ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 41 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by sitting_bull Tue 22 Nov - 14:34

mentalitet wrote:Prvi dio tvoga odgovora prihvacanm kao logichno objashnjenje koje pije voduAli jebiga josh mi nije jasno zashto bjeze iz Hersona iz kojega su se rusi povukli  zbog navodne opasnosti potapanja.
stari, možda su rusi navodnu opasnost od potapanja prodali takvima kao ti kao izgovor za poraz.
rusi su ti koji su imali kontrolu nad branom.

mentalitet wrote:
Drugi dio odgovora pokazuje da tebe boli kurac za ukrajince shto mogu razumiti jer je to u mentalitetu hrvata da se vole kurchiti kako nekome pomazu ali ipak ih svrbe srbi i ne mogu bez traktora.Mislim ono shto su srbi trebali povuci se ili po vashemu pobjeci pjeshice do Srbije?Valjda da bi vi uzivali kako su nabili zuljeve na opancima?Pametni ljudi,sve shto je moglo voziti upotrijebili su .
tvoj je dojam kako mene boli kurac za ukrajince, a moguće je kako u najboljoj srpsko-ruskoj maniri (kao u priči o prljavim bombama) svoj mentalni sklop podmećeš nekom drugome.

traktori?
da su srbi bježali na svojim traktorima, nikom ništa.
međutim, bježali su na ukradenim traktorima koje su prisvojili kad su protjerali nesrpski živalj sa područja koje su okupirali, a sva njihova dobra uzeli sebi.
lopovi koji su dobili po pički.

mentalitet wrote:
A traktori govore da je to bio obichan narod seljak sa zemlje koji je proizvodio hranu i hranio hrvate.Zato danas iz iste te Srbije uvozite 1.5 milijardi eura hrane jer ste lijeni i nisht koristi stoka sitnog zuba.Tamo odakle su srbi otishli ni vukovi nece a kamo li neki Hrvat i to josh uz subvencije .Pusta zemlja ,jer se hrvati uzasavaju rada na njivi (mislim na te dinaroide koji kad vide zemlju ne znaju shto ce sa njom),a ono malo slavonaca ste natjerali da se iseli u Irsku.Dakle trend je takav (pratim ipak najvishe stranu shtampu i ostale medije) da iz Hrvatske sve shto je mlado bjezi a gledam recimo emisiju Plodovi iz Srbije gdje se mladi ljudi vracaju na djedovinu i to rodjeni u Parizu,Berlinu
ma bravo.
jadni mi bez srba.
eto, sreća je što možemo iz srbije uvesti hranu pa nismo gladni, a i jeftino je.
malo si konfuzan i kontradiktoran sam sebi jer si vukojebinu s koje su srbi pobjegli proglasio carstvom za proizvodnju hrane.
što se tiče ekonomskih migracija točno je kako previše građana hrvatske traži bolji život izvan hrvatske koristeći činjenicu da im je otvoreno tržište rada u cijeloj eu.
za razliku od hrvata, srbi su iseljavali iz srbije još u miloševićevo doba kad su kao i rusi sada velikim dijelom bježali od rata u koji je slobo poveo srbadiju kao i od izolacije u kojoj je bila srbija pa je i za ulaz u srbiju trebala viza.
također, između dva popisa stanovnika broj stanovnika hrvatske je manji za 237.000 dok je broj stanovnika srbije manji za cca 550.000, ili 5,9% u hrvatskoj u odnosu na 8,1% u srbiji.
zajebano je kad te egzaktne brojke demantiraju.

mentalitet wrote:
Naravno ima i onih koji odlaze ,ali su to mahom tipovi kao ovaj Pizon.Srbija izvozi 4.5 milijardi eura hrane a Hrvatska toliko uvozi.Shto mi to govori?
govori ti kako hrvatska od turizma ostvaruje dvostruko više, nego srbija izvozom hrane. 

