ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Australijanka o Srbiji, sve je Carobno!

Go down

Australijanka o Srbiji, sve je Carobno! Empty Australijanka o Srbiji, sve je Carobno!

Post by Serbinho-3 6/12/2022, 23:37

https://www.kurir.rs/vesti/srbija/4065280/australijanka-u-srbiji-objavila-sta-je-sokiralo-u-nasoj-zemlji-od-5-stvari-koje-su-je-frapirale-jedna-posebno-nervira-i-nas
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Australijanka o Srbiji, sve je Carobno! Empty Re: Australijanka o Srbiji, sve je Carobno!

Post by Ringo10 7/12/2022, 05:21

Sve je čarobno ali užasno smrdi
Ne kontam kontradikciju
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Australijanka o Srbiji, sve je Carobno! Empty Re: Australijanka o Srbiji, sve je Carobno!

Post by Serbinho-3 7/12/2022, 07:03

Ringo10 wrote:Sve je čarobno ali užasno smrdi
Ne kontam kontradikciju

Obrnuto, uglavnom se zali.

Leskovac City.

Realno i Amerika po tim manjim mestima

nema nista.

Glavna ulica, neki bar.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Ringo10 7/12/2022, 10:04

Serbinho-3 wrote:
Ringo10 wrote:Sve je čarobno ali užasno smrdi
Ne kontam kontradikciju

Obrnuto, uglavnom se zali.

Leskovac City.

Realno i Amerika po tim manjim mestima

nema nista.

Glavna ulica, neki bar.
Zali se...
O jebala je Amerika...tamo ne bih zivio ZA ne znam Kakve pare
Medju onim crncugama I Latinosima...
Bio sam Amerika je uglavnom sranje
Australija bolja deset puta

Sad vidjeh, pa ona je Australijanka
Razmazeno je to
Ne znam Koji ce kurac u toj selendri
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 7/12/2022, 10:36

https://www.ecroatia.info/egastro/otkrijte-tajne-leskovackog-rostilja/sadrzaj/255
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by pizzon 7/12/2022, 13:51

to je tacno, 
da " smrdi " duvan po lokalima
idemo ka eu stiteci nase
interese
ti " nasi interesi " su sto
dalje od eu itd.
stitimo nase interese tako sto nosimo ruski
grb na dresu srbije, jer nema rusuje na SP.
ne verujem da je srbija
ikada izgubila svoj identitet  u zadnjih 200
godina ko za ovih 39tak...!?

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by mentalitet 7/12/2022, 19:21

pizzon wrote:to je tacno, 
idemo ka eu stiteci nase
interese
dalje od eu itd.
ne verujem da je srbija

Jebote ,chak si i neke najgluplje rvate sa ovoga foruma zajebo svojim glupostima i kmechanjem.Eto taj grb za kojim cmizdrish.Pa daj jemo bog mater objasni nam u chemu je razlika,pa i i albanski grb je slichan vashem a da ne govorim o ruskom ,poljski je slichan ,valjda znash shto je Heraldika pa malo izuchi povijesne okolnosti kako je to nastalo ili tebe izgleda jebe to shto nije vishe zvijezda u sredini.Uglavnom ne kuzim u chemu je problem ako je vash nogometni savez pokushao redizajnirati taj grb onda se obrati njima i jebi im mater a ne da tushish i maltretirash nas ovdje sa tim.I shvati vec jednom da ne igra grb nego zivi ljudi koji su valjda takvi poput tebe u vashoj repki i koje boli kurac za vas navijache jer su ostali jugosloveni po svemu kao i ti.Kukate za Kosovom a davno sam napisao kada u sebi osjetite da ste spremni umrijeti za njega onda ce biti vashe a ovako iskreno shipci su osvjeshceniji nego vi.Ali ajde trebat ce josh malo vremena da dodjete sebi i shvatite neke zablude.Jebo vas kralj Aleksandar,on vas je ujebo a nije ni chudo jer su vam ga anglosaksonci uvalili kao trojanskog konja.Dakle,da nije bilo njega i vashih komunjara i tvoj grb bi bio srpski a ne anglosaksonsko germanski.Ugledajte se u Djokovica pa cete onda valjda postici neshto i u tom usranom sportu nogometu.Chitam komentare i vas srba i rvata ,ista seljachija koja uvijek krivi nekoga drugoga a nikada ne vidi greshku u sebi.
Kad bi ja napisao shto meni smeta u USA trebalo bi mi 100 strana A4 formata.Ali koga jebe,zivi ili idi tamo negdje na drugo mjesto gdje ti ne smeta.Mada se meni chini da je ta doshla za srpskim kurcem pa kada ju je ostavio onda joj sve smeta,iako sve shto je navela u pravu je a ako ce te utjeshiti nije nishta drugachije ni u Zagrebu ili Sarajevu.Kad bi se ja pitao povisio bi porez na cigarete 1.000% pa bi bilo onda da je bolje sebi pushit kurac nego cigarete.Evo ja kada vidim nekoga da pushi odmah ga svrstavam u niza bica.Pa jebo te bog ,ajde dok si mlad pa se zelish uchlaniti u mushko drushtvo ,ali ostarilo i vuche trujuci se sumanuto a ovamo se tuzi kako je zagadjen zrak u Beogradu.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by pizzon 7/12/2022, 19:56

mentalitet wrote:
idemo ka eu stiteci nase
interese
dalje od eu itd.
ne verujem da je srbija

Jebote ,chak si i neke najgluplje rvate sa ovoga foruma zajebo svojim glupostima i kmechanjem.Eto taj grb za kojim cmizdrish.Pa daj jemo bog mater objasni nam u chemu je razlika,pa i i albanski grb je slichan vashem a da ne govorim o ruskom ,poljski je slichan ,valjda znash shto je Heraldika pa malo izuchi povijesne okolnosti kako je to nastalo ili tebe izgleda jebe to shto nije vishe zvijezda u sredini.Uglavnom ne kuzim u chemu je problem ako je vash nogometni savez pokushao redizajnirati taj grb onda se obrati njima i jebi im mater a ne da tushish i maltretirash nas ovdje sa tim.I shvati vec jednom da ne igra grb nego zivi ljudi koji su valjda takvi poput tebe u vashoj repki i koje boli kurac za vas navijache jer su ostali jugosloveni po svemu kao i ti.Kukate za Kosovom a davno sam napisao kada u sebi osjetite da ste spremni umrijeti za njega onda ce biti vashe a ovako iskreno shipci su osvjeshceniji nego vi.Ali ajde trebat ce josh malo vremena da dodjete sebi i shvatite neke zablude.Jebo vas kralj Aleksandar,on vas je ujebo a nije ni chudo jer su vam ga anglosaksonci uvalili kao trojanskog konja.Dakle,da nije bilo njega i vashih komunjara i tvoj grb bi bio srpski a ne anglosaksonsko germanski.Ugledajte se u Djokovica pa cete onda valjda postici neshto i u tom usranom sportu nogometu.Chitam komentare i vas srba i rvata ,ista seljachija koja uvijek krivi nekoga drugoga a nikada ne vidi greshku u sebi.
Kad bi ja napisao shto meni smeta u USA trebalo bi mi 100 strana A4 formata.Ali koga jebe,zivi ili idi tamo negdje na drugo mjesto gdje ti ne smeta.Mada se meni chini da je ta doshla za srpskim kurcem pa kada ju je ostavio onda joj sve smeta,iako sve shto je navela u pravu je a ako ce te utjeshiti nije nishta drugachije ni u Zagrebu ili Sarajevu.Kad bi se ja pitao povisio bi porez na cigarete 1.000% pa bi bilo onda da je bolje sebi pushit kurac nego cigarete.Evo ja kada vidim nekoga da pushi odmah ga svrstavam u niza bica.Pa jebo te bog ,ajde dok si mlad pa se zelish uchlaniti u mushko drushtvo ,ali ostarilo i vuche trujuci se sumanuto a ovamo se tuzi kako je zagadjen zrak u Beogradu.

uporedi grb srbije
i grb na dresu za SP
sa ruskim,
pa komentarisi !
bravo, i ti si poceo
da koristis pojam
anglosaksonski :)
ko svaki rusofil
najteze kategorije :)
kamo srece da smo uzelu grb nemanjica
ali, i na njemu perja su
spustena, smirena, a ovo
je na SP cisto rusko
suprotnost.

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by pizzon 7/12/2022, 20:04

nece mene okupatori
iz regiona da uce srpstvu
sto od srbije jedino poznaju centar beograda
juce doslo i vlada srbijom

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by mentalitet 7/12/2022, 20:19

pizzon wrote:
mentalitet wrote:
idemo ka eu stiteci nase
interese
dalje od eu itd.
ne verujem da je srbija

uporedi grb srbije
i grb na dresu za SP
sa ruskim,
pa komentarisi !
bravo, i ti si poceo
da koristis pojam
anglosaksonski :)
ko svaki rusofil
najteze kategorije :)
kamo srece da smo uzelu grb nemanjica
ali, i na njemu perja su
spustena, smirena, a ovo
je na SP cisto rusko
suprotnost.

