Trump se za 10 dana kandidira za predsjednika Amerike?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Trump se za 10 dana kandidira za predsjednika Amerike?
Speare Shaker wrote:niels wrote:
Kamila mora biti prva predsjednica SAD-a
To je trebala biti Hillary pa ništa.
Povjerovali vlastitim anketama i propagandi.
Mislili, vrijeđa meksičke imigrante, Muslimane, političke protivnike, njihove medije i lobiste, optužio Obamu da laže gdje se rodio...pa tko će za njega glasovati?
Svi ostali.
Dodatno, Hillary ne može dobiti nacionalne izbore. Nikada uz svojeg supruga nije naučila kako opušteno šarmirati birače. Kandidatkinja koja ima čvrstinu i empatiju u isto vrijeme, i koja je služila u vojsci, poželjno u sukobu, ima šanse, ma koja stranka ju odluči kandidirati.
niels- Posts : 4797
2021-04-26
kako biti opustena kad znas da ti muz jebe sve zivo oko tebe..mizda je i ona to trebala da bude opustenaniels wrote:Speare Shaker wrote:niels wrote:
Kamila mora biti prva predsjednica SAD-a
To je trebala biti Hillary pa ništa.
Povjerovali vlastitim anketama i propagandi.
Mislili, vrijeđa meksičke imigrante, Muslimane, političke protivnike, njihove medije i lobiste, optužio Obamu da laže gdje se rodio...pa tko će za njega glasovati?
Svi ostali.
Dodatno, Hillary ne može dobiti nacionalne izbore. Nikada uz svojeg supruga nije naučila kako opušteno šarmirati birače. Kandidatkinja koja ima čvrstinu i empatiju u isto vrijeme, i koja je služila u vojsci, poželjno u sukobu, ima šanse, ma koja stranka ju odluči kandidirati.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Latino stanovništvo na 20 posto i još raste. Treba to sve natrpat Meksikancima.
Više Latinosa = manje Engleza
Više Latinosa = manje Engleza
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da se mene pita ja bi ukinija granicu između Meksika i SAD i tko god hoće i pređe tu crtu odma bi mu da američko državljanstvo.
Cijelu tu srednju i južnu Ameriku bi im tamo pustija i odma svima da državljanstvo.
Cijelu tu srednju i južnu Ameriku bi im tamo pustija i odma svima da državljanstvo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ajme..opet se za predsjednika SAD-ea kandidira Hillary Clinton
» Milanović osniva novu stranku i kandidira se za predsjednika?
» Slobin trbuhozborac i potrčko Momir Bulatović se kandidira za predsjednika Crne Gore
» Biden: Ako se Trump ne kandidira neću ni ja
» Reuf: Bošnjaci će odlučiti predsjednika Amerike
» Milanović osniva novu stranku i kandidira se za predsjednika?
» Slobin trbuhozborac i potrčko Momir Bulatović se kandidira za predsjednika Crne Gore
» Biden: Ako se Trump ne kandidira neću ni ja
» Reuf: Bošnjaci će odlučiti predsjednika Amerike
Page 3 of 3