Vrijednosti 21 stoljeca
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vrijednosti 21 stoljeca
U životu ne triba biti puno pametan, dovoljno je znati ko je na pravoj strani povijesti i kopirati!dijagram wrote:nisu to njegove sposobnostiprckov wrote:aben wrote:Zarez odvaja dekadski i decimalni dio, ako to nije rasistički diskriminatorno, onda stvarno..prckov wrote:Pro-Trans Organization Pushes Transgender 'Inclusive' Math (breitbart.com)
[size=48]Pro-Trans Organization Pushes Transgender ‘Inclusive’ Math[/size]
[size=44]A pro-trans organization is pushing for “trans and non-binary”-inclusive math curriculums that advance gender ideology.[/size]
The Gay, Lesbian, Straight Education Network (GLSEN) exists to try adding radical gender theory into school policies and curriculums. But the organization is not just focused on health and history classes or policies surrounding sports and bathrooms but is now pushing for “trans and non-binary”-inclusive math curriculums.
progres ne smije stati
transgender inkluzivna matematika, 2 + 2 = 17,3
imas oko sokolovo za diskriminaciju
trebo bi se zaposlit ko DEI komesar
plata im u americi od $200 000 - 250 000
samo prepisuje od epikura
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Dovoditi ljude i životinje u isti kontekst je bogohulno.aben wrote:Sustavno je diskriminatorno dijeliti ljude na odrasle i djecu. Svi smo mi ljudi, i životinje isto
Guest- Guest
A ča ako bog ne postoji?zoro avenger wrote:Dovoditi ljude i životinje u isti kontekst je bogohulno.aben wrote:Sustavno je diskriminatorno dijeliti ljude na odrasle i djecu. Svi smo mi ljudi, i životinje isto
2014-04-16
Onda nije bogohulno.aben wrote:A ča ako bog ne postoji?zoro avenger wrote:Dovoditi ljude i životinje u isti kontekst je bogohulno.aben wrote:Sustavno je diskriminatorno dijeliti ljude na odrasle i djecu. Svi smo mi ljudi, i životinje isto
Za mene je bogohulno jer vjerujem da Bog postoji.
Naposlijetku, ovdje smo da iznesemo svoja uvjerenja. Zar ne?
Guest- Guest
Bilo bi bolje nojti neki drugi protivni razlog , jer većina onih ki dovodu životinje i ljude u isti kontekst ne mislu da bog postojizoro avenger wrote:Onda nije bogohulno.aben wrote:A ča ako bog ne postoji?zoro avenger wrote:Dovoditi ljude i životinje u isti kontekst je bogohulno.aben wrote:Sustavno je diskriminatorno dijeliti ljude na odrasle i djecu. Svi smo mi ljudi, i životinje isto
2014-04-16
Neka svatko nalazi svoje razloge. Briga me.aben wrote:Bilo bi bolje nojti neki drugi protivni razlog , jer većina onih ki dovodu životinje i ljude u isti kontekst ne mislu da bog postojizoro avenger wrote:Onda nije bogohulno.aben wrote:A ča ako bog ne postoji?zoro avenger wrote:Dovoditi ljude i životinje u isti kontekst je bogohulno.aben wrote:Sustavno je diskriminatorno dijeliti ljude na odrasle i djecu. Svi smo mi ljudi, i životinje isto
Ja sam našao svoj razlog zašto tako mislim.
Guest- Guest
U ton slučaju, tvoj razlog je odbačen ko neosnovan.zoro avenger wrote:Neka svatko nalazi svoje razloge. Briga me.aben wrote:Bilo bi bolje nojti neki drugi protivni razlog , jer većina onih ki dovodu životinje i ljude u isti kontekst ne mislu da bog postojizoro avenger wrote:Onda nije bogohulno.aben wrote:A ča ako bog ne postoji?zoro avenger wrote:Dovoditi ljude i životinje u isti kontekst je bogohulno.aben wrote:Sustavno je diskriminatorno dijeliti ljude na odrasle i djecu. Svi smo mi ljudi, i životinje isto
Uostalon, vjerojatno si pristran, možda čak i katolički svećenik, jer si se usprotivia usporedbi čovika i životinje, a ne i čovika i diteta.
