Kvadrat bio ispod 1000 eura
Page 1 of 1
Kvadrat bio ispod 1000 eura
https://sasomange.rs/app/sasomange-blog/sasomange-tips/a21976-nekretnine-na-novom-beogradu.html?utm_source=kurir&utm_medium=native_post&utm_campaign=amg_native?utm_source=kurir&utm_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Kvadrat bio ispod 1000 eura
Tacnije 500 eura, kada sam se vratio iz USA.
1000 Deutsche Mark ili 500 eura.
Sada digli nekoliko puta, ko je hteo da okrene pare nekoliko
puta, mogao je uzeti u BGD/NBGD stan.
Ne verujem da ce vise rasti, vec pucanje balona naduvanog.
Svi trce u Beograd, manje sredine se prazne.
Hoce da zive u Beogradu, to im je fetish.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Tacnije 500 eura, kada sam se vratio iz USA.
Ima i toga da neki misle da im je shansa zzivotna u Beogradu ,Zagrebu ili nekom vecem gradu,ali ima i onih koji se vracaju na selo i lovu koju su zaradili vani ulazu u zivot bez stresa i na radost svoje djece.Evo gledam oko sebe,djeca odlaze u shkolu busom ,roditelji ih dovoze do stanice i chekaju da ih bus pokupi a tako i na dolasku,dalje djeca su u kuci po cijeli dan i nema druzenja.Kako ce to dijete odrasti socijalizirano?Nikako,i eto ti buducih kriminalaca.Na selu (na balkanu) djeca idu sama u shkolu i roditelji se ne brinu da ce im se shto dogoditi dok ovdje jedva chekaju da kidnapiraju neko dijete.Malo malo dobijem poruku na telefon da je neko dijete kidnapirano.Dakle, koji cesh kurac u gradu kada ti je sve dostupno danas preko interneta,placanje,vadjenje dokumenata koja se barem ovdje vishe i ne koriste u tradicionalnom smislu nego se shalju u PDF formatu.Mnogi pametni ljudi su se preselili na Balkan ( stranci uglavnom IT struchnjaci) pa na selu imaju jeftin i zdrav zivot za svoju djecu i sebe i ne pada im napamet da se sele u grad.Evo USA takozvani centar gradova su uglavnom zauzeli crncii i hispanjolci dok bogati bijeli bjeze dalje od gradova na Rancheve i u prirodu a sirotinja popunjava centar gradova,tako je bilo i kod nas prije.Vazno je bilo da imash stan u centru jer je to vazilo da si netko i neki kurac,uglavnom komunjare koje su otele imovinu u to vrijeme kao shto je to i danas u Hrvatskoj.HDZ-ci i takozvani branitelji iz takozvanog domovinskog rata su isto kao i komunisti oteli tudju imovinu.No,da ne shirim temu,svaka roba ima svoga kupca i ne samo roba nego i usluga,pa tko voli neka izvoli.Jebi ga ,zakon trzishta:::))
Prvi susjedi do mene kad sam na moru, doselili se, Nijemci. On je nekakav vrhunski IT stručnjak, imaju dvoje djece, jako mirna i pristojna djeca. Malo smo popričali, kad sam dolje, onda ne gnjavim ni druge niti ja volim da me se zapričava, ali on mi veli da uživa u miru i tišini (nije ih bilo za moje pojmove), ali čovjek došao iz Frankfurta, pa mu je ovo mirno.
Budući da sam ipak malo prije došao i pokupovao parcele, čovjek je zapeo da mu prodam, ne zna što su služnosti, niti treba znati, ja sam mu rekao da što se mene tiče može mi i spavati besplatno u dvorištu, ali ja nikakvo zemljište ne prodajem.
On se kulturno zahvalio, bio četvrtak, ja u ponedjeljak zovem ZK odjel, bio online i provjeravao sve moje čestice, tko je vlasnik, da li ima tereta…sretnemo se u utorak, ja mu se nasmiješim, on kiseo kao da sam ga natjerao da živi u konclogoru.
Ljudi vide zemlju i polude, samo grabe.
