koz... imigrant tužio irsku jer mu se nije dopala besplatna hrana
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: koz... imigrant tužio irsku jer mu se nije dopala besplatna hrana
abraham wrote:Ne mozes dobiti dozvolu za prodaju alkohola za ovaj nacin koji sam ja planirao.marcellus wrote:abraham wrote:Prasetina, svinjetina i sl je skoro prognana u Svedskoj. Svi se utrkuju sa hallal reklamom. Iduci put , kada ostanem bez posla, pokusati cu otvoriti zalogajnicu sa nazivom Vesela Svinja. Znam tko mi nece biti musterije ali se nadam da cu imati dosta da cu moci prezivjeti. Koncept je da bi spek bio osnova u skoro svim jelima. Nema halal, nema vegetarijanskih jela i sl.Kava, prirodni sokovivino pivo i krmetina. Muhahahahahahaa
errata corrige
šta nema cuge uz hranu u restoranima?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
U Maroco, npr , jedu divlje svinje. Pricao mi jedan Marokanac ali nisam 100% siguran. Kao bila velika glad(i sda je) i neki muftija pronasaoda divlja svinja nije isto sta i pitoma. Jebi g u Bosni (kako sam cuo) cvarci skupi kao vrag. jedu u potaji. Kila mozga ....jastreb wrote:Zanima me kako kokoš nije proglašena za prljavu životinju kod muslimana.
Naime svojim sam očima vidio kako kokoši žderu crknutog prasca u Lici.
Znači kokoš je kadra jesti svinjetinu i tako se oskvrnuti.
Dočim takvo što neće nikada učiniti krava,koza,bivol ili ovca.
2014-04-14
jastreb wrote:Zanima me kako kokoš nije proglašena za prljavu životinju kod muslimana.
I krave i koze i ovce i kokoši jedu koncentrat čiji je sastojak proteinsko brašno. A to se brašno pravi od bilo kakvih, pa i svinjskih, ostataka mesa.
crvenkasti-
2014-04-17
I evo potomaka muhe i bahrije
EU Arapi su već pali u iskušenje isprobati
nove granice zapadne slobode, papkare.
Last edited by Yehudi on 18/1/2016, 19:48; edited 1 time in total
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ima u restoranima. Ne svim. Jebi ga da ne duljim, dozvola za alkohol je kao dozvola za oruzje. Ovo sto se ja mislim i nadam baviti nema sanse da dobije dozvolu. primjer, 90% picerija nema alkohol.marcellus wrote:abraham wrote:Ne mozes dobiti dozvolu za prodaju alkohola za ovaj nacin koji sam ja planirao.marcellus wrote:abraham wrote:Prasetina, svinjetina i sl je skoro prognana u Svedskoj. Svi se utrkuju sa hallal reklamom. Iduci put , kada ostanem bez posla, pokusati cu otvoriti zalogajnicu sa nazivom Vesela Svinja. Znam tko mi nece biti musterije ali se nadam da cu imati dosta da cu moci prezivjeti. Koncept je da bi spek bio osnova u skoro svim jelima. Nema halal, nema vegetarijanskih jela i sl.Kava, prirodni sokovivino pivo i krmetina. Muhahahahahahaa
errata corrige
2014-04-14
To jedu i bivoli?crvenkasti wrote:jastreb wrote:Zanima me kako kokoš nije proglašena za prljavu životinju kod muslimana.
I krave i koze i ovce i kokoši jedu koncentrat čiji je sastojak proteinsko brašno. A to se brašno pravi od bilo kakvih, pa i svinjskih, ostataka mesa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Tu kod nas bi dobio umjesto banane jeger a umjesto jogurta dva deci čistoga i to pod uvjetom da to zaradi.Ak nemre jesti i lokati,nemre ni raditi znači ništ koristi.
vili40-
2015-08-02
abraham wrote:Ima u restoranima. Ne svim. Jebi ga da ne duljim, dozvola za alkohol je kao dozvola za oruzje. Ovo sto se ja mislim i nadam baviti nema sanse da dobije dozvolu. primjer, 90% picerija nema alkohol.marcellus wrote:abraham wrote:Ne mozes dobiti dozvolu za prodaju alkohola za ovaj nacin koji sam ja planirao.marcellus wrote:abraham wrote:Prasetina, svinjetina i sl je skoro prognana u Svedskoj. Svi se utrkuju sa hallal reklamom. Iduci put , kada ostanem bez posla, pokusati cu otvoriti zalogajnicu sa nazivom Vesela Svinja. Znam tko mi nece biti musterije ali se nadam da cu imati dosta da cu moci prezivjeti. Koncept je da bi spek bio osnova u skoro svim jelima. Nema halal, nema vegetarijanskih jela i sl.Kava, prirodni sokovivino pivo i krmetina. Muhahahahahahaa
errata corrige
nabavi si srbina da ti radi u kuhinji.
Da i? Pa ovi majstori roštilja,uglavnom iz Leskovca,koji su tu kod mene na moru,po ljeti jako traženi, 80% hrane rade od goveđeg i junećeg mesa.marcellus wrote:abraham wrote:Ima u restoranima. Ne svim. Jebi ga da ne duljim, dozvola za alkohol je kao dozvola za oruzje. Ovo sto se ja mislim i nadam baviti nema sanse da dobije dozvolu. primjer, 90% picerija nema alkohol.marcellus wrote:abraham wrote:Ne mozes dobiti dozvolu za prodaju alkohola za ovaj nacin koji sam ja planirao.marcellus wrote:abraham wrote:Prasetina, svinjetina i sl je skoro prognana u Svedskoj. Svi se utrkuju sa hallal reklamom. Iduci put , kada ostanem bez posla, pokusati cu otvoriti zalogajnicu sa nazivom Vesela Svinja. Znam tko mi nece biti musterije ali se nadam da cu imati dosta da cu moci prezivjeti. Koncept je da bi spek bio osnova u skoro svim jelima. Nema halal, nema vegetarijanskih jela i sl.Kava, prirodni sokovivino pivo i krmetina. Muhahahahahahaa
errata corrige
nabavi si srbina da ti radi u kuhinji.
2014-04-22
Bolje onda Mađara ili nekog Slavonca.
2014-04-22
crvenkasti wrote:jastreb wrote:Zanima me kako kokoš nije proglašena za prljavu životinju kod muslimana.
Danas je to sve onečišćeno radi profita. A zna se da krave dobijaju
kravlje ludilo zato jer ih hrane koštanim brašnom ( od kostiju životinja)
A krave su desecima tisuća god isključivo biljojedi. I onda ih "pametni"
zapadnjaci počnu hraniti njihovim rodjacima. To je isti vrag kao da je
kanibalizam. To ne može na dobro izaći.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi wrote:I evo potomaka muhe i bahrije
wtf sta je ovo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Navalny tužio zatvor u Moskvi zato što nije dobio Kur'an
» Imigrant u Beču više nije mogao izdržati bez seksa
» Terorist iz Nice je sin radikalnog islamista iz Tunisa i nije francuski državljanin nego imigrant
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» otkrivena superhrana, svima dostupna i besplatna...
» Imigrant u Beču više nije mogao izdržati bez seksa
» Terorist iz Nice je sin radikalnog islamista iz Tunisa i nije francuski državljanin nego imigrant
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» otkrivena superhrana, svima dostupna i besplatna...
Page 2 of 2