2014-04-16
Je li? A tko ga je to odbacio? Ti možda?aben wrote:U ton slučaju, tvoj razlog je odbačen ko neosnovan.zoro avenger wrote:Neka svatko nalazi svoje razloge. Briga me.aben wrote:Bilo bi bolje nojti neki drugi protivni razlog , jer većina onih ki dovodu životinje i ljude u isti kontekst ne mislu da bog postojizoro avenger wrote:Onda nije bogohulno.aben wrote:A ča ako bog ne postoji?zoro avenger wrote:Dovoditi ljude i životinje u isti kontekst je bogohulno.aben wrote:Sustavno je diskriminatorno dijeliti ljude na odrasle i djecu. Svi smo mi ljudi, i životinje isto
Uostalon, vjerojatno si pristran, možda čak katolički svećenik, jer si se usprotivia usporedbi čovika i životinje, a ne i čovika i diteta.
I naravno da sam pristran. Navijam za sebe.
Guest- Guest
Jo, heimdal, 1sokrat, epikur, debotoijušto, imo nas koliko oćešzoro avenger wrote:Je li? A tko ga je to odbacio? Ti možda?aben wrote:U ton slučaju, tvoj razlog je odbačen ko neosnovan.zoro avenger wrote:Neka svatko nalazi svoje razloge. Briga me.aben wrote:Bilo bi bolje nojti neki drugi protivni razlog , jer većina onih ki dovodu životinje i ljude u isti kontekst ne mislu da bog postojizoro avenger wrote:Onda nije bogohulno.aben wrote:A ča ako bog ne postoji?zoro avenger wrote:Dovoditi ljude i životinje u isti kontekst je bogohulno.aben wrote:Sustavno je diskriminatorno dijeliti ljude na odrasle i djecu. Svi smo mi ljudi, i životinje isto
Uostalon, vjerojatno si pristran, možda čak katolički svećenik, jer si se usprotivia usporedbi čovika i životinje, a ne i čovika i diteta.
2014-04-16
Samo vi odbacujte. Ne smeta mi. Boli me kurac.aben wrote:Jo, heimdal, 1sokrat, epikur, debotoijušto, imo nas koliko oćešzoro avenger wrote:Je li? A tko ga je to odbacio? Ti možda?aben wrote:U ton slučaju, tvoj razlog je odbačen ko neosnovan.zoro avenger wrote:Neka svatko nalazi svoje razloge. Briga me.aben wrote:Bilo bi bolje nojti neki drugi protivni razlog , jer većina onih ki dovodu životinje i ljude u isti kontekst ne mislu da bog postojizoro avenger wrote:Onda nije bogohulno.aben wrote:A ča ako bog ne postoji?zoro avenger wrote:Dovoditi ljude i životinje u isti kontekst je bogohulno.aben wrote:Sustavno je diskriminatorno dijeliti ljude na odrasle i djecu. Svi smo mi ljudi, i životinje isto
Meni ni u džep ni iz džepa.
Guest- Guest
Naposlijetku, životinjama nije ni mjesto među ljudima. Za njih postoji šuma.
Aj dobro, ove šta jedemo goje se po farmama...Treba biti pragmatičan.
A možemo i kadgod otići u šumu pa upucati neku divljač. Ali umjereno, da ih nebi istrijebili.
Kao u Americi bizone svojevremeno.
Aj dobro, ove šta jedemo goje se po farmama...Treba biti pragmatičan.
A možemo i kadgod otići u šumu pa upucati neku divljač. Ali umjereno, da ih nebi istrijebili.
Kao u Americi bizone svojevremeno.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» tradicionalne vrijednosti
» KRAĐA STOLJEĆA
» "12 stoljeća državotvornosti Bosne"
» Fijasko stoljeća
» antifašizam i europske vrijednosti u istri
» KRAĐA STOLJEĆA
» "12 stoljeća državotvornosti Bosne"
» Fijasko stoljeća