Hillary Clinton
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hillary Clinton
A kaj je to neki svecki poznati fenomen/sintagma: hrvacka punica? Kao što su na primjer 'jewish mother' ili 'jewish wife'? O JAP sindromu (jewish american princess) da ni ne pričamo :PEva wrote:Heheh, tak je lik kaj prodaje jelke, rekel mojoj svekrvi prije par godina, nakon kaj je birala jelku sat i pol sata, da bi štel upoznat njenog muža.ostap.phender wrote:Letterman ju je jednom davno mjesecima iz zajebancije pozivao da mu dođe na Late Show i na njegovo izneneđenje, baba se i pojavi. Slijedeći dan je David završio pod nožem: petostruki bypass! Nakon toga je priznao da je naučio cijeniti Billa, koji je fakat survivor nakon tolikih godina braka :D Ali to je bilo davno. Žena je u međuvremenu epski prolupala. A glavni joj pak konkurent Bernie svim silama uzgaja image prolupaliteta :P
Tako da kako god da okreneš...ima William Jefferson da napikava stažistice po bijeloj kući ko nikad prije. A i zaslužio je, jadan... :D
Guest- Guest
Zvao ju je kod Monike : hladna riba...marcellus wrote:. Bill je uvijek radije birao bilo koju drugu ženu kad god je mogao...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
zna li neko sta je sa korisnicom Hillari? ono nije da mi fali nego cisto informativno
2014-04-14
Svaka svocera je svecki poznata.ostap.phender wrote:A kaj je to neki svecki poznati fenomen/sintagma: hrvacka punica? Kao što su na primjer 'jewish mother' ili 'jewish wife'? O JAP sindromu (jewish american princess) da ni ne pričamo :PEva wrote:Heheh, tak je lik kaj prodaje jelke, rekel mojoj svekrvi prije par godina, nakon kaj je birala jelku sat i pol sata, da bi štel upoznat njenog muža.ostap.phender wrote:Letterman ju je jednom davno mjesecima iz zajebancije pozivao da mu dođe na Late Show i na njegovo izneneđenje, baba se i pojavi. Slijedeći dan je David završio pod nožem: petostruki bypass! Nakon toga je priznao da je naučio cijeniti Billa, koji je fakat survivor nakon tolikih godina braka :D Ali to je bilo davno. Žena je u međuvremenu epski prolupala. A glavni joj pak konkurent Bernie svim silama uzgaja image prolupaliteta :P
Tako da kako god da okreneš...ima William Jefferson da napikava stažistice po bijeloj kući ko nikad prije. A i zaslužio je, jadan... :D
Guest- Guest
Winter is coming wrote:zna li neko sta je sa korisnicom Hillari? ono nije da mi fali nego cisto informativno
Guest- Guest
2014-04-14
rjeta?Winter is coming wrote:zna li neko sta je sa korisnicom Hillari? ono nije da mi fali nego cisto informativno
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hillary Clinton ide u zatvor
» Hillary Clinton laže ko ker
» Teroristi financirali Hillary Clinton
» navodno 5.7 milijuna ilegalaca u USA glasovalo za Hillary Clinton
» FBI-a moli Putina da dostavi e-mail-ove Hillary Clinton
» Hillary Clinton laže ko ker
» Teroristi financirali Hillary Clinton
» navodno 5.7 milijuna ilegalaca u USA glasovalo za Hillary Clinton