Hrvatski misionar o aferi 'Zambija':'Djeca van Konga se ne smiju posvajati.To je neka mafija.'
Page 1 of 1
Hrvatski misionar o aferi 'Zambija':'Djeca van Konga se ne smiju posvajati.To je neka mafija.'
https://narod.hr/hrvatska/hrvatski-misionar-u-kongu-o-aferi-zambija-djeca-iz-konga-ne-mogu-se-posvajati-izvan-drzave-to-je-neka-mafija
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hrvatski misionar o aferi 'Zambija':'Djeca van Konga se ne smiju posvajati.To je neka mafija.'
sada ce se mafija rostiljat i tamo i vamo...jos im ova budala radman pruza 'svu pomoc'..razumljivo..u suprotnom mogli bi propjevati
2015-09-08
Re: Hrvatski misionar o aferi 'Zambija':'Djeca van Konga se ne smiju posvajati.To je neka mafija.'
ovo sa trgovinom dice je dokaz da hrvatoslavijom vlada gamad na svim instancama
gamad koja sa vlasti neće otići bez krvi
gamad koja sa vlasti neće otići bez krvi
Gast- Guest
I sta, u Hrvatskoj nema sirote djece ZA posvajane nego treba ici u Afriku
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
woke ekipa posla u 'shopping'
2015-09-08
vuksadinare wrote:woke ekipa posla u 'shopping'
Zato nemaš "iz minute u minutu" izvještaja na Index, Jutarnjem i sl. Stvar je malo nezgodna, ovaj put krimosi nisu hadezeovci, čak ni kaolibani već progresivna lgbtq+123 ekipa njihovi simpatizeri pa nije zgodno pisati kontra vlastitog kartela.
Šandor Winnetou likes this post
Zanimljivo, posvojitelji iz Zagreba a rješenja iz konga (falsificirana, jer kongo ne daje legalna rješenja o posvajanju djece strancima, to je tamo zabranjeno) potvrdili sudovi u zlataru i varaždinu
možda treba pitat mamića jel zna nešto o tim sucima
možda treba pitat mamića jel zna nešto o tim sucima
Evo ide kontra i okretanje pile :)
https://www.index.hr/vijesti/clanak/djeca-iz-konga-su-hrvatski-drzavljani-radmanovo-ministarstvo-zambija-tvrdi-da-nisu/2426715.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/djeca-iz-konga-su-hrvatski-drzavljani-radmanovo-ministarstvo-zambija-tvrdi-da-nisu/2426715.aspx
ne znaš koja su tri kretena veća ovdje na forumu.
đemal poludjeli safet
ovaj na ketonalima drogeraš
ili kreten vuk.
on je još najnormalnije od te ekipe.
đemal poludjeli safet
ovaj na ketonalima drogeraš
ili kreten vuk.
on je još najnormalnije od te ekipe.
2014-12-30
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/posvojitelji-su-znali-da-djeca-ne-smiju-napustiti-kongo-tocno-znamo-sto-ih-je-kostalo-slobode-15292900
Pomalo se naziru konture i kanali nabavke robe.
Kaze sve krece kontaktima na forumu i wap-u.
Ne znam jel ovaj forum il neki drugi ali,...kica ni trebalo dobro procesljati :)
Pomalo se naziru konture i kanali nabavke robe.
Kaze sve krece kontaktima na forumu i wap-u.
Ne znam jel ovaj forum il neki drugi ali,...kica ni trebalo dobro procesljati :)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Kaze sve krece kontaktima na forumu i wap-u.
Niš sumnjivo ni nelegalno
frend i ja gledali kupiti zemljišta u hr.catabbath wrote:dijagram wrote:Kaze sve krece kontaktima na forumu i wap-u.
Niš sumnjivo ni nelegalno
malo se omaklo pa znamo da će biti in. a mi kupili usred in.
neka se nađe za mezu.
2014-12-30
dakako da jesu, od stoljeća sedmog ...catabbath wrote:Evo ide kontra i okretanje pile :)
kaj je četnik?T. wrote:dakako da jesu, od stoljeća sedmog ...catabbath wrote:Evo ide kontra i okretanje pile :)
gotova meza ?
koliko znam boja kože ne određuje državljanstvo.,,
ili si rasist ili nacist?
zakaj si maknuo s avatara sliku dezertera i qvazi ssovca
ssizam ti nije više furka?
ili četnikuješ po selu gratis?
2014-12-30
Similar topics
» Iz Konga porucili:'Nije moguce posvajati djeci iz DR Konga
» Sola o aferi Zambija:'Ekstremno lijeva bratija ponasa se cisto rasisticki'
» Plenkovic : Majmunčići iz Konga su nedvojbeno hrvatski državljani
» Sedlar:Neka mi netko objasni po čemu je hrvatski filmski interes "Gašenje kina Zvezdara" i "Oslobođenje Skoplja"
» Marijana Petir, zastupnica u Europskom parlamentu ‘Ponosna sam na hrvatski narod i na njegovu odanost Bogu! Ako smo zbog toga nekome trn u oku, neka!
» Sola o aferi Zambija:'Ekstremno lijeva bratija ponasa se cisto rasisticki'
» Plenkovic : Majmunčići iz Konga su nedvojbeno hrvatski državljani
» Sedlar:Neka mi netko objasni po čemu je hrvatski filmski interes "Gašenje kina Zvezdara" i "Oslobođenje Skoplja"
» Marijana Petir, zastupnica u Europskom parlamentu ‘Ponosna sam na hrvatski narod i na njegovu odanost Bogu! Ako smo zbog toga nekome trn u oku, neka!
Page 1 of 1