mentalitet wrote:
Pa hrvati bi kruha bez motike.E jarane nece moci.To je glavni problem hrvata pa ih mozesh zato navuci na tanak led samo ako im obecash lagodan zivot.Stoka sitnog zuba bi da ako se kako moze zivi na guzove.Bio sam u Hrvatskoj par puta i analizirao taj mentalni sklop koji se nishta nije promijenio od 1991.Reche mi jedan dobar frend ,znash kaj bum ti rekel? "Uvijek se sjecam tvojih rijechi koje si mi rekao kada si nas opisivao.Bio si iskren i nisi podilazio.Mi se nismo promijenili ni za dlaku a ti si se promijenio od zadnji puta vishe nego mislish jer si vidio svijeta i razlichite kulture iz kojih si uzeo ono najbolje.Dakle promatraj svakog Hrvata koji zivi vani kada dodje u Hrvatsku pa cesh shvatiti da vi koji tamo zivite  zivite josh u srednjem vijeku.A to se posebno vidi na ovom forumu.Ima ljudi naravno koji shvacaju da vishe nije 1941,1945 ,1995 i shvacaju da zivot ide dalje a li badava je jer zive sa kretenima.Kuzish?
uspoređuješ sebe, srpskog migranta, sa ljudima koji su ostali u svojoj zemlji.
jesi li malo prošetao vojvodinom između novog sad i sombora, ili od novog sada prema zrenjaninu pa do srpske crnje?
tamo je vrijeme zaustavljeno još u prošlom stoljeću.
što se mene osobno tiče i savjeta koje mi daješ o opserviranju hrvata koji žive vani promašio si ceo fudbal, posebice jer si se ograničio samo na hrvate, a ne i na srbe koji žive vani pa se vraćaju u srbiju. bilo bi prirodnije da u to imaš bolji uvid, nego u situaciju u hrvatskoj.
za razliku od tebe ja imam uvid i u jedno i u drugo jer me posao nosi i po europi i izvan nje.

mentalitet wrote:
Ja ne navijam za Rusiju i mogu reci mirne savjesti da me boli kurac za njih,ali mi neshto iznutra mene to ne dozvoljava jer bih bio smece od chovjeka u svojim ochima.Zashto?Pa zato shto vi velichate fashizam koji vam Njemachka i dalje prodaje kao neshto normalno,isto kao 1941, i dalje ste korisne budale koje ne kuzite po kurca jer ste glupi da shvatite kako vas propaganda melje kao mlin kukuruz.
ma gdje bi ti navijao za rusiju?!
posebice za putinovu rusiju koja je teroristička država s putinom kao ovomilenijskim pandanom adolfu hitleru.
ovo raketiranje ukrajine gore je od hitlerovih raketiranja londona i engleske, a ti nekome spočitavaš fašizam.
jadan si ti lik, sinek.

mentalitet wrote:
Ja sam samo dobronamjeran i ne mrzim nikoga ali govorim istinu bez imalo emocija o pripadnosti jer sam vec sto puta napisao da ne pripadam ni srbima ni hrvatima a ni muslimanima shto mi daje otvoreni prostor da pishem o vama kao o kunta kinti.Mislim,fakat ste glupi ako mislite da su svi hrvati istomishljenici ili svi srbi ili muslimani.Sto ljudi sto cudi ali vama primitivnima ako se ne slaze netko sa vama i pishe ovako kao ja ionako se ne moze dokazati da u toj tvojoj vukojebini zive i slovaci ,madjari,cigani,italijani  kao shto sam i ja zivio ali ne zelim odati kojoj naciji pripadam.Mogu samo reci da dolazim sa prostora  koji su temelj zapadne civilizacije a ti i ostali koji ovo chitate probajte naslutiti.Nisam vanzemaljac i general kurca palca chime se kite pojedini (tako kazu) hrvati.
opet si sam sebe diskvalificirao.
sam si sebe u svojem mentalnom sklopu instalirao na poziciju "Übermensch-a".

mentalitet wrote:

Dakle normalna osoba koja ne podilazi .Chak ni pichkamma nisam nikada podilazio pa su  mi  valjda zato ostala lijepa sjecanja na njih a i ja njima.Valjda cesh izvuci iz ovoga neku pouku,jer nema nikakve veze sa vjerom ,nacijom i bojom koze vec sa univerzalnim vrijednostima koje chine nekoga civiliziranim ljudskim bicem.Dakle Jarane,stani pred ogledalo i zapitaj se kakve ti imash veze sa traktorima (protjerivanjem jednog naroda) i zelje da vidish kako drugi narod protjeruje neki narod sa njegovog vjekovnog ognjishta.
svaki proizvod u odgovarajućoj ambalaži nalazi kupca.
tako i ti, kako pripadnicama ženskog spola (po tvojem -pičkama -. kako to gordo zvuči iz ustiju civiliziranog ljudskog bića) tako i u necenzuriranoj samohvali.

zaboravio si kako je srpskoj traktorijadi prethodilo srpsko protjerivanje nesrpskih naroda s njihovih vjekovnih ognjišta i kako su to isto napravili rusi ukrajincima.
kao što su srbi sravnili vukovar i protjerali one koje nisu ubili tako su rusi napravili u mariupolju, buči i mnogim drugim gradovima diljem ukrajine.
istina, nisu svi rusi vlastitom voljom došli u ukrajinu, ali općenito riječ je o pokušaju sustavnog etničkog čišćenja i prisvajanja teritorija druge zemlje. 
like srbija like rusija.

