Nestala ljubav!Beogradjani porucili Rusima:'Vratite se tamo odakle ste dosli!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nestala ljubav!Beogradjani porucili Rusima:'Vratite se tamo odakle ste dosli!
Ajde na drugu temu Sayonara, pa tamo o Nindzama,
Kavasakiju i Kamikazama.
Tema je jedno, oni o sedmom.
Mozda ne znate citati, pa vam se pola prasta.
Kavasakiju i Kamikazama.
Tema je jedno, oni o sedmom.
Mozda ne znate citati, pa vam se pola prasta.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Nestala ljubav!Beogradjani porucili Rusima:'Vratite se tamo odakle ste dosli!
Japanci su nam zanimljiviji.Serbinho-3 wrote:Ajde na drugu temu Sayonara...
Ma šta iman ja reč o ovoj temi a već nisan ? Pa izgradiš nove stambene jedinice i gotovo. Ja san agent za nekretnine tj iman to položeno. Iman par stanova koje iznajmljujem. To je sve roba. Zakon ponude i potražnje. Navalili kupci, cijena raste. Izgradi nove stambene jedinice pa neće rast. Nu filozofije velike.
I onako in je Vučic da neke poticaje da idu na selo živit. Pa šta se sad žale ? Svi bi u petu aveniju. Vadi keš pa kupi stan tamo di svi oće ( a tu je cijena najveća jer je velika potražnja a broj ponuđene robe na prodaju ograničen prostorom ).
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ok al to nije bila okupacija a nit je itko tako naziva. Nategnuto bi i to mogla bit nekakva okupacija ( iskrcavanje i prijetnja vojnom silom da se postigne nešto ) al u osnovi je uspostava diplomatskih odnosa putem vojne sile i prisijavanje na određene uvjete ( trgovina, pomorstvo itd ) al bez klasične okupacije. To nitko ne zove okupacijom jer tehnički i nije il nije baš nego nešto drugo.pizzon wrote:
1853 /54
ekspeducija Peri
dokrajcila sogunat
prekid samoizolacije
uslov za 1868..
to je smisao mog upisa
2014-04-11
RayMabus wrote:
To treba gledat kao ulaganje ( investicije ). Veće cijene radi potražnje = pokretanje staogradnje. Uopće ne vidim problem ? Dapače.
Tko će investirati u i financirati izgradnju novih stanova?
Rusija?
Kina?
EU?
Srbija...
Guest- Guest
KAPITALISTISpeare Shaker wrote:RayMabus wrote:
To treba gledat kao ulaganje ( investicije ). Veće cijene radi potražnje = pokretanje staogradnje. Uopće ne vidim problem ? Dapače.
Rusija?
Kina?
EU?
Srbija...
Koje glupo pitanje.
2014-04-11
RayMabus wrote:KAPITALISTISpeare Shaker wrote:RayMabus wrote:
Rusija?
Kina?
EU?
Srbija...
Koje glupo pitanje.
Koji kapitalisti, nesrećo?
Čiji?
Ruski?
Kineski?
Iz EU?
Srpski...
Pazi, u konačnici su i kapitalisti samo ljudi sa određenim kulturološkim podrijetlom i backgroundom.
Guest- Guest
Nema tu nacije. Profit okreće. Tko prvi ugleda njegovo.
Mogu svi oni. Tko god izvadi keš.
Jel tebe ona baba na pazaru kad ideš kupit jabuke pita odakle si ?
Mogu svi oni. Tko god izvadi keš.
2014-04-11
Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:KAPITALISTISpeare Shaker wrote:RayMabus wrote:
Rusija?
Kina?
EU?
Srbija...
Koje glupo pitanje.
Koji kapitalisti, nesrećo?
Čiji?
Ruski?
Kineski?
Iz EU?
Srpski...
Pazi, u konačnici su i kapitalisti samo ljudi sa određenim kulturološkim podrijetlom i backgroundom.
I da odmah odgovorim na ovo pitanje.
Nitko, ali ama baš nitko u ovom trenutku ako ne i u cijelom slijedećem desetljeću neće ulagati iole značajnija sredstva u izgradnju novih stanova u Beogradu.
Ti očito ne znaš kakvo je tamo stanje i kako se izigravaju inspekcije i zakoni da bi se nadogradili stari stanovi (stambene zgrade) sa nekoliko novih etaža i tako došlo do stambenih prostora.
Beograđani takve stanove nazivaju svojim pečurkama (gljivama) iz posve razumljivih razloga u smislu aoscijacije na vizualni identitet istih.
Last edited by Speare Shaker on 22/11/2022, 12:18; edited 1 time in total
Guest- Guest
RayMabus wrote:
Usporedba stanova s jabukama ti je ono vrh vrhova. :)
Guest- Guest
Za razliku od tebe ja ima položen tečaj za agenta za nekretnine.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:
Di ima potražnje ima i ponude a ako nema napravi se. Viruj ti meni. To šta triba vrimena da se to izgradi pa je ova lokalna sirotinja ispušila jer su računali na jeftine stanove u centru grada i njegovoj okolici, to je neka druga priča.
Last edited by RayMabus on 22/11/2022, 12:20; edited 1 time in total
2014-04-11
Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:
Ti si kao onaj cigić kojega su uhvatili drotovi kako na pijaci u Beogradu šverca duhan, a on njima: možete da mene hapsite, ali ne možete da ubijete slobodno tržište!
Last edited by Speare Shaker on 22/11/2022, 12:23; edited 1 time in total
Guest- Guest
RayMabus wrote:Za razliku od tebe ja ima položen tečaj za agenta za nekretnine.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:
Di ima potražnje ima i ponude a ako nema napravi se. Viruj ti meni. To šta triba vrimena da se to izgradi pa je ova lokalna sirotinja ispuišila jer su računali na jeftine stanove u centru grada i njegovoj okolici, to je neka druga priča.
Neš' ti problema kod nas dobiti tečaj i status agenta za nekretnine. :)
Je, to ti čak donekle vrijedi za Hrvatsku i posebno njen južni dio gdje se nekretnije praktički same od sebe prodaju po vrtoglavim cijenama.
Probaj ti sa svojim tečajem prodavati ili iznajmljivati stanove po Beogradu pa ćeš vidjeti što će te snaći.
Okačit ćeš tečaj mačku o rep.
Guest- Guest
Pa nisam blesav. Ima sad onaj brzi vlak Beograd Novi Sad a on ima željezničke stanice a tu je kvadrat jako puno jeftiniji od ovoga u Beogradu i Novom Sadu. Ajmo ziđaj.Speare Shaker wrote:
Probaj ti sa svojim tečajem prodavati ili iznajmljivati stanove po Beogradu pa ćeš vidjeti što će te snaći.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa nisam blesav. Ima sad onaj brzi vlak Beograd Novi Sad a on ima željezničke stanice a tu je kvadrat jako puno jeftiniji od ovoga u Beogradu i Novom Sadu. Ajmo ziđaj.Speare Shaker wrote:
Lud si sto gradi.
Guest- Guest
Gde su sada one Desnicarske Organizacije, Rusija ovo,
Rusija ono...
Ovaj Rusu dao metlu, to ti je uvreda gora, nego da ga je pljunuo
u lice.
Meni da je nesto ovako neki Tarzan tamo uradio, one kamere bi
lakom prelakirao a debeli bi se usrao a da ricinus nije ni uzeo.
Veliko nepostovanje, usput pratim i Srbe, sve se svodi na prazne
price.
Pizzon rezi nesto, okruzenje jos gore od njega a da i on sam nije
svestan i svi su na screening-u.
Rusija ono...
Ovaj Rusu dao metlu, to ti je uvreda gora, nego da ga je pljunuo
u lice.
Meni da je nesto ovako neki Tarzan tamo uradio, one kamere bi
lakom prelakirao a debeli bi se usrao a da ricinus nije ni uzeo.
Veliko nepostovanje, usput pratim i Srbe, sve se svodi na prazne
price.
Pizzon rezi nesto, okruzenje jos gore od njega a da i on sam nije
svestan i svi su na screening-u.
2014-08-25
Verovatno i nije Srbin, jer da je Srbin, metla mu nikad
ne bi pala na pamet.
Lako ode glava, to se ne radi.
Ovom jednom u Cikagu doneo metlu na posao,
ovaj mu bacio metlu.
Zapretio mu otkazom, ovaj se nasmeja i ode, Amer Sef zbunjen.
Vidi da je ubo u nesto vise a da se ovaj nije uopste salio.
Italijani ciste, nemas stranca videti u Italiji da cisti i mislim da
da ti ni Putin ne moze pomoci.
Oni to rade, dobro placaju i kontrolisu taj sektor.
Balkan, ne znam Hrvati, ali je to ista prica.
Metlu dati coveku, to ti je vise od uvrede.
ne bi pala na pamet.
Lako ode glava, to se ne radi.
Ovom jednom u Cikagu doneo metlu na posao,
ovaj mu bacio metlu.
Zapretio mu otkazom, ovaj se nasmeja i ode, Amer Sef zbunjen.
Vidi da je ubo u nesto vise a da se ovaj nije uopste salio.
Italijani ciste, nemas stranca videti u Italiji da cisti i mislim da
da ti ni Putin ne moze pomoci.
Oni to rade, dobro placaju i kontrolisu taj sektor.
Balkan, ne znam Hrvati, ali je to ista prica.
Metlu dati coveku, to ti je vise od uvrede.
2014-08-25
Ela
22-11-2022 17:25hMi u zgradi imamo Ukrajice. Puse u hodniku zgrade pa su dobili opomenu-u principu ne zanimaju nas oni nego vlasnik stana pa ce dobiti prijavu. Manjak kucnog reda ima i puno nasih ljudi.
+ 2
- 1
2014-08-25
https://www.kurir.rs/vesti/beograd/4056116/isplivao-snimak-kako-beogradjanin-prevaspitava-komsiju-rusa/komentari
2014-08-25
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Čanak Rusima:Kosovo je nezavisno.Južnog toka nema,vratite nam NIS i idite kući!
» UZ POKLIC TEKBIR PORUCILI:Bosna i Hercegovina je tamo gdje dodje nasa cizma
» Navijaci Zalgirisa porucili Zvezdi i Delijama:'Necemo tolerirati sljam koji ide ruku pod ruku sa Rusima'
» Plaća od 2500 eura vas tamo zarobi i nemate života. Ta plaća je, uz sve troškove tamo, bezvrijedna
» stotine hilj.turaka tvrdi, mi smo beogradjani :)
» UZ POKLIC TEKBIR PORUCILI:Bosna i Hercegovina je tamo gdje dodje nasa cizma
» Navijaci Zalgirisa porucili Zvezdi i Delijama:'Necemo tolerirati sljam koji ide ruku pod ruku sa Rusima'
» Plaća od 2500 eura vas tamo zarobi i nemate života. Ta plaća je, uz sve troškove tamo, bezvrijedna
» stotine hilj.turaka tvrdi, mi smo beogradjani :)
Page 2 of 2