Budući da sam ipak malo prije došao i pokupovao parcele, čovjek je zapeo da mu prodam, ne zna što su služnosti, niti treba znati, ja sam mu rekao da što se mene tiče može mi i spavati besplatno u dvorištu, ali ja nikakvo zemljište ne prodajem.
On se kulturno zahvalio, bio četvrtak, ja u ponedjeljak zovem ZK odjel, bio online i provjeravao sve moje čestice, tko je vlasnik, da li ima tereta…sretnemo se u utorak, ja mu se nasmiješim, on kiseo kao da sam ga natjerao da živi u konclogoru.
niels-
2021-04-26
mentalitet wrote:Serbinho-3 wrote:Tacnije 500 eura, kada sam se vratio iz USA.
Ima i toga da neki misle da im je shansa zzivotna u Beogradu ,Zagrebu ili nekom vecem gradu,ali ima i onih koji se vracaju na selo i lovu koju su zaradili vani ulazu u zivot bez stresa i na radost svoje djece.Evo gledam oko sebe,djeca odlaze u shkolu busom ,roditelji ih dovoze do stanice i chekaju da ih bus pokupi a tako i na dolasku,dalje djeca su u kuci po cijeli dan i nema druzenja.Kako ce to dijete odrasti socijalizirano?Nikako,i eto ti buducih kriminalaca.Na selu (na balkanu) djeca idu sama u shkolu i roditelji se ne brinu da ce im se shto dogoditi dok ovdje jedva chekaju da kidnapiraju neko dijete.Malo malo dobijem poruku na telefon da je neko dijete kidnapirano.Dakle, koji cesh kurac u gradu kada ti je sve dostupno danas preko interneta,placanje,vadjenje dokumenata koja se barem ovdje vishe i ne koriste u tradicionalnom smislu nego se shalju u PDF formatu.Mnogi pametni ljudi su se preselili na Balkan ( stranci uglavnom IT struchnjaci) pa na selu imaju jeftin i zdrav zivot za svoju djecu i sebe i ne pada im napamet da se sele u grad.Evo USA takozvani centar gradova su uglavnom zauzeli crncii i hispanjolci dok bogati bijeli bjeze dalje od gradova na Rancheve i u prirodu a sirotinja popunjava centar gradova,tako je bilo i kod nas prije.Vazno je bilo da imash stan u centru jer je to vazilo da si netko i neki kurac,uglavnom komunjare koje su otele imovinu u to vrijeme kao shto je to i danas u Hrvatskoj.HDZ-ci i takozvani branitelji iz takozvanog domovinskog rata su isto kao i komunisti oteli tudju imovinu.No,da ne shirim temu,svaka roba ima svoga kupca i ne samo roba nego i usluga,pa tko voli neka izvoli.Jebi ga ,zakon trzishta:::))
Tacno. Ima neki lik u Beogradu, neka dole Carapanka valjda, bila stjuardesa u Emiratima, on nasledio sve to sto su oteli po Centru, tri stana, zatim isao tamo da je cima da se vrati jer verovatno kod drugih nije mogao proci ni sa tri stana u Centru. Znam da su ga olajavali seljaci, to jest to njeno zensko drustvo, alapace ko alapace uz Kafu i cigarete Balkanke. Kako je novokomponovana ekipa politicara nakon 1990 otimala, nisu ni prethodnici nista bolji bili. Ruralna sredina je perfektna, ostali pobegli a gde nema ljudi, nema ni problema, ili sto bi rekao Staljin,"Gde su ljudi, tu su i problemi." Troskove pa nemaju. Problem je i Marketing, mnogi za tamo nisu ni culi, iako tamo misle da su Centar Sveta i da samo o njima misle i pricaju. Juce jedan Francuz, doduse ima prolema sa alkoholom, kaze da se trese ako ne pije, upitam da vidim da li zna za tamo. Kako sam i mislio, Davide ne zna ni za Srbiju , niti Hrvatsku, niti je cuo za Jugoslaviju. To ti samo govori, koliko po Zapadu neko zna za dole. Tako da i za IT i mogucnosti, treba znati prezentovati. Sport je dobar primer za reklamu, cak i preko navijaca, vidim da ih upravo preko istih cuje za tamo. Ruralna raja u gradove da budu sirotinja, IT u ruralne delove.
2014-08-25
niels wrote:Prvi susjedi do mene kad sam na moru, doselili se, Nijemci. On je nekakav vrhunski IT stručnjak, imaju dvoje djece, jako mirna i pristojna djeca. Malo smo popričali, kad sam dolje, onda ne gnjavim ni druge niti ja volim da me se zapričava, ali on mi veli da uživa u miru i tišini (nije ih bilo za moje pojmove), ali čovjek došao iz Frankfurta, pa mu je ovo mirno.
Ima na Fuerteventuri La Pared. To je neko ne mogu reci ni naselje, jer je bilo malo kuca iznad obale, koja je strma , tu tamo neki bar, radnja. Radi se o IT ekipi, Surferima, pobegli tamo. Priroda je surova u vecernjim i nocnim satima , imas jak vetar sa Zapada, toliko jak da mu ni Samoubice ne mogu nista. Ako pokusaju skociti, nece uspeti. Tako da oni poput Nemca zive na Obali i bave se IT-ijem. Ja uletim jednom, udjem u radnju, neki lik radi iz tog Sveta, valjda se organizovali i ko ce u radnji biti, surfer, IT na prvi pogled, zbunio me svojim izgledom, zatim koliko su smireni tamo, ja nadrndan ko iz Njujorka. Tamo nema ni ko da ih iznervira, imaju te Skole za Surfovanje, IT, neki bar, radnja, ko se ne nalazi u Ostatku Sveta, zavrsi u Prirodi. Zatim snimim da su digli veliki broj tih nekih Townhome u Americkom izrazu najbolje opisati, gde misle i ostale iz te price privuci. Iste su stavili poput kasarne, jedna ulica i sve te iste kuce sa strane. Ko bude zalutao tamo na Fuerteventuru, moze obici, ima plaza ko iz Raja u LA Pared, stotine surfera okolo, bar pun Nemaca, sto je meni bio signal da je jeftino, cene ne moram ni gledati. Hrvatska isto moze iznajmljivati van sezone po Ostrvima i slicno, vole oni divljinu.
2014-08-25
https://www.blic.rs/biznis/nekretnine/oglasila-sam-stan-76-poziva-za-sat-i-po-vlasnica-44-kvadrata-nije-znala-ko-je-vise/7s2e9vk?ref=TelegrafWeb
2014-08-25
Karma je Cudo.
Toliko je o Rusima pricao da su oni bukvalno dosli i to preko 100.000.
Pizzon na Aparatima.
Toliko je o Rusima pricao da su oni bukvalno dosli i to preko 100.000.
Pizzon na Aparatima.
Rusi u Beogradu
Više od 100.000 Rusa je od početka rata u Ukrajini, u tri velika talasa, stiglo u Srbiju. Otvorili su skoro 2.500 firmi, potpuno poremetili tržište nekretnina, pre svega u Beogradu, na prvi pogled se prilično lako uklopili u novu sredinu...
2014-08-25
https://biznis.telegraf.rs/nekretnine/3579542-ruskinja-stan-u-beogradu-placa-950-evra-srbi-u-neverici
2014-08-25
Similar topics
» najskuplji kokošinjac na svijetu, nalazi se u Lećevici i kvadrat košta 540 eura!
» Ko hoce 1000 eura platu u Srbiji, mogu i iz HR
» Plaća ruskih podmorničkih časnika na Kamčatki 3500 eura, početna 1000
» Ministrica Juretić za Index o 1000 eura za svako dijete: To je važno za pronatalitetnu politiku
» Drago Pilsel dobivao 1000 eura mjesečno kako bi "peglao" imidž Željka Komšića
» Ko hoce 1000 eura platu u Srbiji, mogu i iz HR
» Plaća ruskih podmorničkih časnika na Kamčatki 3500 eura, početna 1000
» Ministrica Juretić za Index o 1000 eura za svako dijete: To je važno za pronatalitetnu politiku
» Drago Pilsel dobivao 1000 eura mjesečno kako bi "peglao" imidž Željka Komšića
Page 1 of 1