mentalitet wrote:
Nije tebi a ni ostalim idiotima kako vec napisah ali da ponovim jer vam ide teshko u glavu do Ukrajinaca nego do toga ,kako ukrajinci nisu uspjeli da protjeraju ruse jer te strah kao i ostale ukrofile da ti Rus ne dodje na prag kuce.Ne boj se,nece oni daleko osim do Berlina ,Londona i Pariza.Rusima su hrvati isti kurac ko i srbi,pa kako bude srbima bit ce i vama,dakle denacificirani cete biti i vratiti se onome za shto je tisuce hrvata dalo svoj zivot.
pametnog je čovjek uvijek strah kad zločinci tipa putina kolo vode.

no, pametan čovjek nadvlada svoj strah i suprostavi se takvima.
kao i u slučaju srpske jna tako i u slučaju rusije vidimo kako su zločinci koji siju strah jaki samo dok su višestruko nadmoćni u ratnoj moći.
kad se stanje preokrene onda na vidjelo izlazi zločinački mentalni sklop koji je zlo započeo.

tragedija je što ti očigledno podržavaš tzv. denacifikaciju u kojoj ginu ljudi koji vjerojatno ni ne znaju što to znači.
tragedija je što su idiotizma te riječi svjesni i putin i oni koji su je započeli koristiti pa je sad na djelu kao borbu kontra satanista.

tragedija je što usprkos tim saznanjima ne dolazi do promjene zločinačkog ponašanja putina i rusije.
zato će, prije, ili kasnije i rusi završiti kao i srbi nakon okupacije dijela hrvatske: podvijena repa i osramoćeni preživjeli će se vratiti u rusiju i kroz par godina će se pitati "'ko nas, bre, zavadi?".

sitting_bull

2015-09-28

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 22 Nov - 14:49

Postupno se postavljju granice između civiliziranog i neciviziranog ("MIR-a") svijeta.
Narodi će se morati odlučiti gdje spadaju. 
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 41 Screenshot-7408

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 22 Nov - 14:53

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 22 Nov - 14:59

Bilo bi ljudski da im se daju karte barem do Sahalina, a dalje neka se snađu.
U jednom smjeru, naravno.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 22 Nov - 15:01

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 41 1f446  Ruska invazija na Ukrajinu - Page 41 1f447 ...ovako, na primjer.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 22 Nov - 15:05

Zima je, ali se ipak napreduje...
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 41 Screenshot-7409

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 22 Nov - 15:06

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 41 Screenshot-7410

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 22 Nov - 15:10

Čudno, nisu otišli s Rusima... :)

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 41 Screenshot-7411

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 22 Nov - 15:13

Znaju ljudi s kim su imali i s kim imaju posla...

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 41 Screenshot-7412

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 22 Nov - 15:32

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 41 Screenshot-7413

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 22 Nov - 15:53

Jedan projektil košta $150,000 i ne troši se tek tako...

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 22 Nov - 16:01

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 22 Nov - 19:32

Krim:....veselo.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 22 Nov - 19:43

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 41 1f446 ...pošteno, nema oštećenja civilnim objektima. :D

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 41 Screenshot-7415

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 22 Nov - 20:58

"hohol" (hahol-ruski izgovor) je posprdni naziv za Ukrajince).

Kagebeovac bi još ubijao, nevažno koga i zbog čega...

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 22 Nov - 21:18

2016-07-22

Back to top Go down

Post by mentalitet Tue 22 Nov - 22:10

Ujebo te led jesi se potrudio,svaka chast::::)))

rusi su ti koji su imali kontrolu nad branom.

Ovdje si malo prolupao.Mislim ono kako imaju kontrolu nad branom kojoj su ukri napravili 6 rupa i voda vec curi na sve strane i samo shto ne kolapsira do kraja'Dakle ,upotrijebi taj mozak malo.Pus toga ne lazi da to podruchje nije potopljivo.Pa jebo te led treba samo malo googlat prebaciti na satelitsku snimku i odma vidish koja je konfiguracija terena,evo pa se uvjeri sam
https://duckduckgo.com/?q=Herson+Ukraina&ia=web&iaxm=about&iax=images

mentalitet wrote:

tvoj je dojam kako mene boli kurac za ukrajince, a moguće je kako u najboljoj srpsko-ruskoj maniri (kao u priči o prljavim bombama) svoj mentalni sklop podmećeš nekom drugome.

traktori?
da su srbi bježali na svojim traktorima, nikom ništa.
međutim, bježali su na ukradenim traktorima koje su prisvojili kad su protjerali nesrpski živalj sa područja koje su okupirali, a sva njihova dobra uzeli sebi.
lopovi koji su dobili po pički.

-------Dobro,ajde da se slozim sa time iako znam da lazesh jer vidim da se kao i svi bavish posledicama a ne uzrocima toga rata.Nemam zivaca objashnjavati neshto nekome koji ne shvaca recimo prije nego je postao chovjek bio si u jajima.To je uzrok tvoga a i moga postojanja i svih ostalih a iz toga uzroka (tvom i mom se starom digo kurac a i svim ostalim ochevima pa de da uvali a nisu razmishljali na posljedice).Pitanje,da li ti znash uzrok rata u Hrvatskoj?Znam odgovor ,nemoj se truditi odgovarati nego vjeruj i dalje u to shto su ti servirali "vashi" i zapadni mediji jer vidim da neke rijechi i propagandu i ovdje lijepish.No nisi ti jedini,90% hrvata i dalje vjeruje u te priche pa im zato i jeste tako kako je a bit ce josh gore,zapamti moje rijechi.

mentalitet wrote:

ma bravo.
jadni mi bez srba.
eto, sreća je što možemo iz srbije uvesti hranu pa nismo gladni, a i jeftino je.
malo si konfuzan i kontradiktoran sam sebi jer si vukojebinu s koje su srbi pobjegli proglasio carstvom za proizvodnju hrane.

------Pa ti nisi chuo za stocharstvo i Kotare koji su hranili cijelu bivshu YU (prvo povrce).Moja Ponanta je bila da ste nesposobni da sami chak ni hranu ne znate da proizvedete nego otjerate ljude sa plodne zemlje koja moze hraniti cijelu Europu i uvozite smece da bi jeli tudje ratne rezerve koje stoje godinama u friziderima (meso)

što se tiče ekonomskih migracija točno je kako previše građana hrvatske traži bolji život izvan hrvatske koristeći činjenicu da im je otvoreno tržište rada u cijeloj eu.
Pa da ,otvoreno im je trzishte rada da peru schwapske guzice dok vi uvozite indijce,avganistance,indonezane itd.
(Znash li kako se taj problem rijeshava?).Ja znam.

za razliku od hrvata, srbi su iseljavali iz srbije još u miloševićevo doba kad su kao i rusi sada velikim dijelom bježali od rata u koji je slobo poveo srbadiju kao i od izolacije u kojoj je bila srbija pa je i za ulaz u srbiju trebala viza.

-----To je istina da su masovno bjezali jer se nisu htjeli boriti protiv svoje "brace" ali da ih pitash sada odgovor bi te zapanjio.
također, između dva popisa stanovnika broj stanovnika hrvatske je manji za 237.000 dok je broj stanovnika srbije manji za cca 550.000, ili 5,9% u hrvatskoj u odnosu na 8,1% u srbiji.
zajebano je kad te egzaktne brojke demantiraju.
To su tvoje "egzaktne" brojke no medjutim ja raspolazem sa dugachijima pa ovo necu ni komentirati.

-=====Svi oni koji spominju Miloshevica kako je kriv za rat na tlu bivshe YU su bili komunjare kao i on,necesh vidjeti ni prochitati nigdje nekog Hrvata koji nije bio komunjara da ga uzima u usta,nego oni koji optuzujuci njega ustvari zale za svojim privilegijama koje su imali za vrijeme YU.

mentalitet wrote:

Naravno ima i onih koji odlaze ,ali su to mahom tipovi kao ovaj Pizon.Srbija izvozi 4.5 milijardi eura hrane a Hrvatska toliko uvozi.Shto mi to govori?
govori ti kako hrvatska od turizma ostvaruje dvostruko više, nego srbija izvozom hrane.

=====To bi bilo super da ta lova ostaje u Hrvatskoj jer tvoja vukojebina od toga ne vidi ni trecinu zato shto je skoro sve bolje hotele prodato budzashto pa naravno ta lova zavrshava u stranim rukama chija je i zemlja.Vi samo mislite da je ona vasha.To ti je isto kao kada dignesh kredit od banke da kupish stan koji nije tvoj dok ga ne otplatish a Hrvatska je jedna od najzaduzenijih drzava u svijetu pa ti rachunaj.

mentalitet wrote:

Pa hrvati bi kruha bez motike.E jarane nece moci.To je glavni problem hrvata pa ih mozesh zato navuci na tanak led samo ako im obecash lagodan zivot.Stoka sitnog zuba bi da ako se kako moze zivi na guzove.Bio sam u Hrvatskoj par puta i analizirao taj mentalni sklop koji se nishta nije promijenio od 1991.Reche mi jedan dobar frend ,znash kaj bum ti rekel? "Uvijek se sjecam tvojih rijechi koje si mi rekao kada si nas opisivao.Bio si iskren i nisi podilazio.Mi se nismo promijenili ni za dlaku a ti si se promijenio od zadnji puta vishe nego mislish jer si vidio svijeta i razlichite kulture iz kojih si uzeo ono najbolje.Dakle promatraj svakog Hrvata koji zivi vani kada dodje u Hrvatsku pa cesh shvatiti da vi koji tamo zivite zivite josh u srednjem vijeku.A to se posebno vidi na ovom forumu.Ima ljudi naravno koji shvacaju da vishe nije 1941,1945 ,1995 i shvacaju da zivot ide dalje a li badava je jer zive sa kretenima.Kuzish?
uspoređuješ sebe, srpskog migranta, sa ljudima koji su ostali u svojoj zemlji.
jesi li malo prošetao vojvodinom između novog sad i sombora, ili od novog sada prema zrenjaninu pa do srpske crnje?
tamo je vrijeme zaustavljeno još u prošlom stoljeću.
što se mene osobno tiče i savjeta koje mi daješ o opserviranju hrvata koji žive vani promašio si ceo fudbal, posebice jer si se ograničio samo na hrvate, a ne i na srbe koji žive vani pa se vraćaju u srbiju. bilo bi prirodnije da u to imaš bolji uvid, nego u situaciju u hrvatskoj.
za razliku od tebe ja imam uvid i u jedno i u drugo jer me posao nosi i po europi i izvan nje.

---Pa u Srbiji nisam zivio i ne poznajem je dovoljno kao Hrvatsku ali i bez toga mi je dovoljno shto sam bio tamo gdje i ti 2002 i kad sam se popeo na Frushku Goru vidio sam da nema ni jednog pedlja neobradjene zemlje dok sam se vozio kroz Slavoniju i nekada zitna nepregledna polja su zamijenila shikara i shash.Na osnovu toga i donosim svoje zakljuchke pa sam si josh dao truda da dublje zaronim u problem i skuzio da je vasha hercegovachko trgovachka mafija radje uvozila jeftino smece iz vana nego da je podrzavala vlastitu proizvodnju.Ono shto uvozite iz Srbije je u odnosu na recimo aegentinsko meso zlata vrijedno,a da ne govorim o drugim izvorima iz kojh se hranite.Zato kad god sam dolazio primjecivao sam toliko bolesno pretilih ljudi da nisam mogao vjerovati.Po tome ste nadmashili chak i amerikance.

mentalitet wrote:

Ja ne navijam za Rusiju i mogu reci mirne savjesti da me boli kurac za njih,ali mi neshto iznutra mene to ne dozvoljava jer bih bio smece od chovjeka u svojim ochima.Zashto?Pa zato shto vi velichate fashizam koji vam Njemachka i dalje prodaje kao neshto normalno,isto kao 1941, i dalje ste korisne budale koje ne kuzite po kurca jer ste glupi da shvatite kako vas propaganda melje kao mlin kukuruz.
ma gdje bi ti navijao za rusiju?!
posebice za putinovu rusiju koja je teroristička država s putinom kao ovomilenijskim pandanom adolfu hitleru.
ovo raketiranje ukrajine gore je od hitlerovih raketiranja londona i engleske, a ti nekome spočitavaš fašizam.
jadan si ti lik, sinek.

------Gledaj, milijun puta sam napisao ovdje (a vama valjda se mora stalno govoriti jedno te isto jer namjerno ne pamtite ,sumnjam da ste toliko glupi,meni parite vishe kao pokvareni) shto su uzroci a shto su posljedice,kada to jednom shvatite onda cete postati normalni ljudi.Pa da ponovim,uzrok rata u Ukrajini je ubijeno oko 14.000 rusa od 2014.Svrgavanje i protjerivanje legitimno izabranog predsjednika jedne drzave.Odbijanje potpisanog sporazuma za koji su garancije dali Francuska i Njemachka,a chashu je prelilo pokushaj ukrajinaca da protjeraju ruse sa njihovih ognjishta uz pomoc zapada kao shto je to uchinjeno sa srbima iz Krajine.Samo shto su se ovaj puta zajebali jer su rusi imali iza sebe Rusiju a ne Srbiju.Posljedice su srushena i unishtena zemlja koja vishe nece ni postojati.Sada razumijesh?Ma znam da ne zelish razumjeti jer tebi a i ostalim dilkanima sa foruma ionako nije vazno tko je najebo vec tko bi josh mogao najebati.Jebi ga niko vas nije tjerao u NATO i Europu ili mozda jeste razmisli o tome.Mislili ste da je NATO najveca sila na svijetu i zato ste pojurili u njihovo gnijezdo.Kako sam vec milijun puta napisao,takav ste narod ,da gurnete u vrecu punu pichki a samo jedan kurac vi bash ulovite za njega.Moguce da vam je Bog namijenio takvu ulogu,pushilica:::))

mentalitet wrote:

Ja sam samo dobronamjeran i ne mrzim nikoga ali govorim istinu bez imalo emocija o pripadnosti jer sam vec sto puta napisao da ne pripadam ni srbima ni hrvatima a ni muslimanima shto mi daje otvoreni prostor da pishem o vama kao o kunta kinti.Mislim,fakat ste glupi ako mislite da su svi hrvati istomishljenici ili svi srbi ili muslimani.Sto ljudi sto cudi ali vama primitivnima ako se ne slaze netko sa vama i pishe ovako kao ja ionako se ne moze dokazati da u toj tvojoj vukojebini zive i slovaci ,madjari,cigani,italijani kao shto sam i ja zivio ali ne zelim odati kojoj naciji pripadam.Mogu samo reci da dolazim sa prostora koji su temelj zapadne civilizacije a ti i ostali koji ovo chitate probajte naslutiti.Nisam vanzemaljac i general kurca palca chime se kite pojedini (tako kazu) hrvati.
opet si sam sebe diskvalificirao.
sam si sebe u svojem mentalnom sklopu instalirao na poziciju "Übermensch-a".

-----Da to si u pravu da sam u najmanju ruku prepotentan ,ali jebi ga sa razlogom mada se nikad u stvarnom zivotu nisam uzdizao iznad drugih,no morao sam skrenuti na sebe paznju i visokoumno razmishljanje::::))Kao da je na ovome forumu teshko biti pametan:::)))??Mada je diskutabilno shto je to pamet.
mentalitet wrote:

Dakle normalna osoba koja ne podilazi .Chak ni pichkamma nisam nikada podilazio pa su mi valjda zato ostala lijepa sjecanja na njih a i ja njima.Valjda cesh izvuci iz ovoga neku pouku,jer nema nikakve veze sa vjerom ,nacijom i bojom koze vec sa univerzalnim vrijednostima koje chine nekoga civiliziranim ljudskim bicem.Dakle Jarane,stani pred ogledalo i zapitaj se kakve ti imash veze sa traktorima (protjerivanjem jednog naroda) i zelje da vidish kako drugi narod protjeruje neki narod sa njegovog vjekovnog ognjishta.
svaki proizvod u odgovarajućoj ambalaži nalazi kupca.
tako i ti, kako pripadnicama ženskog spola (po tvojem -pičkama -. kako to gordo zvuči iz ustiju civiliziranog ljudskog bića) tako i u necenzuriranoj samohvali.

------Pa one vole kad im kazesh ti si prava pichka,samo one iskompleksirane mjesto pichke medju nogama zele da imaju kurac sa kojim bi bile navodno"superiornije"pa chesto puta znaju reci "Uf da mi je tvoj kurac samo par dana pa da vidish kako se jebe",valjda su mislile kako bi one jebale sve od reda jer ja sam vodio ljubav,pokazivao senzibilnost i osjecaje i nisam bio sa onima koje me nisu mogle prvenstveno uzbuditi intelektualno:::)))

zaboravio si kako je srpskoj traktorijadi prethodilo srpsko protjerivanje nesrpskih naroda s njihovih vjekovnih ognjišta i kako su to isto napravili rusi ukrajincima.
kao što su srbi sravnili vukovar i protjerali one koje nisu ubili tako su rusi napravili u mariupolju, buči i mnogim drugim gradovima diljem ukrajine.
istina, nisu svi rusi vlastitom voljom došli u ukrajinu, ali općenito riječ je o pokušaju sustavnog etničkog čišćenja i prisvajanja teritorija druge zemlje.
like srbija like rusi
====Ne znash ti nishta i opet brkash uzroke i posljedice,no nije to loshe kada se generalno gleda jer vama ne treba veci neprijatelj od vas samih,dokazli ste to u zadnjih 30 godina.Vas samo treba ostaviti same sa sobom i poslije se ushetati u napushtenu zemlju.Dokaz je Slavonija,a kada ode turizam u kurac bit ce dokaz i Dalmacija.Razlika izmedu Srba i hrvata je u tme shto se srbi bune za svaki kurac a hrvati chkome i stenju kad je prevrshilo svaku mjeru zato su srbi trebali nestati iz Hrvatske jer bi bili remetilachki faktor u njoj kao shto su sada u Europi pa i jedna Madjarska zeli da bude koliko toliko svoja a bogami koliko vidim javljaju se i druge zemlje EU pa traze izlazak iz NATO-e i EU i toga ce biti sve vishe pa mozesh rachunati da te famozne skupine vishe nece biti (sjeti se one moje priche o kurcima pichkama i vreci)):::)))

mentalitet wrote:

Nije tebi a ni ostalim idiotima kako vec napisah ali da ponovim jer vam ide teshko u glavu do Ukrajinaca nego do toga ,kako ukrajinci nisu uspjeli da protjeraju ruse jer te strah kao i ostale ukrofile da ti Rus ne dodje na prag kuce.Ne boj se,nece oni daleko osim do Berlina ,Londona i Pariza.Rusima su hrvati isti kurac ko i srbi,pa kako bude srbima bit ce i vama,dakle denacificirani cete biti i vratiti se onome za shto je tisuce hrvata dalo svoj zivot.
pametnog je čovjek uvijek strah kad zločinci tipa putina kolo vode.

no, pametan čovjek nadvlada svoj strah i suprostavi se takvima.
kao i u slučaju srpske jna tako i u slučaju rusije vidimo kako su zločinci koji siju strah jaki samo dok su višestruko nadmoćni u ratnoj moći.
kad se stanje preokrene onda na vidjelo izlazi zločinački mentalni sklop koji je zlo započeo.

=====Pametan chovjek ne lijechi nego sprechava da do sranja ne dodje a za takvo shto morash biti inteligentan,obrazovan,iskren prema sebi i drugima te ni u kojem sluchaju pokvaren da pozelish tudje.Mogao bi josh nabrajati ali i ovo je dovoljno

tragedija je što ti očigledno podržavaš tzv. denacifikaciju u kojoj ginu ljudi koji vjerojatno ni ne znaju što to znači.
tragedija je što su idiotizma te riječi svjesni i putin i oni koji su je započeli koristiti pa je sad na djelu kao borbu kontra satanista.

Tragedija je bila shto su ljudi u Hrvatskoj podrzavali razne pse rata i takozvane ustashe koje je zapad chuvao i hranio za unishtenje YU a tako je i sa Ukrajinom.Iskreno,zaboli me kurac za ljude koji su gledali i podrzavali Majdan,koji su podrzavali zabranu ruskog jezika sa kojim su se sluzili do jucher svi na tome prostoru,zaboli me kurac za one koji su ubili toliko djece svojim konstantnim granatiranjem civilnih podruchja,nemam empatije prema onima koji su palili i gledali kako u plamenu nestaje 50 ljudi u Odesi.Nemam niti cu ikada imati sazaljenja prema takvim spodobama koje podrzavaju i kojima je heroj zlochinac iz WWII Bandera.Kada su oni u pitanju Putin je kurac za mene shto bi im ja radio.Priznajem i ne samo njima nego i onima koji ih podrzavaju.Ne bi trazio milost ,ali od mene je nebi dobili.

tragedija je što usprkos tim saznanjima ne dolazi do promjene zločinačkog ponašanja putina i rusije.
zato će, prije, ili kasnije i rusi završiti kao i srbi nakon okupacije dijela hrvatske: podvijena repa i osramoćeni preživjeli će se vratiti u rusiju i kroz par godina će se pitati "'ko nas, bre, zavadi?".

Tu floskulu "tko nas bre zavadi"pushe samo idioti i ljudi bez mozga koji ne vide shto se dogadja u svijetu i kamo to sve vodi.Uvodjenje demokracije pushkama pochelo je prvo u YU pa se onda nastavilo u arapskom svijetu.Unishteno je puno drzava a samo u Iraku je ubijeno 500.000 djece za koju tvoj zapad kaze da je bila korisna koleteralna shteta.Samo da se to desilo ,mene bi bilo sramota svoje drzave Hrvatske koja nema empatiju za tu djecu i rusku djecu i libijsku i ssirijsku ali ima za ukrajinsku.Da nije zalosno bilo bi smijeshno shto pushite i kako verglaju sa vama ,uzas i uvreda za normalnu inteligencijuDodushe ima par hrvata koji zive vani i koji su shvatili isto kao i ja da ovaj zapad na kojemu zivimo nije isti kao 70-tih,i pochetkom 80-tih isto kao shto nije ni Rusija i Kina.Onog trenutka ako te dvije zemlje pochnu da se ponashaju kao danashnji zapad bit cu svim svojim bicem protiv njih a dok ne uvjetuju i ne primoravaju druge kako treba zivjeti bit cu za njih.Jednostavno da jednostavnije ne moze biti.Sutra bih se pokupio u najvecu vukojebinu samo da tamo nema tog usranog i pokvareno bolesnog zapadnog svijeta ali jebi ga moram chkomiti dok se ovo u Ukrajini ne zavrshi pa cu na Krimu kupiti zemlju za vinograd i sagraditi kucu pa zivjeti ko chovjek a ne kao mumija.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by sitting_bull Wed 23 Nov - 11:00

@mentalitet

svašta ti nadrlja, sinek, ali jednu si stvar djelomično pogodio: pitanje uzroka i posljedica.

tvoj je problem što uzrok ne znaš definirati, nego prodaješ sanu-miloševićevske teze o nekoj ugroženosti srba iz koje je kao proizašao rat koji je pokrenuo milošević radi zaštite tih ugroženih srba.

otpor toj osvajačkoj zločinačkoj operaciji velikosrba u jugoslaviji ti nazivaš tragedijom pa podmećeš tezu o takozvanim ustašama koji su kao razjebali ex-yu.
po tebi su svi trebali kleknuti pred voždom miloševićem i onda bi sve bilo super, jednako kao što sugeriraš da su i ukrajinci trebali pristati na rusku dominaciju u svoj zemlji ukrajini.
u oba slučaja zagovaraš da većinski narod postane sluga manjine. čestitam.

istovremeno dok prozivaš i hrvate i ukrajince za pojedinačne zločine boli te kurac za sve strahote koje su putinove osvajačke horde napravile u ukrajini, a srpski zulum nad nesrpskim življem u ex-yu niti ne spominješ.

tragikomično je kad napišeš: 
"Pametan chovjek ne lijechi nego sprechava da do sranja ne dodje a za takvo shto morash biti inteligentan,obrazovan,iskren prema sebi i drugima te ni u kojem sluchaju pokvaren da pozelish tudje.", 
a onda iza toga dodaš sljedeći upis:
"Iskreno,zaboli me kurac za ljude koji su gledali i podrzavali Majdan,koji su podrzavali zabranu ruskog jezika sa kojim su se sluzili do jucher svi na tome prostoru,zaboli me kurac za one koji su ubili toliko djece svojim konstantnim granatiranjem civilnih podruchja,nemam empatije prema onima koji su palili i gledali kako u plamenu nestaje 50 ljudi u Odesi.Nemam niti cu ikada imati sazaljenja prema takvim spodobama koje podrzavaju i kojima je heroj zlochinac iz WWII Bandera.Kada su oni u pitanju Putin je kurac za mene shto bi im ja radio.Priznajem i ne samo njima nego i onima koji ih podrzavaju.Ne bi trazio milost ,ali od mene je nebi dobili."

jasno si napisao kako radiš selekciju i kako uporno prozivaš samo one koji se ne uklapaju u sliku svijeta koju si ti zamislio, a na ostalo si indiferentan, ili bez ikakve empatije.

sinek, tvoj je maksimalni domet da jednog dana postaneš hitler iz svoga sokaka, a jedini razlog zbog kojeg to nećeš postati je što nisi u srbiji ili rusiji, jer nigdje drugdje to više ne možeš postati.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Hartmann Wed 23 Nov - 11:08

Dvije stvari vrlo pozitivne i strateski nenadjebivo mudre,povlacenjem iz Khersona...Prepustanje grada punog stanovnika "na brigu" Ukrima koji sad ne mogu osigurati normalni tijek zivota u gradu..hrana voda,struja,grijanje,moraju drzati cijelu tu liniju pod strazom,a preko rijeke ne mogu u ofenzivu.Rusi prebacili kapitalni dio snaga gore i polako napreduju cijelom frontom...tako se to radi...

nego da se posjetimo malo...

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 41 Photo_89

2021-01-04

Back to top Go down

Post by Hartmann Wed 23 Nov - 11:11

No...daaaaa...

The Washington Post: Kiev is experiencing difficulties in Kherson due to residents' sympathy for Russia. A significant number of residents left the city after Russian troops withdrew to the left bank of the Dnieper river. In addition, Kherson residents received their salaries in Russian rubles and applied for Russian passports to receive benefits and pensions, many times higher than the Ukrainian ones.

💬 Thousands of city residents had an ambivalent attitude and even sympathy towards Russians. Residents of Kherson felt a kind of connection with Russia.

Join Slavyangrad 
@Slavyangrad
Join SLG 🔺 Intelligence Briefings, Strategy and Analysis, Expert Community

2021-01-04

Back to top Go down

Post by Hartmann Wed 23 Nov - 11:28

Mislim...ono.... lol! lol! lol! lol!

Weapons stocks in Western countries, including the United States, are at a critically low level due to supplies to Kiev.

According to Le Monde, referring to the opinions of a number of analysts, the stocks of some types of weapons in the States "have fallen below the level necessary for military planning and training." And the possibilities for their replenishment are very limited.

According to the publication, Washington was forced to turn to South Korea — requested the purchase of 100 thousand 155-mm artillery shells to transfer them to Ukraine. It is not known how Seoul reacted to the request, but, according to analysts, the Korean authorities are against the supply of weapons to countries where there is a military conflict.

2021-01-04

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics