'Devet dana sam bio na - traktoru'
Page 1 of 1
'Devet dana sam bio na - traktoru'
https://www.dnevno.hr/sport/nogomet/devet-dana-sam-bio-na-traktoru-australac-porijeklom-iz-srbije-nakon-velike-pobjede-objavio-sliku-iz-oluje-2057253/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 'Devet dana sam bio na - traktoru'
ti na traktoru...a hrvati '91/92 po logorima,grobljima,masovnim grobnicama i ako prezive sa vrecicom u ruci..
2015-09-08
Re: 'Devet dana sam bio na - traktoru'
da smo htjeli biti kao vi 91..ni do traktora stigli ne bi
2015-09-08
Similar topics
» danski ravnozemljaši nakon devet dana prosvjeda zavezali znanost za rogove...
» 'Šteta što Pupovac nije 1995. na traktoru otišao u Beograd'
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» Suljo:'Nije pobjeda kad tenkovima idete na žene i djecu na traktoru'
» 1. Skupna izjava 2. BON2 (ne starije od 30 dana) 3. Potvrda poreze uprave (ne starije od 30 dana ) 4. Poslovni plan i popratna dokumentacija 5. Tablica kreditne zaduženosti 6. Preslike osobnih iskaznica osoba u vlasničkoj i upravljačkoj strukturi 7. Izjav
» 'Šteta što Pupovac nije 1995. na traktoru otišao u Beograd'
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» Suljo:'Nije pobjeda kad tenkovima idete na žene i djecu na traktoru'
» 1. Skupna izjava 2. BON2 (ne starije od 30 dana) 3. Potvrda poreze uprave (ne starije od 30 dana ) 4. Poslovni plan i popratna dokumentacija 5. Tablica kreditne zaduženosti 6. Preslike osobnih iskaznica osoba u vlasničkoj i upravljačkoj strukturi 7. Izjav
Page 1 of 1