Obustavlja se izvoz ruske nafte
Page 1 of 1
Obustavlja se izvoz ruske nafte
Baš nas briga. Mi prelazimo na ove na elektriku, vodik, pedale i svašta nešto šta nema veze s tobom.
-
Ruski predsjednik Vladimir Putin iznio je danas dugo očekivani odgovor Rusije na uvođenja gornje granice cijena ruske nafte, potpisujući dekret kojim se zabranjuje isporuka sirove nafte i naftnih derivata od 1. februara na pet mjeseci nacijama koje nameću gornju granicu.
Grupa sedam velikih sila, Evropska unija i Australija dogovorile su se ovog mjeseca o ograničenju cijene ruske sirove nafte od 60 dolara po barelu od 5. decembra zbog ruske agresije na Ukrajinu.
Putinov odgovor Zapadu koji se dugo čekao: Obustavlja se izvoz ruske nafte
-
Ruski predsjednik Vladimir Putin iznio je danas dugo očekivani odgovor Rusije na uvođenja gornje granice cijena ruske nafte, potpisujući dekret kojim se zabranjuje isporuka sirove nafte i naftnih derivata od 1. februara na pet mjeseci nacijama koje nameću gornju granicu.
Grupa sedam velikih sila, Evropska unija i Australija dogovorile su se ovog mjeseca o ograničenju cijene ruske sirove nafte od 60 dolara po barelu od 5. decembra zbog ruske agresije na Ukrajinu.
Putinov odgovor Zapadu koji se dugo čekao: Obustavlja se izvoz ruske nafte
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Obustavlja se izvoz ruske nafte
Ma moš mislit. Ja san proda auto ima par godina pa me boli kurac a ovo samo ubrzava prelaz na nefosilna auta jer tko će se zajebavat s njime i Arapima pa kako mu se kurac digne ucijenjuju.
Ovako svi fino prelaz na nefosilna auta i neka ga on duva.
Ovako svi fino prelaz na nefosilna auta i neka ga on duva.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Similar topics
» Ukrajina obustavlja izvoz ugljena i plina uoči zimske sezone
» Južni Sudan obustavlja proizvodnju nafte zbog sudanskog rata
» SAD ublažila sankcije na izvoz nafte Venecueli
» Obustavljen izvoz nafte u Evropu Kaspijskim naftovodom
» Američki izvoz nafte u Europu raste, među kupcima Hrvatska i Ukrajina
» Južni Sudan obustavlja proizvodnju nafte zbog sudanskog rata
» SAD ublažila sankcije na izvoz nafte Venecueli
» Obustavljen izvoz nafte u Evropu Kaspijskim naftovodom
» Američki izvoz nafte u Europu raste, među kupcima Hrvatska i Ukrajina