ta, drukcija, ovakva, onakva:)
onda kad izaberu konacno nece im vaga odmjeriti tako malu gramazu, trebaju uzeti jos poneki, ali oni ne bi
njima trebaju samo dva:)
No psiha radi svoje, svatko voli sam petljati, valjda se osjecaju pametnima i korisnima kada to rade.
Najgore, taj odjel je ubjedljivo najskuplji.
Pevex vec ima nize cijene, a da ne govorim bilo koji mali zeljezar u gradu.
dijagram-
2015-08-09
aben wrote:Je, nojskuplji su, ali imaju dobar izbor. Jo ih izbjegavan jer su in blagajnice ko gestapo.dijagram wrote:Da ali kod nas je roba puno kvalitetnija:)
koja je logika da Bauhaus ne digne cijene u Sloveniji na ove? sami sebi izbijaju eventualnu dobit?
teoretski pricam
Pa sigurno nisu na gubitku, ne moraju dizati, ali kod nas ce morati malo spustiti jer ce izgubiti promet.kic wrote:aben wrote:Je, nojskuplji su, ali imaju dobar izbor. Jo ih izbjegavan jer su in blagajnice ko gestapo.dijagram wrote:Da ali kod nas je roba puno kvalitetnija:)
koja je logika da Bauhaus ne digne cijene u Sloveniji na ove? sami sebi izbijaju eventualnu dobit?
teoretski pricam
Pola zagreba nesto vrijedno kupit ce u sloveniji a ne ovdje, stoga ce ovi morati malo popustiti.
Najgore, i same place djelatnika Bauhausa sigurno su nesto vise kod slovenaca nego u HR.
Gore im dosta zarade i na takav nacin a ovdje eto nije:)
dijagram-
2015-08-09
Pa stvar je konkurentnosti, ako slovenjani više kupuju, unda bauhaus more sniziti cijenu.kic wrote:aben wrote:Je, nojskuplji su, ali imaju dobar izbor. Jo ih izbjegavan jer su in blagajnice ko gestapo.dijagram wrote:Da ali kod nas je roba puno kvalitetnija:)
teoretski pricam
2014-04-16
pa to je vjerojatno tako.. i niži pdv...
https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/forum/napokon-otkriveno-evo-koliko-tocno-traju-kljucni-dijelovi-na-vasem-automobilu-i-koliko-kosta-njihova-zamjena-pogledajte-cijeli-popis-1254658
kad čitam ovo postaje sve teže održavati auto..
logika su porezi, dažbine, nameti, mostarine.kic wrote:aben wrote:Je, nojskuplji su, ali imaju dobar izbor. Jo ih izbjegavan jer su in blagajnice ko gestapo.dijagram wrote:Da ali kod nas je roba puno kvalitetnija:)
teoretski pricam
koja je ligika da ja plarim u de 60eura cestarine za cijelu godinu?
treba nahraniti nepotrebne.
2014-12-30
Sve bih dao za jedan meksički gravče na tavče.
crvenkasti-
2014-04-17
ako ti firma ne daje auto ideš javnim prijevozom. krosan i mob možeš u vlaku držat.kic wrote:
pa to je vjerojatno tako.. i niži pdv...
https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/forum/napokon-otkriveno-evo-koliko-tocno-traju-kljucni-dijelovi-na-vasem-automobilu-i-koliko-kosta-njihova-zamjena-pogledajte-cijeli-popis-1254658
kad čitam ovo postaje sve teže održavati auto..
2014-12-30
veber wrote:
ako ti firma ne daje auto ideš javnim prijevozom. krosan i mob možeš u vlaku držat.
Ja bih se sramio da mi firma daje auto. Ili da mi bilo tko daje bilo što. To je ponižavajuće.
Ako nisam u stanju sam zaraditi lovu, ne treba mi ni milostinja.
crvenkasti-
2014-04-17
bog i lenjin su rekli da svi trebaju jesti..i potrebiti i nepotrebitiveber wrote:logika su porezi, dažbine, nameti, mostarine.kic wrote:aben wrote:Je, nojskuplji su, ali imaju dobar izbor. Jo ih izbjegavan jer su in blagajnice ko gestapo.dijagram wrote:Da ali kod nas je roba puno kvalitetnija:)
teoretski pricam
koja je ligika da ja plarim u de 60eura cestarine za cijelu godinu?
treba nahraniti nepotrebne.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kaj sad, trebalo bi za svaku sitnicu zvat majstora koji ima sve vijke? ili svako malo u dubravu kod sitnog željezara?dijagram wrote:aben wrote:dijagram wrote:Opcenito, ljudi vole doci i sami si kupovati, popizdim kad mi nesto treba a ne mozes proci i na red doci,
svi nesto prevrcu, okrecu, zapitkuju, trebavju dva vijka, tri, ne ta, drukcija, ovakva, onakva:)
onda kad izaberu konacno nece im vaga odmjeriti tako malu gramazu, trebaju uzeti jos poneki, ali oni ne bi
No psiha radi svoje, svatko voli sam petljati, valjda se osjecaju pametnima i korisnima kada to rade.
nema veće sreće neg sam izbušit rupe, stavljat tiple, vijke...dobro, koja kriva rupa neće škodit, ima gipsa u bauhausu
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
još ako strefiš cijev ili struju di ćeš veće sreće.ljubo1212 wrote:kaj sad, trebalo bi za svaku sitnicu zvat majstora koji ima sve vijke? ili svako malo u dubravu kod sitnog željezara?dijagram wrote:aben wrote:dijagram wrote:Opcenito, ljudi vole doci i sami si kupovati, popizdim kad mi nesto treba a ne mozes proci i na red doci,
nema veće sreće neg sam izbušit rupe, stavljat tiple, vijke...dobro, koja kriva rupa neće škodit, ima gipsa u bauhausu
pa onda tri put je triput.
2014-12-30
ljubo1212 wrote:kaj sad, trebalo bi za svaku sitnicu zvat majstora koji ima sve vijke? ili svako malo u dubravu kod sitnog željezara?dijagram wrote:aben wrote:dijagram wrote:Opcenito, ljudi vole doci i sami si kupovati, popizdim kad mi nesto treba a ne mozes proci i na red doci,
danas cijev 6 m, 6 cm promjera, 3 mm debela četiristo i nešto kuna pa ti napravi nešto
2014-04-16
Odradio sam jedan pravni posao za susjeda, vlasnika kafića i konobara. Čovjek dužan ko Grčka, nema love da mi plati. Pitam ga, i što ćemo sad? A on meni kaže, sad ćeš narednih mjeseci imati kod mene besplatnu kavu. Sad ni meni nije u interesu da propadne jer lovu ionako neću vidjeti, a izgubit ću besplatnu kavu. Ekonomija u Hrvata
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ajmo ovako: ako kava košta 14,00 kn, a svaki dan popijem kavu u tom kafiću, to je onda 14x 5 radnih dana = 70 kn. 70x4 tjedna = 280kn. Ok, ako sam mu odradio posao u vrijednosti 100 eura, to je cca 750 kn, znači da mogu kod njega besplatno piti kavu svaki radni dan sljedeća 2,6 mjeseci. A dobro, jebalo ga 100 eura, preživjet ću bez te love, nek´ mi radije dovede druge stranke koje imaju love. I skuha "besplatnu" kavu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Sto eurov sa ni isto ko sto eurov kroz 2.6 miseci. Ako oće na rate, unda ti moro kuvati muhte nojmanje 3 miseca
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvatski radnici preskupi - bogataš zagovara osiromašenje građana
» OŠTRI pad cijene kriptovaluta
» Počeo pad cijene nafte!
» Cijene u domovima rastu 20%
» Cijene pšenice i arapsko proljeće
» OŠTRI pad cijene kriptovaluta
» Počeo pad cijene nafte!
» Cijene u domovima rastu 20%
» Cijene pšenice i arapsko proljeće