Užas: stiže ogroman broj ukrajinskih izbjeglica
Page 1 of 1
Užas: stiže ogroman broj ukrajinskih izbjeglica
Deutscher Botschafter rechnet vermehrt mit geflüchteten Ukrainern im Winter
Welt: In den nächsten Wochen könnten noch mehr Menschen aus der Ukraine flüchten, glaubt der deutsche Botschafter Miguel Berger. Grund dafür seien die fallenden Temperaturen in der Ukraine und Einschränkungen der Infrastruktur, die Putin weiter terrorisiere. Mehr im Liveticker.
Anzeige
Die Bundesregierung rechnet dem deutschen Botschafter in London zufolge mit einer großen Zahl an Flüchtlingen aus der Ukraine in den kommenden Wochen. Der russische Präsident Wladimir Putin terrorisiere weiterhin die Zivilbevölkerung in seinem Nachbarland, sagte Miguel Berger dem britischen TV-Sender Sky News. Russland führt seit Februar einen Angriffskrieg gegen die Ukraine und greift zuletzt verstärkt Strom- und Heizkraftwerke an.
„Wir sind darüber sehr besorgt, denn diese Angriffe auf die Energieinfrastruktur bedeuten, dass viele Menschen in den eiskalten Temperaturen dazu gezwungen sein könnten, die Ukraine zu verlassen“, sagte der Diplomat und fügte hinzu: „Wir erwarten einen weiteren Schwung an Flüchtlingen in den kommenden Wochen.“ Anlass für Optimismus, dass der Krieg durch diplomatische Mittel beendet werden könne, gebe es derzeit nicht, so Berger weiter.
https://www.welt.de/politik/ausland/article242474299/Ukraine-News-Deutscher-Botschafter-rechnet-mit-mehr-gefluechteten-Ukrainern.html?icid=search.product.onsitesearch
---------------------
Njemački ambeasador u UK:
Zbog ruskih napada na energetsku infrastrukturu i hladnoće će užasno puno ljudi biti prisiljeno otići iz Ukrajine.
Nema razloga za optimizam.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užas: stiže ogroman broj ukrajinskih izbjeglica
Ja bih primio na stan dvije Ukrajinke. Najviše tri.
crvenkasti-
2014-04-17
Ima ih svuda, vidim i po Bugarskoj dosta. Srbiju izbegavaju, tamo max. 1000 Ukrajinaca, dok u Bosnu nece niko.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
crvenkasti wrote:Ja bih primio na stan dvije Ukrajinke. Najviše tri.
Kada se dohvate zene izmedju sebe, moras smirivati strasti. Razmisljao sam, kako nije lako ni onima sa Haremom, njih 70-ak kljucaju u glavu, pa se izmedju sebe dohvate. Treba znati sa zenskama, nauka je to.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:crvenkasti wrote:Ja bih primio na stan dvije Ukrajinke. Najviše tri.
Kada se dohvate zene izmedju sebe, moras smirivati strasti. Razmisljao sam, kako nije lako ni onima sa Haremom, njih 70-ak kljucaju u glavu, pa se izmedju sebe dohvate. Treba znati sa zenskama, nauka je to.
Neku vecher bio u nocnom baru.Otishao iz radoznalosti jer me je jedan poznanik nagovorio.Veli odi da vidish shto je prava zenska ljepota.Otishao tamo (znash vec shipka i te pizde materine) i mogu reci da je bio u pravu.Jebi ga,nisu germanke nego ukrajinke i ruskinje.Prelijepe,ali jadne moraju da se jebu sa svakakim americhkim oloshem jer treba prezivjeti u USA.U jednu ruku bilo mi ih zao ,ali shta ja tu nogu ,takav im grah pao a tko zna mozda i uzivaju u tome da se jebu i budu placene za to.Davno su ljudi rekli "Mushkarci su izmislili ljubav da imaju shto jebati za dzabe"::::)))
mentalitet wrote:Serbinho-3 wrote:crvenkasti wrote:Ja bih primio na stan dvije Ukrajinke. Najviše tri.
Neku vecher bio u nocnom baru.Otishao iz radoznalosti jer me je jedan poznanik nagovorio.Veli odi da vidish shto je prava zenska ljepota.Otishao tamo (znash vec shipka i te pizde materine) i mogu reci da je bio u pravu.Jebi ga,nisu germanke nego ukrajinke i ruskinje.Prelijepe,ali jadne moraju da se jebu sa svakakim americhkim oloshem jer treba prezivjeti u USA.U jednu ruku bilo mi ih zao ,ali shta ja tu nogu ,takav im grah pao a tko zna mozda i uzivaju u tome da se jebu i budu placene za to.Davno su ljudi rekli "Mushkarci su izmislili ljubav da imaju shto jebati za dzabe"::::)))
Ja ne znam Ruskinje i Ukrajinke, da li su isto radile i ranije, tokom CCCP,
pre i slicno.
Video sam negde na TV da je Prag u fazonu bio grad Kraljica Noci.
Imao si ta mesta u proslosti, one su zapravo tamo pre komunizma
bile i nadzivele isti.
Komunizam se rodio i propao a one i dalje rade.
Anglosaksonke se pale na te sipke.
Bilo da imaju karijeru, kada vide sipku, odmah se nakace.
Ove sa Istoka, verovatno muka naterala.
Ja se time ne bih bavio.
Poenta je da tu nema biranja a zenski zeludas svari svasta.
Opa Locka, bili tamo po tim Strip Barovima, one kao izlaze,
jedna po jedna, da li je bila sipka, ne secam se.
Snimam ja sve, proseta, zatim skine gacice i gola.
Onda kao sesirom ide okolo i ubacuje svako po barem dolar.
Sada neko misli da je malo, ali ona za neki minut uze preko 100$.
Sada, tako u Majamiju na plazi su nosile dental floss kupaci.
To je otprilike, gore golo, dole ima zica nazad, tj kao za pecanje
najlon i napred od gume mozda centimetar sirine, biserno bele
boje.
Fakticki imas isto i po plazi golo, osim sto su Strip Barovi
vise kultura, izlasci i zezanje.
Naravno, moze private Show, izvadis neku stoju, onda dobijes
vise.
2014-08-25
Similar topics
» Preko milijun ukrajinskih izbjeglica traže spas. Europa želi samo one s Bliskog istoka
» Užas: Europa se sprema za novi val Ukrajinskih migranata
» Turska : Broj izbjeglica iz Sirije prešao pet milljona
» Broj izbjeglica u Europi uskoro bi se mogao i znatno povećati
» Počinje novi migrantski val: Na grčke otoke stiže dvostruko više izbjeglica
» Užas: Europa se sprema za novi val Ukrajinskih migranata
» Turska : Broj izbjeglica iz Sirije prešao pet milljona
» Broj izbjeglica u Europi uskoro bi se mogao i znatno povećati
» Počinje novi migrantski val: Na grčke otoke stiže dvostruko više izbjeglica
Page 1 of 1