ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Odgovor na : vratit će se za 1 dan, nek se smiri drama queen ise-

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Odgovor na : vratit će se za 1 dan, nek se smiri drama queen ise- - Page 2 Empty Re: Odgovor na : vratit će se za 1 dan, nek se smiri drama queen ise-

Post by Guest 19/1/2016, 23:09

Nista,Khozoepi budu naucili reda nase Zene,ako smo mi vec vremenom postali liberalni njonjavci..treba im pustiti,jer zene nece spoznati sto je Svjetlo,dok se ne nadju u Mraku...

Guest
Guest

Back to top Go down

Odgovor na : vratit će se za 1 dan, nek se smiri drama queen ise- - Page 2 Empty Re: Odgovor na : vratit će se za 1 dan, nek se smiri drama queen ise-

Post by Guest 19/1/2016, 23:13

Nis,malo zderati,pa u krpe..Rujka boluje tesko,pa nis od Uzivanja..Oni dani stvarno znaju ushrati stvar.. No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/1/2016, 23:25

Tko hoće pisati, nek piše. Tko neće, ne mora. Problem riješen. Lock.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 20/1/2016, 02:06

samo da velim jos, longi imas obraz ko dzon, prosli tjedan si nesto napisao zbog cega bi mi samo krvlju mogao platiti, a paradoksalno sam te uvijek stitio na ovom 4umu biti, tako da, ispusi svoj balon ega jer ispadas jadan.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics