UŽAS U VELIKOJ BRITANIJI: Britanske obitelji jednu hranu za pse, obroke podgrijavaju pomoću svijeća
Page 1 of 1
UŽAS U VELIKOJ BRITANIJI: Britanske obitelji jednu hranu za pse, obroke podgrijavaju pomoću svijeća
Britanske obitelji 'jedu HRANU ZA KUĆNE LJUBIMCE' i 'podgrijavaju obroke na radijatorima i svijećama' dok se kućanstva bore s krizom troškova života
Radnik u zajednici s 20 godina iskustva rekao je da su ljudi prisiljeni jesti hranu za kućne ljubimce dok drugi griju hranu na radijatorima zbog stalne krize troškova života.
Mark Seed, koji vodi projekt hrane u zajednici u Trowbridgeu, Cardiff, poziva da se ljudima u kućanstvima koja se bore za život pruži odgovarajuća podrška, čak i kada se ne pojavljuju u područjima koja su povezana sa siromaštvom.
On sugerira da se zbog porasta inflacije politika treba usredotočiti na ljude, a ne na mjesta.
Mr Seed said: 'I'm still shocked by the fact that we have people who are eating pet food'
Nove brojke o inflaciji pokazuju da su cijene osnovnih životnih namirnica za kućanstvo poput mlijeka, maslaca, sira, mesa i kruha prošlog mjeseca porasle do 42 posto - najviše od 1980.
Ideja o božićnoj večeri postala je zabrinjavajući teret za mnoge britanske obitelji budući da su novi podaci aplikacije za kućanske financije Nous.co otkrili da petina obitelji u Ujedinjenom Kraljevstvu kaže da će od svojih gostiju tražiti da im plate božićnu večeru.
https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/cost-of-living-food-candles-b2236712.html
https://www.dailymail.co.uk/news/article-11490023/British-families-eating-PET-FOOD-heating-meals-radiators-rising-costs-struggles.html
-------------------
Barem imate struje. Jadni Ukrajinci nemaju.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: UŽAS U VELIKOJ BRITANIJI: Britanske obitelji jednu hranu za pse, obroke podgrijavaju pomoću svijeća
Tunjevina za macke je bolja nego za ljude. Ono za ljude je kao za zivotinje. Mackama daju bez primesa, ciste velike komade tune. Kazes coveku, kaze odvratno, to je za macke. Cista tuna. Ovo za pse je druga prica. Macke nece sa nikakvim primesama i dodacima. Razumeo bih za macke tunu, ovako...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: UŽAS U VELIKOJ BRITANIJI: Britanske obitelji jednu hranu za pse, obroke podgrijavaju pomoću svijeća
od tune su bolje sardine. jeftinije, imaju puno više omega3 i nemaju žive
je baš užas
hrana u londonu cijene ko kod nas a prosječna plaća 5000 eura
socijala veća nego prosječna plaća u srbiji
hrana u londonu cijene ko kod nas a prosječna plaća 5000 eura
socijala veća nego prosječna plaća u srbiji
Mislim, ako je nešto u engleskoj jeftino to je hrana. Javni prijevoz je skup, stanovi su ekstremno skupi, ali hrana je relativna bagatela. Čak i da jedeš po pubovima, i dalje možeš odlično pojest za manje od sto kuna i najest se.
marcellus wrote:Mislim, ako je nešto u engleskoj jeftino to je hrana. Javni prijevoz je skup, stanovi su ekstremno skupi, ali hrana je relativna bagatela. Čak i da jedeš po pubovima, i dalje možeš odlično pojest za manje od sto kuna i najest se.
a ti to misliš bolje od engleskih novinara?
crvenkasti-
2014-04-17
čmarko, sin krepanog oca, opet cvili?
znači da je dobro.
benzin ispod 1,5€ a subota je.
čmarko na aparatah
znači da je dobro.
benzin ispod 1,5€ a subota je.
čmarko na aparatah
2014-12-30
Vebere uči ruski!
Iduće godine će ti se država zvati DDR.
Iduće godine će ti se država zvati DDR.
crvenkasti-
2014-04-17
jel ja to čujem kmečanje ili mi se čini?
2014-12-30
Za početak, obnovi ćirilicu. Rusi pišu ćirilicom, kao i stari Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
čujem li to kmečanje? tamo iza sedam brda?
čim čmarko krepanog cvili, znaš da je dobro. samo fali đemalova projekcija.
imaju čmarcovi rusi nerješenih pitanja po europi.
vraćanje koenigsberga. postupak s četnicima kao i s nijemcima do 48e. samo kaj ruse poslat ukrajincima. vraćanje finskih teritorija. kurila japanu. suđenja za ratne zločine i sl.
da su slušali pattona danas ne bi bilo ni putlera, a ni centra moskve.
bitno je kada srblje cvičiii.
čim čmarko krepanog cvili, znaš da je dobro. samo fali đemalova projekcija.
imaju čmarcovi rusi nerješenih pitanja po europi.
vraćanje koenigsberga. postupak s četnicima kao i s nijemcima do 48e. samo kaj ruse poslat ukrajincima. vraćanje finskih teritorija. kurila japanu. suđenja za ratne zločine i sl.
da su slušali pattona danas ne bi bilo ni putlera, a ni centra moskve.
bitno je kada srblje cvičiii.
2014-12-30
Nek im Nijemci pošalju boršč.
crvenkasti-
2014-04-17
jel to eho il se pokisli četnik čuje?
cvilak zorom odzvanja
srbljin kmeči
nije to kmeč
to je cvilik krepanog
traktora.
cvilak zorom odzvanja
srbljin kmeči
nije to kmeč
to je cvilik krepanog
traktora.
2014-12-30
crvenkasti wrote:Nek im Nijemci pošalju boršč.
Sta je to Borschtsch?
2014-08-25
to ti je konzerva puna graha i špeka.Serbinho-3 wrote:crvenkasti wrote:Nek im Nijemci pošalju boršč.
Sta je to Borschtsch?
to dobiješ od ruskog vozača kada mu podudlaš.
ti njemu dudlaš, a on tebi u konpenzaciji da konzervu graha
2014-12-30
veber wrote:to ti je konzerva puna graha i špeka.Serbinho-3 wrote:crvenkasti wrote:Nek im Nijemci pošalju boršč.
Sta je to Borschtsch?
Vidi se da si dobro upoznat za konzervama. 'ladno, al' standard. Grasak i slanina, to bas inteligentna combo do moga. Nemci ko Nemci, meni su uvek bili smesni, narocito kada jos pomisle ko ti da su neko Cazzo a ono Cirkus ekipa. Cim ti tamo radis, konzerve deres.
2014-08-25
kretenčinoSerbinho-3 wrote:veber wrote:to ti je konzerva puna graha i špeka.Serbinho-3 wrote:crvenkasti wrote:Nek im Nijemci pošalju boršč.
Sta je to Borschtsch?
Vidi se da si dobro upoznat za konzervama. 'ladno, al' standard. Grasak i slanina, to bas inteligentna combo do moga. Nemci ko Nemci, meni su uvek bili smesni, narocito kada jos pomisle ko ti da su neko Cazzo a ono Cirkus ekipa. Cim ti tamo radis, konzerve deres.
nije to grašak
to u konzervi je grah s kobasicom.
jebote kamionđije, ne kužiš razliku graha s kobasom i graška u ruci.
izgleda da ti pušiš za šunku u limenci i malo leba.
probaj ovaj grah. s kobasom
garant će ti pasat, a ne moraš na parking.
2014-12-30
veber wrote:kretenčinoSerbinho-3 wrote:veber wrote:to ti je konzerva puna graha i špeka.Serbinho-3 wrote:crvenkasti wrote:Nek im Nijemci pošalju boršč.
Sta je to Borschtsch?
nije to grašak
to u konzervi je grah s kobasicom.
jebote kamionđije, ne kužiš razliku graha s kobasom i graška u ruci.
izgleda da ti pušiš za šunku u limenci i malo leba.
probaj ovaj grah. s kobasom
garant će ti pasat, a ne moraš na parking.
To za vas sirotinju tamo, ne jedem ti ja te gluposti. Ako imas Platinum na Tinderu, pustaj da dodju na forum one po ZG. Radi nesto korisno, osim sto ne sluzis nicemu. Nije te zena dzaba oterala. Imas recnik i nivo, gori i od ne znam ni sam cega. Upisi teretanu, kreni one kurseve sa zenskama, pilated, Zumba i sta sve ima. Mozda i nesto drugo, propadas polako, ali sigurno. Ako se druzis sa Nemcima, gori su klosari, nego sto sam mislio.
2014-08-25
ajd da rasčistimo neke stvari.Serbinho-3 wrote:
To za vas sirotinju tamo, ne jedem ti ja te gluposti. Ako imas Platinum na Tinderu, pustaj da dodju na forum one po ZG. Radi nesto korisno, osim sto ne sluzis nicemu. Nije te zena dzaba oterala. Imas recnik i nivo, gori i od ne znam ni sam cega. Upisi teretanu, kreni one kurseve sa zenskama, pilated, Zumba i sta sve ima. Mozda i nesto drugo, propadas polako, ali sigurno. Ako se druzis sa Nemcima, gori su klosari, nego sto sam mislio.
po tvojim upisima povrjeđena si osoba
isfrustriran si onim što želiš, a dobiješ
prostituiraš se za sitnu lovu.
nemaš prijatelje u okruženju.
vjerovatno si u stanu s još jednom ili dvije osobe.
relativno blizu nekog javnog prijevoza, ali udaljen od centra.
prema obitelji pričaš fantazije o kamioniranju, ali s obzirom da im daješ lovu koja je za njih velika, sloviš kao pouzdan sin.
imaš naklonost prema nekom. nemrem "vidjet" tko je to. netko bliži. možda sestra/brat
frustracije iz tebe stalno izbijaju. tvoje želje nisu se poklopile s time što ti se desilo.
vjerovatno si bio latentni gej pa si kasnije to počeo koristiti kao preživljavanje.
niti ti, niti zingaro niti sl u stvarnom svijetu niste frajeri.
nemreš ti zaraditi 15000€ brtt kao ni tvoj fren zingaro koji čisti škape na floridi.
svi ste vi dosegnuli vaš maksimum. ružno zvuči, ali tako je.
živite s "cimerima", radite za minimalce i to je to.
novi auto za vas je SF
2014-12-30
Ja sam vlasnik svog stana a ti podstanar, placas kiriju. Dodje ti Kaja, izbace vas oboje napolje. Dohvatis Kaju, pravac parkic na klupicu, konzerve i slicno. Tu sam na Malpensi, cekam jutarnji let za Gran Canaria. Vidim neko dvoje, izgleda izvisili i tu spavaju, cetiri torbe iz radnje sa celom pokretnom imovinom, hrcu. Ona doduse ne izgleda lose, nisu narkomani i slicno, grejanje included. Tako da ne brines, pravac Airport. Novi auto? Vidi se da zivis u ruralnoj sredini. Ovde nema parkinga, imas metro car share, bike share... Isfrustriran, pricaj nam o tome. Slabo ti ja zovem bilo koga, slabo pogadjas.
2014-08-25
Similar topics
» Užas: ukrajinske izbjeglice u Velikoj Britaniji postaju beskućnici
» Užas: Putin izazvao poskupljenje kruha i tjestenine u Velikoj Britaniji
» Užas u Velikoj Britaniji: Više od dva milijuna britanskih kućanstava ne mogu plaćat račune za struju
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Po prvi put više ateista u Velikoj Britaniji
» Užas: Putin izazvao poskupljenje kruha i tjestenine u Velikoj Britaniji
» Užas u Velikoj Britaniji: Više od dva milijuna britanskih kućanstava ne mogu plaćat račune za struju
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Po prvi put više ateista u Velikoj Britaniji
Page 1 of 1