Multikulti studenti ruše kip Cecila Rhodesa na Oxfordu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Multikulti studenti ruše kip Cecila Rhodesa na Oxfordu
http://www.telegraph.co.uk/education/educationnews/12109394/Oxford-Union-backs-motion-to-remove-Cecil-Rhodes-statue.html?sf19264616=1
Kermit-
2014-04-17
Re: Multikulti studenti ruše kip Cecila Rhodesa na Oxfordu
[size=31]Oxford Union backs motion to remove Cecil Rhodes statue[/size]
Students narrowly back Rhodes Must Fall campaign despite hearing that next step would be to tear down statues of Winston Churchill and anyone else with an unblemished historical record
Kermit-
2014-04-17
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
debili, a Cecil je maltene i napravio od Oxforda to što je, a crnic uz pomoć njegove zaklade dolaze u Afriku džabe studirati, ali no ode Oxford u 3 lepemarcellus wrote:talibanska posla
Kermit-
2014-04-17
I Đoda bi rušio što trbea, da mu dođe ovakva mala crnja
Kermit-
2014-04-17
toj maloj je pradeda bio ljudožder i visio s grane i umjesto da zahvali bijelim ljudima što su kolonizirali smrdljivi kontinent i dovukli njihove crne guzice u civilizaciju i dali im sva prava oni seru
nadje ih se ,nadje ih se..a kad se nadje,ne mos oka odvojiti,kako Bog sklepa dobro Nigga curu..
Guest- Guest
svejedno,nes cudno "mirisu",pa me to odbija,a i boja je false flag,
Guest- Guest
mala je đodino meso ejjjmarcellus wrote:toj maloj je pradeda bio ljudožder i visio s grane i umjesto da zahvali bijelim ljudima što su kolonizirali smrdljivi kontinent i dovukli njihove crne guzice u civilizaciju i dali im sva prava oni seru
Kermit-
2014-04-17
Inace,Nigge su velike bundzije,a slabi radnici...nema ih bas puno kod nas..
Guest- Guest
A budale iz zaklade mu još dali novac za studiranje, sad će ih tolerancija naguziti :D
ma da se razumijemo Cecil je bio britanski šljam koji je ubijao najviše bijelce i to Bure, ali on je povijest kao i njegov spomenik, a politička koreketnost a to je riječ o tome je smrt za Evropu, slobodnu misao, razvoj, zapravo to je katastrofa za nas sve...
Kermit-
2014-04-17
Nis,poslati Marca i Yodu u proslost,tamo 1950te i da malo revidiraju neke poteze...danas bi bilo bitno drugacije...
Guest- Guest
Ali je mala slatkiš tu nema govora, čuo sam i da mirišu drugačijebogomdani wrote:Inace,Nigge su velike bundzije,a slabi radnici...nema ih bas puno kod nas.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Ali je mala slatkiš tu nema govora, čuo sam i da mirišu drugačijebogomdani wrote:Inace,Nigge su velike bundzije,a slabi radnici...nema ih bas puno kod nas.
Mda ja sam isto čuo da crnkinje smrde navodno.
catabbath-
2015-08-22
Znas mene,stalno gnjojam po Niggama,pa i curama,ali tu kod mene vidjeh 2-3..Baći..sto da kazem...ne mos oka odvojiti,zgodne,ali lice..covjek bi samo piljio u te velike uske izduzene okice..dupenceta za bogove..a vecinom su ipak vise gradje nekog krizanca gorile i grizlija..asilovski wrote:Ali je mala slatkiš tu nema govora, čuo sam i da mirišu drugačijebogomdani wrote:Inace,Nigge su velike bundzije,a slabi radnici...nema ih bas puno kod nas.
Guest- Guest
nitko ne govori da smrde,nego imaju drugaciji tjelesni miris..ebo te...dawson wrote:asilovski wrote:Ali je mala slatkiš tu nema govora, čuo sam i da mirišu drugačijebogomdani wrote:Inace,Nigge su velike bundzije,a slabi radnici...nema ih bas puno kod nas.
Mda ja sam isto čuo da crnkinje smrde navodno.
Guest- Guest
bogomdani wrote:
nitko ne govori da smrde,nego imaju drugaciji tjelesni miris..ebo te...
Neznam samo kažem da sam baš tako doslovno dobio informaciju.
catabbath-
2015-08-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kako mladi znanstvenik na Oxfordu dobija posao?
» Sveučilište u Oxfordu dekolonizirat će svoje studije matematike i znanosti.
» Istraživanje Oxforda: Hrvatska ima najstrože restrikcije protiv koronavirusa na svijetu...
» Multikulti Britanija
» Multikulti Rusija
» Sveučilište u Oxfordu dekolonizirat će svoje studije matematike i znanosti.
» Istraživanje Oxforda: Hrvatska ima najstrože restrikcije protiv koronavirusa na svijetu...
» Multikulti Britanija
» Multikulti Rusija
Page 1 of 2