Umro Massimo
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Umro Massimo
Upoznao ga jednom kad je došao na pumpu natočit gorivo, da slažem se, pozitivan neki lik bio ok skroz, nešto malo ušli u priču, normala čovik.debotoijusto wrote:pozitivan lik , rip
RIP.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
admine.............. luđački degenuSerbinho-3 wrote:
Medju takvom bagrom, ima i ovakvih finih ljudi.
Massimo je bio jedan od njih.
Neka mu je laka zemlja.
tebe hrani ova gamad rasistička ,,, ponosiš se tim
jel ti dika i životni cilj da su hrvati bagra
bolesna životinjo
Gast- Guest
A jebi ga, ima pravo na svoje misljenješkutor wrote:admine.............. luđački degenuSerbinho-3 wrote:
Neka mu je laka zemlja.
bolesna životinjo
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
IMA TE PRAVO I PRIKLATRingo10 wrote:A jebi ga, ima pravo na svoje misljenješkutor wrote:admine.............. luđački degenuSerbinho-3 wrote:
Neka mu je laka zemlja.
bolesna životinjo
u pitanju su viši ciljevi
ipak je srbijanstvo malo veća šizofrenija od jugonacizma
DRUŽE
socijalistički pozdrav
ZA SMRT
Gast- Guest
Ima snagu zlatnog žita...
Počivao u miru Božjem.
...kao i EU koja je unakazila ovu lijepu pjesmu.
Počivao u miru Božjem.
...kao i EU koja je unakazila ovu lijepu pjesmu.
Guest- Guest
Najbolji glas popularne glazbe na ovom području i to već godinama i godinama. U biti otkad je počeo svoju karijeru u grupi Dorian Gray.
Guest- Guest
Ovisnik sam o uživanju u glazbi i ne mogu riječima opisati žaljenje koje osjećam zbog toga što više neću moći uživati u njegovim novim glazbenim intepretacijama.
Guest- Guest
A kaj je onda Adolf? Ako je Massimo bio najbolji glas...niels wrote:Najbolji glas Hrvatske i šire...
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Ako si mislio na HIV pozitivan, nekim čudom nije bio. Neki se roknu jednom i fasuju sidu, a neki u 2 u noći uzimaju vodu za špricu iz lokve u Frankopanskoj pa požive još desetljećimadebotoijusto wrote:pozitivan lik , rip
2021-06-05
zganci_i_jetrica wrote:A kaj je onda Adolf? Ako je Massimo bio najbolji glas...niels wrote:Najbolji glas Hrvatske i šire...
Pjevački i općenito glazbeno talentiran, ali ni blizu dobar pjevač kao Massimo.
Inače mi postane zlo kada čujem bilo koju od verzija njegove "Da li znaš da te volim".
Mislim, u suštini dobra pjesma, ali čovjek umalo nije napravio rock operu od nje. Jednostavno se malo previše uživio.
Last edited by Speare Shaker on 24/12/2022, 11:14; edited 1 time in total
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:zganci_i_jetrica wrote:A kaj je onda Adolf? Ako je Massimo bio najbolji glas...niels wrote:Najbolji glas Hrvatske i šire...
Pjevački i općenito glazbeno talentiran, ali ni blizu dobar pjevač kao Massimo.
Inače mi postane zlo kada čujem bilo koju od verzija njegove "Da li znaš da te volim".
Mislim, u suštini dobra pjesma, ali čovjek umalo nije napravio rock operu od nje. Jednostavno se malo previše uživio.
Inače je moj glazbeni forte (kada je ovaj tip glazbe u pitanju) na ovim prostorima uvijek bio i ostao Arsen.
Ali on zapravo i nije prvenstveno pjevač nego skladatelj, tekstopisac i jednostavno (najbolji) autor.
Guest- Guest
Adolf ima emocionalnu, pjesničku i filozofsku dubinu i glas čiju transcedentalnost nikad nitko u jugo rocku osim Ismeta Kurtovića nije mogao dodirnuti, a "Da li znaš da te volim" je ljiga koju je autor i sâm takvom smatrao. Max je imao bolju tehniku pjevanja i plošnost afektacije koju je skinuo od Bowiejeve thin white duke faze. I to je sve.Speare Shaker wrote:Pjevački i općenito glazbeno talentiran, ali ni blizu dobar pjevač kao Massimo.zganci_i_jetrica wrote:A kaj je onda Adolf? Ako je Massimo bio najbolji glas...niels wrote:Najbolji glas Hrvatske i šire...