Shto bi ja usporedjivao,ako neshto tvrdish red je i da dokazesh ,iovako stotinu budala juri zamnom ,josh mi samo falish ti,nego pao si mi u ochi shto to koristish protiv Rusa a oni ni vodu pili ni nosili.Pratim neke vashe kanale pa vidim koliko ima tamo idiota,skoro nishta manje nego u Hrvatskoj.Zapamti jedno ne radi se ovdje o Rusima ili Amerima nego se radi o pravu,pravdi,i nepravdi koju tvoji idoli chine po svijetu uplicuci se u tudje odnose fol zbog demokracije.Kada shvatish da to ne postoji nego samo sila jachega onda ce ti sve biti jasno a i mnogim tvojim istomishljenicima koji misle da se moze zivjeti mukte samo ako si uz zapad.Ej 10% stanovnishtva ove kugle zemaljske zivi na grbachi 90% ljudi.E,doshlo vrijeme nece moci vishe pojavi se baja sa atomskim koltom pa ajd izadji mu na dvoboj.Plus toga glup si ko kurac,ja sam po svijetu sretao svakakve srbe ali tako glupog nisam.Jebi ga, moram to reci,ako te vrijedja ,poradi malo na sebi pa cesh vidjeti da sam u pravu.I vjeruj ,nishta nije osobno nego je moj dozivljaj tebe na na ovom forumu takav zbog tvojih upisa.Zato mi i lichish na ove rvate,mentalna ste braca,bez greshke.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by pizzon 7/12/2022, 20:35

ja kad cujem tvoje favorite ovde po srbiji,
ne znam da li su bolesni
ili sa zlim namerama
prema srbiji.
lupetaju  hvalospeve o iranu,
avganistanu itd.  da su ti rezimi volja naroda.
da ce kina i rusija zagospodariti svetom.
da se rusija brani u ukrajini. da stvara bolji svet. evo, mesecima se koprca oko granice.
da mi, srbi, zivimo
na neprijateljskoj
teritoriji,  evropi, i bezboj drugih varijacija na istu temu.
atomsku nema samo rusija.
batina ima dva kraja.
u takvom drustvu,
super je sto delujem ko budala.

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by pizzon 7/12/2022, 20:44

kad sam upoznao hemingveja, foknera,
t.vilijmsa, 
napustio sam ruske klasike. jednostavno
ne komuniciraju sa mojom prirodom.
oni su verovatno super, ali ne  nalazim sebe u njihovim delima, promisljanjima.
obozavao sam dostojevskog, dok
mi nije postao stranac.
ko idealizovana ljubav.
koja ne postoji, osim
u nasoj masti.

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by pizzon 7/12/2022, 20:55

nemoj da se lazemo
svako od nas uhvati sebe kako se identifikuje
sa nekim likom iz romana ili filma.
barem na trenutak,
kad ostanemo prepusteni svojim mislima. 
ili uhvatimo sebe kako
prepusteni svom unutrasnjem bicu,
jastvu, tumacimo
svoja osecanja.

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by mentalitet 7/12/2022, 20:59

pizzon wrote:ja kad cujem tvoje favorite ovde po srbiji,
ne znam da li su bolesni
ili sa zlim namerama
prema srbiji.
da se rusija brani u ukrajini. da stvara bolji svet. evo, mesecima se koprca oko granice.
da mi, srbi, zivimo
na neprijateljskoj
batina ima dva kraja.
u takvom drustvu,

Ja slusham ljude koji su rodjeni u USA i koji zavrshili najprestiznije zapadne shkole ,doktori nauka,mladi ,ispod 40 godina.Znachi ,imaju iskustvo zivota na zapadu i njihovo prodavanje muda pod bubrege glupim ljudima preko Holivuda a ne kao ti i mnogi drugi koji taj zapad poznaju samo iz tih filmova.Znash li ti da u USA ima 50 miliona beskucnika?Zelish da tako zivish?Evo ja cu ti naci neku crnkinju pa dodji.Dodushe i Nestorovic tvrdi da vishe ni triper nije isti u Srbiji jer mu ni jedan antibiotik ne moze nishta,tako da bi se mozda i mogao spasiti dolaskom u USA od srpskih kurava:::))

2020-07-05

Back to top Go down

Post by mentalitet 7/12/2022, 21:03

pizzon wrote:nemoj da se lazemo
barem na trenutak,
ili uhvatimo sebe kako
jastvu, tumacimo
svoja osecanja.

Meni je bio i ostao Tesla idol pa sam kao dijete chak imao iistu frizuru,a pomalo i lichim na njega::))E da u djetinjstvu mi je bio josh idol Tarzan i eto sad zivim na periferiji prave dzungle samo shto su oko mene ljudi cite a Dzejn mi vishe neda pichke::::))Ali zato kuva bogovski italijansku hranu,evo upravo mlatim blitvu na lesho iz vlastitog vrta i neku ribu koju sam sinoc ulovio,

2020-07-05

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/12/2022, 21:52

mentalitet wrote:
pizzon wrote:nemoj da se lazemo
barem na trenutak,
ili uhvatimo sebe kako
jastvu, tumacimo
svoja osecanja.

Meni je bio i ostao Tesla idol pa sam kao dijete chak imao iistu frizuru,a pomalo i lichim na njega::))E da u djetinjstvu mi je bio josh idol Tarzan i eto sad zivim na periferiji prave dzungle samo shto su oko mene ljudi cite a Dzejn mi vishe neda pichke::::))Ali zato kuva bogovski italijansku hranu,evo upravo mlatim blitvu na lesho iz vlastitog vrta i neku ribu koju sam sinoc ulovio,
covjece..ti nisi bas svoj
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 7/12/2022, 22:22

mentalitet wrote:
pizzon wrote:ja kad cujem tvoje favorite ovde po srbiji,
ne znam da li su bolesni
ili sa zlim namerama
prema srbiji.
da mi, srbi, zivimo
na neprijateljskoj
batina ima dva kraja.
u takvom drustvu,

Ja slusham ljude koji su rodjeni u USA i koji zavrshili najprestiznije zapadne shkole ,doktori nauka,mladi ,ispod 40 godina.Znachi ,imaju iskustvo zivota na zapadu i njihovo prodavanje muda pod bubrege glupim ljudima preko Holivuda a ne kao ti i mnogi drugi koji taj zapad poznaju samo iz tih filmova.Znash li ti da u USA ima 50 miliona beskucnika?Zelish da tako zivish?Evo ja cu ti naci neku crnkinju pa dodji.Dodushe i Nestorovic tvrdi da vishe ni triper nije isti u Srbiji jer mu ni jedan antibiotik ne moze nishta,tako da bi se mozda i mogao spasiti dolaskom u USA od srpskih kurava:::))

Mislim da ne mozes mu naci za papire, jer mora imati uradjenu taksu Tax

zadnje 3 godine.

Tako sam nesto bio cuo, realno sve bi one radile to da moze a Srbi bi zenili.

Cak i White Trash Caucasian nema 3 godine uradjene takse.

Srbi su ulazili ko pederi, krse im se ljudska prava i tako to.

Masa ih je tako dobila papire i to ostaje za ceo zivot da je usao

ko peder.

Pizzon u USA, sta bi on mogao raditi.

Voziti kamion, ako moze izdrzati, tu ima posla i novca.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 7/12/2022, 22:26

Imas Mentalitetu nasih i u Jacksonville, bio do St. Augustine,

naleti i neki nas.

Ima ih tu po Floridi, dole imas Crkvu pred Majamijem.

I-95 autoput, exit 16, udjes i desno odmah, Siberian

Church, sto bi rekli ti tu.

Dodju nasi, mirni ljudi.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/12/2022, 22:28

Serbinho-3 wrote:Imas Mentalitetu nasih i u Jacksonville, bio do St. Augustine,

naleti i neki nas.

Ima ih tu po Floridi, dole imas Crkvu pred Majamijem.

I-95 autoput, exit 16, udjes i desno odmah, Siberian

Church, sto bi rekli ti tu.

Dodju nasi, mirni ljudi.
i onda se predstavi..dobar dan ja sam.nikola tesla :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Eroo 7/12/2022, 22:44

pizzon wrote:kad sam upoznao hemingveja, foknera,
t.vilijmsa, 
napustio sam ruske klasike. jednostavno
ne komuniciraju sa mojom prirodom.
oni su verovatno super, ali ne  nalazim sebe u njihovim delima, promisljanjima.
obozavao sam dostojevskog, dok
mi nije postao stranac.
ko idealizovana ljubav.
koja ne postoji, osim
u nasoj masti.
Pizzone, preseli se ti  u EU, dok još imaš priliku. Srbija nezaustavljivo klizi
u azijatske vode,gdje će za tebe i tebi slične   biti neuzdržno živjeti.
Kad je u pitanju Balkan, ja sam sa 18 godina shvatio što mi je činiti.
Otišao sam u svijet s jaketom priko ramena i s boršom u ruci.
Sad sam tu di jesam i nikad nisam zažalio.
Za kretanje po prostorima treba imati širinu, a misli da ti to ne nedostaje.
Imamo samo jedan život, ne bacajmo ga uzalud.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics