Dalic prkosi i prkosit ce im jer on je prkosni Livnjak:'Nitko mi ne moze zabraniti da im kazem hvala.'
Page 1 of 1
Dalic prkosi i prkosit ce im jer on je prkosni Livnjak:'Nitko mi ne moze zabraniti da im kazem hvala.'
https://www.telegraf.rs/sport/katar-2022/3603168-dalic-na-proslavi-fudbalera-hrvatske-pricao-o-ratu-sa-srbima-niko-ne-moze-da-mi-zabrani-da-im-kazem-hvala
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Dalic prkosi i prkosit ce im jer on je prkosni Livnjak:'Nitko mi ne moze zabraniti da im kazem hvala.'
...bravo zlatko...nema vise on tebe kamenom a ti njega kruhom..kamen na kamen..pa kom obojci kom opanci..
2015-09-08
RayMabus likes this post
Re: Dalic prkosi i prkosit ce im jer on je prkosni Livnjak:'Nitko mi ne moze zabraniti da im kazem hvala.'
skasit im zube da im vise ne izrastu...
2015-09-08
kazu mrzit ce te ili nas jos vise..kao da nisu prije pa ti na isto dodje
2015-09-08
RayMabus likes this post
poslovica kaze:'vase misljenje ce mi biti vazno kad ce te mi vi kruh zaradjivati dotle u kut'
2015-09-08
Slusao Sam Dalica...
On je izgleda vrlo religiozan covjek
I skroman
Veoma pozitivan lik
I skroman
Veoma pozitivan lik
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
takve ljude kritiziraju samo oni koje pece savjest ili zlocestiRingo10 wrote:Slusao Sam Dalica...
I skroman
Veoma pozitivan lik
2015-09-08
mrze ga jedino novinari indexa, večernjeg, jutarnjeg, slobodne dalmacije itd, za 80% Hrvata poruka je simpatična i uredna. Ameri non stop zahvaljuju svojim veteranima, koji za razliku od naših su osvajači i šire smrt po svijetu , naši su branitelji
tako jeAssadNaPodmornici wrote:mrze ga jedino novinari indexa, večernjeg, jutarnjeg, slobodne dalmacije itd, za 80% Hrvata poruka je simpatična i uredna. Ameri non stop zahvaljuju svojim veteranima, koji za razliku od naših su osvajači i šire smrt po svijetu , naši su branitelji
2015-09-08
..uostalom politicare ne spominje pa valjda i to cese..a kome ce zahvaliti nego braniteljima..cemu se srblji bune..ta nije branitelj bio u sumadiji...
2015-09-08
pa i treba zahvalivati braniteljima.
pogotovo što se korona nacisti novinari iz gore nabrojanih medija odmah pjene. onda treba još jače.
pogotovo što se korona nacisti novinari iz gore nabrojanih medija odmah pjene. onda treba još jače.
Najbolje da zahvalimo četnicima šta su nas napali. To bi tim istima koji su ovdje radili zločine i etničko čišćenje s ciljem stvaranja velike Srbije pa utekli na traktorima u Srbiju i tamo i ostali jer su okrvarili ruke a danas drže vlast medije tamo bilo najdraže.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
'pomirba' je najveća tuđmanova zabluda...
sve se do dalo riješiti 90-tih u par dana odnosno noći...
danas se nitko više ne bi ni sjećao da su takvi uopće postojali...
stradali bi i mnogi nevini normalno, ali korist bi bila daleko veća...
teška vremena traže teške odluke...
sve se do dalo riješiti 90-tih u par dana odnosno noći...
danas se nitko više ne bi ni sjećao da su takvi uopće postojali...
stradali bi i mnogi nevini normalno, ali korist bi bila daleko veća...
teška vremena traže teške odluke...
Ja sam nekim Srbima objasnio da to nije usmjereno protiv njih kao naroda
Rekao sam im da Hrvati poštivaju svoje ratnike i ratne veterane
A sad što je rat bio između Srba i Hrvata druga je stvar i kako rekoh Dalić ništa nije rekao protiv Srba kao naroda
Uostalom to je unutrašnja hrvatska stvar
Rekao sam im da Hrvati poštivaju svoje ratnike i ratne veterane
A sad što je rat bio između Srba i Hrvata druga je stvar i kako rekoh Dalić ništa nije rekao protiv Srba kao naroda
Uostalom to je unutrašnja hrvatska stvar
2015-09-24
KAd Dalić poručuje da treba biti ponizan to znači da trebamo biti skromni i da se ne trebamo kurčit i biti arogantni
Jer to se obično osveti
Meni se sviđa to kako on govori i kakve poruke šalje
Jer to se obično osveti
Meni se sviđa to kako on govori i kakve poruke šalje
2015-09-24
Similar topics
» Porezna uprava može zabraniti bilo koju web stranicu
» Kao u Sjevernoj Koreji: Porezna uprava može zabraniti bilo koju web stranicu
» Batarelo "ne može spavati i dobio je vrućicu" kad je čuo da Kujundžić ne želi zabraniti pobačaj
» Mamić show
» Jadranka Bajraktarović : Ne može nam nitko ništa, jači smo od Srbije
» Kao u Sjevernoj Koreji: Porezna uprava može zabraniti bilo koju web stranicu
» Batarelo "ne može spavati i dobio je vrućicu" kad je čuo da Kujundžić ne želi zabraniti pobačaj
» Mamić show
» Jadranka Bajraktarović : Ne može nam nitko ništa, jači smo od Srbije
Page 1 of 1