2021-06-05
Ismet, gdje se izgubi godinama.zganci_i_jetrica wrote:Adolf ima emocionalnu, pjesničku i filozofsku dubinu i glas čiju transcedentalnost nikad nitko u jugo rocku osim Ismeta Kurtovića nije mogao dodirnuti, a "Da li znaš da te volim" je ljiga koju je autor i sâm takvom smatrao. Max je imao bolju tehniku pjevanja i plošnost afektacije koju je skinuo od Bowiejeve thin white duke faze. I to je sve.Speare Shaker wrote:Pjevački i općenito glazbeno talentiran, ali ni blizu dobar pjevač kao Massimo.zganci_i_jetrica wrote:A kaj je onda Adolf? Ako je Massimo bio najbolji glas...niels wrote:Najbolji glas Hrvatske i šire...
Kaze zena, ajmo na kukuljevic, povodom adventa svira drugi nacin.
Dodjemo, kad ono samo pozgajec s nekom ekipom.
dijagram-
2015-08-09
škutor wrote:admine.............. luđački degenuSerbinho-3 wrote:
Neka mu je laka zemlja.
bolesna životinjo
Imas i po Srbiji bagre, ako ce ti biti lakse.
Massimo je bio gotivan lik, nije bio Balkanska
nerafinirana sirovina.
Ovo za Hrvate si ti rekao.
Mislis da pale vise te populisticke izjave.
Drz’te lopova
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ismet se bacio u islamsku spiritualnu muziku.dijagram wrote:Ismet, gdje se izgubi godinama.zganci_i_jetrica wrote:Adolf ima emocionalnu, pjesničku i filozofsku dubinu i glas čiju transcedentalnost nikad nitko u jugo rocku osim Ismeta Kurtovića nije mogao dodirnuti, a "Da li znaš da te volim" je ljiga koju je autor i sâm takvom smatrao. Max je imao bolju tehniku pjevanja i plošnost afektacije koju je skinuo od Bowiejeve thin white duke faze. I to je sve.Speare Shaker wrote:Pjevački i općenito glazbeno talentiran, ali ni blizu dobar pjevač kao Massimo.zganci_i_jetrica wrote:A kaj je onda Adolf? Ako je Massimo bio najbolji glas...niels wrote:Najbolji glas Hrvatske i šire...
2021-06-05
Ajme.zganci_i_jetrica wrote:Ismet se bacio u islamsku spiritualnu muziku.dijagram wrote:Ismet, gdje se izgubi godinama.zganci_i_jetrica wrote:Adolf ima emocionalnu, pjesničku i filozofsku dubinu i glas čiju transcedentalnost nikad nitko u jugo rocku osim Ismeta Kurtovića nije mogao dodirnuti, a "Da li znaš da te volim" je ljiga koju je autor i sâm takvom smatrao. Max je imao bolju tehniku pjevanja i plošnost afektacije koju je skinuo od Bowiejeve thin white duke faze. I to je sve.Speare Shaker wrote:Pjevački i općenito glazbeno talentiran, ali ni blizu dobar pjevač kao Massimo.zganci_i_jetrica wrote:A kaj je onda Adolf? Ako je Massimo bio najbolji glas...niels wrote:Najbolji glas Hrvatske i šire...
dijagram-
2015-08-09
NEMAškutor wrote:
IMA TE PRAVO I PRIKLAT
Pricat je jedno a ubijati drugo
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
gamad koja žaluje za 700 miljardi seeeeeeeerpski žrtava nije dostojna komunikacijeSerbinho-3 wrote:škutor wrote:admine.............. luđački degenuSerbinho-3 wrote:
Neka mu je laka zemlja.
bolesna životinjo
Imas i po Srbiji bagre, ako ce ti biti lakse.
Massimo je bio gotivan lik, nije bio Balkanska
nerafinirana sirovina.
Ovo za Hrvate si ti rekao.
Mislis da pale vise te populisticke izjave.
Drz’te lopova
al ka šta rekoh nije u zlikovcu problem , zlikovac nije ni svijestan da služi drugom zlu
Gast- Guest
opet će tvoja maloumnost vrištat disu ustaše da me spaseRingo10 wrote:NEMAškutor wrote:
IMA TE PRAVO I PRIKLAT
Pricat je jedno a ubijati drugo
pamti više ameba od tebe
ima pravo ,,, itekako
svetosavlje je iznad njega i padobranska popovska eskadrila koja zrakomlatno pokrštava
Gast- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Massimo:Evo zašto uvijek podignem čašu za naše branitelje
» Umro
» Umro NWO
» Umro Zirinovski
» I nije umro
» Umro
» Umro NWO
» Umro Zirinovski
» I nije umro